Dagbladet > Innenriks

Tuesday, 02 June, 10:07

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 17:30

Politiet ber folk la bilen stå: - Såpeglatt

17 trafikkhendelser i Oslo-området på fire timer..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, ber, folkla , bilen, stå, Såpeglatt
NRK - 31 Dec 19 kl. 02:05

Politiet etterlyser grå BMW

Politiet på Østlandet leter etter en grå BMW med kjennetegn BR73282 som kan befinne seg hvor som helst på Østlandet. Politiet ber folk som ser bilen ikke ta kontakt i bilen, men ringe 02800. Det gjelder en persons helse, melder Øst politidistrikt..

P4 - 03 Dec 19 kl. 05:31

NAF oppfordrer folk til å la bilen stå

Folk må i dag vurdere å la bilen stå. Det mener NAF. Det er varslet underkjølt regn i hele Norge utenom Finnmark i dag, noe som kan gi svært glatte veier.

NRK - 10 Dec 19 kl. 18:21

Etterlyser denne bilen

Politiet har innledet drapsetterforskning etter funn av død mann ved Sola flyplass søndag. Politiet har etterlyst bilen til avdøde, en svart Opel Astra, og har gått ut med bilde av bilen. Politiet ber om tips dersom noen observerer bilen..

P4 - 20 Jul 19 kl. 23:20

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

P4 - 13 Feb 20 kl. 05:45

Bilbrann i Smedgata på Tøyen

Klokken 4.47 i natt ble det meldt om full brann i en bil i Smedgata i Oslo. Det var en stund spredningsfare, men politiet i fem-tiden at Brannvesenet har kontroll på brannen.

P4 - 24 Feb 20 kl. 17:18

Ber folk holde seg unna store folkemengder

Politiet i Tyskland bekrefter nå at bilen som kjørte inn i en folkemengde under en karnevalsparade i Volkmarsen i Tyskland i ettermiddag var et angrep. 30 personer er skadet, mange av dem barn. Politiet ber nå folk holde seg unna store folkemengder.

P4 - 26 Jul 19 kl. 13:37

Politiet advarer om varmen

Politiet går nå ut og advarer om varmen som er nå. Oslo politidistrikt skriver på twitter at folk må tenke på hvor varmt det kan bli i en parkert bil når det er så mye sol og varmt. Folk blir bedt om å være veldig forsiktige før de etterlater noe levende i bilen, selv om man bare skal være borte i en kort periode.

P4 - 18 Aug 19 kl. 19:34

Fyllekjørte med barn i bilen

En person med et lite barn i bilen ble i kveld stoppet i Bærum med promille. Bilen ble stoppet av politiet etter en påkjørsel. Barnet satt heller ikke i barnesete, opplyser politiet, som har opprettet sak.

P4 - 20 Jul 19 kl. 23:20

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 21 Oct 19 kl. 05:05

Mistenker bilbrann var på satt

Politiet mistenker at bilen som begynte å brenne på Haugenstua i Oslo i går kveld var påsatt. Det er gjort funn i nærheten av bilen som styrker mistanken om dette, opplyser politiet. Bilen er tatt inn til teknisk undersøkelse.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

MDG vil stanse nye hyttefelt

For å hindre tap av natur og naturmangfold går MDGs programkomité inn for full stans av hyttebygging utenfor allerede eksisterende hyttefelt..

Dagbladet - 4 timer siden

Totalvraket sportsbil til 1,5 millioner

Lørdag kveld kjørte en bil av veien i Steinkjer. Bilen har en prisantydning på 1,5 millioner kroner..

Dagbladet - 12 timer siden

Hagens teorier: Pekte på drapsgåte

Helt siden kona forsvant, har drapssiktede Tom Hagen skrevet flere brev til politiet med teorier om hva som kan ha skjedd. Dette er noen av teoriene..

Dagbladet - 13 timer siden

Elden og Horst på åstedet: Tviler på oppklaring

Advokat John Christian Elden og krimforfatter og eks-politi Jørn Lier Horst mener svaret i Hagen-saken kan ligge i utlandet. De tviler likevel på om den noen gang blir oppklart..

Dagbladet - 18 timer siden

Dropper mer corona-tvang

Helse- og omsorgsdepartementet går ikke videre med forslaget om å endre smittevernloven for å gi adgang til å tvangsisolere flere coronapasienter..

Dagbladet - 16 timer siden

Advarer om pinsekaos: - Skjerp dere

Politiet advarer etter trafikkaos rundt flere badesteder i Oslo-området..

Dagbladet - 17 timer siden

Måtte snu etter flytrøbbel

Iditarod-vinner Thomas Wærner skal fly et veteranfly hjem til Norge fra Alaska. Men etter en halvtime i lufta måtte det snu og lande igjen..

Dagbladet - 18 timer siden

Vil ha mer coronatvang

Allerede har 300 sykehjem fått tillatelse til å tvangsisolere Covid-19-pasienter. Nå foreslår myndighetene å endre smittevernloven for å gi adgang til å tvangsisolere flere pasienter..

Dagbladet - 21 timer siden

Ampert blant ungdommer i Oslo

- Her blir de hvert fall slitne, sier den tidligere gangsteren Shahid Rasool. Han er fortvilet over at han ikke får ha åpent i treningsstudioet sitt på grunn av corona-tiltakene. Det er der han kan hjelpe ungdommene som vil ut av kriminelle gjenger..

Dagbladet - 22 timer siden

- Lover ikke bra

Statens Vegvesen er bekymra for sommmeren, etter at fem personer mistet livet i trafikkulykker i helga..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt