VG > Innenriks

Torsdag, 22 April, 05:27

VG - 04 mars 21 kl. 21:59

Politiet avlyttet Kristiansand-siktede: «jeg slo ... jeg slo ... og jeg slo»

I en samtale mellom to av de tre som er siktet for drapet på Dan Eivind Lid (48) i Kristiansand, uttaler den siktede 55-åringen at han «slo det han kunne» og bare ble «villere og villere»..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Dan Eivind Lid, Kristiansand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, avlyttet, Kristiansand-siktede, jeg, slo, jeg, sloog , jeg, slo
NRK - 13 april 21 kl. 13:44

Politiet: – Siktede er avdødes sønn

Politiet bekrefter i en pressemelding at den drapssiktede er sønn til avdøde advokat Tor Kjærvik som ble drept i går. Avhøret av siktede er nå i gang med forsvarer til stedet. Det gjennomføres også vitneavhør og andre undersøkelser..

NRK - 10 feb. 21 kl. 15:11

Koronadødsfall i Kristiansand

En beboer ved Grimtunet omsorgssenter i Kristiansand er død av koronasykdom. Det opplyser Kristiansand kommune. Det er påvist smitte hos ni beboere og ansatte ved omsorgssenteret..

VG - 18 feb. 21 kl. 21:41

Ordfører i Kristiansand: – Bekymret for hva dette betyr

KRISTIANSAND (VG) Ordfører i Kristiansand, Jan Oddvar Skisland, er bekymret for gjenopptagelsen av Baneheia-saken vil rive opp vonde sår hos innbyggerne i byen..

NRK - 24 feb. 21 kl. 13:28

28 nye smittede i Kristiansand

I Kristiansand er det registrert 28 nye koronasmittede det siste døgnet, opplyser kommunen onsdag. 182 nye nærkontakter ble også satt i karantene. Tirsdag vedtok kommunen strengere smitteverntiltak i Kristiansand på grunn av økning i smitte..

NRK - 26 feb. 21 kl. 15:20

38 nye smittede i Kristiansand

Kristiansand kommune melder om 38 nye smittede det siste døgnet. Det sier Styrk Fjærtoft Vik, kommuneoverlege i Kristiansand kommune. Det har aldri før vært så mange rapporterte smittede på et døgn.

NRK - 27 feb. 21 kl. 08:09

Frykter smitte til fjells

Folkehelseinstituttet frykter at innbyggere i Kristiansand har tatt med seg smitte til fjells i vinterferien. Overlege Preben Aavitsland sier til FVN at det i Kristiansand oppdages like mange tilfeller som i Oslo, korrigert for innbyggertall. Fredag registrerte Kristiansand 38 nye koronatilfeller, noe som er ny døgnrekord..

NRK - 02 mars 21 kl. 13:46

Flere smittede i Kristiansand

Det er registrert 19 nye smittetilfeller i Kristiansand siste døgn. 84 nye nærkontakter er satt i karantene. De smittede er nærkontakter av andre smittede og Smittespredningen har foregått blant familie og venner, opplyser Kristiansand kommune..

NRK - 06 mars 21 kl. 15:00

Engelsk mutant i Kristiansand

Tre personer har testet postivt på den britiske varianten av covid 19 i Kristiansand. Det er utvidet smittesporing og karantene i miljøet omkring disse personene. Det har vært 17 positive covid tester siste døgn.

NRK - 07 mars 21 kl. 13:33

14 nye smittede i Kristiansand

Søndag er det registrert 14 nye tilfeller av koronasmitte i Kristiansand. Det jobbes med smittesporing, ifølge kommunens nettsider. Dermed har det i løpet av den første uka i mars blitt registrert totalt 128 nye smittetilfeller i Kristiansand..

NRK - 24 mars 21 kl. 11:20

Moria-flyktninger til Kristiansand

Tre familier fra Moria-leiren på den greske øya Lesvos har kommet til det statlige flyktningmottaket i Kristiansand. De 21 personene kom til Kristiansand tirsdag, opplyser kommunen til NRK. Til sammen er det seks voksne og 15 barn..

Fler nyheter fra VG

VG - 11 timer siden

Støre gjør retrett: Vil ha fri abort til uke 18

På lørdag avviste Jonas Gahr Støre at Ap har vedtatt fri abort frem til uke 18. Nå snur han – og varsler samtidig at han vil ta abortkampen inn i eventuelle regjeringsforhandlinger..

VG - 15 timer siden

«Helge Ingstad»: – Hadde ikke behøvd å forlise

Vraket av «Helge Ingstad» hugges opp i år. Havarikommisjonen mener at fregatten kunne vært reddet i de skjebnesvangre minuttene etter kollisjonen i Hjeltefjorden..

VG - Igår: 23:00

Mann skutt og drept: Ringte selv nødetatene og sa han muligens var skutt

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld. Mannen varslet selv nødetatene om at han muligens var skutt..

VG - Igår: 23:00

Mann skutt og drept på åpen gate: – Fremstod ikke som et tilfeldig offer

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld..

VG - 19 timer siden

Leieboer fortalte politiet hvor Kristian Løvli lå drept: – Jeg har gjort dette her

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Faren til drepte Kristian Løvli tipset politiet om den tiltalte leieboeren etter å ha sett overvåkningsbilder at 49-åringen gikk inn i garasjen, omtrent samtidig som sønnen hans forsvant..

VG - Igår: 20:49

Sliter med smittesporingsarbeidet i Gol

Etter et nytt smittetilfelle tirsdag slår ordføreren alarm. – Noen vegrer seg for å fortelle, sier hun..

VG - Igår: 16:10

EUs legemiddelkontor: Også Blodpropp-risiko med Johnson & Johnson vaksinen

De mener at nytten av å ta vaksinen fortsatt er større enn risikoen, men har funnet en mulig sammenheng med sjelden blodpropp..

VG - Igår: 14:50

Hareide om «historisk» vedtak for Nord-Norge: - Null verdi

Alle partier på Stortinget vil utrede Nord-Norgebane. Tirsdag ettermiddag går flertallet på Stortinget enda lengre og ber regjeringen «sette i gang arbeidet med å realisere Nord-Norgebanen»..

VG - Igår: 13:23

Én av tre drakk mindre alkohol etter at Norge stengte ned

I en ny FHI-undersøkelse sier 30 prosent at de drakk mindre etter at Norge ble stengt ned i mars i fjor. 13 prosent sier at de drakk mer..

VG - Igår: 09:56

Ingen Guri-effekt for Venstre – frykter nederlag på rus

For 13 måneder siden ble Guri Melby (40) kunnskapsminister. For et halvår siden ble hun partileder. Men Guri-effekten har uteblitt fullstendig for Venstre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt