NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:17

NRK - 08 Nov 18 kl. 17:38

Politiet avhører mannskapene

Mannskap på begge skipene avhøres nå i forbindelse med fregattkollisjonen. Dette kommer frem i en pressemelding fra politiet. Tankskiper Sola holdes også tilbake på Stureterminalen mens etterforskningen av ulykken pågår..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sola, Stureterminalen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, avhører, mannskapene
NRK - 01 Nov 18 kl. 11:30

16-åring avhørt av politiet

Den 16 år gamle gutten som er siktet for å ha drept en jevnaldrende jente på Vinstra er avhørt, men politiet ønsker ikke å si noe om innholdet i avhøret ennå. Politiet går heller ikke ut med hvordan han stiller seg til skyldspørsmålet..

NRK - 06 Jul 18 kl. 11:59

Ektepar avhørt i Molde

Politiet har avhørt ekteparet, som tidligere var siktet i saken der en ungarsk mann i 30-åra ble meldt savnet i Molde. Politiet vil ikke gå inn i detalj på hva som kom frem under avhørene. Ekteparet får nå lov av politiet til å reise på ferie..

NRK - 11 Nov 18 kl. 13:46

Mann mistenkt for skyting avhørt

Etter flere mislykkede forsøk har politiet søndag lykkes med å avhøre mannen som er siktet for å ha skutt en annen mann på kaia i Svolvær i Nordland. Politiet mener at de etter avhøret vet litt mer om bakgrunnen for hendelsen..

P4 - 08 Jul 18 kl. 13:33

Fortsetter arbeidet ved Lindås

Brannvesenet jobber fremdeles med å slukke skogbrannen i Lindås, nord for Bergen. Det begynte å brenne i går kveld, og i natt fikk mannskapene kontroll. Men utover dagen i dag har brannen blusset opp igjen, og et brannhelikopter bistår nå mannskapene på bakken med slukkingsarbeidet..

NRK - 03 Aug 18 kl. 15:37

VG: Vil avhøre drapssiktet på nytt

Oslo-politiet vil avhøre den siktede for Maridalsdrapet på nytt, skriver VG. Den siktede har kun blitt avhørt en gang, og det skjedde rett etter pågripelsen. Mannen har ikke ønsket å bli avhørt på nytt..

NRK - 20 Sep 18 kl. 11:44

Drapssiktet ennå ikke avhørt

18-åringen som er siktet for dobbeltdrapet i Trondheim mandag, har ennå ikke blitt avhørt av politiet. – Siktede er ute av koma og avhør gjennomføres når hans helsetilstand tillater det, skriver politiet i en pressemelding torsdag formiddag..

Klartale - 27 Sep 18 kl. 12:24

Politiet avhører drapssiktet

Politiet i Trøndelag har startet avhøret av den drapssiktede i Trondheim. 18-åringen er siktet for to drap i forrige uke..

NRK - 05 Nov 18 kl. 09:23

Politiet vil trolig avhøre Keshvari

Politiet er godt i gang med etterforskningen av reiseregningene til Frp-representant Mazyar Keshvari, og vil forsøke å få til en samtale eller et avhør med ham. Ifølge VG har politiet gått igjennom dokumentasjon de har fått fra Stortinget..

NRK - 05 Nov 18 kl. 19:25

Usikkert når sikta kan bli avhøyrt

Forsvararen til guten som er sikta for å ha drepe ei jente på Vinstra i Oppland i førre veke er usikker på om klienten hans kan bli avhøyrt med det første, skriv VG. Politiet ynskjer å avhøyre 16-åringen i løpet av veka..

NRK - 31 Aug 18 kl. 10:35

Drapssiktet mann avhørt

Mannen som er siktet for tre drapsforsøk i Oslo i 2012 er avhørt av politiet. Forsvareren sier han ikke vil kommentere hva som konkret ble forklart i avhøret, fordi det kan bidra til å vanskeliggjøre politiets muligheter for å ettergå forklaringen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 15 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 1 time siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..

NRK - 1 time siden

4 av 10 sendt på koranskole

Nesten 4 av 10 norske ungdommer med somalisk bakgrunn blir sendt på skole i utlandet, viser en Fafo-rapport. Det gjør integrering vanskeligere, mener statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for sju drapsforsøk

I dag startet rettssaken hvor en 25 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt mot vakter og gjester etter at han ble kastet ut fra utestedet Blå i Oslo sist sommer. Fire mennesker ble truffet. Tiltalte mener skuddene ikke var ment å drepe..

NRK - 2 timer siden

Frp går tilbake på ny måling

Frp går tilbake 3,8 prosentpoeng til en oppslutning på 10,8 prosent på en ny måling. Venstre får 2,4 prosent, noe som betyr at partiet er langt under sprerregrensen. Målingen er laget av Opinion for Avisenes Nyhetsbyrå, Dagsavisen og LO Media..

NRK - 4 timer siden

Dømt for drapsforsøk på ansatt

En 36 år gammel mann er dømt til fengsel i fire år for drapsforsøk på en ansatt på et bosenter i Onsøy i Fredrikstad i april i fjor. Tingretten konkluderte med at 36-åringen angrep den ansatte med kniv. Tiltalte ble også kjent skyldig i drapstrusler..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt