NRK > Nyheter

Monday, 25 March, 08:30

NRK - 08 Nov 18 kl. 17:38

Politiet avhører mannskapene

Mannskap på begge skipene avhøres nå i forbindelse med fregattkollisjonen. Dette kommer frem i en pressemelding fra politiet. Tankskiper Sola holdes også tilbake på Stureterminalen mens etterforskningen av ulykken pågår..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sola, Stureterminalen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, avhører, mannskapene
NRK - 01 Nov 18 kl. 11:30

16-åring avhørt av politiet

Den 16 år gamle gutten som er siktet for å ha drept en jevnaldrende jente på Vinstra er avhørt, men politiet ønsker ikke å si noe om innholdet i avhøret ennå. Politiet går heller ikke ut med hvordan han stiller seg til skyldspørsmålet..

NRK - 06 Jul 18 kl. 11:59

Ektepar avhørt i Molde

Politiet har avhørt ekteparet, som tidligere var siktet i saken der en ungarsk mann i 30-åra ble meldt savnet i Molde. Politiet vil ikke gå inn i detalj på hva som kom frem under avhørene. Ekteparet får nå lov av politiet til å reise på ferie..

NRK - 11 Nov 18 kl. 13:46

Mann mistenkt for skyting avhørt

Etter flere mislykkede forsøk har politiet søndag lykkes med å avhøre mannen som er siktet for å ha skutt en annen mann på kaia i Svolvær i Nordland. Politiet mener at de etter avhøret vet litt mer om bakgrunnen for hendelsen..

P4 - 08 Jul 18 kl. 13:33

Fortsetter arbeidet ved Lindås

Brannvesenet jobber fremdeles med å slukke skogbrannen i Lindås, nord for Bergen. Det begynte å brenne i går kveld, og i natt fikk mannskapene kontroll. Men utover dagen i dag har brannen blusset opp igjen, og et brannhelikopter bistår nå mannskapene på bakken med slukkingsarbeidet..

NRK - 03 Aug 18 kl. 15:37

VG: Vil avhøre drapssiktet på nytt

Oslo-politiet vil avhøre den siktede for Maridalsdrapet på nytt, skriver VG. Den siktede har kun blitt avhørt en gang, og det skjedde rett etter pågripelsen. Mannen har ikke ønsket å bli avhørt på nytt..

NRK - 20 Sep 18 kl. 11:44

Drapssiktet ennå ikke avhørt

18-åringen som er siktet for dobbeltdrapet i Trondheim mandag, har ennå ikke blitt avhørt av politiet. – Siktede er ute av koma og avhør gjennomføres når hans helsetilstand tillater det, skriver politiet i en pressemelding torsdag formiddag..

NRK - 11 Feb 19 kl. 12:17

Drapssiktet mor ennå ikke avhørt

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk mot sine tre barn, er fremdeles ikke blitt formelt avhørt av politiet. Kvinnen ble fengslet 1. februar, og har siden blitt tatt hånd om av helsevesenet.

Klartale - 27 Sep 18 kl. 12:24

Politiet avhører drapssiktet

Politiet i Trøndelag har startet avhøret av den drapssiktede i Trondheim. 18-åringen er siktet for to drap i forrige uke..

NRK - 05 Nov 18 kl. 09:23

Politiet vil trolig avhøre Keshvari

Politiet er godt i gang med etterforskningen av reiseregningene til Frp-representant Mazyar Keshvari, og vil forsøke å få til en samtale eller et avhør med ham. Ifølge VG har politiet gått igjennom dokumentasjon de har fått fra Stortinget..

NRK - 05 Nov 18 kl. 19:25

Usikkert når sikta kan bli avhøyrt

Forsvararen til guten som er sikta for å ha drepe ei jente på Vinstra i Oppland i førre veke er usikker på om klienten hans kan bli avhøyrt med det første, skriv VG. Politiet ynskjer å avhøyre 16-åringen i løpet av veka..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Kapteinen bestemmer

Fungerande sjøfartsdirektør, Lars Alvestad, meiner det ikkje er behov for felles retningslinjer for når skip bør ligge til kai. – Det er kapteinen som bestemmer, seier Alvestad. Viking Sky fekk laurdag motorproblem og kom i havsnød i dårleg vêr..

NRK - 30 minutter siden

Turistbussar må ut av Oslo sentrum

Bymiljøetaten i Oslo kommune vil at turistbussane skal halde seg utanfor Oslo sentrum. Oslo-guide Tove Gjersrud fortviler og seier til Finansavisen at det verkar som om Oslo ikkje vil ønske turistar velkomen..

NRK - 45 minutter siden

VG endret Giske-artikkelen

Giske-saken, med en seks sekunders dansevideo, ble endret fra VG publiserte til de beklaget. NRK har gått gjennom arkiverte versjoner av artikkelen..

NRK - 45 minutter siden

Sjå politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Vil gi rekefiskere driftsstøtte

Stortingsrepresentant for Høyre, Ingunn Foss fra Lyngdal, har tro på at rekefiskere som sliter fordi viktige fangstfelt er stengt, kan få driftsstøtte i likhet med tørkerammede bønder i sommer. Saken tas opp med Fiskeridepartementet onsdag..

NRK - 1 time siden

Hagland Captain er uskadd

Frakteskipet Hagland Captain fra Haugesund, som havarerte på Romsdalskysten lørdag kveld, skal være uskadd. En brottsjø ødela styringsinnretningen. Slepet av frakteskipet starter trolig i dag tidlig.

NRK - 1 time siden

Netanyahu truar med hemn

Statsministeren i Israel, Benjamin Netanyahu, seier landet vil slå hardt tilbake etter at ein rakett frå Gaza traff eit hus i Tel Aviv måndag morgon. Sju mennesker blei skada, skriv den israelske avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Vil skattleggje Facebook

Skattedirektør Hans Christian Holte vil krevje skatt frå multinasjonale selskap som Facebook og Google. Han meiner dei undergrev velferdsstaten og skattemoralen, og seier det hastar å få nye reglar..

NRK - 1 time siden

Nytt vikingfunn i Vestfold

Eit nytt vikingfunn skal måndag presenterast på Midgard vikingsenter på Borre i Vestfold. Det er førebels hemmeleg kva som har blitt funnet. Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) skal avdekke vikingfunnet på ein pressekonferanse kl.

NRK - 2 timer siden

Helikopter hentet opp

Det styrtede helikopteret ved Fossingfjorden i Kragerø er hentet opp. To menn i 30- og 50-årene fra Sørlandet var om bord da helikopteret styrta, og en er alvorlig skadd. Helikopteret lå nede i tett skog som måtte ryddes før de kunne hente det opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt