NRK > Nyheter

Monday, 19 November, 20:36

NRK - 08 Nov 18 kl. 17:38

Politiet avhører mannskapene

Mannskap på begge skipene avhøres nå i forbindelse med fregattkollisjonen. Dette kommer frem i en pressemelding fra politiet. Tankskiper Sola holdes også tilbake på Stureterminalen mens etterforskningen av ulykken pågår..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sola, Stureterminalen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, avhører, mannskapene
NRK - 01 Nov 18 kl. 11:30

16-åring avhørt av politiet

Den 16 år gamle gutten som er siktet for å ha drept en jevnaldrende jente på Vinstra er avhørt, men politiet ønsker ikke å si noe om innholdet i avhøret ennå. Politiet går heller ikke ut med hvordan han stiller seg til skyldspørsmålet..

NRK - 06 Jul 18 kl. 11:59

Ektepar avhørt i Molde

Politiet har avhørt ekteparet, som tidligere var siktet i saken der en ungarsk mann i 30-åra ble meldt savnet i Molde. Politiet vil ikke gå inn i detalj på hva som kom frem under avhørene. Ekteparet får nå lov av politiet til å reise på ferie..

P4 - 08 Jul 18 kl. 13:33

Fortsetter arbeidet ved Lindås

Brannvesenet jobber fremdeles med å slukke skogbrannen i Lindås, nord for Bergen. Det begynte å brenne i går kveld, og i natt fikk mannskapene kontroll. Men utover dagen i dag har brannen blusset opp igjen, og et brannhelikopter bistår nå mannskapene på bakken med slukkingsarbeidet..

NRK - 11 Nov 18 kl. 13:46

Mann mistenkt for skyting avhørt

Etter flere mislykkede forsøk har politiet søndag lykkes med å avhøre mannen som er siktet for å ha skutt en annen mann på kaia i Svolvær i Nordland. Politiet mener at de etter avhøret vet litt mer om bakgrunnen for hendelsen..

NRK - 20 Sep 18 kl. 11:44

Drapssiktet ennå ikke avhørt

18-åringen som er siktet for dobbeltdrapet i Trondheim mandag, har ennå ikke blitt avhørt av politiet. – Siktede er ute av koma og avhør gjennomføres når hans helsetilstand tillater det, skriver politiet i en pressemelding torsdag formiddag..

NRK - 03 Aug 18 kl. 15:37

VG: Vil avhøre drapssiktet på nytt

Oslo-politiet vil avhøre den siktede for Maridalsdrapet på nytt, skriver VG. Den siktede har kun blitt avhørt en gang, og det skjedde rett etter pågripelsen. Mannen har ikke ønsket å bli avhørt på nytt..

Klartale - 27 Sep 18 kl. 12:24

Politiet avhører drapssiktet

Politiet i Trøndelag har startet avhøret av den drapssiktede i Trondheim. 18-åringen er siktet for to drap i forrige uke..

NRK - 05 Nov 18 kl. 09:23

Politiet vil trolig avhøre Keshvari

Politiet er godt i gang med etterforskningen av reiseregningene til Frp-representant Mazyar Keshvari, og vil forsøke å få til en samtale eller et avhør med ham. Ifølge VG har politiet gått igjennom dokumentasjon de har fått fra Stortinget..

NRK - 05 Nov 18 kl. 19:25

Usikkert når sikta kan bli avhøyrt

Forsvararen til guten som er sikta for å ha drepe ei jente på Vinstra i Oppland i førre veke er usikker på om klienten hans kan bli avhøyrt med det første, skriv VG. Politiet ynskjer å avhøyre 16-åringen i løpet av veka..

NRK - 31 Aug 18 kl. 10:35

Drapssiktet mann avhørt

Mannen som er siktet for tre drapsforsøk i Oslo i 2012 er avhørt av politiet. Forsvareren sier han ikke vil kommentere hva som konkret ble forklart i avhøret, fordi det kan bidra til å vanskeliggjøre politiets muligheter for å ettergå forklaringen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ny remis for Carlsen

Det endte med remis i åttende parti på rad mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana i årets sjakk-VM i London..

NRK - 45 minutter siden

Vil auke straffa for politiskyting

Regjeringa foreslår å skjerpe straffa for å skyte mot politiet, og vil heve strafferammen frå tre til ti år. – Ein del av kampen for å bekjempe gjengkriminalitet, seier justisminister Tor Mikkel Wara..

NRK - 1 time siden

Narvik valt som VM-kandidat

Skistyret har avgjort at Narvik blir norsk vertskandidat viss Noreg søkjer om VM i alpint. – Me har valt konseptet me trur har størst moglegheit til å bringe eit VM til Noreg, seier skipresident Erik Røste. Fyrste høve til å søkje er VM i 2027..

NRK - 1 time siden

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - 1 time siden

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..

NRK - 1 time siden

Droppar setebelte i traktoren

Fire av ti bønder brukar aldri setebelte i traktoren når dei køyrer utanfor offentleg veg. Det kjem fram i ei spørjeundersøking gjort for Arbeidstilsynet. Berre 17 prosent seier at dei alltid brukar belte..

NRK - 2 timer siden

Tilsynssak mot mirakelpredikant

Stilfelsestilsynet opprettar tilsynssak mot mirakelpredikant Svein-Magne Pedersen, skriv VG. Laurdag avslørte avisa at Pedersen gjennom stiftelsen sin Misjon Jesus Leger har samla inn pengar frå nordmenn til naudhjelpsprosjekt som ikkje eksisterer..

NRK - 2 timer siden

Kong Salman skrytte av rettsvesenet

Saudi-Arabias konge skrytte av rettsvesenet og påtalemyndigheitene i landet under hans fyrste tale etter drapet på journalisten Jamal Khashoggi, skriv NTB. Han nemnde ikkje sjølve drapet..

NRK - 2 timer siden

Sjå Dagsnytt 18 her

Sjå Dagsnytt 18 her.

NRK - 3 timer siden

Svenskane seier nei til EU-hær

Sveriges forsvarsminister Peter Hultqvist seier Sverige har ingen planar om å støtte ein felles europeisk hær. Frankrikes president Emmanuel Macron og Tysklands statsminister Angela Merkel har begge nyleg teke til orde for ein «ekte europeisk hær»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt