NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:31

NRK - 15 Mar 19 kl. 07:44

Politiet advarer mot å dele video

Newzealandsk politi advarer mot å dele en video som en av gjerningspersonene har filmet under moské-drapene. – Politiet er klar over at det sirkulerer en svært fæl video i forbindelse med hendelsen i Christchurch, opplyser politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Christchurch, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, advarermot å , dele, video
Aftenposten - 15 Mar 19 kl. 07:39

Politiet advarer mot video fra moské-skyting

Newzealandsk politi advarer mot å dele en video som en av gjerningspersonene har filmet under moské-drapene i Christchurch..

VG - 15 Mar 19 kl. 08:08

Politiet advarer mot video fra moské-skyting

Newzealandsk politi advarer mot å dele en video som skal være filmet under moské-angrepet i Christchurch..

VG - 15 Mar 19 kl. 08:08

Kripos advarer mot video fra moské-skyting

Newzealandsk politi advarer mot å dele en video som skal være filmet under moské-angrepet i Christchurch. Nå går også Kripos ut og advarer..

NRK - 04 Apr 19 kl. 14:02

Politiet advarer mot video

Politiet advarer mot en mulig video av drapet på en kvinne som ble funnet død på Strømmen mandag. Videoen skal være tatt av et vitne, skriver Dagbladet. – Ikke se, del men slett videoen, sier politiet til Romerikes Blad..

NRK - 03 Apr 19 kl. 10:27

Politiet: – Ikke del video

Fire ungdommer i alderen 14–16 år fra Rena etterforskes for blant annet vold mot en kvinne i 80-årene. Politiet ber folk om å ikke dele en video av hendelsen, skriver Østlendingen..

VG - 03 Apr 19 kl. 10:55

Norunn (82) slått til av tenåring: Politiet advarer folk mot å dele video

Norunn Lemberget (82) sier hun ble sint og paff da hun ble slått i ansiktet etter å ha konfrontert noen tenåringer med hærverk. Politiet sier at gutten viser anger..

NRK - 15 Mar 19 kl. 12:25

Facebook vil fjerne angrepsvideo

Newzealandsk politi advarer mot å dele en video som skal være filmet under moské-angrepet i Christchurch på New Zealand. Facebook kunngjør at de vil fjerne videoer som deles, og deaktivere den aktuelle kontoen i de fleste tilfeller, melder Reuters..

Dagbladet - 04 Apr 19 kl. 13:51

- Ikke se den. Slett den!

Politiet i Øst advarer mot en mulig video av Strømmen-drapet..

NRK - 08 Nov 18 kl. 04:30

Politiet kan dele overgrepsbilder

Politiet kan fra nå dele overgrepsbilder av barn som ledd i etterforskning. Det har Riksadvokaten bestemt. De nye mulighetene bekymrer Marius Dietrichson, advokat og leder av Forsvarergruppen i Advokatforeningen, skriver VG..

Dagbladet - 08 Nov 18 kl. 04:43

Riksadvokaten åpner for at politiet kan dele overgrepsbilder

I et nytt rundskriv åpner riksadvokat Tor-Aksel Busch for at politiet kan dele overgrepsbilder på internett med andre i etterforskningen av spesielle saker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 5 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 7 timer siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt