NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:17

NRK - 15 Mar 19 kl. 07:44

Politiet advarer mot å dele video

Newzealandsk politi advarer mot å dele en video som en av gjerningspersonene har filmet under moské-drapene. – Politiet er klar over at det sirkulerer en svært fæl video i forbindelse med hendelsen i Christchurch, opplyser politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Christchurch, Twitter

Dele artikeln

392 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, advarermot å , dele, video
Aftenposten - 15 Mar 19 kl. 07:39

Politiet advarer mot video fra moské-skyting

Newzealandsk politi advarer mot å dele en video som en av gjerningspersonene har filmet under moské-drapene i Christchurch..

VG - 15 Mar 19 kl. 08:08

Politiet advarer mot video fra moské-skyting

Newzealandsk politi advarer mot å dele en video som skal være filmet under moské-angrepet i Christchurch..

VG - 15 Mar 19 kl. 08:08

Kripos advarer mot video fra moské-skyting

Newzealandsk politi advarer mot å dele en video som skal være filmet under moské-angrepet i Christchurch. Nå går også Kripos ut og advarer..

NRK - 15 Mar 19 kl. 12:25

Facebook vil fjerne angrepsvideo

Newzealandsk politi advarer mot å dele en video som skal være filmet under moské-angrepet i Christchurch på New Zealand. Facebook kunngjør at de vil fjerne videoer som deles, og deaktivere den aktuelle kontoen i de fleste tilfeller, melder Reuters..

NRK - 08 Nov 18 kl. 04:30

Politiet kan dele overgrepsbilder

Politiet kan fra nå dele overgrepsbilder av barn som ledd i etterforskning. Det har Riksadvokaten bestemt. De nye mulighetene bekymrer Marius Dietrichson, advokat og leder av Forsvarergruppen i Advokatforeningen, skriver VG..

Dagbladet - 08 Nov 18 kl. 04:43

Riksadvokaten åpner for at politiet kan dele overgrepsbilder

I et nytt rundskriv åpner riksadvokat Tor-Aksel Busch for at politiet kan dele overgrepsbilder på internett med andre i etterforskningen av spesielle saker..

NRK - 07 Mar 19 kl. 10:14

14 siktet for å dele Marokko-video

Dansk politi sikter 14 personer for å ha delt videoen som viser drapene på en norsk og en dansk kvinne i Marokko, melder Danmarks Radio. – Østjyllands Politi har samlet og gjennomgått 118 henvendelser fra hele landet, opplyser politiet..

VG - 08 Nov 18 kl. 04:10

Åpner for at politiet kan dele overgrepsbilder

Politiet kan fra nå dele overgrepsbilder av barn som ledd i etterforskning, har Riksadvokaten bestemt. Dette bekymrer forsvarsadvokater..

Aftenposten - 21 Mar 19 kl. 02:19

Overfall mot tre kvinner i Oslo - politiet har sikret video

Minst ett av overfallene er sikret på video etter at politiet i løpet av 45 minutter fikk meldinger om tre overfall mot unge kvinner på tre ulike steder i Groruddalen Oslo onsdag kveld. Politiet ser hendelsene i sammenheng..

Aftenposten - 21 Mar 19 kl. 02:19

Overfall mot tre unge kvinner i Oslo – politiet har sikret video

Minst ett av overfallene er sikret på video etter at politiet i løpet av 45 minutter fikk meldinger om tre overfall mot unge kvinner på tre ulike steder i Groruddalen Oslo onsdag kveld. Politiet ser hendelsene i sammenheng..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 45 minutter siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 3 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 3 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.

NRK - 4 timer siden

No fungerer naudlinja att

Vest politidistrikt har løyst problemet på naudlinja. Distriktet melde like før halv ni om trøbbel som gjorde at naudsamtalane vart brotne. Kring ti minuttar seinare var problemet løyst.

NRK - 4 timer siden

Telefontrøbbel for politiet

Operasjonssentralen til Vest politidistrikt har problem med å ta imot naudsamtalar. – Samtalane blir brotne. Om du er i naud, ring 02800, opplyser dei på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt