VG > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:27

VG - 07 jan. 21 kl. 14:30

Politiet advarer: Svindel-SMS om pass

En svindel-SMS med landkode fra Estland er i omløp. Dette er et forsøk på såkalt «phishing»..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SMS, Estland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, advarer, Svindel-SMSom , pass
NRK - 07 jan. 21 kl. 13:14

Politiet advarer mot SMS-svindel

Politiet advarer mot bedragere som sender ut meldinger tilsynelatende i forbindelse med bestilling av pass, hvor man blir bedt om å fylle ut et skjema. Politiet ber publikum om å ikke svare eller legge til informasjon via lenken i meldingen..

NRK - 16 april 21 kl. 22:49

Frykter lage passkøer etter korona

Politiet i Sør-Vest ber folk bestille nytt pass i god tid før utenlandsreiser. I et normalår utsteder de 75.000 pass, men i fjor ble det bare bestilt 30.

E24 - 26 jan. 21 kl. 17:27

Sparebank 1 advarer mot svindel-SMS

Sparebank 1 advarer mot falske SMS-er fra svindlere som utgir seg for å være fra banken. Svindlerne forsøker å få tak i sensitiv informasjon..

NRK - 12 feb. 21 kl. 15:53

Vaksinering: Advarer mot svindel

Kommuneoverlege i Molde, Cato Innerdal, advarer mot SMS-er, e-poster og telefoner fra kriminelle som forsøker å sko seg mens massevaksineringa pågår. Flere personer i Molde har mottatt SMS med tilbud om å få vaksinere hele familien for 2000 kroner. – Det kan sikkert være fristende å betale for rykke framover i vaksinekøen, men det er faktisk ikke noen som har lov til å tilby en slik tjeneste.

E24 - 29 mars 21 kl. 10:53

Fransk legemiddelselskap kjent skyldig i svindel og drap etter slankepille-dødsfall

Den franske legemiddelgiganten Servier er kjent skyldig i alvorlig svindel og uaktsomt drap etter at et legemiddel knyttes til hundrevis av dødsfall..

E24 - 29 mars 21 kl. 10:53

Fransk selskap kjent skyldig i svindel og drap etter slankepille-dødsfall

Den franske legemiddelgiganten Servier er kjent skyldig i alvorlig svindel og uaktsomt drap etter at et legemiddel knyttes til hundrevis av dødsfall..

NRK - 01 april 21 kl. 17:33

Svindel-epost var aprilspøk

Folkehelseinstituttet vart informert om ein svindel-epost som vart sendt i namnet til instituttet torsdag. No har det vist seg at eposten vart sendt til ein person og var ein aprilspøk, opplyser FHI på Twitter..

NRK - 01 april 21 kl. 12:25

FHI advarer mot epost-svindel

Folkehelseinstituttet advarer mot en falsk epost sendt i instituttets navn med overskriften «registrert smitte». E-posten er ikke sendt fra FHI, og de ber mottakere om å ikke åpne vedlegget som følger med..

NRK - 29 jan. 21 kl. 11:31

Kina vil ikke godta Hongkong-pass

Kina vil ikke lenger anerkjenne et pass som britiske myndigheter utsteder til mange innbyggere i Hongkong. En ny ordning gir flere rettigheter til opphold i Storbritannia med passet. Det gjør at Kina reagerer med å ikke lenger godta det, melder AFP..

Klartale - 03 feb. 21 kl. 11:09

Skal lage vaksine-pass i Danmark

Myndighetene i Danmark utvikler et nytt pass. Det skal vise om folk er vaksinert. På den måten kan det bli lettere for dansker å reise..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Mann død etter skyting i Tønsberg – politiet etterlyser vitner

En mann i 30-årene er bekreftet død etter en skyteepisode tirsdag kveld. Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner og har kontrollerer utfartsveiene fra Tønsberg..

VG - 7 timer siden

Mann skal ha blitt skutt i Tønsberg – politiet etterlyser vitner

En mann i 30-åtene er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang..

VG - 6 timer siden

Les dagens VG her!

Få med deg ekspertenes beste råd i VGs ekstra skattebilag i dagens avis. Her får du råd om hva du må tenke på med nye pandemiregler, barnefradrag, hjemmekontorregler, boligutleie, boligsalg, aksjer, fond og gjeldsrenter..

VG - 8 timer siden

Drapet på George Floyd: Derek Chauvin kjent skyldig

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Den tidligere politimannen Derek Chauvin er kjent skyldig i drap på afrikansk-amerikanske George Floyd i mai i fjor..

VG - 8 timer siden

Drapet på George Floyd: Derek Chauvin kjent skyldig i alle tiltalepunkter

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Den tidligere politimannen Derek Chauvin er kjent skyldig i drap på afrikansk-amerikanske George Floyd i mai i fjor..

VG - 8 timer siden

Drapet på George Floyd: Derek Chauvin kjent skyldig på alle tiltaltepunkter

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Juryen i rettssaken mot politimannen som er tiltalt for drap på George Floyd er ferdig med sine drøftelser..

VG - 8 timer siden

Juryens avgjørelse i George Floyd-saken er klar: Derek Chauvin kjent skyldig

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Juryen i rettssaken mot politimannen som er tiltalt for drap på George Floyd er ferdig med sine drøftelser..

VG - 7 timer siden

Mann skal ha blitt skutt i Tønsberg

Mannen er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang..

VG - 9 timer siden

Uoversiktlig smitteutbrudd i Lindesnes: – Ikke full kontroll på smittevei

Lindesnes kommune ber om at alle fritidsaktiviteter og samlinger avlyses som følge av et uoversiktlig smitteutbrudd – men kommunen innfører ingen forbud eller påbud..

VG - 12 timer siden

Israels comeback

Det er snart fire uker siden Israel nådde milepælen at halve befolkningen var fullvaksinert. Nå går livet omtrent som normalt i Tel Aviv og Jerusalem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt