Aftenposten > Innenriks

Thursday, 04 June, 06:54

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 12:10

Politiet advarer: Svært glatte veier på Østlandet

Høstens første snøfall skaper trøbbel. Flere biler har kjørt av veien. På E18 står trafikken bom stille..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
E18

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, advarer, Svært, glatte, veier, Østlandet
P4 - 24 Feb 20 kl. 07:14

Advarer om glatte veier

Politiet advarer om glatte veier i Sør-Vest. En bil sklidde av veien og havnet på taket i Sokndal i Rogaland i morges. Det ble da meldt om svært glatte veier.

VG - 13 Nov 19 kl. 06:17

Advarer mot glatte veier: - Folk må ta det rolig

Politiet i Innlandet advarer mot glatte veier onsdag morgen. Et vogntog har blant annet snurret på E6 ved Tangen..

P4 - 07 Dec 19 kl. 22:09

Svært glatte veier

Politiet i Øst Politidistrikt advarer om svært glatte veier. Både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold meldes det om glatte veier. Flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16.

P4 - 15 Nov 19 kl. 06:45

Advarer mot glatte veier

Også i dag advarer Vegtrafikksentralen Vest mot glatte veier i morgentimene, spesielt i Nordhordland og Øygarden. Bilister oppfordres til å kjøre etter forholdene og være oppmerksom på at det kan være glatte partier flere steder..

P4 - 13 Nov 19 kl. 05:50

Advarer mot glatte veier

Politiet i Innlandet advarer mot glatte veier nå i morgentimene. På E6 ved Tangen har et vogntog snurret, og sørgående felt i retning Gardermoen er stengt, melder Vegtrafikksentralen. De oppfordrer bilister om å ta det rolig og ta hensyn til kjøreforholdene..

P4 - 24 Feb 20 kl. 09:51

Advarer om glatte veier

Politiet i Trøndelag advarer om glatte veier i fylket. I morges fikk de melding om 11 forskjellige ulykker. Nedbør og dårlig føre har gjort kjøreforholdene svært vanskelig flere steder.

P4 - 30 Nov 19 kl. 19:25

Glatte veier i vest

Det er glatte veier på sørvestlandet i kveld. Politiet advarer om glatte veier både nord og sør for Boknafjorden. Og det gjelder både hovedveier og sideveier, melder Stavanger Aftenblad .

VG - 20 Nov 19 kl. 07:11

Advarer om glatte veier på Østlandet: – Kjør forsiktig

Politiet og Vegtrafikksentralen advarer om svært glatte veier i flere fylker på Østlandet, som følge av at regnet har skylt saltet vekk og tåken fryser på bakken..

P4 - 27 Dec 19 kl. 12:20

Advarer mot glatte veier

Politiet advarer om glatte veier flere stedet på Østlandet. På E6 nordgående ved Solli i Sarpsborg har fem biler vært involvert i to ulike trafikkulykker. Politiet sier det glatt kjørebane på stedet, og ber folk ta hensyn.

P4 - 29 Dec 19 kl. 07:55

Glatte veier i Trøndelag

Også i dag går politiet i Trøndelag ut og advarer om svært glatte veier. Flere bilister har tatt kontakt med politiet og fortalt at de har havnet av veien i fylket i natt. Politiet ber nå bilistene om å være forsiktige om de må ut på veiene i dag..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Dagens quiz torsdag 4. juni

Hva heter Italias største innsjø?.

Aftenposten - 9 timer siden

Alle de fire politibetjentene siktes

Onsdag ble siktelsen mot politibetjenten som knelte på George Floyds hals, endret til forsettlig drap. Også de tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen, siktes. Torsdag begynner en flere dagers begravelsesseremoni for George Floyd..

Aftenposten - 8 timer siden

Tysk fange i politiets søkelys i Madeleine McCann-saken

En 43 år gammel tysk fange er fokuset i Scotland Yards etterforskning av Madeleine McCanns forsvinning i 2007, melder flere britiske medier..

Aftenposten - 9 timer siden

Klæbo signerte gullkantet avtale. Flere av de andre skistjernene sliter med å selge den ledige sponsorplassen på skidressen.

Skiforbundet har til neste sesong gitt langrennsutøverne lov til å selge markedsplass på skidressen til private sponsorer. Flere av utøverne er usikre på om de kommer til å klare å tiltrekke seg nok interesse..

Aftenposten - 10 timer siden

«Vi er hvite, vi blir aldri stoppet» | Frank Rossavik

Donald Trump forsterker uroen om rase, men demokratiske presidenter har heller ikke tatt skikkelig ansvar..

Aftenposten - 13 timer siden

Flere hus og hytter tatt av stort jordras i Alta

Et stort jordras gikk ved Kråkneset i Alta onsdag ettermiddag, og flere bygninger er tatt. Det er ikke meldt om personskader..

Aftenposten - 10 timer siden

Vannlandet som gikk over bekken etter vind | Terje Tvedt

Europas vannland nummer én subsidierer importert vindkraftteknologi fremfor å utvikle mer effektiv vannkraft. Finnes det noen rasjonelle argumenter for det?.

Aftenposten - 10 timer siden

Dubov vant Rapid Challenge etter thrillerfinale

Daniil Dubov vant Rapid Challenge i sjakk etter en spennende finale mot Hikaru Nakamura. Den 24-årige russeren knuste rivalen i armageddon..

Aftenposten - 10 timer siden

«Nei, du må ikke være drittsekk for å bli en vinner»

OM IDRETTSHELTER: To amerikanere som ville vinne for enhver pris. Men å være drittsekk er ikke alltid vinneroppskriften..

Aftenposten - 11 timer siden

Nye siktelser mot politibetjentene før Floyd gravlegges

Tre av de fire politibetjentene som var involvert i drapet på George Floyd, får onsdag nye siktelser mot seg. Protestene i USA har snart ført til 10.000 arrestasjoner, men forsvarsministeren er uenig med president Donald Trump om bruken av militærstyrker..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt