Dagbladet > Innenriks

Onsdag, 23 September, 11:29

Dagbladet - 09 des. 19 kl. 06:41

Politiet advarer: Ikke bruk denne!

Potensielt dødelig «Punisher»-pille i omløp..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, advarer, Ikke, bruk, denne
P4 - 15 mai 20 kl. 13:32

Politiet fraråder avkriminalisering

Politiet fråråder avkriminalisering av narkotika. Det kommer frem i politiets høringssvar til rusreformen. Politidirektør Benedict Bjørnland sier politiet mener det vil gi økt risiko for økt bruk av narkotika i Norge.

P4 - 24 juni 20 kl. 20:13

Advarer mot feil beltebruk

Feil bruk av bilbelte forårsaker langt flere alvorlige skader enn det som tidligere har vært kjent. Statens Havarikommisjon har undersøkt flere bilulykker der feil bruk av belte har forverret skadene på passasjerene. Den vanligste feilen er at den nedre delen av beltet ligger for høyt opp på magen, og at det ikke er strammet tilstrekkelig.

P4 - 23 april 20 kl. 17:14

Advarer mot bruken av malariamedisin

EU advarer mot bruk av malariamedisiner mot koronaviruset. Årsaken mulige bivirkninger i medisinen. Bruken av klorokin og hydroksyklorokin kan føre til hjerteproblemer, særlig dersom de tar sammen med andre medisiner advarer EU i en pressemelding..

P4 - 29 nov. 19 kl. 05:34

Forbrukerrådet advarer mot gentest

Forbrukerrådet advarer folk mot å ta gentest. Mange kan la seg friste til å finne ut de har risiko for sykdom, om de har slekt de ikke vet om, eller om de kanskje har et talent. Men om resultatet av disse testene stemmer, det er høyst usikkert, advarer Forbrukerrådets direktør Inger Lise Blyverket i et innlegg i Aftenposten i dag.

NRK - 26 april 20 kl. 05:59

Canada advarer mot malariamedisin

Kanadiske helsemyndigheter advarer mot å bruke malariamedisinen hydroksyklorokin og klorokin i behandlingen av koronaviruset. Det advarer mot at de to midlene kan ha alvorlige bivirkninger. Canada føyer seg dermed inn i rkeken av land som advarer..

P4 - 12 des. 19 kl. 13:33

Advarer mot bankkort-tyver

Politiet i Innlandet advarer nå mot en kvinne og to menn som stjeler bankkort og PIN-koder i ekspressfart mellom Hamar og Oppdal. I Hamar, Lillehammer, Ringebu og på Otta har det vært flere tilfeller der de tre tyvene sto tett på og observerte koder før de stjal kortene, skriver Dagbladet. Politiet ber alle være på vakt ved bruk av bankkort og skjule PIN-koden..

NRK - 28 mars 20 kl. 10:47

Tar i bruk desinfiseringsvogn

Vestre Viken helseforetak er først i landet med å ta i bruk en desinfiseringsvogn til å ta knekken på blant annet koronavirus på medisinsk utstyr. Vogna er tatt i bruk ved Drammen sykehus. I løpet av en til tre timer er utstyret desinfisert..

P4 - 29 juni 20 kl. 16:09

Kina tar i bruk koronavaksine

Det kinesiske militæret har fått godkjent at de kan ta i bruk en vaksine mot koronaviruset som er utviklet av et kinesisk bioteknologiselskap. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Testene som er gjennomført av vaksinen så langt viser at den er trygg og har effekt.

NRK - 31 juli 20 kl. 10:38

Ønsker å sperre for bruk om natta

Skadelegevakta i Oslo er bekymret over en stadig økning i skader etter bruk av elsparkesykler. Legevakta ber aktørene ta ansvar og sperre for bruk på natta. Mer enn halvparten av dem som skader seg gjør det nemlig mellom klokka 22 og 7, opplyser legevakten..

P4 - 31 juli 20 kl. 13:56

Kan bli aktuelt å anbefale munnbind i Norge

Det kan bli aktuelt å anbefale bruk av munnbind i Norge hvis smitten øker. Det sier avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet. Flere land har innført krav om bruk av munnbind på steder som i butikken og på kollektivtransport.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Følte seg tolket i ryggen

Ingvil Smines Tybring‐Gjedde gikk hardt ut mot pressen, men forklarte også hvorfor hun til slutt selv fattet mistanke om hun kunne ha blitt lurt av Laila Bertheussen..

Dagbladet - 12 timer siden

Oslo-smitte kan glippe

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad frykter at Oslo-smitten kan forårsake regional smittespredning. Folkehelseinstituttet står klare til å gripe inn..

Dagbladet - 15 timer siden

Mann skutt av politiet - døde

En mann i 30-åra er død etter å ha blitt skutt av politiet ved Bolkesjø turisthotell i Notodden tirsdag ettermiddag..

Dagbladet - Igår: 19:49

Se flyet lande i stormen

Dagbladet - 19 sep. 20 kl. 22:00

Betalte 70 000 for «sixpack»: - Gjør det for min egen del

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Slik ble resultatet..

Dagbladet - 19 sep. 20 kl. 22:00

Oslo-mann opererte «sixpack»: - Gjør det for min egen del

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Operasjonen har vakt oppsikt og flere er kritiske. Slik ble resultatet..

Dagbladet - 19 sep. 20 kl. 22:00

Her tar han omstridt «sixpack-operasjon»

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Operasjonen har vakt oppsikt og flere er kritiske..

Dagbladet - 19 sep. 20 kl. 17:46

Drapssiktet har fortalt om en hendelse

Mannen som er siktet for drapet på sin egen mor i Oslo i går, har i ettermiddag vært i et kort avhør hos politiet. Der har han fortalt om en hendelse..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 10:53

Skummel smitte rammer Oslo

Opptil 30 prosent av nysmittede i Oslo har ukjente smitteveier, får Dagbladet opplyst. Assisterende helsedirektør, Espen Rostrup Nakstad, er bekymret..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 06:18

Kan lamme Østlandet

Ifølge Fellesforbundet er det stor fare for at busstrafikken på Østlandet blir rammet av streik fra søndag av. På sikt kan streiken bli utvidet til hele landet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt