VG > Innenriks

Monday, 20 August, 05:18

VG - 12 Feb 18 kl. 16:44

Politiet: To unge jenter ranet kiosk i Alta

Under søndagen ran av en Narvesen-kiosk i Alta ble det løsnet skudd og truet med kniv. Nå etterlyser politiet det de tror er to maskerte jenter..
Les mer på VG


Les mer om:
Narvesen, Alta

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PolitietTo , unge, jenter, ranet, kioski , Alta
NRK - 12 Feb 18 kl. 13:52

Bevæpnet ran i Alta

Søndag klokken 21.30 ble en Narvesen-kiosk i Bossekop i Alta ranet av to maskerte personer. De truet med kniv og pistol og det ble avført skudd under ranet.

NRK - 12 Feb 18 kl. 13:52

Væpnet ran i Alta, etterlyser to

Søndag klokken 21.30 ble en Narvesen-kiosk i Bossekop i Alta ranet av to maskerte personer. De truet med kniv og pistol og det ble avfyrt skudd under ranet.

P4 - 12 Feb 18 kl. 21:49

Ingen pågrepet etter ran

Politiet har fremdeles ikke pågrepet noen etter at en kiosk i Alta ble ranet av to personer i går kveld. De etterlyser det de tror er to unge jenter, som var maskerte under ranet. Ranerne skal ha brukt en pistol og en kniv til å true til seg penger og snus.

P4 - 28 Nov 17 kl. 14:10

«Skam»-skuespiller skriver overlevelsesguide til unge jenter

Nå skal Ulrikke Falch og Sofie Frøysaa (21) skrive en «Survivalguide» til unge jenter..

P4 - 12 Jan 18 kl. 05:55

Unge Høyre passet på Tonning Riise under leir

Tidligere ledere av Unge Høyre, Tonning Riise, ble passet på av andre i partiet for å unngå at han var alene med unge jenter på arrangementer. Den unge politikeren skal også ha blitt passet på av Unge Venstre da han var foredragsholder på sommerleir, forteller flere kilder til Aftenposten. Bakgrunnen skal ha vært flere episoder med pågående sjekking av yngre jenter der alkohol var involvert..

Aftenposten - 26 Mar 18 kl. 05:11

Bystyrerepresentant: Frp-arrangementer ikke trygt for unge jenter

Bystyremedlem Mats Ramo (Frp) i Trondheim kaller partiets håndtering av varslersaker en skandale. Han mener partiarrangementer ikke er trygge for unge jenter..

VG - 17 Feb 18 kl. 09:29

Lysaker: Unge gutter slått og ranet

Med gjentatte slag mot ansikt og hode ble de to unge guttene lagt i bakken og truet til gi fra seg mobiler, klokker, bankkort og jakker. Dette er en stygg sak og vil bli prioritert, opplyser politiet..

Aftenposten - 11 Jan 18 kl. 21:46

Fylkeslag i Unge Høyre vil ikke la Riise være alene med unge jenter

To fylkeslag i Unge Høyre har hatt et «obs-varsel» på Kristian Tonning Riise. I Unge Venstre ble han «passet på» da han var foredragsholder på sommerleir..

P4 - 09 Jan 18 kl. 08:12

Mann (34) tiltalt for overgrep mot tre unge jenter

En 34 år gammel mann er i Aust-Agder tingrett tiltalt for seksuelle overgrep mot tre unge jenter. Jentene var mellom sju og 11 år da overgrepene skjedde og den tiltalte er i slekt med alle. Overgrepene skal ha skjedd over en periode på 12 år.

NRK - 24 Oct 17 kl. 09:53

Jenter plages mest av skolestress

Jenter er mer utsatt for skolerelatert stress enn gutter. Ifølge flere studier er presset størst for 15 år gamle jenter, viser en rapport fra Kunnskapssenter for utdanning (KSU), gjort for Kunnskapsdepartementet. Skolerelatert stress og andelen unge som rapporterer om psykiske plager, har økt i Norge de siste årene..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Morgenoppdatering 20.08.18

Dette er det viktigste som skjedde mens du sov..

VG - 1 time siden

Forsker kaller eldrebølgen en bløff

Økonom Sindre Farstad avlyser eldrebølgen. Han viser til at andelen sysselsatte ikke faller i framtiden hvis det blir friskere eldre..

VG - Igår: 14:28

Siktet kvinne løslatt etter Drøbak-dødsfall

Kvinnen som er siktet er siktet etter dødsfallet til en mann i Drøbak natt til lørdag, er løslatt. Mannens nabo var vitne til dødsfallet..

VG - Igår: 14:28

Nabo var vitne til dødsfallet i Drøbak

En nabo av mannen som døde i Drøbak natt til lørdag, var vitne til dødsfallet. En kvinne er siktet i saken, blant annet etter opplysninger fra naboen..

VG - 18 timer siden

Politiet: Jente kidnappet, grovt mishandlet og voldtatt av rapper

En tenåringsjente skal ha blitt utsatt for grov mishandling og voldtekt i et hus i Akershus, ifølge politiet. To menn og en kvinne er tiltalt, skriver TV2..

VG - 21 timer siden

Skyting og trusler mot kvinne i Oslo knyttes til kommende straffesak

Politiet jakter på to menn etter flere meldinger om skyting fra en leilighet i Oslo. Hendelsen ses i sammenheng med en straffesak som snart skal for retten..

VG - Igår: 01:08

Kvinne knivstukket i Oslo: Mann siktet for drap

En kvinne har omkommet etter skadene hun ble påført da hun ble knivstukket natt til søndag. Politiet har kontroll på én mistenkt og et vitne..

VG - Igår: 01:08

Knivstikking i Oslo - politiet har kontroll på mistenkt

Én person er pågrepet av politiet, etter at en kvinne ble knivstukket i Oslo..

VG - Igår: 14:28

Politiet tror Drøbak-dødsfall var uhell

Politiet tror dødsfallet til en mann i Drøbak, skyldtes et uhell. En kvinne er pågrepet, mistenkt for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand..

VG - Igår: 17:43

MDG mener Sandberg har lurt statsministeren

Miljøpartiet De Grønnes (MDG) Une Bastholm mener Per Sandberg holdt statsminister Erna Solberg for narr da han tok med seg jobbetelefonen til Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt