VG > Innenriks

Thursday, 22 February, 23:52

VG - 12 Feb 18 kl. 16:44

Politiet: To unge jenter ranet kiosk i Alta

Under søndagen ran av en Narvesen-kiosk i Alta ble det løsnet skudd og truet med kniv. Nå etterlyser politiet det de tror er to maskerte jenter..
Les mer på VG


Les mer om:
Narvesen, Alta

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PolitietTo , unge, jenter, ranet, kioski , Alta
NRK - 12 Feb 18 kl. 13:52

Bevæpnet ran i Alta

Søndag klokken 21.30 ble en Narvesen-kiosk i Bossekop i Alta ranet av to maskerte personer. De truet med kniv og pistol og det ble avført skudd under ranet.

NRK - 12 Feb 18 kl. 13:52

Væpnet ran i Alta, etterlyser to

Søndag klokken 21.30 ble en Narvesen-kiosk i Bossekop i Alta ranet av to maskerte personer. De truet med kniv og pistol og det ble avfyrt skudd under ranet.

P4 - 12 Feb 18 kl. 21:49

Ingen pågrepet etter ran

Politiet har fremdeles ikke pågrepet noen etter at en kiosk i Alta ble ranet av to personer i går kveld. De etterlyser det de tror er to unge jenter, som var maskerte under ranet. Ranerne skal ha brukt en pistol og en kniv til å true til seg penger og snus.

P4 - 28 Nov 17 kl. 14:10

«Skam»-skuespiller skriver overlevelsesguide til unge jenter

Nå skal Ulrikke Falch og Sofie Frøysaa (21) skrive en «Survivalguide» til unge jenter..

P4 - 12 Jan 18 kl. 05:55

Unge Høyre passet på Tonning Riise under leir

Tidligere ledere av Unge Høyre, Tonning Riise, ble passet på av andre i partiet for å unngå at han var alene med unge jenter på arrangementer. Den unge politikeren skal også ha blitt passet på av Unge Venstre da han var foredragsholder på sommerleir, forteller flere kilder til Aftenposten. Bakgrunnen skal ha vært flere episoder med pågående sjekking av yngre jenter der alkohol var involvert..

VG - 17 Feb 18 kl. 09:29

Lysaker: Unge gutter slått og ranet

Med gjentatte slag mot ansikt og hode ble de to unge guttene lagt i bakken og truet til gi fra seg mobiler, klokker, bankkort og jakker. Dette er en stygg sak og vil bli prioritert, opplyser politiet..

Aftenposten - 11 Jan 18 kl. 21:46

Fylkeslag i Unge Høyre vil ikke la Riise være alene med unge jenter

To fylkeslag i Unge Høyre har hatt et «obs-varsel» på Kristian Tonning Riise. I Unge Venstre ble han «passet på» da han var foredragsholder på sommerleir..

P4 - 09 Jan 18 kl. 08:12

Mann (34) tiltalt for overgrep mot tre unge jenter

En 34 år gammel mann er i Aust-Agder tingrett tiltalt for seksuelle overgrep mot tre unge jenter. Jentene var mellom sju og 11 år da overgrepene skjedde og den tiltalte er i slekt med alle. Overgrepene skal ha skjedd over en periode på 12 år.

NRK - 24 Oct 17 kl. 09:53

Jenter plages mest av skolestress

Jenter er mer utsatt for skolerelatert stress enn gutter. Ifølge flere studier er presset størst for 15 år gamle jenter, viser en rapport fra Kunnskapssenter for utdanning (KSU), gjort for Kunnskapsdepartementet. Skolerelatert stress og andelen unge som rapporterer om psykiske plager, har økt i Norge de siste årene..

P4 - 22 Jan 18 kl. 22:54

Ble sex-trakassert under tale hos Unge Høyre

Tidligere KrFU-leder Ida Lindtveit Røse ble sex-trakassert mens hun holdt en tale under Unge Høyres landsmøte i 2014. Da Røse begynte å tale startet også Unge Høyre-deltakere fra salen å tvitre om hvem som kunne få henne til sengs, skriver Vårt Land. Røse bekrefter selv historien.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Tog innstilles fordi NSB har sagt opp for mange

Etter harde runder med nedbemanning av lokførere og konduktører, står NSB uten nok personell til å opprettholde normal rutetrafikk..

VG - 7 timer siden

Statoilsjefen kan gå av med pensjon - og få 5,8 millioner årlig

Mens de de med minst pensjon har rett på knappe 200.000 kroner årlig, får Statoil-sjef Eldar Sætre rundt 5,8 millioner..

VG - 1 time siden

Krever forklaring fra Thommessen: Kan felles av egen tale

Dersom stortingspresident Olemic Thommessen (H) har feilinformert Stortinget før jul, er det «game over», mener Sp-høvding Per Olaf Lundteigen..

VG - 2 timer siden

Mann falt mellom toget og perrongen - døde

Mannen falt mellom toget og perrongen da toget skulle kjøre fra Fetsund stasjon torsdag..

VG - 2 timer siden

Bedehuskor trekker seg i protest etter at homofil ble nektet å synge

Hele lovsangteamet «Husbandet» på Iveland Bedehus i Aust-Agder trekker seg i protest etter at et homofilt medlem ble tvunget til å trekke seg i fjor..

VG - 4 timer siden

Politiet uten nye spor etter angivelig kidnappingsforsøk

Politiet ønsker fortsatt tips i saken der ei kvinne i 20-årene skal ha blitt forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann tidligere i februar..

VG - 5 timer siden

Enighet om kriteriene for Spinraza-behandling

Pasienter med den dødelige muskelsykdommen spinal muskelatrofi (SMA) er et skritt nærmere Spinraza-medisinen. Fagdirektørene i de regionale helseforetakene har nå vedtatt behandlingskriteriene..

VG - 6 timer siden

Forurenser containerskip like mye som 50 millioner biler?

Det har vært utfordrende for Faktisk.no å finne svar på om et containerskip forurenser like mye som 50 millioner biler til sammen..

VG - 7 timer siden

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannskilde

Bymiljøetaten lagret møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte torsdag en stopper for den..

VG - 8 timer siden

Sterk nei-vind til Troms og Finnmark-avtalen

Det synes å være veldig åpent om fylkestinget i Finnmark sier ja eller nei til den nye avtalen om et sammenslått Troms og Finnmark. Men i Ap er nei-vinden så sterk at den kan avgjøre utfallet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt