P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 14:07

P4 - 08 Nov 19 kl. 19:20

Politiet: Mye ungdomsvold i Trondheim

Det har vært flere tilfeller av vold med ungdom sør i, og sør for, Trondheim de siste månedene.
Det skriver politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu på Facebook i kveld.
Særlig i helgene har det vært slåsskamper. Politiet etterforsker flere hendelser hvor både gjerningspersoner og fornærmede parter er mellom 14 og 17 år.
De mener flere slåsskamper har vært planlagt, ofte på Snapchat..
Les mer på P4


Les mer om:
Heimdal, Klæbu, Facebook, Snapchat, Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, Mye, ungdomsvoldi , Trondheim
Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 15:19

Mann med Gucci-veske pekes ut som leder etter ungdomsvold i Oslo

Politiet i Oslo har gjort ytterligere én pågripelse etter voldshendelsene i hovedstaden sist helg. I alt 17 personer er nå pågrepet i åtte av elleve saker..

NRK - 28 May 20 kl. 16:33

Tre siktet for ungdomsvold

Politiet etterlyser vitner etter mishandlingen av en 15 år gammel gutt på Vaulen ved Stavanger ved begynnelsen av mai. Tre personer er siktet for volden, som ble filmet og delt på sosiale medier, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 04 Nov 19 kl. 12:34

Evakuerer boligblokk i Trondheim

Politiet har evakuert en oppgang en leilighetsblokk på Flatåsen i Trondheim etter funn av en mistenkelig gjenstand. En bombegruppe fra politiet er på vei opp fra Oslo, opplyser politiet..

NRK - 03 Jan 20 kl. 11:30

Ila-mistenkt til Trondheim

En av de mistenkte etter skytinga i Ila i Trondheim, blir framstilt for varetektsfengsling mandag. Nordmannen i 20-åra meldte seg for politiet i Danmark i romjula og transporteres til Trondheim i kveld. Den andre etterlyste er fortsatt på frifot..

NRK - 14 Sep 19 kl. 16:58

Truet politiet med øks i Trondheim

Det pågår nå en væpnet aksjon i Trondheim etter at politiet skal ha blitt truet med øks, melder politiet på Twitter..

P4 - 20 Sep 19 kl. 13:20

Bevisstløs etter slagsmål i Trondheim

En mann ble slått bevisstløs i Trondheim sentrum i ettermiddag. Politiet etterlyser to antatte gjerningsmenn. Begge er kjent for politiet fra før.

P4 - 19 Nov 19 kl. 17:24

Jobber intenst for å forebygge ungdomsvold

- Politiet i Oslo jobber intenst for å hindre at unge mennesker begår grov vold. Det sier politimester Beate Gangås, som i ettermiddag hadde besøk av justisminister Jøran Kallmyr. I løpet av en helg i slutten av oktober måtte politiet rykke ut til hele 11 uprovoserte voldshendelser, der mange unge var involvert.

NRK - 11 Feb 20 kl. 19:26

Ransbølge i Trondheim

Politiet i Trondheim har registrert 30 ran de siste fire månedene. Det er dobbelt så mange som i hele 2018, skriver Adresseavisen. 28 av ranene har skjedd på offentlig sted, og i 16 av dem mener politiet at minst en gjerningsperson er under 18 år..

P4 - 11 Apr 20 kl. 14:19

Mistenkelig dødsfall i Trondheim

En ung mann er funnet død i en leilighet i Trondheim i formiddag og politiet ser på dødsfallet som mistenkelig. Mannen ble funnet av familiemedlemmer som så varslet politiet, melder Adresseavisen. Det er så langt ikke noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, men politiet opplyser at det er for tidlig å konkludere..

P4 - 12 Apr 20 kl. 14:23

Væpnet politiaksjon i Trondheim

Det var en bevæpnet politiaksjon i Trondheim i ettermiddag. Politiet rykket ut til en trusselsituasjon blant tre beboere på Lade. Alle tre er godt kjent av politiet fra før.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Flere ofre for menneskehandel kan få oppholdstillatelse

Regjeringen endrer nå regelverket slik at flere ofre for menneskehandel som har avgitt forklaring for retten eller politiet, kan få opphold i Norge. Endirngen vil gi ofrene en økt trygghet samtidig som man legger til rette for straffeforfølging av bakmenn sier justisminister Monica Mæland..

P4 - 15 minutter siden

Kollektivselskap tapte stort på hjemmekontor

Kollektivselskapene har tapt stort på at folk har benyttet seg av hjemmekontor under koronapandemien. Selskapene Skyss og Ruter tapte 592 milioner kroner i denne perioden, melder NRK. I mars anslo Kollektivforeningen at tapet på landsbasis var 760 millioner kroner hver måned..

P4 - 30 minutter siden

Politiet forbereder demonstrasjoner

Politiet i Oslo forbereder seg på demonstrasjoner mot politivold og rasisme i hovedstaden i ettermiddag. Sørkedalsveien stenges for all trafikk for ikke å lage trafikkaos. I tillegg melder de om åat dagens demonstrasjon kan få følger for kapasiteten på t-banen på linje 2.

P4 - 1 time siden

Eksplosjon på norsk skip i Florida

Det har vært en eksplosjon ombord på det norske skiipet Höegh Xiamen som ligger ved kysten av Florida. Ni brannfolk er innlagt på sykehus som følge av ulykken. Ingen av mannaskapet på 21 ble skadet.

P4 - 1 time siden

22 pasienter innlagt på sykehus med korona

22 pasienter er i dag innlagt på sykehus i Norge med koronaviruset. Det er en nedgang på sju personer fra i går. Tre av pasientene ligger i respirator.

P4 - 1 time siden

Norge holder tilbake bistand til Palestina

Regjeringen har holdt tilbake over halvparten av årets planlagte bistand til Palestina som følge av palestinsk skolemateriell som forherliger martyrdød. Det skriver avisa Dagen. Utbetalingen er avhengig av viljen hos myndighetne i landet til å forbedre pensum sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

P4 - 1 time siden

Utløste trolig skredet selv

Utfordrende snøforhold med moderat skredfare gjorde at skuterfølge på sju personer trolig utløste snøskredet selv, der to tyske turister omkom på Svalbard i februar i år. Det kommer frem i en ny rapport fra Universitetssenteret på Svalbard i følge NRK. Ulykken skjedde da fem utenlandske turister og to guider var på skutertur.

P4 - 1 time siden

Kommune får millionbot

Sortland kommune får nå en bot på 1,5 millioner kroner fra NVE for å ha ha utført gravearbeid som var nær ved å utløse en flodbølge. Gravearbeidet førte til at demningen på Sortland holdt på å kollapse. Ren flaks gjorde at en kompetent fagperson kjørte forbi og fikk stoppet arbeidet før flodbølgen var et faktum.

P4 - 2 timer siden

Vil åpne alle Europas grenser i slutten av juni

Justisminister Monica Mæland deltar i dag på et EU-møte der det vil bli foreslått å åpne alle landegrenser i Europa i slutten av juni. Smittesituasjonen har bedret seg raskt i mane EU-land. I følge EUs justiskommisær Ylva Johansson er man nå nær en situasjon der all grensekontroll bør fjernes.

P4 - 3 timer siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS dobler nå kapasiteten og gjenåpner ytterligere 20 ruter i Europa fra midten av juni. 16 av rutene er fra København, skriver flyselskapet i en pressemelding. I Norge legger SAS til en rute til Split i Kroatia og øker frekvensen på innenriksrutene, der SAS i juni vil trafikkere alle destinasjoner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt