P4 > Nyheter

Thursday, 14 November, 04:27

P4 - 08 Nov 19 kl. 19:20

Politiet: Mye ungdomsvold i Trondheim

Det har vært flere tilfeller av vold med ungdom sør i, og sør for, Trondheim de siste månedene.
Det skriver politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu på Facebook i kveld.
Særlig i helgene har det vært slåsskamper. Politiet etterforsker flere hendelser hvor både gjerningspersoner og fornærmede parter er mellom 14 og 17 år.
De mener flere slåsskamper har vært planlagt, ofte på Snapchat..
Les mer på P4


Les mer om:
Heimdal, Klæbu, Facebook, Snapchat, Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, Mye, ungdomsvoldi , Trondheim
Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 15:19

Mann med Gucci-veske pekes ut som leder etter ungdomsvold i Oslo

Politiet i Oslo har gjort ytterligere én pågripelse etter voldshendelsene i hovedstaden sist helg. I alt 17 personer er nå pågrepet i åtte av elleve saker..

NRK - 04 Nov 19 kl. 12:34

Evakuerer boligblokk i Trondheim

Politiet har evakuert en oppgang en leilighetsblokk på Flatåsen i Trondheim etter funn av en mistenkelig gjenstand. En bombegruppe fra politiet er på vei opp fra Oslo, opplyser politiet..

NRK - 14 Sep 19 kl. 16:58

Truet politiet med øks i Trondheim

Det pågår nå en væpnet aksjon i Trondheim etter at politiet skal ha blitt truet med øks, melder politiet på Twitter..

P4 - 20 Sep 19 kl. 13:20

Bevisstløs etter slagsmål i Trondheim

En mann ble slått bevisstløs i Trondheim sentrum i ettermiddag. Politiet etterlyser to antatte gjerningsmenn. Begge er kjent for politiet fra før.

NRK - 27 Oct 19 kl. 12:44

Alvorleg valdshending i Trondheim

Politiet har rykka ut til ein adresse på Møllenberg i Trondheim der det har skjedd ei alvorleg valdshending, melder politiet i Trøndelag om på Twitter. Dei kjem tilbake med fleire opplysingar seinare skriv dei vidare..

P4 - 27 Oct 19 kl. 13:44

Alvorlig voldshendelse i Trondheim

Politiet har rykket ut etter melding om en alvorlig voldshendelse på en adresse på Møllenberg i Trondheim. En person er fraktet til sykehus, med et ukjent skadeomfang. Politiet sier at de vil komme tilbake med flere opplysninger senere..

NRK - 27 Oct 19 kl. 12:44

Alvorleg vald i Trondheim

Politiet har rykka ut til ein adresse på Møllenberg i Trondheim der det skal ha skal ha skjedd alvorleg vald, melder politiet i Trøndelag om på Twitter. Dei kjem tilbake med fleire opplysingar seinare skriv dei vidare..

NRK - 14 Sep 19 kl. 16:57

Væpnet aksjon i Trondheim

Det pågår en væpnet aksjon nær sentrum i Trondheim, det melder politiet på Twitter. Politiet skal være truet med øks..

NRK - 01 Aug 19 kl. 12:36

MC mot bil i Trondheim

Det har vore ei trafikkulukke mellom ein MC og ein bil på Bratsbergvegen ved E6 i Trondheim. Naudetatane er på staden, skriv politiet på Twitter. MC-føreren skal vere skada..

P4 - 07 Aug 19 kl. 19:21

Kvinne hentet opp i sjøen i Trondheim

En ung kvinne er hentet opp fra sjøen ved Ladekaia i Trondheim. Politiet mottok i kveld melding om en svømmer som hadde fått problemer. Kvinnen skal ha vært bevisst da hun ble plukket opp, og ble tatt hånd om av helsepersonell.

Fler nyheter fra P4

P4 - 18 timer siden

Færre arbeidsledige innvandrere

Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Tall fra SSB viser at i alt 5,5 prosent av innvandrerne i Norge var helt uten jobb i tredje kvartal, det er en nedgang på 0,4 prosentpoeng fra samme periode i fjor. Blant befolkningen for øvrig er ledigheten den samme som i fjor på 1,7 prosent..

P4 - 4 timer siden

Jakter fortsatt tenåringer etter voldshendelse

Politiet jakter fortsatt tre gutter i 15-årsalderen etter at en 23 år gammel mann ble påført stikkskader i gamlebyen i Oslo i kveld. Mannen kom fra hendelsen uten kritiske eller livstruende skader. Det skal ikke ha vært vitner til hendelsen, men politiet ber folk om å ta kontakt dersom de har sett noen løpe fra stedet eller i nærområdet..

P4 - 5 timer siden

Hevder Helleland ble overvåket

Nestleder i Verdens antidopingbyrå, Linda Hofstad Helleland, hevder Russland kan ha forsøkte å hyre norske selskaper til å overvåke henne. I en ny bok hun utgir i morgen, skal PST advart henne om overvåkingen, skriver VG. Helleland har vært en tydelig motstander av å ta Russland inn igjen i varmen i byrået, etter avsløringene om systematisk juks i en årrekke.

P4 - 4 timer siden

Mann tidligere siktet for eksplosivbefatning

Mannen som ble siktet for ulovlig befatning med eksplosiver i sin egen bolig i Sola i Rogaland i kveld ble i april siktet for samme forhold. Den første saken er fortsatt under etterforskning. Det er ingen opplysninger om at mannen tilhører et miljø, skriver VG.

P4 - 5 timer siden

Trump ut mot riksretthøringen

USAs president Donald Trump gjentok i kveld at riksrettprosessen mot ham er en heksejakt. To toppdiplomater forklarte seg i Kongressen i dag i den første, offentlige høringen mot presidenten. En av diplomatene hevder at Trump dagen etter at han angivelig skal ha presset Ukrainas president til å etterforske hans rival Joe Biden, skal ha spurt om granskningene.

P4 - 6 timer siden

Mulig knivstikking i Oslo

En mann har blitt utsatt for vold i gamlebyen i Oslo med et mulig stikkvåpen. Politiet jakter tre unge gutter. Den skadde er fraktet med ambulanse til Oslo legevakt..

P4 - 7 timer siden

Kan ha funnet DNA-profil i Lørenskog-forsvinningen

DNA-profilen til en gjerningsperson som fraktet Anne Elisabeth Hagen bort fra sitt hjem kan være avslørt. Politiet har funnet et hittil ukjent DNA-spor på en sentral del av åstedet i hjemmet, som kan være med å løse mysteriet, skriver VG. Ifølge avisen jobber politiet nå intenst med å finne ut hvem DNA-profilen tilhører.

P4 - 7 timer siden

Oslo får ny vannforsyning

Oslo får ny vannforsyning i 2028. Bystyret vedtok i kveld planene om å etablere en reservannforsyning via en undergrunnstunnel fra Holsfjorden. I dag får ni av ti Oslo-beboere vannet sitt fra Maridalsvannet.

P4 - 7 timer siden

Ber studenter reiser hjem fra Hongkong

Universitetet i Bergen ber sine studenter i Hongkong reise hjem til Norge som følge av den pågående uroen i millionbyen. Det skriver Bergensavisen. Tidligere i dag ble norske studenter ved Baptist University i millionbyen evakuert etter at det oppsto demonstrasjoner på skoleområdet.

P4 - 8 timer siden

Omfattende lovbrudd i fiskebransjen

Forholdene som er avdekket fiskeindustrien er trolig bare toppen av et isfjell. Det frykter Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund. I 19 av 20 kontrollerte fiskebruk i Lofoten og Vesterålen i vår ble det avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping, melder NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt