NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 15:32

NRK - 03 Nov 19 kl. 09:35

Politiet: Ikke mer vold i Oslo øst

Volden på Oslo øst er verken hyppigere eller grovere enn tidligere. Det sier avsnittsleder for kriminalitetsforebyggende seksjon, Hans Magnus Gjerlaug, til NTB. Han sier oktober alltid er måneden med høyest ungdomskriminalitet på Oslo øst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Magnus Gjerlaug, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, Ikke, mer, voldi , Oslo, øst
NRK - 06 Apr 20 kl. 10:34

Siktet for vold mot politiet

En mann i 30-årene er siktet for vold mot offentlig tjenesteperson, etter at han forsøkte å kjøre på politi på Finnøy lørdag. Mannen er avhørt, men politiet vil ikke ut med hva han har forklart. Det er ikke klart om politiet ber om varetektsfengsel..

P4 - 01 Apr 20 kl. 06:50

Politiet frykter de ikke får avdekket vold

Politiet frykter at de ikke klarer å avdekke alle tilfellene av vold i nære relasjoner nå. Kristin Kvigne, direktør for Politifagavdelingen i Politidirektoratet sier de er helt avhengige av at folk varsler. For selv om politiet prioriterer disse sakene er de utfordrende å avdekke med alle koronarestriksjonene..

P4 - 16 Apr 20 kl. 06:27

Pågrepet for vold

En mann i 50-årene er pågrepet for vold mot en ung kvinne i Tana i Finnmark i natt. Det var litt over halv to i natt at politiet fikk melding om hendelsen, og de tror også at andre personer er utsatt for vold. Den fornærmede kvinnen er i slutten av tenårene, og hun har hevelser i ansiktet og kuttskader.

Klartale - I førrgår: 11:20

Vold og opptøyer i USA

Det er kaos i USA. Folk er rasende på politiet, etter at George Floyd døde. Politiet svarer med mer vold..

P4 - 25 May 20 kl. 18:56

Barn utsatt for vold av tenåringer

Politiet undersøker to voldshendelser på Ørlandet i Trøndelag i ettermiddag. Flere barn i barneskolealder skal først ha blitt utsatt for vold av ungdommer utenfor en skole. Kort tid etter fikk politiet melding om en person som ble utsatt for vold av flere ungdommer ved en barnehage.

P4 - 05 Apr 20 kl. 14:37

WHO: - rapporter om mer vold i hjemmet

Verdens helseorganisasjon, WHO, er bekymret etter rapporter om mer vold i familier etter at virusutbruddet begynte. Her hjemme har politiet sagt at de frykter de ikke klarer å avdekke alle tilfellene av vold i nære relasjoner når folk er i karantene og har hjemmekontor. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus, sier slike saker har økt i flere land..

NRK - 11 Jan 20 kl. 09:10

Tiltalt for vold mot politiet

En 67 år gammel mann fra Kristiansand er i Lister tingrett tiltalt for vold mot politiet. Det skriver Lister24. Mannen skal ha utført volden etter å ha blitt stoppet av politiet for en trafikkontroll da det var mistanke om ruspåvirket kjøring..

P4 - 31 Mar 20 kl. 06:16

Anmeldt for vold og trusler

Politiet har anmeldt en ung mann for vold og trusler, etter at han ble stoppet med en machete og hostet på politiet på Tåsen i Oslo i natt. Det er uklart om mannen nå må testes for koronaviruset. Politiet sier de ser alvorlig på hendelsen..

NRK - 30 Oct 19 kl. 11:46

Grov vold mot kvinne i Ringebu

En mann er pågrepet av politiet, mistenkt for grov vold mot en kvinne på Ringebu i Oppland. Ifølge politiet skal mannen ha slått kvinnen i hodet med en gjenstand. Kvinnen er sendt til sykehus.

P4 - 10 May 20 kl. 16:39

Unge bak alvorlig vold

Politiet i Oslo advarer nå mot flere ungdomsgrupper som har stått bak alvorlig kriminalitet de siste månedene. Det har vært økning i ungdommer som bruker våpen til alvorlig vold og grove ran, melder NRK. Politiet vet ikke hva som er bakgrunnen for dette.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tom Hagen vil ikke avhøres mer

Milliardæren Tom Hagens tillit til politiet er betydelig svekket. Den drapssiktede 70-åringen tror ikke nye avhør vil bringe saken videre, melder VG. Hagen møter derfor ikke til avhør tirsdag, torsdag og fredag i neste uke, sier forsvareren hans..

NRK - 5 minutter siden

Sveriges statsminister møter media

NRK - 15 minutter siden

Søk i skogen etter Odin

Politiet er i dag i terrenget ved Nygårdsvollen i Malvik og leter i skogen i forbindelse med Odin-saken. Et vitne mener å ha sett 18-åringen der, men området er aldri tidligere undersøkt..

NRK - 15 minutter siden

Uro under markering i Hongkong

Politiet i Hongkong bruker pepperspray mot demonstranter som markerer årsdagen for massakren på Den Himmelske Freds plass i Beijing. Det får Reuters opplyst. Uro for Kinas sterkere grep i Hongkong gjør den årlige markeringen viktig for mange..

NRK - 45 minutter siden

16-åring tatt etter machete-trusler

Det var en 16 år gammel gutt som brukte kniv eller machete til å true noen ved Jordal ungdomsskole i Oslo. Politiet mistenker en konflikt i et kriminelt miljø. Ingen ble fysisk skadet.

NRK - 30 minutter siden

Ap sier ja til E18 vest for Oslo

Et klart flertall i Arbeiderpartiets stortingsgruppe går inn for ny E18 fra Lysaker til Ramstadsletta i Bærum. Det kan bety flertall når Stortinget behandler saken 18. juni, melder Budstikka.

NRK - 45 minutter siden

- Boligmarkedet tilbake etter sjokk

Koronautbruddet førte til en kortvarig nedgang i boliprisene, men i mai steg prisene kraftig igjen. Administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge sier markedet er tilbake etter korona-sjokket. Norges Banks styringsrente er null prosent..

NRK - 1 time siden

Ingen nye smitta i Finland

For første gong på tre månader er ingen nye koronasmitta registrert i Finland det siste døgnet. Det er første gong sidan 26. februar, seier helsestyresmaktene.

NRK - 1 time siden

20 dødsfall i Sverige, to i Danmark

I Sverige er 20 nye dødsfall knyttet til koronaviruset siste døgn. Over 1000 flere er smittet etter at det samlede tallet i går passerte 40.000.

NRK - 1 time siden

Åpner lommebøker for Biden

Uroen i USA har fått mange flere til å gi penger til Joe Bidens valgkamp i høst. Den demokratiske presidentkandidaten har til og med fått bidrag fra mange republikanere, får Reuters opplyst. President Donald Trump har fortsatt samlet inn langt mer..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt