NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 09:15

NRK - 03 Nov 19 kl. 09:35

Politiet: Ikke mer vold i Oslo øst

Volden på Oslo øst er verken hyppigere eller grovere enn tidligere. Det sier avsnittsleder for kriminalitetsforebyggende seksjon, Hans Magnus Gjerlaug, til NTB. Han sier oktober alltid er måneden med høyest ungdomskriminalitet på Oslo øst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Magnus Gjerlaug, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, Ikke, mer, voldi , Oslo, øst
NRK - 30 Oct 19 kl. 11:46

Grov vold mot kvinne i Ringebu

En mann er pågrepet av politiet, mistenkt for grov vold mot en kvinne på Ringebu i Oppland. Ifølge politiet skal mannen ha slått kvinnen i hodet med en gjenstand. Kvinnen er sendt til sykehus.

P4 - 24 Aug 19 kl. 10:04

Politiet mistenker grov vold

Politiet mistenker at de to mennene som ble funnet alvorlig skadet i Horten sentrum i natt har blitt utsatt for grov vold. De etterforsker saken som en straffbar handling, opplyser de til NTB. Også en tredje person ble skadet i saken.

P4 - 03 Nov 19 kl. 10:49

Ikke hyppigere vold øst i Oslo

Det har verken blitt mer eller grovere vold på Oslo øst enn tidligere. Det opplyser kriminalforebyggende seksjon ved Enhet Øst til NTB. For to helger siden ble 16 personer pågrepet for et tosifret antall tilfeller av blind vold.

NRK - Igår: 08:16

Flere pågripelser i Kristiansand

Flere menn i 20-årene ble innbrakt til arresten i Kristiansand i natt, på grunn av vold og ordensforstyrrelse. En kvinne ble pågrepet av politiet etter at hun ikke ville betale taxiregningen og utøvde vold mot taxisjåføren..

NRK - 10 Nov 19 kl. 17:53

Flere pågrepet - mistenkt for vold

Fire personer er pågrepet etter at en mann ble funnet skadet på en adresse i Kristiansand. Politiet opplyser at de etterforsker saken som vold. Den skadede er fraktet til sykehus, det er ikke kjent hvor skadet han er..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 07:17

Politiet: Mye uprovosert vold i Oslo

Natt til lørdag har politiet håndtert mange tilfeller av uprovosert vold i Oslo, hvor yngre menn i gjenger har gått til angrep på enkeltpersoner..

VG - 19 Oct 19 kl. 04:32

Politiet: Mye uprovosert vold i Oslo

Natt til lørdag har politiet håndtert mange tilfeller av uprovosert vold i Oslo, hvor yngre menn i gjenger har gått til angrep på enkeltpersoner..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 07:17

Politiet: Mye uprovosert vold i Oslo

Natt til lørdag har politiet håndtert mange tilfeller av uprovosert vold i Oslo, hvor yngre menn i gjenger har gått til angrep på enkeltpersoner..

NRK - 20 Oct 19 kl. 03:49

Uvanlig mye vold i Oslo

Politiet i Oslo sier det natt til lørdag var uvanlig mye vold, mellom 15 og 20 tilfeller, for det meste i sentrum. Felles for mange av sakene var at gjerningspersonene var unge menn med utenlandsk opprinnelse, ifølge politiet..

NRK - 20 Oct 19 kl. 03:49

Mye uprovosert vold i Oslo

Politiet i Oslo sier det har vært mellom 15 og 20 tilfeller av uprovosert vold i byen natt til søndag, det meste i sentrum. Felles for mange av sakene er at gjerningspersonene er unge menn med utenlandsk opprinnelse, ifølge politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Legger frem nye læreplaner

Kildekritikk, praktisk arbeid, digital dømmekraft og læring om 22. juli er blant temaene Kunnskapsdepartementet har lovet å fokusere på i de nye læreplanene..

NRK - 10 minutter siden

Soldater kommandert ut i gatene

Lørdag ble soldater fra en kinesisk eliteavdeling sendt ut i Hongkongs gater iført treningstøy. De plukket stein og søppel, men aksjonen tolkes som et klart signal fra kinesiske myndigheter..

NRK - 30 minutter siden

Misfornøyde togpassasjerer

Togpassasjerer har ikke vært mer misfornøyde på over 15 år, viser Vys kundeundersøkelser. Årsaken er forsinkelser, instillinger og dårlig infrastruktur, skriver Aftenposten. Passasjerer på Østfoldbanen mellom Oslo og Ski er minst fornøyd..

NRK - 45 minutter siden

Må skyte mot demonstrantene

Sjefsredaktøren i den kinesiske avisa Global Times tar til orde for at politiet i Hongkong må bruke snikskyttere og skyte med skarpt mot demonstrantene. Hu Xijin skriver i sosiale medier at politiet ikke bør få ansvaret hvis demonstranter blir drept..

NRK - 1 time siden

Møtt med tåregass

Mange av demonstrantene på det omringede universitetet i Hongkong prøvde å komme seg ut, men ble møtt med tåregass, gummikuler og køller. Det er uklart om noen av dem har klart å unnslippe, melder Ap..

NRK - 2 timer siden

Flere skutt i California

Minst fire personer skal være skutt og drept i Fresno i California, melder Reuters. En familie skal ha sett på en fotballkamp i hagen da en person kom inn og begynte å skyte. Seks andre personer ble også skutt og overlevde, ifølge politiet..

NRK - 1 time siden

Poltisk kvarter

NRK - 1 time siden

Maskeforbud strider med grunnloven

Høyesterett i Hong Kong mener maskeforbudet regjeringen har innført går imot grunnloven. Det gjelder demonstranter som bruker ansiktsmasker for å skjule identiteten sin, melder Ap. Straffen er ett års fengsel eller en bot på rundt 30.

NRK - 2 timer siden

Mange biler med dårlig veigrep

Over 350.000 nordmenn kjører rundt med for gamle vinterdekk, det viser en ny undersøkelse gjort av forsikringsselskapet Tryg Forsikring. Ifølge forsikringsselskapet betyr det at svært mange norske biler har dårlig veigrep på vinterføret..

NRK - 2 timer siden

Flere skutt og drept i California

Minst ni personer skal være skutt i Fresno i California. Flere av dem er døde, ifølge politiet. En familie skal ha sett på en fotballkamp i hagen da en person kom inn og begynte å skyte, melder flere lokale medier..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt