P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 04:28

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:01

Politiet: - Videoen har gitt informasjon

- Videoen som Philip Manshaus bar da han gikk til angrep på en moske med våpen på lørdag har gitt viktig informasjon.
Det sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby.
21-åringen hadde festet et GoPro-kamera på hodet for å filme angrepet, men ble raskt lagt i bakken av en pensjonist..
Les mer på P4


Les mer om:
Philip Manshaus, Pål-Fredrik Hjort Kraby, GoPro

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, Videoenhar , gitt, informasjon
P4 - 28 Nov 19 kl. 08:26

Politiet advarer: barn deler grov video på nett

Politiet og flere skoler advarer nå barn og foreldre mot en video som viser seksuelle handlinger med barn. Det er på Snapchat og TikTok at den seksualiserte videoen har blitt delt. Videoen ble først oppdaget på en skole i Nes i Akershus, etter at noen barn meldte fra om videoen, og kommunen og politikontakt Gunnar Foseid valgte å gripe inn..

P4 - 20 Jan 20 kl. 15:18

Terrorsiktet kvinne samarbeider godt med politiet

Den terrorsiktede IS-kvinnen samarbeider godt med politiet. Det opplyste Politiets Sikkerhetstjeneste på en pressekonferanse nå i ettermiddag. I dag ble hun varetektsfengslet i fire uker, og hittil svarer hun godt på spørsmål hun blir stilt og gitt samtykke til at politiet kan innhente relevant informasjon..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 07:05

Forsvinningssaken: Politiet kaller inn til ny pressekonferanse, vil gå ut med ny informasjon

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet i snart ti måneder. Nå går politiet ut med ny informasjon om saken..

Klartale - 28 Aug 19 kl. 09:07

Politiet kommer med ny informasjon

Politiet vil fortelle om ny informasjon i saken om Anne-Elisabeth Hagen. De kommer med informasjonen onsdag..

P4 - 23 Oct 19 kl. 12:34

Ber publikum om videoer

Oslo-politiet ber om å få tilsendt videoer og annet bildemateriale som ble tatt opp under ambulansekapringen i Oslo i går. Publikum som kan ha relevante opplysninger bes også ta kontakt. De to siktede i saken skal fremstilles for fengsling i morgen.

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 10:25

Ny informasjon om grusvei-dødsfall

Politiet vil i dag komme med ny informasjon om dødsfallet på en grusvei i Snartemo fra i sommer..

NRK - 30 Oct 19 kl. 22:21

Deler video av drapet på Baghdadi

Pentagon har offentliggjort videoen av angrepet som drepte IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi. Videoen viser at amerikanske soldater nærmer seg al-Baghdadis skjulested..

NRK - 28 Aug 19 kl. 10:37

VG felt i PFU

Pressens faglige utvalg har felt VG på fem punkter i forbindelse med dekningen av videoen som viser Trond Giske danse med en kvinne på en bar i februar. Det var kvinnen i videoen som selv klaget inn saken for PFU..

P4 - 18 May 19 kl. 18:06

Mot nyvalg i Østerrike etter skandalevideo

Det går mot nyvalg i Østerrike etter at visekansler Henz-Christian Strache i dag trakk seg fra vervet sitt etter en videoskandale fra 2017. I videoen tilbyr visekansleren en tilsynelatende russisk oligark regjeringskontrakter verdt flere milliarder kroner mot politisk støtte. Etter at videoen dukket opp sa landets statsminister at han ikke lenger hadde tillit til visekansleren.

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 10:25

SE TV LIVE: Politiet om mystisk dødsfall

Politiet kommer med ny informasjon om dødsfallet på en grusvei i Snartemo fra i sommer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige. To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan. Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.

P4 - 5 timer siden

Tre raketter traff ambassade

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i kveld. Ingen skal være drept eller såret i angrepet. Området ambassaden ligger i har blitt utsatt for en rekke angrep etter USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani.

P4 - 7 timer siden

Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Basketballegenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke i Los Angeles sammen med fire andre personer. Det melder flere amerikanske medier. Reisefølget og Bryant var på en tur i hans privat helikopter da det krasjet og begynte å brenne.

P4 - 8 timer siden

Vil forby inkassoselskaper fete gebyrer

Snart kan det bli slutt på dyre gebyrer ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger. I forslaget til ny inkassolov som legges frem i morgen, er det en rekke tiltak som vil strupe inkassoselskapenes evne til å kreve innbetaling. Spesielt gjelder dette ved innkreving av småbeløp.

P4 - 8 timer siden

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge. Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen. Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.

P4 - 8 timer siden

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag. Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus. Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 9 timer siden

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag. 24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet. Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.

P4 - 9 timer siden

Nytt angrep nær amerikansk ambassade

I Iraks hovedstad Bagdad traff fem raketter et område like ved den amerikanske ambassaden i kveld. Det er uklart om noen ble skadet eller drept i angrepet. Ambassaden har de siste ukene blitt utsatt for en rekke rakettangrep.

P4 - 9 timer siden

Vannbrudd over i Bergen

De mange som ble rammet av et omfattende vannbrudd i Bergen i kveld har nå fått vannet tilbake. Området so Dolvik, Kokstad, Grimstad og Sandsli ble berørt. Rundt 100 personer på Søreide har fortsatt ikke vann i springen, og vil bli besørget av en vanntank inntil problemet er løst..

P4 - 10 timer siden

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld. Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest. Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt