P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 14:41

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:01

Politiet: - Videoen har gitt informasjon

- Videoen som Philip Manshaus bar da han gikk til angrep på en moske med våpen på lørdag har gitt viktig informasjon.
Det sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby.
21-åringen hadde festet et GoPro-kamera på hodet for å filme angrepet, men ble raskt lagt i bakken av en pensjonist..
Les mer på P4


Les mer om:
Philip Manshaus, Pål-Fredrik Hjort Kraby, GoPro

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, Videoenhar , gitt, informasjon
P4 - 28 Nov 19 kl. 08:26

Politiet advarer: barn deler grov video på nett

Politiet og flere skoler advarer nå barn og foreldre mot en video som viser seksuelle handlinger med barn. Det er på Snapchat og TikTok at den seksualiserte videoen har blitt delt. Videoen ble først oppdaget på en skole i Nes i Akershus, etter at noen barn meldte fra om videoen, og kommunen og politikontakt Gunnar Foseid valgte å gripe inn..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 07:05

Forsvinningssaken: Politiet kaller inn til ny pressekonferanse, vil gå ut med ny informasjon

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet i snart ti måneder. Nå går politiet ut med ny informasjon om saken..

Klartale - 28 Aug 19 kl. 09:07

Politiet kommer med ny informasjon

Politiet vil fortelle om ny informasjon i saken om Anne-Elisabeth Hagen. De kommer med informasjonen onsdag..

P4 - 23 Oct 19 kl. 12:34

Ber publikum om videoer

Oslo-politiet ber om å få tilsendt videoer og annet bildemateriale som ble tatt opp under ambulansekapringen i Oslo i går. Publikum som kan ha relevante opplysninger bes også ta kontakt. De to siktede i saken skal fremstilles for fengsling i morgen.

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 10:25

Ny informasjon om grusvei-dødsfall

Politiet vil i dag komme med ny informasjon om dødsfallet på en grusvei i Snartemo fra i sommer..

NRK - 30 Oct 19 kl. 22:21

Deler video av drapet på Baghdadi

Pentagon har offentliggjort videoen av angrepet som drepte IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi. Videoen viser at amerikanske soldater nærmer seg al-Baghdadis skjulested..

NRK - 28 Aug 19 kl. 10:37

VG felt i PFU

Pressens faglige utvalg har felt VG på fem punkter i forbindelse med dekningen av videoen som viser Trond Giske danse med en kvinne på en bar i februar. Det var kvinnen i videoen som selv klaget inn saken for PFU..

P4 - 18 May 19 kl. 18:06

Mot nyvalg i Østerrike etter skandalevideo

Det går mot nyvalg i Østerrike etter at visekansler Henz-Christian Strache i dag trakk seg fra vervet sitt etter en videoskandale fra 2017. I videoen tilbyr visekansleren en tilsynelatende russisk oligark regjeringskontrakter verdt flere milliarder kroner mot politisk støtte. Etter at videoen dukket opp sa landets statsminister at han ikke lenger hadde tillit til visekansleren.

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 10:25

SE TV LIVE: Politiet om mystisk dødsfall

Politiet kommer med ny informasjon om dødsfallet på en grusvei i Snartemo fra i sommer..

VG - 28 Aug 19 kl. 10:43

VG felt i PFU for Giske-videoen

PFU behandlet klagen fra Sofie mot VG i sakene om Giske-videoen fra Bar Vulkan. VG ble felt på til sammen fem punkter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

-En tragedie for rene utøvere

Utestengelsen av Russland fra globale idrettsmesterskap er en tragedie for utøverne. Det sier sjefen for Russlands antidopingbyrå, Jurij Ganus. I dag bestemte det internasjonale dopingbyrået Wada å utestenge Russland på grunn av juksing med dopingprøver Til NTB forteller Ganus at enkelte utøvere nå vurderer å forlate Russland for å få konkurrere etter WADAs utestengelse.

P4 - 30 minutter siden

Cissi Walin dømt

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin er dømt for grove æreskrenkelser i Sverige. Walling beskyldte journalisten Fredrik Virtanen for å ha dopet henne ned og voldtatt henne i sosiale medier. Den gang ble hun hyllet i Sverige for sitt mot, i dag ble hun dømt for utsagnet.

P4 - 1 time siden

Vy-sjef: - Veldig godt med en seier

- Det kjennes veldig fortjent å vinne kampen om Bergensbanen. Det sier konserndirektør Arne Fosen. I dag ble det klart at de vant kampen om å kjøre persontog på blant annet Bergensbanen, og dermed unngikk de å gå på sitt tredje jernbanenederlag på rad.

P4 - 45 minutter siden

Norge slo Sør-Korea

Norge slo Sør-Korea 36-25 i håndball-VM i Japan tirsdag. Norge tok føringen tidlig i kampen og ledet 20-10 til pause. Nå topper Norge sin gruppe foran Tyskland..

P4 - 1 time siden

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina. Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..

P4 - 1 time siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 1 time siden

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 2 timer siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 2 timer siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.

P4 - 2 timer siden

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken. Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet. I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt