P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 06:20

P4 - 14 aug. 19 kl. 17:01

Politiet: - Videoen har gitt informasjon

- Videoen som Philip Manshaus bar da han gikk til angrep på en moske med våpen på lørdag har gitt viktig informasjon.
Det sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby.
21-åringen hadde festet et GoPro-kamera på hodet for å filme angrepet, men ble raskt lagt i bakken av en pensjonist..
Les mer på P4


Les mer om:
Philip Manshaus, Pål-Fredrik Hjort Kraby, GoPro

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, Videoenhar , gitt, informasjon
P4 - 28 nov. 19 kl. 08:26

Politiet advarer: barn deler grov video på nett

Politiet og flere skoler advarer nå barn og foreldre mot en video som viser seksuelle handlinger med barn. Det er på Snapchat og TikTok at den seksualiserte videoen har blitt delt. Videoen ble først oppdaget på en skole i Nes i Akershus, etter at noen barn meldte fra om videoen, og kommunen og politikontakt Gunnar Foseid valgte å gripe inn..

P4 - 18 mai 19 kl. 18:06

Mot nyvalg i Østerrike etter skandalevideo

Det går mot nyvalg i Østerrike etter at visekansler Henz-Christian Strache i dag trakk seg fra vervet sitt etter en videoskandale fra 2017. I videoen tilbyr visekansleren en tilsynelatende russisk oligark regjeringskontrakter verdt flere milliarder kroner mot politisk støtte. Etter at videoen dukket opp sa landets statsminister at han ikke lenger hadde tillit til visekansleren.

P4 - 30 juli 19 kl. 12:52

Mener Instagram-video er redigert

Aktor i rettsaken mot rapperen ASAP Rocky mener videoen som artisten lastet opp av opptakten til voldsepisoden i Stockholm har blitt redigert. Artisten mener videoen skal vise at den fornærmede 19-åringen og hans venn var påtrengende og plagsomme da de møttes tilfeldig på gaten. Videoen viser at fornærmede slår livvakten til artisten, men ikke at fornærmede blir løftet opp etter halsen.

P4 - 19 juli 20 kl. 16:21

Aksjon avsluttet

Politiet har avsluttet aksjonen i et nabolag i Fjerdingby i Rælingen, der de lette etter en person som kunne ha informasjon om dødsfallene i Lørenskog. Det opplyser politiet til VG. To barn ble i dag funnet døde i en leilighet, og den antatte moren var kritisk skadd.

P4 - 22 juni 19 kl. 16:24

Fikk for lite informasjon under redningsaksjon

Helsepersonell fikk ikke god nok informasjon under redningsaksjonen da cruiseskipet Viking Sky fikk motorhavari i uværet på Hustadvika i mars. Det kommer fram i Helse Møre og Romsdal sin evaluering. De fikk blant annet ikke informasjon om det var skadde i helikoptrene som landet, eller om det bare var uskadde, melder NRK.

P4 - 03 okt. 19 kl. 11:43

Anklager PST for å lekke informasjon

Samboeren til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara, Laila Anita Bertheussen, anklager Politiets sikkerhetstjeneste, PST, for å lekke informasjon til media. I et lengre Facebook-inlegg, hevder Bertheussen blant annet at pressen fikk informasjon om at hun var mistenkt før hun ble siktet. Bertheussen er siktet for flere tilfeller av trusler og herværk mot parets bolig i mars i år, og har hele tiden nektet straffskyld.

P4 - 02 feb. 20 kl. 19:31

Kongen måtte godkjenne informasjon

Kong Harald måtte gjodkjenne at gradert informasjon fra PST kan bli lagt fram som bevis i Oslo tingrett. Selskapet Ølen Betong har saksøkt staten for at de norske tjenestene skal ha forsøkt å verve deres ansatte, slik at de fikk problemer i Russland. Og for at gradert informasjon kan legges frem når behandlingen begynner i Oslo tingrett i morgen, måtte Regjeringsadvokaten få samtykke av Kongen i statsråd, melder NRK.

Klartale - 04 mars 20 kl. 15:10

Lite informasjon om korona-viruset på andre språk

Folk som verken forstår norsk eller engelsk, kan slite med å finne informasjon om korona-viruset. Flere kommuner etterlyser informasjon på andre språk..

P4 - 03 juni 20 kl. 05:23

Holdt tilbake informasjon

Mens Verdens helseorganisasjon i januar flere ganger offentlig lovpriste Kinas koronainnsats, var det stor misnøye på bakrommet over at Kina ikke delte informasjon raskt nok. Ifølge dokumenter nyhetsbyrået AP har fått tilgang til, skal Kina bevisst ha ventet mer enn en uke med å offentliggjøre den genetiske sammensetningen til viruset. Og minst to uker med å gi WHO detaljert data om pasienter og smittetilfeller.

P4 - 21 aug. 20 kl. 19:39

Skal ha mottatt titusenvis for informasjon

Mannen i 50-årene som er siktet for spionasje hevder å ha mottatt titusenvis av kroner fra russisk etterretning i bytte mot informasjon han satt på. Det får VG opplyst. Mannen jobbet i Det Norske Veritas, og hadde blant annet andre Kongsberg Gruppen og Equinor på sin kundeliste og hadde tilgang til sensitive opplysninger.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

129 nye smittede

129 nordmenn har testet positivt for koronasmitte det siste døgnet. Det er en liten økning fra dagen før, da det ble registrert 124 nye tilfeller. I alt 24 personer er innlagt på sykehus for covid-19-sykdom, fem flere enn dagen før.

P4 - 1 time siden

Sprayet tilfeldige med pepperspray

To menn er pågrepet for å ha sprayet tilfeldige forbipasserende med pepperspray i Torggata i Skien i natt. En av mennene skal også ha vært truende og voldelig. Ingen personer ble skadet i hendelsen.

P4 - 1 time siden

Nye demonstrasjoner i USA

I Lousville i Kentucky og i flere andre byer i USA fortsatte i natt demonstrasjonene mot politivold og rasisme. I går oppsto det opptøyer etter nyhetene om at ingen av politibetjentene som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, tiltales for drapet. To politibetjenter ble skutt under opptøyene i Louisville.

P4 - 30 minutter siden

Milan-sjef imponert over Bodø/Glimt

Bodø/Glimt roses i skyene av Milans manager Stefano Pioli etter gårsdagens oppgjør i Europaligaen. Nordlendingene sjokkerte det italienske topplaget i 1. omgang og gikk opp i ledelse etter en nydelig scoring av Jens Petter Hauge.

P4 - 6 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 7 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 7 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 8 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 8 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 8 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt