P4 > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:16

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:01

Politiet: - Videoen har gitt informasjon

- Videoen som Philip Manshaus bar da han gikk til angrep på en moske med våpen på lørdag har gitt viktig informasjon.
Det sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby.
21-åringen hadde festet et GoPro-kamera på hodet for å filme angrepet, men ble raskt lagt i bakken av en pensjonist..
Les mer på P4


Les mer om:
Philip Manshaus, Pål-Fredrik Hjort Kraby, GoPro

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, Videoenhar , gitt, informasjon
P4 - 18 May 19 kl. 18:06

Mot nyvalg i Østerrike etter skandalevideo

Det går mot nyvalg i Østerrike etter at visekansler Henz-Christian Strache i dag trakk seg fra vervet sitt etter en videoskandale fra 2017. I videoen tilbyr visekansleren en tilsynelatende russisk oligark regjeringskontrakter verdt flere milliarder kroner mot politisk støtte. Etter at videoen dukket opp sa landets statsminister at han ikke lenger hadde tillit til visekansleren.

P4 - 30 Jul 19 kl. 12:52

Mener Instagram-video er redigert

Aktor i rettsaken mot rapperen ASAP Rocky mener videoen som artisten lastet opp av opptakten til voldsepisoden i Stockholm har blitt redigert. Artisten mener videoen skal vise at den fornærmede 19-åringen og hans venn var påtrengende og plagsomme da de møttes tilfeldig på gaten. Videoen viser at fornærmede slår livvakten til artisten, men ikke at fornærmede blir løftet opp etter halsen.

P4 - 22 Jun 19 kl. 16:24

Fikk for lite informasjon under redningsaksjon

Helsepersonell fikk ikke god nok informasjon under redningsaksjonen da cruiseskipet Viking Sky fikk motorhavari i uværet på Hustadvika i mars. Det kommer fram i Helse Møre og Romsdal sin evaluering. De fikk blant annet ikke informasjon om det var skadde i helikoptrene som landet, eller om det bare var uskadde, melder NRK.

NRK - 25 Apr 19 kl. 14:31

BA: Politiet vil åpne grav

Politiet gjorde i mars og april nye søk etter Trine Frantzen, som har vært savnet i 15 år, på Øvsttun gravplass. BA får nå opplyst at skanningen har gitt resultater, og at politiet vil åpne en grav. Gravingen skjer trolig i mai, skriver avisen..

NRK - 12 Aug 19 kl. 17:42

Filmet angrep med gopro-kamera

Den draps- og terrorsiktede Philip Manshus skal ha filmet angrepet på moskéen i Bærum med et gopro-kamera. Politiet vil ikke kommentere innholdet i videoen, men opptakene brukes i etterforskningen, sa politiet under en pressekonferanse mandag..

NRK - 09 May 19 kl. 11:18

Henlegger voldtektsanmeldelser

Politiet henlegger to anmeldte om voldtektsforsøk under Landstreffet på Kongeparken sist helg. Det opplyser politiadvokat Anne Mette Dale til NRK Rogaland. Hun sier politiet har for lite informasjon å gå etter i disse sakene..

Dagbladet - 26 Jun 19 kl. 12:07

- Hun er mest sannsynlig drept

Politiet kommer med ny informasjon om Hagen-forsvinningen..

P4 - 09 May 19 kl. 11:31

Henlegger russevoldtektssaker

Politiet henlegger sakene etter at to russejenter anmeldte voldtektsforsøk under landstreffet i Kongeparken sist helg. Sakene henlegges fordi politiet har for lite informasjon å gå etter, skriver Stavanger Aftenblad. Politiet har registrert totalt fire sedelighetssaker fra landstreffet.

Dagbladet - 06 Aug 19 kl. 02:09

Endte på kjøpesenter «fordi han var sulten»

Politiet med mer informasjon om massedrapsmannen i El Paso, som drepte 22 personer i helga..

P4 - 25 Jun 19 kl. 15:19

Ny informasjon i Hagen-saken

Politiet skal i morgen holde en ny pressekonferanse i forbindelse med forsvinningen til Anne Elisabeth Hagen. Det er nå nesten åtte måneder siden kvinnen forsvant fra sitt hjem på Lørenskog. Politiet sier de vil komme med en statusoppdatering og snakke om ting de ikke har snakket om før..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Trump er "den utvalgte"

USAs president Donald Trump kaller seg «den utvalgte» når han forsvarer handelskrigen mot Kina. Til pressen i går kveld sa Trump at hans president-forgjengere tillot USA å bli utnyttet, og at det er hans jobb å reparere skadene. USA har så langt innført toll på kinesiske varer til en verdi av 250 milliarder dollar.

P4 - 15 minutter siden

Mener Frp-nedtur skyldes Venstre og Krf-samarbeid

Grasrota i Frp mener dagens regjering ikke kan fortsette lenger. Klassekampen har snakket med 12 av 25 ordførere og varaordførere fra Frp, som sier at Frps dårlige oppslutning skyldes at Venstre og Krf kom inn i regjering. En av dem er varaordfører Kent Arntzen fra Gran kommune, som sier han er usikker på om partiet lenger er tjent med å sitte i en sånn regjering, og mener partiet må ut..

P4 - 15 minutter siden

Sykmeldte bør få starte på ny utdanning

- Sykemeldte som ikke kan gå tilbake til sin gammel jobb bør få begynne på en ny utdanning mens de er sykemeldte. Det mener forsker på sykefravær Simen Markussen, som er seniorforsker ved Frischsenteret. Han har ledet et utvalg som har sett nærmere på hvordan man kan sikre at alle får nødvendig kompetanse.

P4 - 1 time siden

Inslee trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren Washington, Jay Inslee, gir opp kampen om å bli president. Han er den tredje i rekken av større navn som har trukket seg som presidentkandidat for Demokratene. Inslee sier til MSNBC at det er tydelig at han ikke kommer til å vinne.

P4 - 1 time siden

Ber om jernbanemøte

Frps samferdselspolitiske talsmann, Morten Stordalen, ber samferdselsminister Jon Georg Dale kalle inn Bane Nor og andre i jernbanen til møte om togkaoset. Signalfeil på Østfoldbanen har gitt store forsinkelser i flere dager - Bane Nor jobber døgnet rundt for å finne årsaken til feilen, som har oppstått mellom Nordstrand og Oslo S, men sier det er svært vanskelig. Stordalen sier til Aftenposten at situasjonen har blitt totalt uholdbar..

P4 - 45 minutter siden

Lakseparasitt kostet 5,2 milliarder

Lakseparasitter kostet oppdretterne totalt 5,2 milliarder kroner i fjor. Det er rekord, skriver Dagens Næringsliv. Forsker hos Nofima, Audun Iversen, sier det kun er de direkte kostandene, men hvis man tar med de indrekte kostnadene kommer kostnadene på opp mot en halv milliard..

P4 - 1 time siden

Evakuerte på Gran Canaria får reise hjem

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra skogbrannene på Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen. Kaldere vær og mindre vind har ført til at brannvesenet har fått kontroll. Så mange som 9.

P4 - 1 time siden

Mann reddet av Color Line-ferje

Color Line-ferja Hybrid berget en mann i havsnød sent i går kveld. Ferja var på vei fra Strømstad til Sandefjord, men stanset umiddelbart utenfor Hvaler da mannskapet oppdaget en mann i havsnød i en gummijolle. Han hadde vært vakt for kameraten som dykket, men blåste til havs, melder Redningsselskapet.

P4 - 1 time siden

Kan ta tid å regulere turbusser

Det kan ta tid før utenlandske turbusser i Norge reguleres strengere. Kontroller av turbussmarkedet i sommer har avdekket brudd på lønns- og arbeidsforhold, og flere stortingspolitikere har tatt til orde for en innstramming av regelverket. Samferdelsminister Jon Georg Dale sier et nytt EU-regelverk er på vei, men ifølge Aftenposten kan dette ta lang tid da EU-landene krangler om innholdet i den..

P4 - 1 time siden

Ble bedt om å opprette dialog med moskeene

Politiet ble bedt om å opprette dialog med trossamfunnene etter at PST økte terrorfaren fra høyreekstreme. Det skriver Klassekampen i dag. Men de muslimske organisasjonene eller moskeene som avisen har snakket med ble ikke kontaktet eller informert om den nye trusselvurderingen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt