NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 18:22

NRK - 17 nov. 19 kl. 23:30

Politibil truffet av brannbombe

En pansret politibil i Hongkong ble i kveld truffet av flere molotov-cocktails som skal ha blitt kastet av de protesterende studentene som har forskanset seg på universitetsområdet. Bilen ble truffet da den kjørte mot en gruppe demonstranter..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hongkong

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politibil, truffetav , brannbombe
VG - 11 aug. 19 kl. 08:01

Politibil truffet av bjørn

Politibetjenten ved Humboldt County var på utrykning til en anmeldt overdose da det skjedde: En bjørn skal ha falt ned på patruljebilen – og truffet den så den braste ut i terrenget..

VG - 01 aug. 19 kl. 22:18

Utagerende mann ranet 7-Eleven og tok seg inn i politibil – ble bitt av politihund

Politiet rykket torsdag ut til et slagsmål på en 7-Eleven-kiosk i Oslo. En mann løp fra stedet med kioskens kassaapparat, før han tok seg inn i en politibil. – Kan slå fast at det har vært kaos, sier politiet..

NRK - 01 aug. 19 kl. 15:47

Politibil krasjet under utrykning

En politibil kolliderte med en annen bil mens de var under utrykning i Tønsberg i ettermiddag. Ulykken skjedde i et lyskryss som var ute av funksjon og kun lyste med oransje lys. Ingen ble skadet, men ulykken blir nå etterforsket av UP..

P4 - 09 aug. 19 kl. 16:54

Politibil kolliderte med personbil

En politibil under utrykning kolliderte med en personbil på E18 ved Kragerø i ettermiddag. Til sammen fem personer var invovlert i ulykken, alle blir nå undersøkt av ambulansepersonell. Skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - 11 aug. 19 kl. 04:43

Politibil kolliderte med elg

En politibil under utrykning ved Gvarv i Telemark kolliderte i natt med en elg. Ingen personer ble skadd, men elgen måtte avlives. Politibilen fikk hard medfart og måtte taues vekk, melder politiet..

NRK - 13 sep. 19 kl. 15:58

Politibil kjørte av veien i Mosjøen

Politibil kjørte av veien etter trafikkulykke ved E6 i Mosjøen. Ingen skal ha blitt alvorlig skadet, men de involverte sjekkes av helsepersonell på stedet..

NRK - 14 sep. 19 kl. 15:47

Politibil i trafikkulykke

En politibil og en motorsykkel har vært involvert i en trafikkulykke i Remmendalen i Halden. Motorsyklisten har vondt i et bein, opplyser politiet..

NRK - 01 okt. 19 kl. 05:21

Kolliderte med politibil i Skien

Politiet rykket ut til en innbruddsalarm på en skole i Skien i Telemark. Da de ankom stedet, flyktet noen antatte gjerningspersoner i en bil. En politibil stilte seg på tvers av veien, og fluktbilen kolliderte med politibilen.

Aftenposten - 01 okt. 19 kl. 06:04

Bil på flukt frontkolliderte med politibil

Tre personer er pågrepet etter at en bil flyktet etter et innbrudd på en skole i Skien natt til tirsdag. Bilen kolliderte med en politibil som sperret veien..

Dagbladet - 24 okt. 19 kl. 17:14

Politibil krasjet i bil bakfra

En politibil i utrykning krasjet i en annen bil bakfra på vei til knivdrama på Manglerud..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To nordmenn arresterte i Tyskland

To norske menn i 20-åra har sete i varetekt i Tyskland sidan juni, etter å ha vorte stoppa på veg frå Antwerpen i Belgia med 67 kilo heroin 17. juni i år. Det skriv TV 2.

NRK - 45 minutter siden

Stor avstand i bussjåførmeklinga

Busstrafikken på Austlandet kan bli ramma av streik frå søndag av. Laurdag ettermiddag er det framleis stor avstand mellom partane. – Skal mykje til at ein er einig til midnatt, seier kommunikasjonssjef André Nerheim i Fellesforbundet til NTB..

NRK - 1 time siden

Samtykker til fengsling

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, vil samtykke til fengsling. Drapet skjedde på Tøyen i Oslo fredag ettermiddag..

NRK - 1 time siden

TikTok saksøkjer Trump

TikTok og det kinesiske selskapet som eigar Bytedance har levert eit nytt søksmål i håp om å hindre at det blir forboden å laste ned den populære mobilappen i USA. Søksmålet er retta mot president Donald Trump og handelsdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Kvinne har falt ned fjellside

Luftambulanse og politi er på vei til Svånuten i Bykle etter at en eldre kvinne falt 50 meter nedover en skråning mot Vatnedalsdammen. Kvinnen er bevisst, og det er ingenting som tyder på alvorlige skader, ifølge politiet. Fjellet ligger 1300 m.

NRK - 1 time siden

Leter fortsatt etter gjerningsmann

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble knivstukket i Arnegårdsbakken i Hønefoss i ettermiddag. Politiet ber de som kan ha sett noe, ta kontakt på 02800. Mannen som er knivstukket, skal ha skader i mageregionen og blir operert..

NRK - 1 time siden

Trump: Forplikta til å fylle setet

Presidenten i USA Donald Trump ber Republikanerne om å fylle plassen i Høgsterett som står tom etter at den liberale dommaren Ruth Bader Ginsburg døydde. – Vi har denne forpliktinga, utan forseinkingar, skriv Trump på Twitter..

NRK - 1 time siden

Demonstrantar pågripne i Minsk

Over hundre menneske blei arresterte i Minsk i Kviterussland under ein demonstrasjon mot president Alexandr Lukasjenko. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Demonstrantane marsjerte gjennom byen med krav om at Lukasjenko skal gå av..

NRK - 2 timer siden

USA sender fleire soldatar

Den amerikanske hæren har sendt fleire soldatar og militære køyretøy inn i det austlege Syria etter ei rekkje samanstøytar med russiske styrker. Opptrappinga skjer mindre eit år etter at USA skulle ha trekt seg heilt ut av landet..

NRK - 2 timer siden

Får ein halv milliard ekstra

Regjeringa vil gi ekstra middel til neste år slik at politiet får behalde dei 400 stillingane som blei midlertidig oppretta på grunn av koronapandemien. Det opplyser stortingsrepresentant Ingunn Foss (H) til Fædrelandsvennen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt