NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 12:10

NRK - 17 Nov 19 kl. 23:30

Politibil truffet av brannbombe

En pansret politibil i Hongkong ble i kveld truffet av flere molotov-cocktails som skal ha blitt kastet av de protesterende studentene som har forskanset seg på universitetsområdet. Bilen ble truffet da den kjørte mot en gruppe demonstranter..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hongkong

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politibil, truffetav , brannbombe
VG - 11 Aug 19 kl. 08:01

Politibil truffet av bjørn

Politibetjenten ved Humboldt County var på utrykning til en anmeldt overdose da det skjedde: En bjørn skal ha falt ned på patruljebilen – og truffet den så den braste ut i terrenget..

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 10:17

Politibil kolliderte under utrykning

En uniformert politibil har krasjet med en personbil i Røyken i Buskerud..

NRK - 20 Dec 19 kl. 09:50

Politibil kolliderte

I Spikkestadbakken i Røyken har en uniformert politibil under utrykning kollidert med en personbil. Ifølge politiet er det ingen personskader. Det er manuell dirigering av trafikken på stedet..

NRK - 14 Sep 19 kl. 15:47

Politibil i trafikkulykke

En politibil og en motorsykkel har vært involvert i en trafikkulykke i Remmendalen i Halden. Motorsyklisten har vondt i et bein, opplyser politiet..

Aftenposten - 12 Jan 20 kl. 07:19

Politibil påkjørt under kontroll på E6 i Oslo

En personbil har kollidert med en politibil som kontrollerte en tredje bil på E6 på Alnabru i Oslo natt til søndag. Det er store materielle skader..

NRK - 19 Nov 19 kl. 16:23

Jente påkjørt av politibil

En jente er påkjørt av en politibil som var på vei til en bilulykke hvor en ung gutt er påkjørt av en lastebil i Gävle i Sverige. Det skriver Expressen. Gutten er sendt til sykehus, mens jenta som er påkjørt sjekkes av en ambulanse..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 06:04

Bil på flukt frontkolliderte med politibil

Tre personer er pågrepet etter at en bil flyktet etter et innbrudd på en skole i Skien natt til tirsdag. Bilen kolliderte med en politibil som sperret veien..

NRK - 11 Aug 19 kl. 04:43

Politibil kolliderte med elg

En politibil under utrykning ved Gvarv i Telemark kolliderte i natt med en elg. Ingen personer ble skadd, men elgen måtte avlives. Politibilen fikk hard medfart og måtte taues vekk, melder politiet..

NRK - 20 Aug 19 kl. 11:53

Truffet av vådeskudd

En politikvinne i Sørvest politidistrikt er lettere skadd etter å ha blitt truffet av vådeskudd under en skytetrening. Kvinnen ble truffet i låret. Hun er ved bevissthet og er sendt med luftambulanse til Stavanger Universitetssykehus..

NRK - 13 Sep 19 kl. 15:58

Politibil kjørte av veien i Mosjøen

Politibil kjørte av veien etter trafikkulykke ved E6 i Mosjøen. Ingen skal ha blitt alvorlig skadet, men de involverte sjekkes av helsepersonell på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

VG: Utvalg gransker Manshaus-tips

Tipset som PST mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum, granskes nå av et ekspertutvalg, skriver VG. Lederen, Anja Dalgaard-Nielsen, sier at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..

NRK - 1 time siden

Skiskyting på NRK og TV 2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har disse TV-rettighetene frem til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 1 time siden

Kina utviser tre journalister

Kina utviser tre utenlandske journalister fra avisen The Wall Street Journal, bekrefter avisen selv. Årsaken er en kommentarartikkel avisen har skrevet om utbruddet av det nye koronaviruset i Kina. Kinesiske myndigheter kaller artikkelen rasistisk..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..

NRK - 1 time siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 1 time siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 2 timer siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 6 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

NRK - 2 timer siden

E134 forventes åpnet i dag

Nå starter arbeidet med å sprenge og rydde bort snø på E134 over Haukelifjell. – Det er forventet at arbeidet blir ferdig mellom kl. 12 og kl.

NRK - 3 timer siden

Dommer: NAV–saker kan være riktige

Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer Karl Arne Utgård, som har gjennomført en EØS-rettslig analyse om saken, skriver Rett24. 78 personer er trolig feilaktig dømt for trygdesvindel, ifølge påtalemyndigheten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt