NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:40

NRK - 11 Jan 19 kl. 10:44

Politiaksjon på svensk hotell

Politiet i Sverige har arrestert ein mann etter ein politiaksjon mot eit hotell i den nordsvenske byen Luleå, melder Aftonbladet. Mannen er mistenkt for kidnapping i Finland. Det skal vere finsk politi som først varsla om saka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, Luleå, Aftonbladet, Finland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiaksjonpå svensk , hotell
NRK - 18 Sep 18 kl. 17:38

Ras i hotell i Madrid

Minst to personer skal ha blitt skadd da et stillas raste sammen i Hotell Ritz i Madrid, melder nødsentralen i den spanske hovedstaden på Twitter. Hotell Ritz er fortiden under renovering,.

NRK - 02 Jan 19 kl. 07:47

Politiaksjon i Gjøvik

Det pågår en større politiaksjon i Gjøvik nå i morgentimene, melder OA. Politiet søker etter en person i forbindelse med en hendelse i natt, melder politiets operasjonsleder, som utover det ikke vil kommentere saken..

NRK - 02 Jan 19 kl. 07:47

Politiaksjon i Gjøvik-en pågrepet

Det pågår en større politiaksjon i Gjøvik nå i morgentimene, melder OA. Politiet skal ha pågrepet en mann, for å ha vært i besittelse av våpen..

Aftenposten - 11 May 19 kl. 15:29

Skyting på hotell i Pakistan

Flere bevæpnede personer har tatt seg inn på et femstjerners hotell i byen Gwadar..

Aftenposten - 11 May 19 kl. 15:29

Skyting på hotell i Pakistan. Minst en drept.

Flere bevæpnede personer har tatt seg inn på et femstjerners hotell i byen Gwadar..

Aftenposten - 11 May 19 kl. 15:29

Avis: Skyting på hotell i Pakistan

Flere bevæpnede personer har tatt seg inn på et femstjerners hotell i byen Gwadar, melder avisen The Tribune..

NRK - 28 Sep 18 kl. 16:06

Stor politiaksjon i Danmark

Københavnspolitiet etterlyser en Volvo med tre personer i forbindelse med en stor politiaksjon, skriver Dansk Radio. Både Øresundsbroen i retning Sverige og Storebæltsbroen mot Fyn er nå åpnet igjen etter å ha vært stengt i flere timer..

NRK - 26 Oct 18 kl. 07:48

Væpna politiaksjon i Bergen

Det føregår ein væpna politiaksjon i området Nipedalen, Tennebekk og Kanadaskogen i Bergen. Politiet søker etter tre personar som skal ha dradd ein mann inn i ein bil frå ei adresse i Bergen sentrum. Fornærma har kome til rette og er i god form..

NRK - 29 Jan 19 kl. 15:17

Stor politiaksjon på Østlandet

Åtte personer er pågrepet i en stor politiaksjon på Østlandet. De er siktet for hvitvasking, grov økonomisk utroskap og heleri mot flere selskaper, melder Dagbladet..

Dagbladet - 26 Sep 18 kl. 08:45

Bankansatt pågrepet i politiaksjon i Agder

En ansatt i en bank i Aust-Agder ble i forrige uke pågrepet i en politiaksjon og siktet for grovt underslag og identitetskrenkelse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt