NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 03:05

NRK - 25 jun 22 kl. 17:14

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte. Situasjonen er fortsatt uavklart. Vi jobber med å avhøre vitner, sier Gangås.
Les mer på NRK


Les mer om:
Beate Gangås, Børge Enoksen, Oslo, Gangås, Bård Enoksen, Enoksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiadvokat, Siktede, fremstilles, trolig, for, varetektsfengsling, mandag
Klartale - 26 jun 22 kl. 15:05

Tror ikke at siktede samarbeidet med noen

Hva skjedde natt til lørdag 25. juli? Hvem var hvor?

Klartale - 03 aug 22 kl. 08:50

De drepte på Otta var et eldre ektepar

Mandag ble to personer drept. Det skjedde på Otta i Gudbrandsdalen. En mann er siktet for å ha drept dem.

NRK - 29 jun 22 kl. 14:12

Har tilbudt avhør uten lyd og bilde

Politiet har tilbudt siktede å gjennomføre avhør uten lyd og bilde. Det er fordi de opplever at det haster å finne ut av om det finnes medhjelpere. Siktede har ikke villet la seg avhøre.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 30 mar 22 kl. 11:39

Fremstilles for varetektsfengsling i dag

Mannen som er siktet for drapet på to kvinner i Kristiansand blir fremstilt for varetektsfengsling klokken 13 onsdag. Fengslingsmøtet vil finne sted på tinghuset i Kristiansand. Den siktede er fortsatt ikke avhørt av politiet.

NRK - 11 jun 22 kl. 08:00

Den rettsmedisinske kommisjon mener DNA-bevis i Birgitte Tengs-saken stemmer

Den rettsmedisinske kommisjon har ikke funnet noen feil i sakkyndigrapporten mot den siktede i Tengs-saken. – Det er ingen merknader av betydning for konklusjonen i rapportene som er gjennomgått, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i en e-post til NRK. I april kom en ny sakkyndigrapport mot siktede i Birgitte Tengs-saken.

NRK - 11 jun 22 kl. 08:00

Kommisjon mener DNA-bevis i Tengs-saken stemmer

Den rettsmedisinske kommisjon har ikke funnet noen feil i sakkyndigrapporten mot den siktede mannen i 50-årene i Tengs-saken. – Det er ingen merknader av betydning for konklusjonen i rapportene som er gjennomgått, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i en e-post til NRK. I april kom en ny sakkyndigrapport mot siktede i Birgitte Tengs-saken.

NRK - 06 jul 22 kl. 15:42

Politiet har fått inn flere hundre tips om Oslo-skytingen

Politiet har fått inn om lag 200 tips i etterforskningen av Oslo-skytingen. Samtidig ønsker ikke politiet å kommentere innholdet i tipsene de har mottatt. – Vi har fått inn om lag 200 tips totalt, og etterforskningen forsetter med full styrke.

Klartale - 22 jul 22 kl. 14:48

Politiet anslår rundt 100 fornærmede etter skytingen i Oslo

To menn døde. Flere andre ble skadd. Zaniar Matapour er fortsatt siktet for terror.

NRK - 29 jul 22 kl. 14:13

Bussjåfør siktet for å ha sovnet bak rattet

Den siktede bussjåføren fra ulykken i Hamar sentrum torsdag er siktet for å ha sovnet bak rattet. – Ut i fra det vi vet til nå, så er siktede siktet for nettopp det, sier Julie Dalsveen, politiadvokat i saken. Hun forteller at publikum har beskrevet hendelsen som voldsom.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 15 minutter siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 45 minutter siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 45 minutter siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 1 time siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 2 timer siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 2 timer siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 2 timer siden

Uenige om russisk turistnekt

De nordiske statsministrene og Tysklands forbundskansler fremsto samlede om både fornybar energi og forsvarssamarbeid. Men et spørsmål om russisk turistnekt fikk temperaturen til å stige. Etter en endring i UDIs regler i mai er det allerede svært vanskelig for russiske turister å få godkjent visum til Norge..

NRK - 3 timer siden

Siktet vedgår terror på Gotland

Mannen som er siktet for å ha drept den svenske psykiateren Ing-Marie Wieselgren på Gotland i juli, har erkjent straffskyld for terrorlovbrudd, skriver SVT. Den svenske 32-åringen er siktet for terror og terrorplanlegging, samt for drap, og er varetektsfengslet..

NRK - 3 timer siden

Nok en journalist drept i Mexico

En uavhengig journalist er funnet død i det nordlige Mexico. Han er den 14. journalisten som er drept hittil i år i Mexico.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com