NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 16:16

NRK - 07 juni 20 kl. 00:03

Politi knelte med demonstrantar

I Sveits viste politifolk støtte til Black Lives Matter-protestane og delte ut munnbind då 5000 var samla laurdag i Basel. Fleire politifolk knelte saman med demonstrantane, melder lokale medium. Det var og protestar i Zürich, Bern og Neuchatel..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sveits, Black Lives Matter, Basel, Zürich, Neuchatel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politi, kneltemed , demonstrantar
NRK - 28 april 20 kl. 22:41

Demonstrantar sette fyr på bankar

I Libanon sette demonstrantar fyr på fire bankar i Tripoli i protest mot den økonomiske situasjonen i landet i dag. Verdien på valutaen i Libanon har rast sidan oktober da demonstrantar kravde reformer og skulda statsleiarane for korrupsjon..

NRK - 02 juni 20 kl. 22:06

Militærkøyretøy i Washington

Militærkøyretøy har blitt sett køyrande i gatene i sentrum av Washington i USA, melder ein Fox-reporter. Det skjer samtidig som demonstrantar samlar seg for nok ein demonstrasjon, dagen etter at politiet brukte tåregass mot fredelege demonstrantar..

Dagbladet - 15 feb. 20 kl. 22:36

Neppe lurt, NRK

Kan vi stole på at utvelgelsen gikk riktig for seg etter at NRK- knelte?.

Dagbladet - 15 feb. 20 kl. 22:36

Du kommer til å glitre, Ulrikke

Men kan vi stole på at utvelgelsen gikk riktig for seg etter at NRK-nettet knelte?.

NRK - 29 mai 20 kl. 19:26

Politimann arrestert i Minnesota

Politmannen Derek Chauvin, som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse, er pågrepet, opplyser lokale myndigheter i Minnesota..

VG - 15 mars 20 kl. 22:55

NAV-tjeneste med teknisk feil

Permitterte må registrere seg som arbeidssøker for å ha rett til dagpenger. Men tjenesten knelte hos NAV søndag kveld..

NRK - 03 juni 20 kl. 02:53

Demonstranter trosset portforbud

I USAs hovedstad fortsetter protestene utenfor Det hvite hus tross portforbudet som er innført. Demonstrantene knelte da portforbudet trådte i kraft kl. 19 lokal tid.

NRK - 29 mai 20 kl. 20:18

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

VG - 04 juni 20 kl. 10:26

Politikvinne i Stockholm knelte i sympati - startet «klemmefest»

En politikvinne hylles for det hun gjorde da situasjonen tilspisset seg under demonstrasjonene i Stokcholm i går..

VG - 15 mars 20 kl. 22:55

Teknisk feil ved NAV-innlogging rettet

Permitterte må registrere seg som arbeidssøker for å ha rett til dagpenger. Tjenesten knelte hos NAV søndag kveld, men var rettet ved 23-tiden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rapartist vart knivstukke i Bergen

Artisten i 20-åra som vart funne livstrugande skadd i Håsteins gate på Laksevåg natt til laurdag, har opptredd i riksdekkande TV-show, skriv BA. To menn på 23 og 28 er sikta for drapsforsøk og vart tysdag framstilt for varetektsfengsling..

NRK - 15 minutter siden

Ikke tatt stilling til straffskyld

Mannen som er siktet for grov kroppsskade etter voldshendelsen på Fauske i går erkjenner å ha forårsaket skadene på mannen, men han har ikke tatt stilling til eventuell straffskyld. Det sier hans forsvarer, Finn Ove Smith til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Tyskland opnar for svenskar

Tyskland avskaffar kravet om 14 dagars karantene for personar som reiser frå Sverige til Tyskland, skriv det tyske utanriksdepartementet på sine sider..

NRK - 45 minutter siden

Inflasjonshopp i USA

USA sin konsumprisindeks auka i juni med 0,6 prosent som fylgje av at økonomien gradvis har vorte gjenopna, ifylgje det amerikanske arbeidsdepartementet. Auken i juni kjem etter to månader med nedgang i konsumprisindeksen..

NRK - 45 minutter siden

Vil stoppe skatteparadissluser

EU-kommisjonen ber EU-landa om å ta grep for at statsstøtte som fylgje av koronakrisa vert slusa ut til skatteparadis. Kommisjonen meiner det ikkje er akseptabelt at statsstøtte ender opp hjå selskap med band til skatteparadis..

NRK - 45 minutter siden

Virgin Atlantic får milliardpakke

Det britiske flyselskapet Virgin Atlantic opplyser tysdag at dei har vorte samde med eigarane og kreditorane sine om ei redningspakke på 1,2 milliardar pund. Dette er for å sikre framtida til flyselskapet utover koronakrisa..

NRK - 1 time siden

Delvis kontroll på brannen

Brannvesenet melder nå at de har delvis kontroll på brannen i kornsiloen på Lena. Sperreposter og sikkerhetsavstand opprettholdes inntil videre..

NRK - 1 time siden

Braut lova då gravid kvinne døydde

Fylkesmannen i Trøndelag har konkludert med at ei gravid kvinne som brått døydde på sjukehuset i Namsos 21. mars i år, ikkje fekk forsvarleg helsehjelp. Kvinna kontakta helsevesenet 9 gonger før ho vart innlagd..

NRK - 1 time siden

Fyrste avretting på 17 år

Tysdag vart den fyrste føderale avrettinga etter dødsstraff gjennomført i USA sidan 2003. Dødsdømte Daniel Lewis Lee vart avretta med ei giftsprøyte i fengselet i Terre Haute, Indiana..

NRK - 1 time siden

Vert nekta å stille til val

Den fengsla opposisjonskandidaten til presidentvalet i Kviterussland vert nekta å stille til val i sommar. Viktor Babaryko vart i juni fengsla for mistanke om økonomisk kriminalitet. No har ein samla valkommisjon stemt i mot kandidaturet hans..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt