NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:21

NRK - 19 Sep 19 kl. 20:05

Polioutbrudd påvist på Filippinene

Filippinske myndigheter opplyser om at det har brutt ut polio i landet. Det melder NTB. Det er nærmere tjue år siden Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte Filippinene poliofritt. WHO og FNs barnefond UNICEF er bekymret for at flere kan bli smittet..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB, Verdens, WHO, Filippinene, FNs, UNICEF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Polioutbrudd, påvist, Filippinene
Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 20:10

Polio påvist på Filippinene

Filippinske myndigheter opplyser at det har brutt ut polio i landet. Utbruddet skjer nær tjue år etter at WHO erklærte Filippinene poliofritt..

P4 - 29 Jan 20 kl. 16:37

Coronavirus påvist i Finland

En person har fått påvist coronaviruset i Finland. Det melder den finske allmennkringkasteren Yle. Det skal være en kinesisk turist fra Wuhan som har fått påvist lungeviruset.

NRK - 10 Jul 19 kl. 16:47

Mædi-smitte påvist i Trøndelag

Sauesykdommen Mædi er påvist i en rutineprøve på et slakteri i Trøndelag, skriver NTB. Sist gang sykdommen ble påvist i Norge var i 2005. Mædi kan ikke overføres til mennesker, men er svært smertefullt for dyrene..

NRK - 23 Oct 19 kl. 21:22

Pågående utbrudd av sauesykdom

Sauesykdommen mædi er til nå påvist i fire sauebesetninger i Trøndelag, etter at den ble påvist i sommer. Det finnes ingen vaksine eller kur mot sykdommen. Mennesker kan ikke smittes av sykdommen.

Klartale - 04 Dec 19 kl. 09:13

Minst 17 personer er døde på Filippinene

Tyfonen Kammuri traff fastlandet på Filippinene sent mandag..

NRK - 25 Jan 20 kl. 17:10

1400 har fått påvist virusuet

I Kina er 41 mennesker bekreftet døde som følge av coronaviruset, og over 1300 har fått påvist smitte. Hundre andre mennesker har fått påvist viruset andre steder i verden..

NRK - 27 Jul 19 kl. 05:43

Dødstall øker på Filippinene

Minst åtte mennesker har omkommet i to kraftige jordskjelv som rammet Luzonstredet nord i Filippinene. I tillegg er 60 skadd..

P4 - 10 Jul 19 kl. 16:32

Mædi-smitte påvist hos sau

Den fryktede sauesykdommen Mædi er påvist i en rutineprøve på et slakteri i Trøndelag. Det bekrefter Mattilsynet. Besetningen hvor sykdommen er påvist blir nå holdt innesperret inntil nye prøver er tatt.

NRK - 23 Jul 19 kl. 10:10

Norovirus påvist i Madlaleiren

Det er påvist norovirus i Madlaleiren i Stavanger etter at nærmere 50 personer onsdag i forrige uke ble syke med oppkast, diaré og febersymptomer. Noroviruset ble påvist i avføringsprøver, opplyser major Roar Wold, talsmann for Forsvaret til VG.

NRK - 24 Jan 20 kl. 20:24

To corona-tilfeller i Frankrike

I Frankrike er det påvist to tilfeller av Corona-viruset. En person har testet poritivt i Bordeaux, sør i landet, og ett tilfelle er påvist nær Paris, opplyser franske mydigheter, som sier dette er de øfrste tilfellene som er påvist i Europa..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 30 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 45 minutter siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 1 time siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter møteulykke

To personer er skadet etter et trafikkuhell på riksvei 120 i Våler i Østfold. De to var sjåfører i hver sin bil som kolliderte, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt