NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 07:58

NRK - 19 Sep 19 kl. 20:05

Polioutbrudd påvist på Filippinene

Filippinske myndigheter opplyser om at det har brutt ut polio i landet. Det melder NTB. Det er nærmere tjue år siden Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte Filippinene poliofritt. WHO og FNs barnefond UNICEF er bekymret for at flere kan bli smittet..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB, Verdens, WHO, Filippinene, FNs, UNICEF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Polioutbrudd, påvist, Filippinene
Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 20:10

Polio påvist på Filippinene

Filippinske myndigheter opplyser at det har brutt ut polio i landet. Utbruddet skjer nær tjue år etter at WHO erklærte Filippinene poliofritt..

NRK - 10 Jul 19 kl. 16:47

Mædi-smitte påvist i Trøndelag

Sauesykdommen Mædi er påvist i en rutineprøve på et slakteri i Trøndelag, skriver NTB. Sist gang sykdommen ble påvist i Norge var i 2005. Mædi kan ikke overføres til mennesker, men er svært smertefullt for dyrene..

NRK - 27 Jul 19 kl. 05:43

Dødstall øker på Filippinene

Minst åtte mennesker har omkommet i to kraftige jordskjelv som rammet Luzonstredet nord i Filippinene. I tillegg er 60 skadd..

P4 - 10 Jul 19 kl. 16:32

Mædi-smitte påvist hos sau

Den fryktede sauesykdommen Mædi er påvist i en rutineprøve på et slakteri i Trøndelag. Det bekrefter Mattilsynet. Besetningen hvor sykdommen er påvist blir nå holdt innesperret inntil nye prøver er tatt.

NRK - 23 Jul 19 kl. 10:10

Norovirus påvist i Madlaleiren

Det er påvist norovirus i Madlaleiren i Stavanger etter at nærmere 50 personer onsdag i forrige uke ble syke med oppkast, diaré og febersymptomer. Noroviruset ble påvist i avføringsprøver, opplyser major Roar Wold, talsmann for Forsvaret til VG.

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 12:00

Over 50 skadet i jordskjelv på Filippinene

51 personer ble skadd og flere boliger, kirker og andre bygninger ble påført skader i et jordskjelv sør på Filippinene natt til lørdag, opplyser politiet..

NRK - 27 Jul 19 kl. 02:50

4 døde i jordskjelv på Filippinene

På Filippinene har flere jordskjelv rammet de nordlige øyene i Luzonstredet, og ifølge en lokal ordfører har minst fire mennesker omkommet. Det melder nyhetsbyrået AP..

Hegnar.no - 12 Jul 19 kl. 12:29

Påvist ILA ved Mowi-anlegg

Det er påvist infeksiøs lakseanemi (ILA) ved lokalitet i Nordland..

NRK - 08 Jun 19 kl. 08:09

Vil ha gransking av Filippinene

FN ber om gransking av menneskerettssituasjonen på Filippinene. FN mener at det har vært en kraftig forverring når det gjelder menneskerettighetene de siste årene. Filippinske myndigheter raser mot det de kaller ondskapsfulle beskyldninger..

P4 - 17 Jun 19 kl. 08:59

Påvist to bakterier hos ettåring

Den er påvist to bakterietyper hos den ett år gamle gutten gamle gutten som døde på Askøy for snart to uker siden. Det kommer frem i den foreløpige obduksjonsrapporten, opplyser politiet nå i formiddag. Han hadde streptokokker, gruppe A, og campylobacter, som også er påvist i drikkevannet i kommunen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 15 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.

NRK - 4 timer siden

Stopper el-motorsykkel-produksjon

Motorsykkelprodusenten Harley-Davidson har stanset produksjonen av den elektriske modellen Livewire, melder WSJ. Selskapet sier til avisa at man ikke bør lade motorsykkelen hjemme, men går ikke nærmere inn på hvorfor de har stanset produksjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt