P4 > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 19:05

P4 - 19 nov. 19 kl. 20:55

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham.
Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden.
Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.
Men nå ligger laget på en 14-plass i Premier League..
Les mer på P4


Les mer om:
Pochettino, Tottenham, Champions League, Liverpool, Premier League

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pochettino, ferdigi , Tottenham
NRK - 19 nov. 19 kl. 20:44

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

VG - 19 nov. 19 kl. 20:40

Pochettino ferdig som Tottenham-manager: – Forlater London med gullskrift

Mauricio Pochettino (47) og Tottenham skiller lag. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider, og begrunner det med svake resultater nasjonalt..

Aftenposten - 19 nov. 19 kl. 20:42

Forrige sesong ledet han Tottenham til Champions League-finale. Nå er han ferdig i klubben.

Mauricio Pochettino er ferdig som Tottenham-manager..

VG - 19 nov. 19 kl. 20:40

Tottenham sparket Pochettino: – Forlater London med gullskrift

Mauricio Pochettino (47) og Tottenham skiller lag. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider, og begrunner det med svake resultater nasjonalt..

Aftenposten - 24 aug. 19 kl. 10:39

Pochettino: – Eriksens situasjon er skadelig for Tottenham

Tottenham-manager Mauricio Pochettino frykter at Christian Eriksens situasjon er skadelig både for klubben og for spilleren selv..

Aftenposten - 19 aug. 19 kl. 08:53

Pochettino: – Stor tabbe å lukke overgangsvinduet tidlig

Tottenham-manager Mauricio Pochettino er ikke fornøyd med at det engelske overgangsvinduet allerede er stengt. Han ber om en endring fra neste sesong..

VG - 19 nov. 19 kl. 20:40

Pochettino ferdig som Tottenham-manager

Det bekrefter klubben på sine hjemmesider, og begrunner den med klubbens svake resultater mot slutten av forrige sesong og starten av denne..

VG - 21 nov. 19 kl. 16:09

Mourinho inviterer Pochettino: - Kan besøke oss på treningsfeltet

José Mourinho holdt torsdag sin første pressekonferanse som Tottenham-sjef. Han startet med å gi forgjengeren Mauricio Pochettino en stor dose gode ord..

VG - 25 aug. 19 kl. 19:26

Tottenham-sjefen etter nedtur: – Jeg er veldig opprørt

(Tottenham-Newcastle 0–1) Stjernespilleren Christian Eriksen ble igjen vraket fra start av Mauricio Pochettino. Men selv ikke dansken kunne redde Tottenham mot bortelagets heroiske innsats..

NRK - 20 nov. 19 kl. 07:40

Mourinho klar for Tottenham

Den tidlegare Manchester United-trenaren José Mourinho er ny hovudtrenar for Tottenham Hotspur. Det opplyser klubben i ei pressemelding. Mourinho får kontrakt ut 2022/23-sesongen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Død person funnet i søket etter Rivera

Det er funnet en død person i søket etter skuespiller Naya Rivera i USA. 33-åringen, som er kjent for sin rolle i TV-serien Glee, forsvant sporløst etter en båttur med sin fire år gamle sønn forrige uke. Hun er antatt omkommet i det politiet har betegnet som en tragisk drukningsulykke.

P4 - 45 minutter siden

- Går i feil retning

Koronapandemien vil bare bli verre og verre, om land ikke gjør mer for å stoppe det. Det advarer WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus. Han sier nå at utviklingen går i gal retning i for mange land, og at det ikke blir noen normalsituasjon i overskuelig fremtid - om ikke hver leder, hver regjering og hver eneste person gjør sitt for å hindre smitte..

P4 - 30 minutter siden

Skadet etter fallskjermulykke

En mann i 30-årene er skadet etter en hard landing med fallskjerm ved Skien lufthavn i kveld. Ambulansepersonell er i kontakt med den skadde, men skadeomfanget er ikke kjent. Det er heller ikke årsaken til uhellet..

P4 - 1 time siden

Delstater saksøker Trump-administrasjonen

17 amerikanske delstater saksøker Trump-administrasjonen på grunn av en regel som kan gjøre at utenlandske studenter mister sitt visium. Det melder New York Times. Fra før var det kjent at California hadde varslet et søksmål, fordi denne regelen kan føre til at utenlandske studenter kan bli kastet ut av landet om det fortsatt bare vil være digital undervisning..

P4 - 1 time siden

Oslo Børs kraftig opp

Oslo Børs startet uken med kraftig oppgang. Hovedindeksen endte opp 2,42 prosent i dag. DNB var med på å bidra til det, med pluss 9,9 prosent i dag, etter sterkere kvartalstall enn ventet..

P4 - 1 time siden

Mange dropper storbyturer

Nordmenn velger små steder fremfor de største norske byene i sommer. Det er inntrykket NHO Reiseliv har. Direktør Kristin Krohn Devold sier til NRK at det er overraskende gode besøkstall i distrikene, mens en by Som Oslo har lavere tall.

P4 - 1 time siden

Gutt savnet i Sarpsborg

Politiet leter etter en ni år gammel gutt som har vært savnet i Sarpsborg siden klokken 12 i dag. Gutten skal ha lekt i hagen til foreldrene i et eneboligstrøk da han forsvant. Politiet leter med flere patruljer og ber om tips i saken..

P4 - 2 timer siden

Reagerer på kjøp av covid-19-medisiner

Den norske organisasjonen CEPI mener det er usolidarisk og kortsiktig av land å gå til innkjøp av store mengder medisiner og utstyr for å bekjempe covid-19. Nylig ble det kjent at amerikanske myndigheter har kjøpt opp nesten hele den globale produksjonen av Remdisivir-medisinen frem til september. CEPI frykter storinnkjøpene vil føre til økt konkurranse og høye priser, skriver VG..

P4 - 2 timer siden

Setter inn ekstra ferge på Helgeland

En ekstra ferge hentes nå inn for å ta unna køproblemene som har oppstått på Helgeland i Nordland den sist tid. Fergen skal i direkterute mellom Tjøtta og Forvik, opplyser Nordland fylkeskommune. Mange nordmenn har valgt å legge ferien sin til Nord-Norge denne sommeren, noe som har ført til sprengt kapasitet, lange køer og fergekaos..

P4 - 2 timer siden

Fjernet sløyfer mot rasisme

Flere fargerike sløyfer som nylig ble hengt opp ved Gammelbrua i Elverum for å markere motstand mot rasisme har blitt klippet bort. Politiet er blitt varslet om hendelsen, men det er foreløpig ukjent hvem som står bak, melder NRK. Flere i byen har den siste tid mobilisert mot rasisme etter at en norsk-somalisk familie nylig sto frem og fortalte om trusler, vold og trakassering gjennom flere år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt