P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 19:12

P4 - 21 Jul 19 kl. 20:19

Platekompaniet legger ned butikker

Platekompaniet legger ned nesten alle sine butikker i Norge.
Buttikkjeden har tapt 55 millioner kroner på fem år, og fem av deres åtte butikker blir nå lagt ned, skriver Dagens Næringsliv.
Så sent som i 2014 hadde Platekompaniet 27 butikker i Norge.
De vil nå satse på nettbutikken..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Dagens Næringsliv, Platekompaniet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Platekompaniet, legger, ned, butikker
E24 - 21 Jul 19 kl. 18:23

Platekompaniet i minus for femte år på rad – legger ned alle unntatt tre butikker

Siden 2014 har antallet butikker gått fra 27 til åtte, og nå skal fem nye legges ned. Med satsing på nett venter Platekompaniet likevel overskudd i 2020..

P4 - 29 Oct 19 kl. 12:55

Legger ned 58 butikker

Flere hundre ansatte mister nå jobber når de nye eierne av Vita nå legger ned 58 butikker. Det opplyser Jotunfjell Partners til Nettavisen. De nye eierne tok over styringen etter at det ble åpnet konkurs i Vita..

P4 - 15 Feb 20 kl. 13:32

Sport Norge legger ned åtte butikker

Eieren bak Sport Outlet og Sport Norge legger ned åtte butikker i flere byer. Konsernleder Tor André Skeier sier til E24 at årsaken er en strategiendring. Inntil 60 ansatte berøres.

Hegnar.no - 27 Jun 19 kl. 17:24

Fretex legger ned flere butikker

Åtte butikker legges ned. .

NRK - 15 Feb 20 kl. 13:26

Nedlegger åtte Sport Norge-butikker

Eieren bak Sport Outlet og Sport Norge legger ned åtte av 19 Sport Norge-butikker. Nedleggelsen er anslått å berøre 50-60 ansatte. Det gjelder butikker i Gjøvik, Hunstad i Bodø, Kristiansund, Mo i Rana, Namsos, Oslo, Ålesund og på Sørlandssenteret..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 13:03

58 Vita-butikker legges ned

De nye eierne av kosmetikkjeden Vita legger ned 58 butikker. De utelukker ikke flere nedleggelser..

E24 - 31 Oct 19 kl. 15:38

Kjøpesenterarving redder ni Vita-butikker – planene er å selge dem videre

Kjøpesenterarving Lars Ove Løseth (27) sørger for at ingen Vita-butikker stenger i kjøpesenterkjeden Alti. Men Løseth-familien har ikke tenkt å drive dem på lang sikt. Samtidig legger Jotunfjell ned ytterligere Vita-butikker..

NRK - 17 Mar 20 kl. 19:17

H&M stenger butikker i flere land

Klesgiganten H&M stenger midlertidig alle sine 460 butikker i Tyskland og nærmere 600 butikker i USA på grunn av koronakrisen. Det samme gjør alle H&M-butikker i Canada, Portugal og Belgia. Kleskjeden har fra før stengt sine butikker i en rekke land..

NRK - 18 Feb 20 kl. 16:04

Legger ned halvparten av butikkene

Lampekjeden Christiania Belysning legger ned 21 av sine 40 butikker. Rundt 50 ansatte rammes. – Butikkene som legges ned, er de som har manglende lønnsomhet, sier administrerende direktør Maiken Skirstad Mo i Christiania Belysning til NTB..

P4 - 13 Jun 19 kl. 07:41

Færre butikker

Det blir stadig færre butikker å gå inn i i Norge. Antallet fysiske butikker har gått ned med hele 10,6 prosent de ti siste årene, melder NRK. At vi heller handler på nett anses som årsaken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Kraftig økning i dødstallet i New York

I New York har det vært rekordmange dødsfall siste døgn. 630 mennesker har mistet livet, opplyser byens guvernør nå i kveld. Totalt har det da vært 3565 koronadødsfall i New York..

P4 - 1 time siden

Bekrefter at det neppe blir barnetog

Det kommer neppe som noen overraskelse at det neppe blir noe vanlig barnetog gjennom hovedstadens hovedgate i år. Nå bekrefter også Oslo-ordfører Marianne Borgen overfor VG at et tog med 30 000 barn ikke er realistisk. Men, som også kulturministeren har sagt, 17.

P4 - 1 time siden

Har laget 150 000 testsett på en uke

På en drøy uke har forskere på NTNU - i samarbeid med St. Olavs hospital - produsert 150.000 testsett for å påvise koronasmitte.

P4 - 2 timer siden

Europol: Flere nettovergrep

Det har vært en økning i deling av overgrepsmateriale på nett etter at det ble iverksatt strenge koronatiltak over hele verden. I en ny rapport skriver Europol at isolerte overgripere som kjeder seg har økende interesse i å utveksle bilder. I tillegg er det flere som forsøker å opprette kontakt med barn på nett, og det er flere innlegg som dreier seg om nettovergrep.

P4 - 2 timer siden

Over 700 nye døde i Storbritannia

I Storbritannia har 708 personer mistet livet av koronaviruset siden i går. Aldri før har så mange mistet livet i landet på en dag, og fjerde dag på rad at det settes en ny, dyster rekord. 4.

P4 - 2 timer siden

Permitterte studenter sliter

Elever og studenter kan blir tvunget til å velge mellom dagpenger, eller å fortsette utdanningen uten inntekter. For mange deltidsjobber, som er helt nødvendig for mange er borte. Frischsenteret anslår at mellom 80.

P4 - 2 timer siden

Vil ha koronatelefon for innvandrere

Likestillings- og diskrimineringsombudet foreslår egne telefontjenester om koronapandemien for innvandrere og andre som kan lite norsk. Det melder NTB. Telefonene kan betjenes av helsefagstudenter med innvandrerbakgrunn, mener ombudet.

P4 - 3 timer siden

Døde i ulykke

En mann døde av skadene han pådro seg da han falt over bord fra en taubåt i Randaberg i Rogaland torsdag kveld. Det melder politiet nå. Den omkomne er en 33 år gammel polsk statsborger.

P4 - 3 timer siden

Forlenger tiltak i Spania

Regjeringen i Spania vil be parlamentet forlenge de strenge smitteverntiltakene i landet, frem til 26. april. Innbyggerne har allerede holdt seg hjemme i tre uker.

P4 - 4 timer siden

- To nye dødsfall

Det er nå i ettermiddag meldt om to nye dødsfall som følge av koronaviruset i Norge. En eldre pasient døde i dag på et sykehjem i Tønsberg, og en pasient på Ringerike sykehus har mistet livet, melder NRK. Tidligere i dag meldte Åsnes kommune i Innlandet at en eldre kvinne er død.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt