NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:27

NRK - 31 Dec 18 kl. 01:32

Plasserte fyrverkeri på T-banen

To ungdommer er politianmeldt etter at de plasserte fyrverkeri på T-baneskinnene i Oslo. Hensikten skal ha vært at fyrverkeriet skulle eksplodere når et tog passerte. Politiet opplyser at de skal ha gjort dette for å filme til en musikkvideo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Plasserte, fyrverkeri, T-banen
Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 21:36

Sendte fyrverkeri mot T-banen

Unge gutter sender fyrverkeri mot T-banen og inn i T-banevogner i Oslo..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 21:36

Kastet fyrverkeri inne på T-banen

Flere episoder der ungdom kaster fyrverkeri inne på T-banen. - De kastet fyrverkeri inne i vognen blant små barn, sier en leser Aftenposten har snakket med..

NRK - 01 Jan 19 kl. 23:55

Fyrverkeri på T-banen i Oslo

Oslo-politiet har fått inn meldinger om minst fire ulike tilfeller av ulovlig bruk av fyrverkeri på T-banen i Oslo-området tirsdag kveld. Det er tenåringer som tenner på fyrverkeriet. Det er ikke meldt om personskader..

Aftenposten - 31 Dec 18 kl. 19:35

Fyrverkeri førte til stans i T-banen

Politiet i Oslo rykket nyttårsaften ut til flere hendelser der ungdommer avfyrte fyrverkeri både mot folk, biler og T-banevogner..

Aftenposten - 31 Dec 18 kl. 19:35

Fyrverkeri mot folk, bygninger og T-banen

Politiet i Oslo rykket nyttårsaften ut til flere hendelser der ungdommer avfyrte fyrverkeri både mot folk, biler, T-banevogner og bygninger..

NRK - 01 Jan 19 kl. 15:41

Vil forby privat fyrverkeri

Venstres ungdomsparti vil at det skal bli forbudt for privatpersoner å fyre opp fyrverkeri. De begrunner det med skadene som følger hvert år. Leder Sondre Hansmark skriver i en pressemelding at kun sertifiserte pyroteknikere bør sende opp fyrverkeri..

NRK - 01 Jan 19 kl. 15:41

Unge Venstre vil forby fyrverkeri

Venstres ungdomsparti vil at det skal bli forbudt for privatpersoner å fyre opp fyrverkeri. De begrunner det med skadene som følger hvert år. Leder Sondre Hansmark skriver i en pressemelding at kun sertifiserte pyroteknikere bør sende opp fyrverkeri..

NRK - 31 Dec 18 kl. 06:51

Frykter ulovlig fyrverkeri

Brannvernforeningen frykter at folk skal skyte opp ulovlige pinneraketter på nyttårsaften, som de har kjøpt i utlandet. Det er ulovlig for privatpersoner å ta med seg fyrverkeri inn i landet, men mye fyrverkeri tas av tollere hvert år..

NRK - 01 Jan 19 kl. 09:02

Skal ha brukt fyrverkeri i tunnel

Politiet stoppa natt til 1. nyttårsdag ein bil i Ørsta sentrum etter fleire meldingar om uforsvarleg bruk av fyrverkeri. Ifølgje politiet blei det fyrt av fyrverkeri på ein bensinstasjon og inne i i Hjartåbergtunnelen i Volda..

NRK - 29 Dec 18 kl. 10:47

Flere tyverier av fyrverkeri

Det har vært flere tyverier av fyrverkeri fra konteinere i jula. Lørdag ble det oppdaget innbrudd i en konteiner i Oslo. Tidligere er det stjålet fyrverkeri for rundt kr 200.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 30 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 30 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 2 timer siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt