NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:20

NRK - 31 Dec 18 kl. 01:32

Plasserte fyrverkeri på T-banen

To ungdommer er politianmeldt etter at de plasserte fyrverkeri på T-baneskinnene i Oslo. Hensikten skal ha vært at fyrverkeriet skulle eksplodere når et tog passerte. Politiet opplyser at de skal ha gjort dette for å filme til en musikkvideo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Plasserte, fyrverkeri, T-banen
Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 21:36

Sendte fyrverkeri mot T-banen

Unge gutter sender fyrverkeri mot T-banen og inn i T-banevogner i Oslo..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 21:36

Kastet fyrverkeri inne på T-banen

Flere episoder der ungdom kaster fyrverkeri inne på T-banen. - De kastet fyrverkeri inne i vognen blant små barn, sier en leser Aftenposten har snakket med..

NRK - 01 Jan 19 kl. 23:55

Fyrverkeri på T-banen i Oslo

Oslo-politiet har fått inn meldinger om minst fire ulike tilfeller av ulovlig bruk av fyrverkeri på T-banen i Oslo-området tirsdag kveld. Det er tenåringer som tenner på fyrverkeriet. Det er ikke meldt om personskader..

Aftenposten - 31 Dec 18 kl. 19:35

Fyrverkeri førte til stans i T-banen

Politiet i Oslo rykket nyttårsaften ut til flere hendelser der ungdommer avfyrte fyrverkeri både mot folk, biler og T-banevogner..

Aftenposten - 31 Dec 18 kl. 19:35

Fyrverkeri mot folk, bygninger og T-banen

Politiet i Oslo rykket nyttårsaften ut til flere hendelser der ungdommer avfyrte fyrverkeri både mot folk, biler, T-banevogner og bygninger..

NRK - 01 Jan 19 kl. 15:41

Vil forby privat fyrverkeri

Venstres ungdomsparti vil at det skal bli forbudt for privatpersoner å fyre opp fyrverkeri. De begrunner det med skadene som følger hvert år. Leder Sondre Hansmark skriver i en pressemelding at kun sertifiserte pyroteknikere bør sende opp fyrverkeri..

NRK - 01 Jan 19 kl. 15:41

Unge Venstre vil forby fyrverkeri

Venstres ungdomsparti vil at det skal bli forbudt for privatpersoner å fyre opp fyrverkeri. De begrunner det med skadene som følger hvert år. Leder Sondre Hansmark skriver i en pressemelding at kun sertifiserte pyroteknikere bør sende opp fyrverkeri..

Hegnar.no - 07 Jun 19 kl. 06:06

Departement vil kreve flytting av malplassert bomstasjon

Samferdselsdepartementet er kommet på banen i saken der Statens vegvesen på to dagers varsel plasserte en bomstasjon rett foran to balkonger på Torshov i Oslo..

NRK - 31 Dec 18 kl. 06:51

Frykter ulovlig fyrverkeri

Brannvernforeningen frykter at folk skal skyte opp ulovlige pinneraketter på nyttårsaften, som de har kjøpt i utlandet. Det er ulovlig for privatpersoner å ta med seg fyrverkeri inn i landet, men mye fyrverkeri tas av tollere hvert år..

NRK - 01 Jan 19 kl. 09:02

Skal ha brukt fyrverkeri i tunnel

Politiet stoppa natt til 1. nyttårsdag ein bil i Ørsta sentrum etter fleire meldingar om uforsvarleg bruk av fyrverkeri. Ifølgje politiet blei det fyrt av fyrverkeri på ein bensinstasjon og inne i i Hjartåbergtunnelen i Volda..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 45 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 30 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt