NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:45

NRK - 31 Dec 18 kl. 01:32

Plasserte fyrverkeri på T-banen

To ungdommer er politianmeldt etter at de plasserte fyrverkeri på T-baneskinnene i Oslo. Hensikten skal ha vært at fyrverkeriet skulle eksplodere når et tog passerte. Politiet opplyser at de skal ha gjort dette for å filme til en musikkvideo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Plasserte, fyrverkeri, T-banen
Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 21:36

Sendte fyrverkeri mot T-banen

Unge gutter sender fyrverkeri mot T-banen og inn i T-banevogner i Oslo..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 21:36

Kastet fyrverkeri inne på T-banen

Flere episoder der ungdom kaster fyrverkeri inne på T-banen. - De kastet fyrverkeri inne i vognen blant små barn, sier en leser Aftenposten har snakket med..

NRK - 01 Jan 19 kl. 23:55

Fyrverkeri på T-banen i Oslo

Oslo-politiet har fått inn meldinger om minst fire ulike tilfeller av ulovlig bruk av fyrverkeri på T-banen i Oslo-området tirsdag kveld. Det er tenåringer som tenner på fyrverkeriet. Det er ikke meldt om personskader..

Aftenposten - 31 Dec 18 kl. 19:35

Fyrverkeri førte til stans i T-banen

Politiet i Oslo rykket nyttårsaften ut til flere hendelser der ungdommer avfyrte fyrverkeri både mot folk, biler og T-banevogner..

Aftenposten - 31 Dec 18 kl. 19:35

Fyrverkeri mot folk, bygninger og T-banen

Politiet i Oslo rykket nyttårsaften ut til flere hendelser der ungdommer avfyrte fyrverkeri både mot folk, biler, T-banevogner og bygninger..

NRK - 01 Jan 19 kl. 15:41

Vil forby privat fyrverkeri

Venstres ungdomsparti vil at det skal bli forbudt for privatpersoner å fyre opp fyrverkeri. De begrunner det med skadene som følger hvert år. Leder Sondre Hansmark skriver i en pressemelding at kun sertifiserte pyroteknikere bør sende opp fyrverkeri..

NRK - 01 Jan 19 kl. 15:41

Unge Venstre vil forby fyrverkeri

Venstres ungdomsparti vil at det skal bli forbudt for privatpersoner å fyre opp fyrverkeri. De begrunner det med skadene som følger hvert år. Leder Sondre Hansmark skriver i en pressemelding at kun sertifiserte pyroteknikere bør sende opp fyrverkeri..

NRK - 31 Dec 18 kl. 06:51

Frykter ulovlig fyrverkeri

Brannvernforeningen frykter at folk skal skyte opp ulovlige pinneraketter på nyttårsaften, som de har kjøpt i utlandet. Det er ulovlig for privatpersoner å ta med seg fyrverkeri inn i landet, men mye fyrverkeri tas av tollere hvert år..

NRK - 01 Jan 19 kl. 09:02

Skal ha brukt fyrverkeri i tunnel

Politiet stoppa natt til 1. nyttårsdag ein bil i Ørsta sentrum etter fleire meldingar om uforsvarleg bruk av fyrverkeri. Ifølgje politiet blei det fyrt av fyrverkeri på ein bensinstasjon og inne i i Hjartåbergtunnelen i Volda..

NRK - 29 Dec 18 kl. 10:47

Flere tyverier av fyrverkeri

Det har vært flere tyverier av fyrverkeri fra konteinere i jula. Lørdag ble det oppdaget innbrudd i en konteiner i Oslo. Tidligere er det stjålet fyrverkeri for rundt kr 200.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 6 timer siden

Sjøfartsdirektoratet skal om bord

Sjøfartsdirektoratet skal mandag om bord i cruiseskipet «Viking Sky» sammen med sikkerhetsklassifiseringsselskapet Lloyds som skal skal undersøk skipet for å finne ut hva som gikk galt da det fikk maskinhavari på Hustadvika lørdag..

NRK - 10 minutter siden

Trump: – Full frifinnelse

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, viser at det ikke var noe slikt samarbeid. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 30 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 45 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 3 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 2 timer siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt