P4 > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 12:51

P4 - 22 aug. 19 kl. 22:28

Planlegger å teste Max-flyene

Det amerikanske luftfartstilsynet fortsette å teste ulykkesflyet Boeing 737 Max.
Boeing har fortalt leverandører at de vil gjenoppta produksjonen av de mest solgte 737 Max-flyene, og at de planlegger å levere 52 fly i måneden i februar 2020, melder Reuters.
Boeing ble satt på bakken verden over i mars etter to dødsulykker henholdsvis i Indonesia og Etiopia, som kostet 346 mennesker livet..
Les mer på P4


Les mer om:
Boeing, Max, Reuters, Indonesia, Etiopia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Planleggerå , teste, Max-flyene
E24 - 22 aug. 19 kl. 21:59

Reuters: Planlegger å teste Max-flyene på mindre erfarne piloter

Kriserammede Boeing skal peile seg inn mot å levere 52 fly av typen 737 Max per måned i februar 2020, samtidig vil det amerikanske luftfartstilsynet fortsette teste ulykkesflyet, ifølge kilder. .

NRK - 05 april 20 kl. 22:40

Sverige skal teste 100.000 per uke

Svenske myndigheter planlegger å teste 100.000 mennesker i uka for koronasmitte, melder SVT. Hittil er rundt 12.

NRK - 22 mai 20 kl. 20:40

USA vil masse-teste vaksiner

Nyhetsbyrået Reuters skriver at USA planlegger å teste flere potensielle vaksiner på over 100.000 frivillige, i et forsøk på å kunne finne en trygg og effektiv vaksine innen utgangen av 2020..

P4 - 11 april 20 kl. 21:51

Vil teste barn før barnehageåpning

Helsedirektoratet vil koronateste barn før barnehagene åpnes igjen. det sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier til Dagbladet. Direktoratet planlegger et testsystem hvor alle barnehagefamilier og ansatte med symptomer kan teste seg før barnehagene åpner igjen 20.

P4 - 26 april 20 kl. 23:27

Skal teste mange for antistoffer

Oslo universitetssykehus planlegger å teste så mange som 10.000 personer for antistoffer hver dag. Der har forskere utviklet en helt ny metode, og målet med testene er å nåle hvor mye smitte det har vært i befolkningen, melder NRK.

P4 - 29 april 20 kl. 23:37

Selger reiser - selv om de tror flyene skal stå på bakken

Norwegian tror flyene deres, utenfor Norge vil stå på bakken ut året - men allikevel selger selskapet langturer til Sør-Amerika og USA, og turer til destinasjoner i Europa, fra og med juni. I rapporten om flyselskapets redningsplan står det at de planlegger for at alle fly vil stå på bakken ut 2020. Selskapet sier til E24 at berørte kunder vil få direkte beskjed om flyvningen deres blir kanseellert, og sie de forstår at det er frustrerende å ikke få et tydligere svar..

P4 - 28 april 20 kl. 16:57

Luxembourg vil teste alle

Luxembourg vil teste hele befolkningen for koronasmitte innen utgangen av mai. Så langt har de gjennomført 39.000 tester, men regjeringen i landet har planer om å øke dette kraftig, og teste alle de drøyt 600.

NRK - 28 juni 20 kl. 11:00

Sommergjester må teste seg hjemme

Kragerø forventer et spesielt stort trykk av sommergjester i år, og er klare på at kommunen ikke kan håndtere et massivt ønske om å teste seg for koronavirus.Feriegjester blir bedt om å dra tilbake dersom de snufser og vil teste seg for koronavirus..

P4 - 27 jan. 20 kl. 17:54

Vil teste Frp

SV vil teste om Fremskrittspartiet virkelig er fri fra regjeringen etter regjerings-exiten forrige uke. I morgen vil de fremme rundt 70 forslag om klima, abort og pensjon i Stortinget, sier SV-leder Audun Lysbakken til Aftenposten. Lysbakken viser til at Frp har sagt at det nå er en helt ny politisk situasjon, og at SV derfor vil teste hva det er mulig å få flertall for..

P4 - 13 mai 20 kl. 18:06

Høie: – Test deg ved mistanke

Helseminister Bent Høie oppfordret igjen alle som mistenker at de har koronaviruset, til å teste seg. Frem til nylig har myndighetene vært nødt til å prioritere hvem de skulle teste, og alle med milde symptomer ble utelukket. Nå har kommunene kapasitet til å teste alle som kan være smittet - og det er viktig for å holde smitten i sjakk, sier Høie:.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Laveste antall innlagte siden mars

11 personer er nå innlagt på norske sykehus med koronaviruset. Det er det laveste tallet siden 10. mars viser tall fra Helsedirektoratet.

P4 - 15 minutter siden

Stjal fra egen arbeidsplass - må i fengsel

En mann er i Romsdal tingrett dømt til ubetinget fengsel i 75 dager for grovt underslag. Mannen har erkjent å ha stjålet 216.000 kroner fra baren han jobbet i over en periode på 10 måneder.

P4 - 30 minutter siden

SAS åpner ruter til Europa

Flyselskapet SAS gjenåpner sju utenlandsruter fra Norge til Europa. Rutene åpnes blant annet mellom Norge og England fra 15. juli opplyser flyselskapet i en pressemelding.

P4 - 30 minutter siden

40 tips i Hagen-saken

Politiet har mottatt rundt 40 tips etter at de i forrige uke offentliggjorde flere videoer av en mann de ønsker å komme i kontakt med. Til VG sier påtaleansvarlig Haris Hrenovica at de fortløpende undersøker tipsene, men at de så langt ikke har identifisert mannen. Derfor ønsker de fortsatt tips og opplysninger i saken..

P4 - 1 time siden

Tyskere bortvist i Alta

Politiet har nå bortvist fire tyske statsborgere fra Alta. Årsaken er at de ikke har lovlig innreise i Norge som følge av koronaregelen. I følge VG var det to voksne og to mindreårige i en campingbil med tyske skilter som var på ferie.

P4 - 1 time siden

Tre personer pågrepet etter grovt hjemmeran

Tre personer er pågrepet av politiet etter et grovt hjemmeran i Tranby i Lier i natt. Det melder Drammens Tidende. Ranet skjedde i en privat bolig og beboeren fikk slagskader i ansiktet, skadeomfanget er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Prinsessen starter på Elvebakken til høsten

Prinsesse Ingrid Alexandra begynner på Elvebakken videregående skole i Oslo til høsten. Den norske prinsessen avsluttet ungdomsskolen denne våren, og gikk 10. klasse på Uranienborg ungdomsskole i Oslo.

P4 - 2 timer siden

Flertallet mener Norge var dårlig forberedt på pandemien

Flertallet mener Norge var dårlig forberedt på koronapandemien. Det viser en fersk undersøkelse fra Opinion. 55 prosent svarer nei på spørsmål om Norge var godt nok beredt på å håndtere en pandemi.

P4 - 2 timer siden

Mistenker flere involverte i Trondheim

Politiet tror flere var involvert i knivstikkingen på Solsiden i Trondheim i natt. En mann i 20-årene ligger på sykehus med alvorlige skader, og i dag tidlig ble en mann pågrepet. Han er siktet for medvirkning til grov kroppsskade.

P4 - 2 timer siden

Campingvogn tatt av vinden

En campingvogn veltet i formiddag på Karmsund bru på E134 mellom Karmøy og Haugesund. Trafikken står i begge retninger. Politiet sier det blåser kraftig på stedet og at campingvognen henger i rekkverket, som kan være til fare for båter som passerer under..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt