P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 02:48

P4 - 22 Aug 19 kl. 22:28

Planlegger å teste Max-flyene

Det amerikanske luftfartstilsynet fortsette å teste ulykkesflyet Boeing 737 Max.
Boeing har fortalt leverandører at de vil gjenoppta produksjonen av de mest solgte 737 Max-flyene, og at de planlegger å levere 52 fly i måneden i februar 2020, melder Reuters.
Boeing ble satt på bakken verden over i mars etter to dødsulykker henholdsvis i Indonesia og Etiopia, som kostet 346 mennesker livet..
Les mer på P4


Les mer om:
Boeing, Max, Reuters, Indonesia, Etiopia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Planleggerå , teste, Max-flyene
E24 - 22 Aug 19 kl. 21:59

Reuters: Planlegger å teste Max-flyene på mindre erfarne piloter

Kriserammede Boeing skal peile seg inn mot å levere 52 fly av typen 737 Max per måned i februar 2020, samtidig vil det amerikanske luftfartstilsynet fortsette teste ulykkesflyet, ifølge kilder. .

P4 - 06 Nov 19 kl. 15:56

F-35-fly er operative

Forsvarets nye jagerfly, F-35, er nå klare for sine første oppdrag. Som siste steg i to år med testing ble flyene i dag prøveflyttet fra Ørland til Luftforsvarets base på Rygge. Flyttingen er kun midlertidig, og flyene skal tilbake til Ørland, der 15 av Norges til F-35 skal operere fra.

E24 - 11 Nov 19 kl. 18:09

Max-flyene kan være på vingene i januar

Boeing forventer å gjenoppta leveranser av 737 Max-flyene i desember, og tror at flyene vil være i kommersiell drift allerede i januar. Aksjen stiger nesten 4 prosent etter nyheten..

E24 - 15 Nov 19 kl. 14:11

Fagforeningstopp: Kabinansatte trygler om å slippe å jobbe på Max-flyene

Åtte måneder etter Max-flyene ble parkert, håper kabinansatte slippe å jobbe om bord i flyene når de blir godkjent for trafikk..

E24 - 11 Nov 19 kl. 18:09

CNBC: Max-flyene kan være på vingene i januar

Boeing forventer å gjenoppta leveranser av 737 Max-flyene i desember, og tror at flyene vil være i kommersiell drift allerede i januar, ifølge CNBC. Aksjen stiger nesten 4 prosent etter nyheten..

P4 - 11 Jul 19 kl. 08:53

Vil ikke teste badevannet

Asker kommune vil ikke teste badevannet der en kvinne ble smittet av en kjøttende bakterie. Det var i slutten av juni at smitten ble påvist i Middagsbukta og kvinnen er til behandling på sykehus. Kommuneoverlegen i Asker sier til Dagbladet at det ikke er hensiktsmessig å teste vannet da vibriobakterien kan dukke opp hvor som helst.

NRK - 10 Oct 19 kl. 03:44

Forventer 737 MAX i lufta i januar

American Airlines planlegger å ta i bruk selskapets Boeing 737 MAX-maskiner igjen i januar, rundt ti måneder etter at flytypen ble satt på bakken. Flyselskapet forventer programvareoppdateringene på flyene vil være godkjent innen enden av året..

NRK - 16 May 19 kl. 21:52

Boeing: Programvare oppdatert

Flyprodusenten Boeing opplyste torsdag kveld at de har fullført programvareoppdateringene på 737 MAX- flyene. De venter nå på godkjenning fra amerikansk og internasjonalt luftfartstilsyn før flyene kan komme tilbake i bruk, melder AFP..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 07:42

Nest våteste august i Bergen noensinne

Årets augustmåned ble den nest våteste som noen gang er målt i Bergen. Rekorden fra 1929 står fremdeles..

P4 - 23 Jun 19 kl. 11:35

Planlegger veier for 120 km/t

Mens Vegvesenet mener det er ulønnsomt å bygge veier for 120 km/t, planlegger konkurrenten Nye Veier allerede for denne hastigheten nå. Selskapet opplyser til VG at de på blant annet på E18 fra Bamble til Kristiansand planlegger veiutformingen for 120 kilometer. Nye Veier har også vurdert 130 km, men har slått det fra seg da det forutsetter en betydelig bredere veibane, melder avisen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

P4 - 6 timer siden

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

P4 - 5 timer siden

Sp måling

I en ny meningsmåling Ipsos har gjennomført for Dagbladet, får Sp 19,2 prosent oppslutning. Med dette er partiet dobbelt så stort som Frp og nesten jevnt med Ap og Høyre. Frp får en oppslutning på 9,7 prosent, som er det svakeste resultatet målt av Ipsos så lenge Frp har vært i regjering..

P4 - 7 timer siden

Pågrepet i Sandnes

Fire menn mellom 20 og 40 år er pågrepet etter en voldshendelse mot en kvinne i 40-åra på åpen gate i Sandnes i Rogaland ved 13-tida i dag. To av mennene ble pågrepet i en væpnet aksjon på Bedriftshotellet i Sandnes, melder NTB..

P4 - 6 timer siden

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

P4 - 9 timer siden

Odd ulovlig gave

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five fra Arbeiderpartiet, ble politianmeldt i dag på grunn av en pengegave kommunen har gitt til Odd ballklubb. Gaven skal ikke ha vært til politisk behandling. Ifølge avisa Varden skal ordføreren i fjor ha inngått en avtale om å betale 400 tusen kroner til Odds 125-års jubileum..

P4 - 8 timer siden

Ute av curling-EM

Det norske herrelaget endte på 6. plass og er ute av sluttspillet i EM i curling, til tross for at de vant over Nederland i dag. I de innledende rundene ble Norge fradømt serien over England fordi en innbytter brukte en ulovlig kost..

P4 - 9 timer siden

Netanyahu korrupsjon

Det blir tatt ut korrupsjonstiltale mot Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder den israelske TV-kanalen Channel 13. Det skal være første gang en Israelsk statsminister står tiltalt for for korrupsjon..

P4 - 9 timer siden

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

- Send julegavene ekstra tidlig

Posten ber nå folk om å sende juleposten ekstra tidlig dersom den skal rekke fram før julaften. Pakker som skal til Sverige, Danmark, Finland og Island, bør sendes før 13. desember, mens brev og små pakker som skal samme sted, bør sendes innen 15.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt