P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 08:08

P4 - 01 aug. 20 kl. 22:31

Pistolmann pågrepet

En mann som var i besittelse av en pistol er pågrepet på Veitvet i Oslo i kveld.
Politiet sier de rykket ut etter melding om en trusselsituasjon, der mannen skal ha vist frem pistolen ved et senter. Ingen er skadet..
Les mer på P4


Les mer om:
Veitvet, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pistolmann, pågrepet
P4 - 19 juli 20 kl. 23:05

Tusenvis pågrepet i Zimbabwe

I Zimbabwe risikerer folk å bli pågrepet av politiet om de bryter regler som er innført for å hindre spredning av koronaviruset. Og siden reglene ble innført i mars, er 105.000 personer pågrepet, melder BBC.

NRK - 11 mai 20 kl. 08:42

Over 200 pågrepet i Hongkong

Medier i Hongkong melder at over 200 personer ble pågrepet under demonstrasjoner mot myndighetene i går kveld og i natt. Ifølge politiet ble flere pågrepet etter at de fikk gjentatte advarsler om å avslutte aksjonene..

NRK - 01 aug. 20 kl. 06:38

Sektleder pågrepet i Sør-Korea

Politiet i Sør-Korea har pågrepet lederen i den kristen Shincheonji-sekten etter mistanke om at han skal ha hindret myndighetene i å begrense smittespredning. Den 88 år gamle Lee Man-hee, ble lørdag pågrepet i byen Suowan..

NRK - 09 juli 20 kl. 14:36

Pågrepet for bestilling av drap

Guvernøren i Khabarovsk-regionen i Russland, Sergej Furgal, er pågrepet, mistenkt for å ha beordret drapene på flere forretningsfolk i 2004 og 2005, ifølge en uttalelse fra Russlands øverste etterforskningsorgan. Fire andre er også pågrepet i saken..

NRK - 19 juli 20 kl. 21:27

Tusenvis pågrepet etter regelbrudd

I Zimbabwe, er over 105.000 personer pågrepet siden mars for å ha brutt reglene som er innført for å hindre koronaspredning, opplyser politiet i Zimbabwe til BBC. Bare de siste to dagene er rundt 1.

NRK - 06 mai 20 kl. 06:03

Pågrepet etter millionran i Chile

Ni personer er pågrepet i Chile, mistenkt for å stå bak ranet på flyplassen i Santiago i mars, hvor en sum tilsvarende 154 millioner kroner ble stjålet. Innenriksminister Gonzalo Blumel berømmer politiet for at de ni mennene ble pågrepet..

NRK - 06 juli 20 kl. 09:07

Xi Jinping-kritiker pågrepet i Kina

Jusprofessor, Xu Zhangrun, som har kritisert president Xi Jinpings håndtering av koronaviruset i flere publikasjoner, er pågrepet av kinesiske myndigheter mandag, melder AFP. Zhangrun skal ha blitt pågrepet i sitt hjem i Beijing, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 11 mai 20 kl. 20:36

En pågrepet etter overfall

En person er pågrepet etter at en kvinne i 20-årene ble overfalt ved en undergang i Lørenskog natt til mandag. – Vi har pågrepet en person som er knyttet opp mot forholdet, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til VG..

NRK - 11 mai 20 kl. 18:58

Hevder å ha pågrepet IS-leder

Afghansk etterretning (NDS) hevder å ha pågrepet lederen for IS i Sør- og Øst-Asia, Zia ul-Haq, også kjent som sjeik Omar Khorasani. To andre sentrale IS-ledere, ble også pågrepet under aksjonen, ifølge NDS og det afghanske innenriksdepartementet..

P4 - 11 april 20 kl. 23:57

Pågrepet etter ransforsøk

Politiet har pågrepet en mann i 20-årene, etter at en ansatt på en YX 7-Eleven i Sandefjord ble forsøkt ranet lørdag kveld. Den mistenkte hadde kniv på seg da han ble pågrepet. Den ansatte ble ikke skadet i ransforsøket..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Krisepakke i USA i det blå

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har kollapset. Demokratene vil ha en omfattende pakke på 3000 milliarder dollar, mens republikanerens forslag var på 1000 milliarder dollar. Repbulikanerne gikk med på noen endringer blant annet støtte til de arbeidsledige, men det var ikke nok for demokratene.

P4 - 1 time siden

- Må bruke flere virkemidler mot oljeutslipp

Petroleumstilsynet må bli flinkere til å bruke virkemidlene sine når de følger opp ulovlige utslipp i oljebransjen. Det mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Tidligere i uka kom det frem at kun 11 av 3528 utslipp på norsk sokkel de siste 15 årene er politianmeldt av Miljødirektoratet, mens Petroleumstilsynet har ikke anmeldt noen.

P4 - 1 time siden

Usikkert om SAS-passasjere må i karantene

Det er usikkert om SAS-passasjerer som kom fra Nice i Frankrike i natt rakk hjem før karantenefristen gikk ut. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende derifra i karantene fra da. SAS opplyser til VG at det offisielle landingstidspunktet for flyet var ved midnatt, men viser til helsemyndighetene når det gjelder karantene og andre retningslinjer..

P4 - 1 time siden

83 nye smittetilfeller det siste døgnet

83 personer har fått påvist koronaviruset det siste døgnet. Foreløpige tall fra Folkehelseinstiuttet viser at det nå er registrert 9551 tilfeller av koronasmitte her til lands. 15 personer var fredag innlagt på sykehus med påvist koronavirus, noe som er en mer enn torsdag.

P4 - 1 time siden

Leter etter savnet mann i Moi

Det pågår nå en leteaksjon ved Moi i Rogaland etter en 63 år gammel mann. Mannen er ikke sett siden torsdag ettermiddag. Frivillige, politi med hund og et redningshelikopter leter etter mannen..

P4 - 1 time siden

Giverkonferanse for Libanon

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Konferansen vil skje via video og arrangeres søndag. USAs president Donald Trump er blant dem som vil delta, han har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..

P4 - 1 time siden

Venstre under sperregrensen for tiende gang

Venstre sliter på meningsmålingene. I en fersk måling fra Nationen får partiet en oppslutning på 2,5 prosent. Dette er tiende gang på ett år at de havner under sperregrensa på 4 prosent.

P4 - 8 timer siden

- Russland vil svekke Biden

Sjefen for USAs kontraetterretning mener Russland ikke vil at Joe Biden skal vinne presidentvalget til høsten. Han slår nå alarm om utenlandsk påvirkning av valget og at Russland bruker en rekke tiltak for å først og fremst å sverte Biden. Amerikanske myndigheter har tidligere slått fast at Russland forsøkte å påvirke presidentvalget i 2016..

P4 - 8 timer siden

5000 koronadødsfall i Russland

Over 5.400 personer døde med smitte av koronaviruset i Russland i juni. Det melder myndighetene i landet.

P4 - 9 timer siden

Dekker utgifter for ansatte

Hurtigruten dekker kost og losji for ansatte i karantene. Det er klart etter møter med fagforeningen Sjømannsforbundet, melder NRK. Forbundsleder forbundet Johnny Hansen sier det er uforståelig at rederiet ikke tok regningen med en gang, og sier han håper de ansatte også vil få lønn i karanteneperioden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt