P4 > Nyheter

Friday, 13 December, 00:40

P4 - 14 Nov 19 kl. 21:34

Pirater fengsles i seks mnd

De seks piratene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet en norsk vennegjeng på seiltur i Panama er varetektsfengslet i et halvt år.
Det melder NRK.
De risikerer å dømmes til opptil 18 års fengsel..
Les mer på P4


Les mer om:
Panama, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pirater, fengslesi , seks, mnd
VG - 14 Nov 19 kl. 20:55

Pirater fengslet i seks måneder

Seks unge nordmenn var på seiltur da de ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater. Seks pågrepne personer risikerer varetektsfengsling i seks måneder..

VG - 14 Nov 19 kl. 20:55

NRK: Pirater fengslet i seks måneder

Seks unge nordmenn var på seiltur da de i helgen ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater. Nå er seks pågrepne personer varetektsfengslet i seks måneder..

VG - 14 Nov 19 kl. 20:55

Pirater risikerer seks måneder i varetekt

Seks unge nordmenn var på seiltur da de ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater. Seks pågrepne personer risikerer varetektsfengsling i seks måneder..

VG - 14 Nov 19 kl. 09:29

Norsk seilbåt angrepet av pirater i Panama

Seks unge nordmenn var på seiltur da de i helgen ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater..

Dagbladet - 14 Nov 19 kl. 09:48

Seks nordmenn angrepet av pirater utenfor Panama

Seks mistenkte gjerningspersoner pågrepet..

NRK - 14 Nov 19 kl. 20:47

Pirater fengslet i seks måneder

De seks personene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet nordmenn på seiltur i Panama, ble torsdag varetektsfengslet i seks måneder. Det ble klart i retten i Panama by, får NRK opplyst. Gjerningsmennene risikerer mellom 10 og 18 års fengsel..

NRK - 14 Nov 19 kl. 09:33

Nordmenn angrepet av pirater

En ung, norsk vennegjeng ble brutalt overfalt av bevæpnede pirater utenfor Panama og utsatt for ran og plyndring..

P4 - 04 Nov 19 kl. 19:55

Gresk skip angrepet av pirater

Et gresk skip ble i dag angrepet av pirater utenfor Togo i Afrika. Fire personer ble bortført, og en sikkerhetsvakt ble skutt og skadet under angrepet. Det skjer to dager etter at ni besetningsmedlemmer på et norskeid tankskip ble bortført av pirater mens skipet befant seg utenfor Togos naboland, Benin..

P4 - 17 Nov 19 kl. 07:29

Panamaofre reist til Norge

Den norske vennegjengen som ble overfalt og ranet i Panama forrige helg har nå reist hjem til Norge. Det melder NRK. Vennegjengen var på seiltur da opptil åtte pirater tok seg ombord og truet dem med kniver og skytevåpen.

Dagbladet - 22 Nov 19 kl. 13:53

Wilma (17) savnet: Kjæresten fengsles

Kjæresten til savnede Wilma er mistenkt for drap. I dag besluttet retten i Uddevalla at han skal fengsles..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

P4 - 2 timer siden

Valgdagsmåling fra Storbritannia klar

Om få sekunder får vi den første pekepinnen på hvem britene ønsker skal lede landet når den første valdagsmålingen publiseres. Det er knyttet stor spenning til valget ettersom det kan bli avgjørende for britenes skilsmisse fra EU. De siste målingene har vist at Labour og Jeremy Corbin har halt innpå Boris Johnson og hans konservative parti..

P4 - 2 timer siden

Norsk gutt savnet etter ulykke i elv på Island

En norsk gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv i går kveld. Gutten var ifølge den islandske avisen RUV sammen med en lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge. Bonden klarte å unngå å bli tatt.

P4 - 2 timer siden

Chile bekrefter vrakfunn

Chilenske myndigheter bekrefter at det er funnet vrakrester fra et fly fra luftforsvaret som har vært savnet. Det er også gjort funn av levninger, melder BBC. Det var 38 personer om bord i flyet som flygeledelsen mistet kontakt med etter at det hadde vært i luften i rundt en time natt til tirsdag.

P4 - 17 timer siden

Ekspert: - Bør ikke få fortsette med millionlønn

Når tidligere ytelsesdirektør i Nav nå går over til stillingen som seniorrådgiver, beholder hun millionlønnen sin. – Forkastelig, sier ledelsesekspert..

P4 - 3 timer siden

Tiltalt for å ha slått ned motspiller

En mann er tiltalt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på sjette divisjonsnivå i Fredrikstad i august i år. Ifølge tiltalen slo 25-åringen motstanderen i ansiktet hans slik at han besvimte, og fortsatte å slå mens mannen lå på bakken. Motspilleren fikk omfattende skader og måtte opereres etter voldsepisoden..

P4 - 3 timer siden

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

P4 - 3 timer siden

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 5 timer siden

- Reformen har mislyktes

Loven som skulle gi bedre pasientbehandling i Norge har ikke lyktes, og i noen tilfeller forverret den. Det sier helseminister Bent Høie, om Samhandlingsreformen som ble innført i 2010, i et intervju med VG. Nylig skrev avisen at mange eldre, skrøpelige pasienter blir kasteballer i helsevesenet, og i verste fall opplever tap av helse, og en stressende avslutning på livet.

P4 - 4 timer siden

Dømt til fengsel for terrorangrep

I Frankrike er en mann dømt til 30 års fengsel for et terrorangrep på et jødisk senter. 35-åringen angrep tre vakter, og skadet to av med en kniv i byen Nice i 2015. Mannen var radikalisert og skal ikke ha vist anger for angrepet, ifølge dommen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt