P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:11

P4 - 14 nov. 19 kl. 21:34

Pirater fengsles i seks mnd

De seks piratene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet en norsk vennegjeng på seiltur i Panama er varetektsfengslet i et halvt år.
Det melder NRK.
De risikerer å dømmes til opptil 18 års fengsel..
Les mer på P4


Les mer om:
Panama, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pirater, fengslesi , seks, mnd
VG - 14 nov. 19 kl. 20:55

NRK: Pirater fengslet i seks måneder

Seks unge nordmenn var på seiltur da de i helgen ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater. Nå er seks pågrepne personer varetektsfengslet i seks måneder..

VG - 14 nov. 19 kl. 20:55

Pirater fengslet i seks måneder

Seks unge nordmenn var på seiltur da de ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater. Seks pågrepne personer risikerer varetektsfengsling i seks måneder..

VG - 14 nov. 19 kl. 20:55

Pirater risikerer seks måneder i varetekt

Seks unge nordmenn var på seiltur da de ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater. Seks pågrepne personer risikerer varetektsfengsling i seks måneder..

VG - 14 nov. 19 kl. 09:29

Norsk seilbåt angrepet av pirater i Panama

Seks unge nordmenn var på seiltur da de i helgen ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater..

Dagbladet - 14 nov. 19 kl. 09:48

Seks nordmenn angrepet av pirater utenfor Panama

Seks mistenkte gjerningspersoner pågrepet..

NRK - 14 nov. 19 kl. 20:47

Pirater fengslet i seks måneder

De seks personene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet nordmenn på seiltur i Panama, ble torsdag varetektsfengslet i seks måneder. Det ble klart i retten i Panama by, får NRK opplyst. Gjerningsmennene risikerer mellom 10 og 18 års fengsel..

NRK - 14 nov. 19 kl. 09:33

Nordmenn angrepet av pirater

En ung, norsk vennegjeng ble brutalt overfalt av bevæpnede pirater utenfor Panama og utsatt for ran og plyndring..

VG - 17 mai 20 kl. 20:55

Norskeid skip angrepet av pirater i Yemen

Bevæpnede pirater angrep søndag ettermiddag en oljetanker som tilhører det norske rederiet Stolt-Nielsen..

P4 - 04 nov. 19 kl. 19:55

Gresk skip angrepet av pirater

Et gresk skip ble i dag angrepet av pirater utenfor Togo i Afrika. Fire personer ble bortført, og en sikkerhetsvakt ble skutt og skadet under angrepet. Det skjer to dager etter at ni besetningsmedlemmer på et norskeid tankskip ble bortført av pirater mens skipet befant seg utenfor Togos naboland, Benin..

VG - 17 mai 20 kl. 20:55

Norskeid skip angrepet av pirater i Yemen – flere skudd avfyrt

Bevæpnede pirater angrep søndag ettermiddag en oljetanker som tilhører det norske rederiet Stolt-Nielsen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

– Pakk som om du havner i en lockdown

Reiser du til utlandet nå, må du pakke så du har nok for å havne i en eventuell lockdown. Det sa regjeringen og helsemyndighetene da de la fram de nye reiserådene i dag. Til tross for at regjeringen fraråder alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige, kan man fra 15.

P4 - 15 minutter siden

Væpnet aksjon i Oslo

Det ble satt i gang en stor væpnet politiaksjon ved Operaen i Oslo sentrum i ettermiddag etter meldinger om en truende mann med en blank gjenstand. Mannen nektet å høre på politiets ordre, løp mot havna og hoppet i vannet. Han befinner seg nå ved en flytebrygge og politiet forsøker nå å få ham til å komme opp frivillig..

P4 - 15 minutter siden

Nordmenn smittet i Afghanistan

Norsk personell i Afghanistan er blitt smittet med koronaviruset. Det opplyser Forsvaret. De ville ikke si noe om hvor mange som er smittet, men ingen har foreløpig utviklet symptomer.

P4 - 15 minutter siden

Småfly krasjet i Meråker

Et måfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag. En person sitter fast i flyet, den andre skal ha kommet seg ut, opplyser politiet. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 15 minutter siden

Spotify nede

Spotify har nå tekniske problemer og er nede i store deler av Europa og i USA, Musikkstrømmetjenestens app på mobiltelefonen lukker seg så fort man åpner den. Spotify jobber med å fikse problemet..

P4 - 15 minutter siden

Anker ikke naziflag-dom

Statsadvokaten anker ikke frifinnelsen av de tre mennene som hengte opp naziflagg i Kristiansand 9.april i 2018 til Høysterett. Agder lagmannsrett mente dette ikke var hatefulle ytringer mot spesielle grupper og menne ble frifunnet etter først å ha blitt dømt i Kristiansand tingrett..

P4 - 1 time siden

Kun fire innlagt

Nå er kun fire personer med koronasmitte innlagt på norske sykehus. Det er en halvering siden i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Kun én pasient får respiratorbehandling, det samme som i går..

P4 - 1 time siden

Døde under øvelseskjøring

En 49 år gammel kvinne døde etter en MC-ulykke i Gjøvik i Innlandet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med opplæring i et avgrenset område hos Statens vegvesen. Politiet avhører nå vitner og har varslet ulykkesanalysegruppen og arbeidstilsynet..

P4 - 2 timer siden

Åpner for reiser til store ferieland

Regjeringen åpner for reiser til blant annet Spania, Tyskland, Frankrike, Italia og Hellas, samt noen regioner i Sverige fra og med 15. juli..

P4 - 2 timer siden

Negative tester i Tromsø

12 personer som ble testet for koronaviruset i Tromsø etter å ha vært i kontakt med en smittet person, har alle testet negativt. De fem ansatte og sju beboerne ved et bo- og servicesenter var i kontakt med en smittet ansatt som kom fra reise på Østlandet. Dette var Tromsø kommune sitt første smittetilfelle siden 17.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt