NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:22

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:51

Piloten tatt til fange

Piloten i krigsflyet som ble skutt ned i Idlib-provinsen i Syria, skal ha blitt tatt til fange av jihadist-gruppen Tahrir al-Sham som har tatt på seg ansvaret for nedskytingen, ifølge Syrian Observatory for Human Rights melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Idlib, Syria, Tahrir, sham, Syrian Observatory, Human Rights, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Piloten, tatt, til, fange
P4 - 20 Jul 19 kl. 21:32

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 25 Jun 19 kl. 17:38

- IS-topp tatt i Jemen

En toppleder i terrororganisasjonen IS skal være tatt til fange av spesialstyrker i Jemen. Det skriver nyhetsbyrået AFP nå..

NRK - 25 Jun 19 kl. 17:14

IS-topp skal være tatt i Jemen

Spesialstyrker fra Saudi-Arabia tok tidligere i juni til fange lederen av IS' jemenittiske fløy. Det sier en talsmann for den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen, ifølge AFP. Flere andre medlemmer av den islamistgruppa skal også ha blitt tatt..

NRK - 17 May 19 kl. 01:41

F16-fly styrtet i bygning i USA

Et F-16-fly på vei tilbake til March Air Reserve Base i Moreno Valley i California krasjet i en bygning og tok fyr etter at piloten hadde skutt seg ut torsdag. Det er foreløpig ikke klart hvordan det har gått med piloten, melder Los Angeles Times..

Klartale - 07 May 19 kl. 11:25

– Piloten gjorde feil

Et fly begynte å brenne på en flyplass i Moskva. – Piloten gjorde feil. Det er trolig årsaken til ulykken, det melder russiske medier..

NRK - 17 May 19 kl. 02:52

Jagerflypilot uskadd

Piloten som satt i F-16-flyet som krasjet i en bygning i Moreno Valley i California i USA torsdag er uskadd. Piloten i flyet rakk å skyte seg ut før styrten og at han ikke ble skadd..

NRK - 12 May 19 kl. 06:00

Macron tok imot frie franske gisler

To franskmenn som ble reddet av franske styrker etter å ha blitt bortført i Burkina Faso, har blitt tatt imot av president Emmanuel Macron i militærbasen Villacoublay lørdag. De var tatt til fange i en avsidesliggende nasjonalparken 1. mai..

VG - 15 Jul 19 kl. 09:21

Flystyrten i Sverige: Piloten vinket til sine venner – én time senere styrtet de i døden

Det siste piloten hørte fra fallskjermhopper-vennene sine i småflyet, var at de var klare til å hoppe. Så ble det stille i radioen..

P4 - 13 Aug 19 kl. 07:13

- Omtrent umulig å fange opp ensomme ulver

- Det er nærmest en umulig oppgave for politiet å fange opp høyreekstreme som blir radikalisert i nettforum. Det sier forsker Cathrine Thorleifsson, som er jobber ved senter for ekstremismeforskning ved Universitetet i Oslo. Hun peker på at en av de største utfordringene er at brukerne poster anonymt og i tillegg ikke må følge norsk lovgivning..

Aftenposten - 07 May 19 kl. 05:32

Trump benåder løytnant dømt for drap av fange i Irak

Det hvite hus opplyser at president Donald Trump har benådet en tidligere løytnant som er dømt for å ha drept en fange i Irak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 45 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 45 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt