NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 12:41

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:51

Piloten tatt til fange

Piloten i krigsflyet som ble skutt ned i Idlib-provinsen i Syria, skal ha blitt tatt til fange av jihadist-gruppen Tahrir al-Sham som har tatt på seg ansvaret for nedskytingen, ifølge Syrian Observatory for Human Rights melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Idlib, Syria, Tahrir, sham, Syrian Observatory, Human Rights, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Piloten, tatt, til, fange
Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 23:54

Houthi-opprørere sier de har tatt saudiarabere til fange

Jemenittiske Houthi-opprørere hevder å ha tatt flere hundre saudiarabiske soldater til fange i en storoffensiv i grenseområdet til Saudi-Arabia..

NRK - 05 Nov 19 kl. 08:51

Søsteren til al-Baghdadi fanget

Tyrkiske styrker har tatt til fange storesøsteren til den drepte IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi i Syria, ifølge tyrkiske myndigheter. 65 år gamle Rasmiya Awad ble tatt til fange mandag kveld sammen med ektemannen. Broren ble drept 26.

P4 - 20 Jul 19 kl. 21:32

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 25 Jun 19 kl. 17:38

- IS-topp tatt i Jemen

En toppleder i terrororganisasjonen IS skal være tatt til fange av spesialstyrker i Jemen. Det skriver nyhetsbyrået AFP nå..

P4 - 27 Sep 19 kl. 17:13

Omkommet pilot sendt hjem

Først natt til i dag kom den omkomne piloten etter helikopterulykken i Alta hjem til Sverige. Familien har fortsatt ikke fått gravlagt piloten. Den svenske Helitrans-piloten som mistet livet sammen med sine fem passasjerer i helikoptertragedien, har av forskjellige årsaker ikke kunne returneres hjem til Sverige før denne uken, skriver VG..

NRK - 25 Jun 19 kl. 17:14

IS-topp skal være tatt i Jemen

Spesialstyrker fra Saudi-Arabia tok tidligere i juni til fange lederen av IS' jemenittiske fløy. Det sier en talsmann for den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen, ifølge AFP. Flere andre medlemmer av den islamistgruppa skal også ha blitt tatt..

NRK - 17 May 19 kl. 01:41

F16-fly styrtet i bygning i USA

Et F-16-fly på vei tilbake til March Air Reserve Base i Moreno Valley i California krasjet i en bygning og tok fyr etter at piloten hadde skutt seg ut torsdag. Det er foreløpig ikke klart hvordan det har gått med piloten, melder Los Angeles Times..

Klartale - 07 May 19 kl. 11:25

– Piloten gjorde feil

Et fly begynte å brenne på en flyplass i Moskva. – Piloten gjorde feil. Det er trolig årsaken til ulykken, det melder russiske medier..

NRK - 30 Nov 19 kl. 16:48

Pilot døde i Sverige

Piloten som styrtet med et lite propellfly i Sverige, er død. Det melder Aftonbladet. Piloten var alene i flyet da det styrtet på en boligtomt.

NRK - 17 May 19 kl. 02:52

Jagerflypilot uskadd

Piloten som satt i F-16-flyet som krasjet i en bygning i Moreno Valley i California i USA torsdag er uskadd. Piloten i flyet rakk å skyte seg ut før styrten og at han ikke ble skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Væpnet aksjon ved skole i Trondheim

Politiet har pågrepet en person i en væpnet aksjon ved en skole i Trondheim i dag. Mannen hadde militært antrekk på seg og også militære effekter..

NRK - 30 minutter siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 15 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 15 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 30 minutter siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 45 minutter siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 1 time siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 1 time siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt