E24 > Økonomi

Friday, 30 September, 22:01

E24 - 11 aug 22 kl. 16:38

Pexip kuttet nesten 100 stillinger i andre kvartal

Pexip lanserer spareprogram for å for å bli lønnsomme. Selskapet kuttet nesten 100 stillinger i andre kvartal..
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pexip, kuttet, nesten, 100, stillingeri , andre, kvartal
Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

E24 - 12 apr 22 kl. 16:58

Iselin Nybø droppes som styrekandidat i Pexip etter innsigelse fra aksjonær

Valgkomiteen i videokonferanseselskapet Pexip foreslo 30. mars tidligere næringsminister Iselin Nybø som nytt styremedlem i selskapet. Nå trekker komiteen forslaget..

E24 - 12 apr 22 kl. 16:58

Iselin Nybø droppes som styrekandidat i Pexip etter innvending fra aksjonær

Valgkomiteen i Pexip foreslo 30. mars tidligere næringsminister Iselin Nybø som nytt styremedlem i selskapet. Nå trekker komiteen forslaget..

E24 - 12 aug 22 kl. 09:01

Pexip stuper på negativ Oslo Børs

Børsen åpner ukens siste handelsdag med røde tall. Videokonferanseselskapet Pexip faller kraftig etter å ha varslet et spareprogram torsdag..

E24 - 12 aug 22 kl. 09:01

Kraftig fall for Pexip

Børsen åpnet ukens siste handelsdag med røde tall. Videokonferanseselskapet Pexip faller mye etter å ha varslet et spareprogram torsdag..

E24 - 12 aug 22 kl. 15:23

Analytiker om Pexip-tall: – Dårligere enn ventet på alle punkter

Pexip-aksjen raser på Oslo Børs etter at selskapet la frem skuffende kvartalstall. Analytikere mener kursfallet er fortjent og at selskapets fremtid ser usikker ut..

Klartale - 27 apr 22 kl. 16:10

Mener noen angrep fransk internett natt til onsdag

Flere steder i Frankrike er kabler kuttet. Det er uklart hvorfor det har skjedd. Men eksperter mener noen har sørget for at fiberkabler er kuttet flere steder på samme tid.

NRK - 31 maj 22 kl. 09:22

Gazprom bekrefter stans i gassforsyningen til Nederland

Det statlige russiske energiselskapet Gazprom bekrefter at de har kuttet gassleveransene til Nederland. – Gazprom har fullstendig stanset gassforsyningene til GasTerra da betalingene ikke er gjort i rubler, heter det i en uttalelse fra Gazprom tirsdag. Det nederlandske energiselskapet GasTerra meldte om kuttet i gassforsyningen fra Russland mandag.

E24 - 31 jul 22 kl. 11:01

Barberte utgiftene for å hjelpe flybransjen: Avinor kuttet hver tiende ansatt gjennom pandemien

Luftfarten er på vei tilbake, og Avinor har kuttet kraftig i egne utgifter for å få bransjen de er avhengig av på beina igjen. Til sammen har luftfartgiganten kuttet 390 årsverk og én milliard kroner..

NRK - 31 jul 22 kl. 14:01

Avinor kuttet hver tiende ansatt

Avinor har kuttet kraftig i egne utgifter for å få bransjen de er avhengig av, på beina igjen. Til sammen har de kuttet 390 årsverk og én milliard kroner. Avinor ble hardt rammet av pandemien.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Geopolitiske skygger over norsk sokkel: – Vi krever å bli beroliget

Fagforeningsledere opplever at mange er bekymret etter gasslekkasjen i Østersjøen, spesielt knyttet til de ukjente dronene. De savner mer informasjon om hvordan sikkerhete blir ivaretatt..

E24 - 2 timer siden

NHO frykter investeringstørke i vannkraft: – Forsterker og forlenger kraftkrisen

Selskaper som Lyse, Agder Energi og SKL vil droppe milliardprosjekter i vannkraft etter regjeringens skatteøkninger. – Forferdelig synd, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid til E24..

E24 - 3 timer siden

Lunar Bank får ikke kjøpe Instabank

Saken oppdateres..

E24 - 4 timer siden

Unngår laksesmell etter Salmar-short

Laksekrakket på Oslo Børs barberer milliardverdier i Salmars oppkjøp. Forvalter Jan Petter Sissener unngikk at salgsgevinsten på 30–40 millioner falt i fisk ved å shorte laksegiganten..

E24 - 6 timer siden

Wall Street snur opp

Nike-aksjen faller etter kvartalsrapport som varslet om overfylte lagre. Nedgangen er den kraftigste siden 2020 for giganten..

E24 - 5 timer siden

Får utenlandsk hjelp til å passe på sokkelen

Norge får hjelp til å passe på norsk sokkel. – Har takket ja til bidrag til fra Tyskland, Frankrike og Storbritannia, sier statsminister Jonas Gahr Støre..

E24 - 5 timer siden

Jagerfly og skip passer på olje- og gassanlegg

Forsvaret patruljerer nå rundt en rekke norske norske olje- og gassanlegg som Draugen, Troll, Mongstad og Tjeldbergodden, viser bilder Forsvaret har publisert..

E24 - 5 timer siden

Her patruljerer Kystvakten ved Troll-feltet

Kystvakten patruljerer nå rundt en rekke norske norske olje- og gassanlegg som Draugen, Troll, Mongstad og Tjeldbergodden, viser bilder Forsvaret har publisert..

E24 - 5 timer siden

Støre holder pressekonferanse om gasslekkasjene og Ukraina-krigen

Statsminister Jonas Gahr Støre skal for andre gang denne uken snakke om situasjonen rundt gasslekkasjene i Østersjøen og krigen i Ukraina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com