VG > Sport

Sunday, 16 February, 20:08

VG - Igår: 05:19

Petter Solberg om sønnen: – Det har gått altfor fort

TORSBY (VG) 18 år gammel er Oliver Solberg allerede karen «alle» snakker om i rally-VM. Pappa Petter Solberg er redd for at det har gått for fort..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Torsby, Oliver Solberg, VM, Petter Solberg, Solberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Petter, Solbergom , sønnenDet har , gått, altfor, fort
VG - 07 Nov 19 kl. 13:28

Bare Petter Solberg har klart det før: Andreas Bakkerud kjører for VM-tittel

Andreas Bakkerud (28) var for åtte år siden lærling på verkstedet hos Petter Solberg. Nå kan han gå i forbildets fotspor og bli den andre norske verdensmester på fire hjul..

VG - 25 Jan 20 kl. 16:08

Petter Solberg om verdensmesterens krasj: – Noe av det verste jeg har sett

Petter Solberg (45) mener at verdensmester Ott Tänaks rundkast i Rally Monte Carlo er den verste krasjen han har sett i rally-VM noen gang..

Dagbladet - 17 Dec 19 kl. 18:46

Nå vil hun se sønnen sin

Mariya (26) var bare 16 år da hun kom til Norge med babyen sin som flyktning. Sønnen ble tvangsadoptert bort til kristne..

P4 - 10 Nov 19 kl. 23:04

Solberg skremt av angrep mot jøder

Statsminister Erna Solberg sier hun er skremt av at det har blitt flere voldelige angrep mot jøder i verden. Det sa Solberg da hun i kveld talte under markeringen av krystallnatten i Oslo. – Vi må arbeide systematisk for å hindre at fordommer blir etablert og sprer seg, sa Solberg..

P4 - 20 Jan 20 kl. 14:24

Solberg: - Respekterer valget

Statsminister Erna Solberg respekterer Frps valg om å gå ut av regjering. Det sa Solberg på en pressekonferanse på Statsministerens kontor nå i ettermiddag. Etter seks år og to måneder forlater nå Frp regjeringen.

VG - 31 Jan 20 kl. 09:09

Drastisk kutt i lønnen for NM-bronsevinner: 40 prosent av grunnlønnen borte

KONNERUD (VG) Skiforbundet har kuttet lønnen til de dårligst seedede landslagsløperne fra 200.000 til 120.000 kroner.

NRK - 15 Dec 19 kl. 15:45

Solberg skuffet etter klimamøtet

Statsminister Erna Solberg er skuffet etter FNs klimakonferanse i Madrid. Solberg hadde håpet å bli ferdig med de temaene som gjensto etter fjorårets møte i Polen. Solberg sier prosessen går for sakte og har store forventninger før neste års møte..

NRK - 03 Feb 20 kl. 11:53

Solberg ønsker felles forhandlinger

Statsminister Erna Solberg (H) mener Norge bør samarbeide med Island og Liechtenstein i forhandlingene om en avtale med Storbritannia etter brexit. Solberg møtte statsministrene fra de to andre EØS-landene mandag..

NRK - 04 Dec 19 kl. 16:18

Solberg: – Kan være uenige

Rolig, avbalansert, til dels munter av og til. Slik beskriver statsminister Erna Solberg tonen på NATOs toppmøte i London onsdag. – Det viser at NATO har styrken til at man kan være uenig, sier Solberg til NTB i etterkant av møtet..

NRK - 25 Dec 19 kl. 21:43

Solberg kondolerer til familien

Statsminister Erna Solberg uttrykker sin dypeste medfølelse med Ari Behns familie og etterlatte i anledning hans bortgang 1. juledag. – Mine tanker går til alle som var glad i ham, skriver Solberg til NTB..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Flere knivstukket i London

Det melder politiet på Twitter..

VG - 3 timer siden

Overlegen Johaug reagerte med et brøl: - Er du gæren? Det blir ikke sånn.

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Therese Johaug (31) virker fullstendig uslåelig på historiens første Ski Tour. Men på spørsmål om hun kan vinne lang-etappen med fire minutter, da reagerer hun stort..

VG - 3 timer siden

Johaug spøkte om kaosforholdene i Östersund: – Jeg ble løypepatrulje

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Therese Johaug (31) gikk alene i front hele rennet og seieren var aldri truet. Og for andre dag på rad ble det trippelt norsk på svensk snø..

VG - 3 timer siden

Det blir alltid klaging etter Melodi Grand Prix

Gratulerer til NRK og ti fantastiske finalister med vel blåst Melodi Grand Prix 2020. En engasjerende sesong med fem delfinaler munnet ut i en av de musikalsk beste finalene gjennom tidene, og trolig den beste sett fra et TV-teknisk perspektiv. .

VG - 3 timer siden

Johaug fullstendig overlegen i svensk snøkav – Norge tapetserte pallen igjen

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Therese Johaug (31) gikk alene i front hele rennet og seieren var aldri truet. Og for andre dag på rad ble det trippelt norsk på svensk snø..

VG - 3 timer siden

Johaug fullstendig overlegen i svensk snøkav

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Therese Johaug gikk ut med en luke på 45 sekunder ned til Heidi Weng. Hun ligger an til å vinne med over minuttet..

VG - 4 timer siden

Sørloth avgjorde toppkampen med storfamilien på besøk

(Trabzonspor - Sivasspor 2–0) Alexander Sørloth (24) var avgjørende med scoring og målgivende da Trabzonspor inntok tabelltoppen i den tyrkiske superligaen..

VG - 4 timer siden

VM-sølv til spurtslått Thingnes Bø

ANTERSELVA/OSLO (VG) Etter en skuffende sprint lørdag, kunne Johannes Thingnes Bø (26) juble for VM-sølv søndag..

VG - 5 timer siden

Klæbo vil gi seg for sesongen: – Det eneste jeg har lyst til

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Her rusler en demotivert Johannes Høsflot Klæbo ut av stadion sammen med managerpappa Haakon Klæbo etter 25.-plassen på jaktstarten. Helst vil han ikke tilbake denne sesongen..

VG - 5 timer siden

Klæbo gleder seg til sesongen er over: – Ikke mye som klaffer

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Pål Golberg vant jaktstarten etter en intens duell mot Aleksandr Bolsjunov. Inn til en 25. plass gikk Johannes Høsflot Klæbo, som var langt nede..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt