VG > Økonomi

Saturday, 24 February, 16:59

VG - 18 Oct 17 kl. 20:28

Peshmerga-talsmann til VG: – Vesten har sviktet oss

ISTANBUL (VG) Etter 48 timer er lynoffensiven i Nord-Irak over. Kurdernes president Barzani lover at uavhengighetskampen ikke var forgjeves..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Istanbul, Nord-Irak, Barzani, VG

Dele artikeln

24 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Peshmerga-talsmann, tilVG , Vestenhar , sviktetoss
NRK - 28 Sep 17 kl. 15:14

Tyrkia stanser Peshmerga-samarbeid

Tyrkia sier de har stoppet treningen av kurdiske Peshmerga-styrker nord i Irak som en reaksjon på den kurdiske selvstendighets-avstemningen. Peshmerga-styrkene har stått i spissen i kampen mot IS i disse områdene..

P4 - 27 Oct 17 kl. 16:06

Enige om våpenhvile

Iakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak. Det melder den USA-ledede koalisjonen mot IS ifølge Reuters. En talsmann i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter..

NRK - 15 Oct 17 kl. 11:13

Peshmerga nekta tilbaketrekning

De Kurdiske Peshmerga-strykene har avvist en advarsel fra Irak med beskjed om å trekke seg tilbake fra et viktig veikryss sør for den oljerike byen Kirkuk, sier en kurdisk sikkerhetsoffiser til Reuters søndag. Fristen for tilbaketrekning skal være utsatt..

NRK - 27 Oct 17 kl. 14:33

– Enige om våpenhvile i Nord-Irak

Irakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak, melder den USA-ledede koalisjonen mot IS. Det skriver Reuters. En talsmann i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter..

NRK - 27 Oct 17 kl. 15:10

Våpenhvile i Nord-Irak

Irakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak, melder den USA-ledede koalisjonen mot IS. Det melder Reuters. En talsmann for koalisjonen i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter.

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:48

Kurdiske styrker blokkerer veier

Kurdiske peshmerga-styrker sperret torsdag veier fra irakiske Kurdistan til Iraks nest største by Mosul. Sperringene kommer som en reaksjon på at irakiske styrker rykker fram mot de selvstyrte kurdiske områdene, opplyser en talsperson for peshmerga (AFP)..

NRK - 23 Dec 17 kl. 21:34

Bergs familie mener UD har sviktet

Familien til spionanklagede Frode Berg mener UD ikke ønsker å ta initiativ i saken, og føler seg sviktet av norske myndigheter. – De er svært skuffet og frustrert over situasjonen og føler seg sviktet av norske myndigheter, sier familiens advokat, Brynjulf Risnes til Aftenposten..

NRK - 28 Jun 17 kl. 09:50

Venstre: – Ledelsen bør trekke seg

Toppledelsen i Helse Sør-Øst bør trekke seg, mener Venstres helsepolitiske talsmann Ketil Kjenseth. Han mener de har sviktet og tatt for lett på oppgaven med å sikre pasienters helseopplysninger..

NRK - 28 Jul 17 kl. 08:29

Trump: De har sviktet amerikanerne

Donald Trump er skuffet over nederlaget med helsereformen. – Tre republikanere og 48 demokrater har sviktet det amerikanske folk, skriver presidenten på Twitter..

NRK - 25 Dec 17 kl. 16:39

Bussjåfør: Bremsene sviktet

Føreren hevder at bremsene sviktet da en buss mandag braste ned i en fotgjengerundergang i Moskva, med minst fem døde som resultat.Politiet sier at de foreløpig ikke etterforsker hendelsen som terror, men som en ulykke..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Olemics byggeskandale er Ernas problem

Statsminister Erna Solberg sikret Olemic Thommessen gjenvalg som stortingspresident. Nå er hans problemer i ferd med å bli Erna Solbergs problem. Og Høyres..

VG - Igår: 13:45

Den glemte deportasjonen – 75 år siden Gotenland-transporten

Deportasjonen av 158 jøder med skipet Gotenland blir ofte oversett. For overgriperne – okkupasjonsmakten og Quisling-regimet – betød denne transporten at Norge var tømt for jøder. Også i etterkrigstidens oppgjør med forbryterne ble deportasjonen og ansvaret for den glemt..

VG - Igår: 12:53

Sosial kontroll: – Ved oppgjør får man friheten, og frihet har ingen pris.

I Norge hersker det en enighet om at alle skal kunne leve frie og selvstendige liv, men virkeligheten er ikke slik for alle..

VG - Igår: 10:39

Politiet aksjonerte mot familie i kirkeasyl på Fitjar

En afghansk familie som har sittet i kirkeasyl på Fitjar i Hordaland, ble fredag morgen pågrepet og hentet ut av politiet..

VG - Igår: 10:12

Statsadvokat reagerte: Jente (15) slipper å betale hasj-bot etter å ha anmeldt overgrep

Den 15 år gamle jenta ble bøtlagt for hasjrøyking etter at hun hadde anmeldt et voldtektsforsøk. Nå har førstestatsadvokat Anne Margrete Katteland trukket forelegget tilbake og henlagt saken..

VG - Igår: 10:13

Hoppe etter Wirkola

Det er på tide å snakke om skihoppere. Min barndoms skihopper var Bjørn Wirkola..

VG - Igår: 07:51

Stang åpner for ordfører-comeback

Oslo Høyre skal jakte ny ordfører-kandidat etter Fabian Stang (62). Det kan ende med Stang inn - igjen. Men først skal Stang være advokat hos John Christian Elden (50)..

VG - Igår: 04:32

Folk må vaksinere seg

Tre nye tilfeller av meslinger bør få folks øyne opp..

VG - Igår: 17:21

Forurenser containerskip like mye som 50 biler?

Det har vært utfordrende for Faktisk.no å finne svar på om et containerskip forurenser like mye som 50 biler til sammen..

VG - I førrgår: 15:58

Dataspill reddet skolegangen til Espen (25)

For åtte år siden droppet Espen Støtterud Christensen ut av videregående. Nå får han toppkarakterer og gjør seg klar for universitetet – takket være dataspill på skolen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt