VG > Økonomi

Tuesday, 18 December, 13:02

VG - 18 Oct 17 kl. 20:28

Peshmerga-talsmann til VG: – Vesten har sviktet oss

ISTANBUL (VG) Etter 48 timer er lynoffensiven i Nord-Irak over. Kurdernes president Barzani lover at uavhengighetskampen ikke var forgjeves..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Istanbul, Nord-Irak, Barzani, VG

Dele artikeln

24 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Peshmerga-talsmann, tilVG , Vestenhar , sviktetoss
NRK - 28 Sep 17 kl. 15:14

Tyrkia stanser Peshmerga-samarbeid

Tyrkia sier de har stoppet treningen av kurdiske Peshmerga-styrker nord i Irak som en reaksjon på den kurdiske selvstendighets-avstemningen. Peshmerga-styrkene har stått i spissen i kampen mot IS i disse områdene..

P4 - 27 Oct 17 kl. 16:06

Enige om våpenhvile

Iakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak. Det melder den USA-ledede koalisjonen mot IS ifølge Reuters. En talsmann i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter..

NRK - 15 Oct 17 kl. 11:13

Peshmerga nekta tilbaketrekning

De Kurdiske Peshmerga-strykene har avvist en advarsel fra Irak med beskjed om å trekke seg tilbake fra et viktig veikryss sør for den oljerike byen Kirkuk, sier en kurdisk sikkerhetsoffiser til Reuters søndag. Fristen for tilbaketrekning skal være utsatt..

NRK - 27 Oct 17 kl. 14:33

– Enige om våpenhvile i Nord-Irak

Irakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak, melder den USA-ledede koalisjonen mot IS. Det skriver Reuters. En talsmann i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter..

NRK - 27 Oct 17 kl. 15:10

Våpenhvile i Nord-Irak

Irakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak, melder den USA-ledede koalisjonen mot IS. Det melder Reuters. En talsmann for koalisjonen i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter.

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:48

Kurdiske styrker blokkerer veier

Kurdiske peshmerga-styrker sperret torsdag veier fra irakiske Kurdistan til Iraks nest største by Mosul. Sperringene kommer som en reaksjon på at irakiske styrker rykker fram mot de selvstyrte kurdiske områdene, opplyser en talsperson for peshmerga (AFP)..

NRK - 23 Dec 17 kl. 21:34

Bergs familie mener UD har sviktet

Familien til spionanklagede Frode Berg mener UD ikke ønsker å ta initiativ i saken, og føler seg sviktet av norske myndigheter. – De er svært skuffet og frustrert over situasjonen og føler seg sviktet av norske myndigheter, sier familiens advokat, Brynjulf Risnes til Aftenposten..

VG - 06 Oct 18 kl. 08:24

Et offentlig overgrep

Det som har skjedd med de tre brødrene Holøyen i Tolga kommune vitner om svikt i alle ledd. Systemet har sviktet, mennesker har sviktet og moralen har sviktet..

VG - 06 Oct 18 kl. 08:24

Et offentlig overgrep

Det som har skjedd med de tre brødrene Holøyen i Tolga kommune vitner om svikt i alle ledd. Systemet har sviktet, mennesker har sviktet og moralen har sviktet..

NRK - 28 Jun 17 kl. 09:50

Venstre: – Ledelsen bør trekke seg

Toppledelsen i Helse Sør-Øst bør trekke seg, mener Venstres helsepolitiske talsmann Ketil Kjenseth. Han mener de har sviktet og tatt for lett på oppgaven med å sikre pasienters helseopplysninger..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Derfor satser NFF på e-sport: Kan gaming få ungdom opp av sofaen?

For mange høres det ut som en selvmotsigelse at e-sportspillene FIFA eller Pro Evolution Soccer skal få folk ut i fysisk aktivitet. Men e-sport og tradisjonell idrett har faktisk mer til felles enn mange tror..

VG - 4 timer siden

Kilde til VG: Én arrestert for dobbeltdrapet

Politiet i Marokko skal ha arrestert og mistenkt én person for drapene på en norsk og en dansk kvinne. Det får VG opplyst fra en kilde tett på etterforskningen i Marokko tirsdag morgen..

VG - 4 timer siden

Rapport: Selvmord skjer ofte tett opp mot behandling

Nesten halvparten av alle selvmord begått i Norge i en periode på seks år, ble begått av pasienter i psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling..

VG - 9 timer siden

Ulv! Ulv!

Klima- og miljødepartementet har gitt tillatelse til lisensfelling av ulv innenfor ulvesonen..

VG - 14 timer siden

Norsk kvinne brutalt drept: Marokkansk lokalsamfunn i sjokk

En norsk og en dansk kvinne er funnet døde like ved en basecamp i Atlas-fjellene i Marokko. De skal ha blitt utsatt for grov vold med en skarp gjenstand..

VG - 21 timer siden

May vil ha avstemning om brexit-avtalen i januar

Theresa May advarer Parlamentet mot å støtte en ny folkeavstemning om EU. Storbritannia vil ikke få noen bedre avtale enn den hun har forhandlet frem, sier den britiske statsministeren..

VG - Igår: 11:09

Ap-politiker refser partiet Rødt: Moxnesismen tar form

Hver gang Rødts leder Bjørnar Moxnes blir konfrontert med de mest gammelkommunistiske tvangstankene i Rødts prinsipprogram, skynder han seg å si at partiet om ikke lenge skal vedta et nytt..

VG - Igår: 09:03

Her sa Listhaug ja. Nå sier hun nei

Frp har funnet en måte å vise seg frem som innvandringskritiske. Helt uten at det koster dem en kalori..

VG - Igår: 07:46

Regjeringen trosser nemndene – to av tre ulveflokker får leve

Til tross for anbefaling fra rovviltnemndene om å ta ut tre ulveflokker innenfor ulvesonen, har regjeringen besluttet at kun Slettåsflokken skal tas ut..

VG - Igår: 04:06

Brann i T-banetunnel i Oslo

Beboere på Helsfyr i Oslo blir bedt om å holde vinduene igjen på grunn av røyk fra en arbeidsvogn som brenner i T-banetunnelen natt til mandag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt