VG > Økonomi

Saturday, 25 November, 10:33

VG - 18 Oct 17 kl. 20:28

Peshmerga-talsmann til VG: – Vesten har sviktet oss

ISTANBUL (VG) Etter 48 timer er lynoffensiven i Nord-Irak over. Kurdernes president Barzani lover at uavhengighetskampen ikke var forgjeves..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Istanbul, Nord-Irak, Barzani, VG

Dele artikeln

24 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Peshmerga-talsmann, tilVG , Vestenhar , sviktetoss
NRK - 28 Sep 17 kl. 15:14

Tyrkia stanser Peshmerga-samarbeid

Tyrkia sier de har stoppet treningen av kurdiske Peshmerga-styrker nord i Irak som en reaksjon på den kurdiske selvstendighets-avstemningen. Peshmerga-styrkene har stått i spissen i kampen mot IS i disse områdene..

P4 - 27 Oct 17 kl. 16:06

Enige om våpenhvile

Iakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak. Det melder den USA-ledede koalisjonen mot IS ifølge Reuters. En talsmann i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter..

NRK - 15 Oct 17 kl. 11:13

Peshmerga nekta tilbaketrekning

De Kurdiske Peshmerga-strykene har avvist en advarsel fra Irak med beskjed om å trekke seg tilbake fra et viktig veikryss sør for den oljerike byen Kirkuk, sier en kurdisk sikkerhetsoffiser til Reuters søndag. Fristen for tilbaketrekning skal være utsatt..

NRK - 27 Oct 17 kl. 14:33

– Enige om våpenhvile i Nord-Irak

Irakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak, melder den USA-ledede koalisjonen mot IS. Det skriver Reuters. En talsmann i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter..

NRK - 27 Oct 17 kl. 15:10

Våpenhvile i Nord-Irak

Irakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak, melder den USA-ledede koalisjonen mot IS. Det melder Reuters. En talsmann for koalisjonen i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter.

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:48

Kurdiske styrker blokkerer veier

Kurdiske peshmerga-styrker sperret torsdag veier fra irakiske Kurdistan til Iraks nest største by Mosul. Sperringene kommer som en reaksjon på at irakiske styrker rykker fram mot de selvstyrte kurdiske områdene, opplyser en talsperson for peshmerga (AFP)..

NRK - 28 Jun 17 kl. 09:50

Venstre: – Ledelsen bør trekke seg

Toppledelsen i Helse Sør-Øst bør trekke seg, mener Venstres helsepolitiske talsmann Ketil Kjenseth. Han mener de har sviktet og tatt for lett på oppgaven med å sikre pasienters helseopplysninger..

NRK - 28 Jul 17 kl. 08:29

Trump: De har sviktet amerikanerne

Donald Trump er skuffet over nederlaget med helsereformen. – Tre republikanere og 48 demokrater har sviktet det amerikanske folk, skriver presidenten på Twitter..

VG - 23 Sep 17 kl. 07:21

Ekspert etter nye trusler: – Farlig at Vesten ikke kjenner Nord-Koreas leder

– Vi vet så lite om Kim Jong-un at det er vanskelig å vite om han virkelig er farlig. Vesten bør snarest sørge for å bli kjent med ham, sier Nord-Korea-forsker Geir Helgesen..

Aftenposten - 12 Sep 17 kl. 10:14

Var det Støre? Sviktet Ap kvinnene? Skulle de tatt Rødt inn i varmen? Derfor tapte Arbeiderpartiet – mener synserne.

Forklaringene på Arbeiderpartiets krisevalg strømmer på. Er det Støre? Sviktet kvinnene?

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Mann risikerer 21 års fengsel for voldtekt av småjenter i Oslo

DNA-spor gjorde at en 42 år gammel mann fra Romerike i fjor ble pågrepet 16 år etter at to jenter ble voldtatt på Romsås i Oslo. Mandag møter han i retten..

VG - 1 time siden

AFP: Rohingya-folket får midlertidig husly i Myanmar

Bangladesh og Myanmar har blitt enige om å ta imot hjelp fra FN i arbeidet med å hente hjem hundretusenvis av rohingyaer..

VG - 6 timer siden

Trump hevder han takket nei å bli kåret til årets person

USAs president Donald Trump hevder at han takket nei til prisen som «Årets person», en kåring magasinet Time foretar hvert år..

VG - 11 timer siden

Faktisk.no: Inger-Marie Ytterhorn (Frp) møtte som vara på Stortinget mens hun satt i Nobelkomiteen

Hvis Carl I. Hagen får være både vararepresentant på Stortinget og sitte i Nobelkomiteen samtidig er han ikke den første..

VG - 11 timer siden

Nyhetsbyrå: Sør-Korea vurderer å avlyse stor militærøvelse

Sør Koreas president Moon Jae-in setter alt inn på at landet arrangerer et prikkfritt vinter-OL. Derfor vurderer han å avlyse den store felles militærøvelsen med amerikanske styrker..

VG - 12 timer siden

Iran om Saudi-Arabias Hitler-anklage: – Umoden og verdiløs

Kronprins Mohammed bin Salman av Saudi-Arabia anklager Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei for å være «Midtøstens nye Hitler». – Umodent, svarer Iran..

VG - 15 timer siden

Sirkus-tiger rømte i Paris - ble skutt og drept

En tiger har blitt skutt i Paris etter at den rømte fra et sirkus i den vestlige delen av byen..

VG - 21 timer siden

235 drept i moskéangrep i Egypt

Først gikk bomben av inne i moskeen under fredagsbønnen. Deretter begynte skytingen. Minst 235 personer er drept i Egypts verste terrorangrep i moderne tid..

VG - 13 timer siden

Moxnes: – Oslo kommune gir gavepakke til bolighaier

Først etter å ha gått rettens vei, nærmer leieboerne seg overtagelse av egen gård i Oslo. Rødt-leder Bjørnar Moxnes mener praksisen er en gavepakke til bolighaier..

VG - 14 timer siden

Skrikhalser og indianere

Norge er et land for spesielt interesserte, sier utlendinger om oss når de skal være arrogante. Saken er at de har helt rett..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt