VG > Økonomi

Sunday, 24 June, 22:12

VG - 18 Oct 17 kl. 20:28

Peshmerga-talsmann til VG: – Vesten har sviktet oss

ISTANBUL (VG) Etter 48 timer er lynoffensiven i Nord-Irak over. Kurdernes president Barzani lover at uavhengighetskampen ikke var forgjeves..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Istanbul, Nord-Irak, Barzani, VG

Dele artikeln

24 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Peshmerga-talsmann, tilVG , Vestenhar , sviktetoss
NRK - 28 Sep 17 kl. 15:14

Tyrkia stanser Peshmerga-samarbeid

Tyrkia sier de har stoppet treningen av kurdiske Peshmerga-styrker nord i Irak som en reaksjon på den kurdiske selvstendighets-avstemningen. Peshmerga-styrkene har stått i spissen i kampen mot IS i disse områdene..

P4 - 27 Oct 17 kl. 16:06

Enige om våpenhvile

Iakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak. Det melder den USA-ledede koalisjonen mot IS ifølge Reuters. En talsmann i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter..

NRK - 15 Oct 17 kl. 11:13

Peshmerga nekta tilbaketrekning

De Kurdiske Peshmerga-strykene har avvist en advarsel fra Irak med beskjed om å trekke seg tilbake fra et viktig veikryss sør for den oljerike byen Kirkuk, sier en kurdisk sikkerhetsoffiser til Reuters søndag. Fristen for tilbaketrekning skal være utsatt..

NRK - 27 Oct 17 kl. 14:33

– Enige om våpenhvile i Nord-Irak

Irakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak, melder den USA-ledede koalisjonen mot IS. Det skriver Reuters. En talsmann i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter..

NRK - 27 Oct 17 kl. 15:10

Våpenhvile i Nord-Irak

Irakiske styrker og den kurdiske peshmerga-militsen er enige om en avtale om stans i kampene i Nord-Irak, melder den USA-ledede koalisjonen mot IS. Det melder Reuters. En talsmann for koalisjonen i Bagdad sier våpenhvileavtalen gjelder på alle fronter.

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:48

Kurdiske styrker blokkerer veier

Kurdiske peshmerga-styrker sperret torsdag veier fra irakiske Kurdistan til Iraks nest største by Mosul. Sperringene kommer som en reaksjon på at irakiske styrker rykker fram mot de selvstyrte kurdiske områdene, opplyser en talsperson for peshmerga (AFP)..

NRK - 23 Dec 17 kl. 21:34

Bergs familie mener UD har sviktet

Familien til spionanklagede Frode Berg mener UD ikke ønsker å ta initiativ i saken, og føler seg sviktet av norske myndigheter. – De er svært skuffet og frustrert over situasjonen og føler seg sviktet av norske myndigheter, sier familiens advokat, Brynjulf Risnes til Aftenposten..

NRK - 28 Jun 17 kl. 09:50

Venstre: – Ledelsen bør trekke seg

Toppledelsen i Helse Sør-Øst bør trekke seg, mener Venstres helsepolitiske talsmann Ketil Kjenseth. Han mener de har sviktet og tatt for lett på oppgaven med å sikre pasienters helseopplysninger..

NRK - 28 Jul 17 kl. 08:29

Trump: De har sviktet amerikanerne

Donald Trump er skuffet over nederlaget med helsereformen. – Tre republikanere og 48 demokrater har sviktet det amerikanske folk, skriver presidenten på Twitter..

Klartale - 12 Apr 18 kl. 13:52

Assad advarer Vesten

Krigsskip og ubåter er på vei. Men Syrias president advarer mot et angrep fra Vesten..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Erdogan erklærer valgtriumf – kaller valget «en seier for demokratiet»

ANKARA/ISTANBUL (VG) Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan (65) erklærer valgseier. Men opposisjonen stoler ikke på opptellingen..

VG - 2 timer siden

Narkobeslag på nesten to tonn i seilbåt ved Kanariøyene

I skjulte rom i seilbåten «Pepper Sauce» fant spansk politi 1850 kilo kokain..

VG - 6 timer siden

Sjekk sola! Optisk fenomen vekker oppsikt

Lysfenomenet «halo» som danner det som ser ut som en glorie rundt solen på Østlandet i dag, er ifølge meteorologene relativt vanlig..

VG - 9 timer siden

Forbønn, makt og penger

VG skal ha ros for å rette søkelys mot den praksis enkelte «helbredelsespredikanter» bedriver..

VG - 9 timer siden

Pårørende: Maren (24) lå dødssyk på Radiumhospitalet - fant tre nattevakter sovende

Radiumhospitalet, natt til 14. Februar 2017: Kreftsyke Maren Friberg (24) har store magesmerter og ringer i alarmen for å få morfin. Ingen sykepleier kommer.

VG - 12 timer siden

Kjære ungdommer! (Og eventuelt voksne som måtte trenge å høre det)

Ungdomstiden kan være tøff. Du må stå imot press fra mange kanter om å levere og å prestere. Om å ikke være for mye, og ikke for lite, av alt mulig..

VG - 16 timer siden

Blanke ark uten fargestifter

Ella i NRKs «Skam»-oppfølger fremstilles ikke som spesiell, lovende, sprudlende eller spennende. Det gjør serien «Blank» oppsiktsvekkende..

VG - 17 timer siden

Drap og nasjonale traumer

Når et brutalt drap som det på Sjøvegan forblir uoppklart, påfører det de etterlatte, lokalsamfunnet og hele Norge et traume..

VG - Igår: 21:10

Titalls tusen demonstrerte mot brexit i London

Titalls tusen mennesker demonstrerte lørdag i London med krav om at det holdes en ny folkeavstemning om Storbritannias EU-utmelding..

VG - Igår: 12:53

33 gravide kvinner i surrogati-ring fengslet

En kineser og fire andre ledere av en ulovlig surrogati-virksomhet i Phnom Penh, er mistenkt for å ha solgt surrogatbabyer til foreldre i Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt