NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 03:03

NRK - 21 Jul 18 kl. 00:58

Person til sykehus etter ATV-ulykke

En person er kjørt til Haukeland sykehus etter en ATV-ulykke i Tørvikbygd i Kvam i Hardanger, melder politiet i Vest på Twitter. Politiet er på vei til stedet der ulykken skjedde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haukeland, ATV, Tørvikbygd, Kvam, Hardanger, Vest, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person til, sykehus, etter, ATV-ulykke
NRK - 19 Aug 18 kl. 05:43

Til sykehus etter ATV-ulykke

En mann i 30-årene er fløyet til sykehus etter en ATV-ulykke i Oklungen øst for Porsgrunn i Telemark. Han skal ikke være livstruende skadd. Mannen har kjørt av veien og havnet på et jorde.

NRK - 01 Apr 18 kl. 17:10

Fire til sykehus etter E16-ulykke

Fire personer er kjørt til sykehus etter en ulykke ved Hallingby nord for Hønefoss, opplyser politiet. E16 er gjenåpnet forbi ulykkesstedet, men det er lange køer..

Aftenposten - 27 May 18 kl. 18:43

Fløyet til sykehus etter ulykke med paraglider

En mann er fløy til sykehus etter en ulykke med paraglider i indre Vestfold søndag kveld..

Dagbladet - 02 Sep 18 kl. 19:05

Sjuåring fløyet til sykehus etter ATV-ulykke i Rogaland

En sju år gammel gutt er fløyet til sykehus i luftambulanse etter en ATV-ulykke ved Førresfjorden mellom Karmøy og Tysvær i Rogaland..

NRK - 23 Aug 18 kl. 12:55

Til sykehus etter paraglider-ulykke

En mann er sendt til sykehus etter en paraglider-ulykke i Loen i Stryn kommune. Skadeomfanget er uvisst..

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 14:33

Tre til sykehus med kritiske skader etter ulykke på E39

Tre personer er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en ulykke på E39 ved Mandal søndag ettermiddag. De tre har kritiske skader, opplyser politiet..

Dagbladet - 19 Aug 18 kl. 05:42

Mann fløyet til sykehus etter ATV-ulykke i Telemark

En mann i 30-årene er fløyet til sykehus etter en ATV-ulykke i Oklungen øst for Porsgrunn i Telemark. Han skal ikke være livstruende skadd..

NRK - 15 Apr 18 kl. 14:35

Tre kritisk skadet etter E39-ulykke

Tre personer er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en ulykke på E39 ved Mandal søndag ettermiddag. De tre har kritiske skader, opplyser politiet..

Dagbladet - 23 May 18 kl. 16:12

MC-fører alvorlig skadd i ulykke på E6 ved Ås

En mannlig motorsyklist er fløyet til sykehus etter en ulykke på E6 ved Korsegården ved Ås i Akershus onsdag ettermiddag..

NRK - 15 Apr 18 kl. 14:35

Tre kritisk skadd etter E39-ulykke

Tre personer er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en ulykke på E39 ved Mandal søndag ettermiddag. De tre har kritiske skader, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bistandsarbeider drept i Nigeria

En kvinne som jobbet som bistandsarbeider for Røde Kors i Nigeria, er drept av islamister angivelig tilknyttet Boko Haram. Nigerianske myndigheter bekrefter drapet, som skjedde mandag kveld. Kvinnen ble sammen med to andre tatt som gisler i mars..

NRK - 1 time siden

Gates sørger over Paul Allen

– Jeg er knust etter nyheten om at en av mine beste venner har gått bort. Det sier Bill Gates i en uttalelse om Paul Allens bortgang. De to grunnla Microsoft sammen i 1975..

NRK - 2 timer siden

Avviser Daniels søksmål mot Trump

En føderal dommer i California i USA har avvist pornoskuespilleren Stormy Daniels søksmål mot Donald Trump. Det melder kanalen MSNBC. Advokaten hennes sier kjennelsen vil bli anket..

NRK - 2 timer siden

Avslutter søk etter savnet person

Politiet avslutter søket etter en savnet person rundt Lindesnes fyr i Vest-Agder. – Det blir tatt en ny vurdering vedrørende nye søk tirsdag morgen, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Paul Allen er død

Den amerikanske forretningsmannen Paul Allen er død. Det opplyser familien hans til nyhetskanalen CNBC, Allen grunnla datagiganten Microsoft sammen med Bill Gates. 65-åringen døde av kreft mandag..

NRK - 2 timer siden

Ingen avstemning i Makedonia

Den makedonske nasjonalforsamlingen kom ikke i mål med mandagens debatt om ratifisering av avtalen om å endre landets navn til Nord-Makedonia. Debatten fortsetter tirsdag. Debatten kan vare i opptil ti dager..

NRK - 3 timer siden

Trump-besøkte flomrammede

USAs president Donald Trump besøker de orkanrammede områdene i delstatene Florida og Georgia..

NRK - 4 timer siden

Nord- og Sør-Korea varsler seremoni

Nord-Korea og Sør-Korea er enige om å holde en seremoni i slutten av november eller starten av desember for å markere at de starter bygging av vei og jernbane over grensa mellom landene, melder japanske Kyodo News..

NRK - 5 timer siden

KrFs største lokallag velger Erna

Under det ekstraordinære årsmøtet i Kristiansand KrF mandag kveld, til kjenne at de vil inn i dagens regjering. Lokallaget valgte mandag 22 medlemmer som skal sendes til fylkesmøtet i partiet seinere i høst..

NRK - 5 timer siden

Bekrefter at det var hummerfiskeren

Politiet bekrefter nå at det var den 47 år gamle savnede hummerfiskeren som ble funnet død i sjøen ved Bokn i Rogaland mandag. Den avdøde er tatt opp av sjøen og brakt bort..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt