NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 20:39

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:27

Person skadd av vold på Helgeland

En person er pågrepet i Leirfjord på Ytre Helgeland etter å ha brukt vold. En person er fraktet til sykehus. Voldshendelsen skjedde i et privathus, opplyser politiet i Nordland på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Leirfjord, Ytre Helgeland, Nordland, Twitter, Helgeland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person skaddav , vold, Helgeland
P4 - 22 Aug 19 kl. 19:31

Mann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland

En mann ble alvorlig skadd da han ble påkjørt av en traktor på Vega på Helgeland i ettermiddag. Politiet i Nordland opplyser at han kom i klem under traktoren. Det dreier seg om en voksen mann som sto ved siden av traktoren da den startet..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 12:46

To alvorlig skadd i eksplosjon i verksted på Helgeland

To arbeidere er alvorlig skadd i en eksplosjon på et verksted i Austbø på øya Altra i Helgeland..

NRK - 24 Aug 19 kl. 15:12

Livstruende skadd etter vold

Politiet i Horten ønsker tips etter at tre personer ble funnet skadd natt til lørdag. Politiet tror de har blitt utsatt for grov vold. Den ene personen er livstruende skadd, mens en annen person er alvorlig skadd, men stabil.

NRK - 24 Aug 19 kl. 08:51

Tre skadd etter vold i Horten

Tre personer er skadd etter vold i Horten, opplyser politiadvokat i Sørøst politidistrikt til NRK. Tidligere ble det meldt at to menn var funnet alvorlig skadd, men politiet sier at det skal være snakk om tre. To av dem er fløyet til Ullevål..

NRK - 24 Aug 19 kl. 12:10

En livstruende skadd etter vold

Den ene av de tre skadde etter vold i Horten sentrum er livstruende skadd, opplyser politiet til NRK. Politiet har snakket med flere vitner, men etterlyser fremdeles folk som var våkne i området i femtiden i natt..

NRK - 30 Jul 19 kl. 13:22

Havnet i vannet - lettere skadd

En mann i 80-årene ble hentet opp av vannet ved Lovund på Helgeland i Nordland tirsdag ettermiddag. Mannen er bevisst og lettere skadd, og fraktes til sykehuset i Sandnessjøen med ambulansehelikopter, opplyser politiet..

NRK - 22 Aug 19 kl. 18:05

Mann alvorlig skadd i traktorulykke

En mann er alvorlig skadd etter at han ble påkjørt av en traktor på Vega på Helgeland torsdag ettermiddag. Politiet i Nordland sier han sto ved siden av traktoren da den startet. Han ble sendt med luftambulanse til sykehuset i Sandnessjøen..

NRK - 24 Aug 19 kl. 07:18

Alvorlig skadd etter vold i Horten

De to mennene som ble funnet liggende skadd på bakken i Storgata i Horten, er alvorlig skadd. Den ene er kjørt til sykehuset i Tønsberg, mens den andre ble fløyet til Ullevål sykehus. Politiet går ut ifra at det har vært en voldshendelse..

Klartale - 09 Oct 19 kl. 14:54

Gutt livstruende skadd etter vold

En gutt ble livstruende skadd etter vold i en bolig ifølge NRK. En person er pågrepet..

Klartale - 13 Sep 19 kl. 14:25

Livstruende skadd av tilfeldig vold

Tre personer ble utsatt for vold i Horten i august. De var trolig tilfeldige ofre. Politiet har tatt fire personer for volden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 30 minutter siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 45 minutter siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 45 minutter siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 1 time siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 2 timer siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 2 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..

NRK - 2 timer siden

To nye vitne blir kalla inn

Etterretningskomiteen har planlagt ytterlegare to lukka høyringar med vitne i riksrettsprosessen mot Donald Trump. Det melder CNN. Ein av dei som blir kalla inn er truleg ein assistent av Ukraina-ambassadør William Taylor..

NRK - 3 timer siden

Aktiv dødshjelp på New Zealand

Dei folkevalde på New Zealand har sagt ja til å gjere aktiv dødshjelp lovleg. Forslaget gjekk gjennom med 69 mot 51 stemmer. Til neste år skal spørsmålet endeleg bli avgjort i ei folkeavstemming..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt