NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 06:35

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:27

Person skadd av vold på Helgeland

En person er pågrepet i Leirfjord på Ytre Helgeland etter å ha brukt vold. En person er fraktet til sykehus. Voldshendelsen skjedde i et privathus, opplyser politiet i Nordland på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Leirfjord, Ytre Helgeland, Nordland, Twitter, Helgeland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person skaddav , vold, Helgeland
P4 - 22 Aug 19 kl. 19:31

Mann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland

En mann ble alvorlig skadd da han ble påkjørt av en traktor på Vega på Helgeland i ettermiddag. Politiet i Nordland opplyser at han kom i klem under traktoren. Det dreier seg om en voksen mann som sto ved siden av traktoren da den startet..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 12:46

To alvorlig skadd i eksplosjon i verksted på Helgeland

To arbeidere er alvorlig skadd i en eksplosjon på et verksted i Austbø på øya Altra i Helgeland..

NRK - 24 Aug 19 kl. 15:12

Livstruende skadd etter vold

Politiet i Horten ønsker tips etter at tre personer ble funnet skadd natt til lørdag. Politiet tror de har blitt utsatt for grov vold. Den ene personen er livstruende skadd, mens en annen person er alvorlig skadd, men stabil.

NRK - 24 Aug 19 kl. 08:51

Tre skadd etter vold i Horten

Tre personer er skadd etter vold i Horten, opplyser politiadvokat i Sørøst politidistrikt til NRK. Tidligere ble det meldt at to menn var funnet alvorlig skadd, men politiet sier at det skal være snakk om tre. To av dem er fløyet til Ullevål..

NRK - 24 Aug 19 kl. 12:10

En livstruende skadd etter vold

Den ene av de tre skadde etter vold i Horten sentrum er livstruende skadd, opplyser politiet til NRK. Politiet har snakket med flere vitner, men etterlyser fremdeles folk som var våkne i området i femtiden i natt..

NRK - 19 Feb 20 kl. 05:36

Alvorlig skadd etter vold i Bergen

En mann er brakt til Haukeland sykehus etter at han ble funnet alvorlig skadd på gata i Skjold i Fana i Bergen natt til onsdag, utsatt for vold. Politiet vet foreløpig ikke om det var vitner til det som har skjedd..

NRK - 22 Aug 19 kl. 18:05

Mann alvorlig skadd i traktorulykke

En mann er alvorlig skadd etter at han ble påkjørt av en traktor på Vega på Helgeland torsdag ettermiddag. Politiet i Nordland sier han sto ved siden av traktoren da den startet. Han ble sendt med luftambulanse til sykehuset i Sandnessjøen..

NRK - 30 Jul 19 kl. 13:22

Havnet i vannet - lettere skadd

En mann i 80-årene ble hentet opp av vannet ved Lovund på Helgeland i Nordland tirsdag ettermiddag. Mannen er bevisst og lettere skadd, og fraktes til sykehuset i Sandnessjøen med ambulansehelikopter, opplyser politiet..

Aftenposten - 19 Feb 20 kl. 05:47

Mann alvorlig skadd etter vold i Bergen

En mann er brakt til Haukeland sykehus etter at han ble funnet alvorlig skadd på gata i Skjold i Fana i Bergen natt til onsdag, utsatt for vold..

NRK - 04 Dec 19 kl. 22:53

Fire skadd i arbeidsulykke

Fire personer har blitt skadd i en arbeidsulykke på Helgeland i Nordland. Sterk vind gjør at de fire mennene ikke er berget ned. – To av dem burde ha hatt helsehjelp, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Tre pågrepet for knivran

To menn på 20 år er pågrepet etter at en 24 år gammel mann ble knivstukket i benet onsdag kveld. Det skjedde på Gimsøy i Skien. En gutt på 16 år, som deltok i det politiet tror var et ran, er sendt hjem.

NRK - 45 minutter siden

Tar tid før det er trygt

Det vil ta lang tid før det er trygt å oppholde seg i rasområdet ved Talvik i Alta. Det sier distriktsingeniør Anders Bjordal i NVE, etter det store jordraset onsdag. Bjordal tror det vil fortsette å rase i rasområdet i flere dager.

NRK - 15 minutter siden

40 skadd i knivangrep på skole

En mann er ifølge kinesiske medier pågrepet etter et knivangrep mot en barneskole i Wuzhou i Kina. Over 40 ansatte og elever ble skadd i knivangrepet, som skjedde torsdag morgen i Guangxi Zhuang i Sør-Kina, melder avisen, Global Times..

NRK - 1 time siden

Lege: Pleksiglass stopper ikke virus

Veggene av pleksiglass til 225.000 kroner som er montert i Stortinget, hindrer ikke smitte, sier lege og professor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene ble satt opp da et fullsatt Stortinget behandlet bioteknologiloven..

NRK - 1 time siden

Rusa mann slo seg inn i hus

En person er lagt inn på sykehus etter at en aggressiv og rusa mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne onsdag kveld, melder politiet i Møre og Romsdal. Ved 4-tida torsdag morgen ble mannen funnet og arrestert..

NRK - 1 time siden

22 nye koronatilfeller i Norge

Det er nå 8477 bekrefta tilfeller av koronasmitte i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 22 tilfeller siste døgn. 26 pasienter er innlagt på sykehus med covid-19-sykdom.

NRK - 2 timer siden

Mattis sier Trump splitter USA

Tidligere forsvarsminister Jim Mattis gir president Donald Trump skylda for uroen i USA. – Trump gjør ikke noe for å forene oss, han prøver å splitte oss, sier Mattis til The Atlantic. Han sier dette er følgene av tre år uten ansvarlig lederskap..

NRK - 2 timer siden

Nye jagerfly blir stadig dyrere

Norges nye jagerfly kommer til å koste oss opptil en halv milliard ekstra i år på grunn av lav kronekurs, skriver Aftenposten. 28 av totalt 52 nye fly er levert. De skal erstatte dagens F-16..

NRK - 5 timer siden

Obama: – Systematisk rasisme

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er eit høve for folk til å sjå den systematiske rasismen..

NRK - 3 timer siden

Rekordmange døde i Brasil

I Brasil er et rekordhøyt antall døde av koronasykdom det siste døgnet. 1349 mennesker døde, og dermed er tallet på dødsofre for pandemien oppe i 32.500.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt