NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 20:53

NRK - 23 sep. 20 kl. 12:53

Person knivstukket i Grimstad

En person er knivstukket i Grimstad, og gjerningspersonen har gått fra stedet, opplyser politiet. Den skadde personen tas hånd om av ambulansepersonell mens politiet jakter på gjerningsmannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grimstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person knivstukketi , Grimstad
P4 - 23 sep. 20 kl. 12:53

Knivstikking i Grimstad

En person er knivstukket i Grimstad for kort tid siden. Det melder politiet nå. personen blir tatt hånd om av helsepersonell, men skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - 24 sep. 20 kl. 12:01

54-åring siktet etter knivstikking

En 54 år gammel mann er siktet for grov kroppsskade etter at en 47 år gammel mann ble knivstukket i Grimstad onsdag ettermiddag. Politiet har heller ikke fått avhørt 47-åringen som ble knivstukket. Han er alvorlig skadd, men ikke livstruende..

P4 - 24 sep. 20 kl. 12:22

Alvorlig skadet etter knivstikking

Den 47 år gamle mannen som ble knivstukket i Grimstad i går ettermiddag er alvorlig, men ikke livstruende skadet. Politiet har så langt ikke fått mulighet til å avhøre ham, melder NRK. En 54 år gammel mann er pågrepet og siktet for grov kroppsskade..

NRK - 19 sep. 20 kl. 16:38

Leter fortsatt etter gjerningsmann

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble knivstukket i Arnegårdsbakken i Hønefoss i ettermiddag. Politiet ber de som kan ha sett noe, ta kontakt på 02800. Mannen som er knivstukket, skal ha skader i mageregionen og blir operert..

P4 - 21 sep. 20 kl. 19:25

Én trolig knivstukket i Holmestrand

En person er trolig knivstukket i en slåsskamp mellom flere personer i Holmestrand. Politi og ambulanse er påstedet. Skadeomfanget eller motivet for hendselen er så langt ikke kjent..

NRK - 26 sep. 20 kl. 22:35

Mann knivstukket i Stavanger

En person i Stavanger skal ha blitt knivstukket i armen. Vedkommende er fraktet til sykehus. Politiet søker etter en gjerningsmann, melder Politiet i Sør-Vest på Twitter..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 22:48

En person er knivstukket i Stavanger

En person ble lørdag kveld knivstukket i armen i Stavanger..

P4 - 03 okt. 20 kl. 21:13

Taxisjåfør forsøkt knivstukket

En taxisjåfør ble forsøkt knivstukket i kveld av en kunde som ikke ville betale for turen på Grønland i Oslo i kveld. Det opplyser politiet. Det mistenkte er pågrepet.

P4 - 03 okt. 20 kl. 22:46

To jenter knivstukket i Orkdal

To jenter er knivstukket i Orkanger sentrum i Trøndelag. Flere politipatruljer er på stedet. Jentene skal ha kuttskader.

NRK - 08 okt. 20 kl. 05:03

Knivstikking i Porsgrunn

En person skal ha blitt knivstukket i Jernbanegata i Porsgrunn rundt klokka 02 natt til torsdag. Politiet rykket ut og fikk kontroll på to mulige gjerningspersoner. Personen som ble knivstukket, er lettere skadet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Barnehageansatt smittet i Tromsø

En ansatt i Storskogåsen studentbarnehage i Trosmø har fått påvist smitte. Den ansatte jobber i egen kohort. 11 barn og fire ansatte er i karantene.

NRK - 15 minutter siden

Frykter uro valgdagen

Flere butikker og bedrifter frykter uro i forbindelse med valget i USA. Ifølge NBC News har mange butikker planlagt å stenge tidligere på selve valgdagen og flere har også ansatt ekstra sikkerhetsvakter..

NRK - 15 minutter siden

Over 600 skadet i Tyrkia

Over 600 er skadet i Tyrkias tredje største byen, Izmir, etter en jordskjelv ved øya Samos i Egeerhavet som hadde en styrke på 7. Jordskjelvet har ført til at flere bygg har kollapset og en mini-tsunami i byen..

NRK - 30 minutter siden

Fire tiltalt for gruppevoldtekt

Tre menn og en kvinne er tiltalt for å ha dopet ned en kvinne og gruppevoldtatt henne. Overgrepene pågikk en hel helg og ble filmet, ifølge tiltalen. Hendelsen skal ha skjedd høsten 2018 i det felles hjemmet til to av de tiltalte, skriver VG..

NRK - 30 minutter siden

Få syns koronatiltakene er strenge

I undersøkelsen Norsk koronamonitor svarer færre nordmenn enn før at de synes retningslinjene er for strenge. Svært få synes de er vanskelige å følge. 16 prosent svarer ja på spørsmålet om de nye innstrammingene denne uken er strenge, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på sykehjem i Lier

24 pasienter og 18 ansatte på en avdeling er satt i karantene ved Liertun sykehjem. Årsaken er at to ansatte der har testet positivt for covid-19. Den ene smittede er bosatt i Lier, den andre i Drammen.

NRK - 1 time siden

Lærer suspendert i Belgia

En lærer i Brussel-forstaden Molenbeek er suspendert etter å ha vist en karikaturtegning av profeten Muhammed til klassen, skriver NTB. Læreren viste fram tegningen da han diskuterte drapet på den franske læreren Samuel Paty med elevene..

NRK - 1 time siden

Begrenser eksport av vaksine

Storbritannia begrenser eksporten av influensavaksine. Dosene skal brukes til egne innbyggere i stedet, ifølge den britiske helseministeren Matt Hancock. Etterspørselen av influensavaksine har økt som følge av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Viruset sprer seg raskt i England

Koronaviruset sprer seg betydelig raskere i England enn regjeringens verst tenkelige scenario, viser dokumenter. Regjeringens vitenskapelige rådgivere (Sage) sier at fire ganger flere personer koronasmittes enn det som var ventet, skriver BBC fredag..

NRK - 1 time siden

Sender kondolanse til Macron

Kronprins Haakon har sendt en kondolansebrev til den franske presidenten, Emmanuel Macron etter knivdrapet i Nice. – På vegne av meg selv, min familie og det norske folk, sender jeg Dem hr. President min dypeste kondolanse, skriver kronprinsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt