NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 19:46

NRK - 24 May 19 kl. 23:10

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sørenga, Oslo, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person hentet, oppav , vannet
NRK - 08 Jun 19 kl. 01:02

Basehopper falt i vannet i Stryn

Nødetater og et redningshelikopter rykket ut til Oppstrynsvatnet i Stryn etter meldinger om at en basehopper landet i vannet. Politiet varslet om hendelsen 00.32 natt til lørdag.

NRK - 22 May 19 kl. 23:24

Mann hentet opp av vannet i Harstad

En mann er hentet opp av vannet etter en kajakk kantret utenfor Harstad. Politiet iverksatte en stor redningsaksjon. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 22.

VG - 02 Jun 19 kl. 14:58

Tauferje har kantret i Oslo - 19 hentet opp fra vannet

KJELSÅS (VG) Redningsetatene er ved badeplassen på Frysja i Oslo etter at en tauferje kantret. 19 personer skal være hentet opp fra vannet og politiet melder om kontroll på stedet..

P4 - 08 May 19 kl. 08:43

Bil kjørte i sjøen

En person er hentet opp av vannet etter at en bil havnet i sjøen ved Holmen i Asker. Bilen var sunket da politiet kom til stedet. Dykkere fra brannvesenet fikk hentet personen opp og driver nå livreddende førstehjelp..

P4 - 01 May 19 kl. 17:28

Bil havnet i vannet

En bil havnet i vannet i Vågsbygd i Kristiansand i ettermiddag. En person er hentet opp av sjøen og får nå hjerte- og lungeredning, opplyser politiet i Agder. Bilen skal ha havnet utfor kaikanten, men bakgrunnen for ulykken er ikke klar..

NRK - 10 Jun 19 kl. 17:14

Mann reddet opp av vannet

En mann er reddet opp av vannet ved Bontelabo i Bergen. – Han skal ha falt eller hoppet fra land. Han var bevisst da han ble hentet opp, sier politiets operasjonsleder Terje Magnussen..

P4 - 10 Jun 19 kl. 13:29

Bil kjørte i elv

En person er hentet ut av en bil som havnet i vannet ved Fossnes i Sandefjord i dag. Et vitne på stedet har forklart til politiet at bilen trillet ut av veien, ned en skråning og ut i elven. Vitnet og en politimann tok seg ut i elven, og fikk hentet føreren opp.

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 14:51

Tauferge kantret i Akerselva – alle om bord havnet i vannet

Det ble iverksatt en stor redningsaksjon ved Frysja etter at tauferge kantret i Akerselva. 19 personer ble hentet opp av vannet, men ingen er skadet..

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 14:51

Tauferge har kantret i Akerselva – flere personer i vannet

Det pågår en stor redningsaksjon ved Frysja etter at en tauferge har kantret i Akerselva. Minst 19 personer er hentet opp av vannet..

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 14:51

Tauferge kantret i Akerselva – flere personer havnet i vannet

Det pågår en stor redningsaksjon ved Frysja etter at en tauferge har kantret i Akerselva. Minst 19 personer er hentet opp av vannet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Hunt skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene..

NRK - 30 minutter siden

Hun skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene,.

NRK - 30 minutter siden

Hunt står igjen mot Johnson

Boris Johnson og utenriksminister Jeremy Hunt skal kjempe mot hverandre om å bli britisk statsminister. Det ble klart etter en avstemning torsdag kveld. Dermed er miljøvernminister Michael Gove ute av statsministerkampen..

NRK - 45 minutter siden

– Nedskyting kan ha vært en feil

USAs president Donald Trump sier Irans nedskyting av en amerikansk drone kan ha skjedd på grunn av en feil. Uttalelsen kommer etter at Trump tidligere tvitret at Iran har gjort en svært stor tabbe, et halvt døgn etter at Iran skjøt ned en USA-drone..

NRK - 45 minutter siden

Fikk fengselsstraff etter hatytring

Gulating lagmannsrett har dømt en 70 år gammel kvinne til 14 dagers ubetinget fengsel for kommentarer på Facebook om forfatter Sumaya Jirde Ali. I et kommentarfelt under en artikkel i 2017 omtalte kvinnen Ali blant annet som en «korrupt kakerlakk»..

NRK - 1 time siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 1 time siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 1 time siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 1 time siden

Senatet sier nei til våpensalg

Trump-administrasjonen besluttet i mai å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Senatet sier torsdag nei til det. Forslaget ble avvist av Senatet med 53 mot 45 stemmer..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt