VG > Innenriks

Torsdag, 02 Juli, 18:30

VG - 03 des. 19 kl. 17:09

Person funnet død i leilighet - politiet etterforsker saken som drap

En person er pågrepet og mistenkt etter at en person angivelig skal ha blitt knivstukket. Den avdøde ble funnet i en leilighet i Lakselv i Finnmark..
Les mer på VG


Les mer om:
Lakselv, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person funnet, dødi , leilighet, politiet, etterforsker, sakensom , drap
NRK - 29 des. 19 kl. 09:06

Kvinne funnet død i leilighet

En kvinne er funnet død i en leilighet i Alingsås i Västergötland, vest i Sverige. Politiet har startet drapsetterforskning og en mann er pågrepet, opplyser politiet i en pressmelding, ifølge Aftonbladet..

NRK - 27 aug. 19 kl. 23:14

Død person funnet i leilighet

Politiet har startet etterforskning etter at en død person ble funnet i en leilighet i Bygdøy allé i Oslo. Operasjonsleder Gjermund Stokkli sier at de anser dødsfallet som mistenkelig. To personer er tatt inn for avhør.

P4 - 28 aug. 19 kl. 05:35

Død person funnet i leilighet i Oslo

En person ble i går kveld funnet død i en leilighet i på Bygdøy allé i Oslo. Politiet mistenker ikke lenger at personen har blitt utsatt for noe kriminelt, men har startet etterforskning. Det var vitner som fant den døde rundt 19.

VG - 27 aug. 19 kl. 23:38

Død person funnet i leilighet i Oslo

Politiet har startet etterforskning etter at en død person ble funnet i en leilighet i Bygdøy allé i Oslo tirsdag kveld..

VG - 03 des. 19 kl. 17:09

Mann funnet død i leilighet - en person siktet for drap

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet etter at en person ble funnet død i en leilighet i Lakselv i Finnmark. Ifølge politiet ble den avdøde knivstukket..

P4 - 11 april 20 kl. 14:19

Mistenkelig dødsfall i Trondheim

En ung mann er funnet død i en leilighet i Trondheim i formiddag og politiet ser på dødsfallet som mistenkelig. Mannen ble funnet av familiemedlemmer som så varslet politiet, melder Adresseavisen. Det er så langt ikke noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, men politiet opplyser at det er for tidlig å konkludere..

VG - 03 des. 19 kl. 17:09

Mann funnet død i leilighet - etterforsker saken som drap

En mann er pågrepet og mistenkt etter at en person angivelig skal ha blitt knivstukket. Den avdøde ble funnet i en leilighet i Lakselv i Finnmark..

P4 - 22 april 20 kl. 19:05

Død mann obduseres fredag

Mannen i 50-årene som ble funnet død i en leilighet på Voss i dag sendes nå i kveld til Gades institutt og vil bli obdusert fredag. Politiet har startet etterforskning og kriminalteknikerer har startet sine undersøkelser i avdødes leilighet. Politiet fortsetter arbeidet med å sikre elektroniske spor og kartlegging av bekjentskapskretsen rundt den døde mannen..

NRK - 17 mai 20 kl. 09:40

Kinesisk ambassadør funnet død

Kinas ambassadør til Israel, Du Wei, er funnet død i sin leilighet i Tel Aviv, melder Haaretz. Den 58 år gamle ambassadøren ble funnet død i sengen, og dødsårsaken er ennå ikke kjent. Politiet har startet en etterforskning av saken..

NRK - 04 nov. 19 kl. 17:11

Henlegger sak etter tre funnet døde

Politiet henlegger saken etter at tre kvinner, en mor og hennes to døtre, ble funnet døde i en leilighet på Romsås høsten 2017, skriver VG. Politiet har avsluttet etterforskningen og mener ingen kan straffes..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 timer siden

Svartelistet art utkonkurrerer villblomster: – Plukk og sett i vase

Den svartelistede hagelupinen sprer seg fort, og tar over for andre arter i norsk natur..

VG - 12 timer siden

Støre vil endre regelverket som stengte Norge

Jonas Gahr Støre vil flytte makten til å stenge Norge bort fra Helsedirektoratet og over til regjeringen ved en eventuell ny pandemi..

VG - I førrgår: 20:29

1320 i soningskø – nå åpner dette nye høysikkerhetsfengselet

MANDAL (VG) I nye Agder fengsel skal de innsatte gjøre det meste selv. Justisminister Monica Mæland håper det nye fengselet vil ta unna noe av soningskøen..

VG - I førrgår: 21:52

Reddet ti andunger fra vannavløpet under bakken

Ti små andunger forsvant under bakken etter å ha blitt sugd ned i vann- og avløpssystemet i Groruddalen..

VG - I førrgår: 21:54

E18-striden: Vedum ber Hareide droppe motorvei

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum ber regjeringen høre på den lokale motstanden og droppe utbygging av ny E18 fra Lysaker til Høvik i Bærum..

VG - I førrgår: 22:06

Økt smitte på sykehjem i Oslo – gjeninnfører munnbind

Etter en økning i smitte på sykehjem i Oslo i juni, har sykehjemsetaten besluttet å gjeninnføre munnbind på enkelte sykehjem..

VG - I førrgår: 22:25

Ap-politiker fikk hatbrev i posten: – Både stakkarslig og skummelt

«Du ser ut som at du har downs. Hurra for 22. juli» lød brevet adressert til Ap-politiker Linn Kristin Engø.

VG - 29 juni 20 kl. 11:46

Mann fikk for høy dose med cellegift – døde

En mann i midten av 50-årene døde på Haukeland universitetssykehus mandag, som følge av komplikasjoner etter at han fikk for høy dose med cellegift..

VG - 29 juni 20 kl. 08:26

Derfor gir Røe Isaksen seg i toppolitikken

ENGEBRET CAFÉ (VG) Den tidligere Høyre-kronprinsen Torbjørn Røe Isaksen har mye ugjort før han abdiserer. På vei ut peker den travle arbeidsministeren samtidig på unge krefter som kan ta hans rolle som arveprins – eller arveprinsesse – i Høyre..

VG - 28 juni 20 kl. 20:37

FHI-direktør kritisk til prosessen da Norge ble stengt ned

Direktøren ved Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, har to innvendinger mot måten Norge ble corona-stengt på 12. mars..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt