NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:32

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:43

Person fastklemt på E6

E6 er stengt, og alle nødetater rykket ut etter frontkollisjon mellom to biler ved Fåvang i Ringebu i Oppland. En person sitter fastklemt, og ytterligere to er skadd. Politiet jobber med å frigjøre den fastklemte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fåvang, Ringebu, Oppland, E6

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person fastklemtpå E6
P4 - 12 Jul 19 kl. 18:46

To fastklemt i ulykke

To personer sitter fastklemt etter en kollisjon på E136 ved Innfjorden i Møre og Romsdal i kveld. Det jobbes nå med frigjøring, og skadeomfanget er ukjent..

P4 - 05 Jun 19 kl. 17:40

Fastklemt etter trafikklykke

Det har vært en alvorlig trafikkulykke mellom en hjullaster og en personbil ved Heggedal i Asker. En person skal være bevisstløs og fastklemt. Nødetatene er på vei til ulykken, opplyser politiet..

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 18:06

Satt fastklemt etter bilulykke i Asker

Den skadede satt var bevisstløs og fastklemt da politiet kom til ulykkesstedet..

P4 - 15 May 19 kl. 11:40

Fastklemt etter ulykke

En mann er fastklemt etter at en hjullaster veltet i Vågå i Oppland. Mannen er bevisst, men arbeidet med å frigjøre ham er krevende. Nødetatene har jobbet med dette siden klokken 11.

P4 - 09 Aug 19 kl. 12:34

Fastklemt etter ulykke

En person ble sittende delvis fastklemt etter en trafikkulykke i Kristiansand i ettermiddag. Bilen ble liggende på siden etter ulykken. Personen er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang..

P4 - 12 May 19 kl. 20:25

Fastklemt etter ulykke

En person ble sittende fastklemt etter at en trafikkulykke i Narvik i Nordland i kveld. Bilen tippet rundt og ble liggende mot et tre og sjåføren ble klippet løs av brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent.

P4 - 04 Aug 19 kl. 15:51

Fastklemt etter ulykke

En person ble sittende fastklemt etter en frontkollisjon på E39 ved Hemne i Trøndelag i for kort tid siden. En ambulanse var raskt på stedet etter ulykken, men en luftambulanse blir nå tilkalt, opplyser politiet..

NRK - 11 Jun 19 kl. 09:53

Ein person fastklemt i ulykke

Politiet opplyser at ein person sit fastklemt i ein personbil etter ei trafikkulykke mellom ein lastebil og ein personbil på fylkesveg 61 i Sula. Naudetatane jobbar på staden..

P4 - 26 Jul 19 kl. 13:09

Fastklemt etter ulykke

En person ble sittende fastklemt etter en ulykke der en bilkjørte i fjellveggen på riksvei 45 i Gjesdal i ettermiddag. Skadeomfanget er så langt ikke kjent. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 12 Jul 19 kl. 18:57

To personer fastklemt

To personer er fastklemt etter at to biler kolliderte i Innfjorden på europaveien mellom Ålesund og Åndalsnes. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Innfjorden ligger i Rauma kommune i Romsdal..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 1 time siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 1 time siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt