NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 12:53

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:43

Person fastklemt på E6

E6 er stengt, og alle nødetater rykket ut etter frontkollisjon mellom to biler ved Fåvang i Ringebu i Oppland. En person sitter fastklemt, og ytterligere to er skadd. Politiet jobber med å frigjøre den fastklemte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fåvang, Ringebu, Oppland, E6

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person fastklemtpå E6
P4 - 20 Oct 19 kl. 15:32

Fastklemt etter gravemaskin-ulykke

En person sitter fastklemt etter at en gravemaskin skal ha feltet ned i en steinrøys i Sel i Oppland i ettermiddag. Gravemaskinen kan ha falt så mye som 15 meter, og ligger opp ned. Personen som er fastklemt er ved bevissthet.

P4 - 12 Jul 19 kl. 18:46

To fastklemt i ulykke

To personer sitter fastklemt etter en kollisjon på E136 ved Innfjorden i Møre og Romsdal i kveld. Det jobbes nå med frigjøring, og skadeomfanget er ukjent..

P4 - 05 Jun 19 kl. 17:40

Fastklemt etter trafikklykke

Det har vært en alvorlig trafikkulykke mellom en hjullaster og en personbil ved Heggedal i Asker. En person skal være bevisstløs og fastklemt. Nødetatene er på vei til ulykken, opplyser politiet..

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 18:06

Satt fastklemt etter bilulykke i Asker

Den skadede satt var bevisstløs og fastklemt da politiet kom til ulykkesstedet..

P4 - 15 May 19 kl. 11:40

Fastklemt etter ulykke

En mann er fastklemt etter at en hjullaster veltet i Vågå i Oppland. Mannen er bevisst, men arbeidet med å frigjøre ham er krevende. Nødetatene har jobbet med dette siden klokken 11.

P4 - 09 Aug 19 kl. 12:34

Fastklemt etter ulykke

En person ble sittende delvis fastklemt etter en trafikkulykke i Kristiansand i ettermiddag. Bilen ble liggende på siden etter ulykken. Personen er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang..

P4 - 12 May 19 kl. 20:25

Fastklemt etter ulykke

En person ble sittende fastklemt etter at en trafikkulykke i Narvik i Nordland i kveld. Bilen tippet rundt og ble liggende mot et tre og sjåføren ble klippet løs av brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent.

P4 - 04 Aug 19 kl. 15:51

Fastklemt etter ulykke

En person ble sittende fastklemt etter en frontkollisjon på E39 ved Hemne i Trøndelag i for kort tid siden. En ambulanse var raskt på stedet etter ulykken, men en luftambulanse blir nå tilkalt, opplyser politiet..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 16:24

Person fastklemt i gravemaskin – skal ha falt 15 meter

Nødetatene jobber med å frigjøre en person som sitter fastklemt i en gravemaskin rett ved tettstedet Nord-Sel i Oppland..

NRK - 11 Jun 19 kl. 09:53

Ein person fastklemt i ulykke

Politiet opplyser at ein person sit fastklemt i ein personbil etter ei trafikkulykke mellom ein lastebil og ein personbil på fylkesveg 61 i Sula. Naudetatane jobbar på staden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Drapssikta i Kristiansand avhøyrt

Avhøyra av mannen som er sikta for eit drap i Vågsbygd i Kristiansand held fram onsdag. Ein mann blei funnen død i eit husvære, og skal bli obdusert. Den drapssikta mannen nektar straffskuld..

NRK - 15 minutter siden

Syriske styrkar tek kontroll på veg

Syriske regjeringsstyrkar seier dei har gjenopna hovudvegen mellom provinsane Aleppo og Hasaka, som inntil nyleg var kontrollert av kurdiske soldatar. Opplysningane blir stadfesta av eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 15 minutter siden

Væpnet aksjon ved skole i Trondheim

Politiet har pågrepet en person i en væpnet aksjon ved en skole i Trondheim i dag. Mannen hadde militært antrekk på seg og også militære effekter..

NRK - 45 minutter siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 30 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 45 minutter siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 1 time siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 1 time siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt