P4 > Nyheter

Thursday, 14 November, 12:10

P4 - 17 Aug 19 kl. 12:51

Person døde etter fall

Politiet ønsker nå tips etter at en person døde etter et fall fra en bygning i Oslo i ettermiddag.
Politiet opplyser at personen muligens har falt fra et stillas som står inntil en høyblokk ved Tåsen senter.
De vet fortsatt ikke noe mer om årsaken til ulykken, men sier at det er ingen ting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Tåsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person døde, etter, fall
Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 23:44

Klæbo skadet etter fall på løpetur

Johannes Høsflot Klæbo (22) frykter brudd i tåa etter fall på landslagssamling..

VG - 13 Jul 19 kl. 22:22

Gutt (3) fløyet til Ullevål etter fall

En ung gutt ble lørdag kveld alvorlig skadet etter et fall på omkring én meter i avgangshallen på Gardermoen..

NRK - 31 Aug 19 kl. 14:13

Bevisstløs etter fall i sykkelritt

En syklist er bevisstløs etter et fall under et sykkelritt i Raundalen i Hordaland. Nødetatene er på stedet, melder politiet..

NRK - 07 Jul 19 kl. 19:24

Avinor gransker trappedødsfall

Etter at en kvinne døde etter fall fra en flyplasstrapp på Stavanger lufthavn Sola, har flere meldt om fall i trappene. Nå skal Avinor granske hendelsene. Politiet har også opprettet sak for å se på hva som skjedde og har foretatt flere vitneavhør..

NRK - 15 Jun 19 kl. 03:10

Person omkom etter fall fra bygning

En person ble erklært død på stedet etter fall fra en bygning i Storgata i Oslo sentrum natt til lørdag. – Det er ikke noe som tilsier at det skal ha skjedd noe kriminelt, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt..

NRK - 21 Sep 19 kl. 11:29

Frakta til sjukehus etter fallskade

Mannen (69) som fall ned i eit steinbrot i Sokndal i føremiddag, er nå frakta med helikopter til sjukehus. Han fall ned om lag to meter, og det er ennå ukjent kor alvorleg skada han er..

Aftenposten - 18 May 19 kl. 07:23

Mann sendt til sykehus etter fall fra flere etasjer i Oslo

En mann er sendt til sykehus etter et fall fra fjerde eller femte etasje i Oslo natt til lørdag. Mannen er alvorlig skadd..

E24 - 15 Aug 19 kl. 09:04

Oslo Børs slår tilbake etter årets tyngste fall

Etter gårsdagens bratte fall stiger Oslo Børs på tross av uroen i markedet..

Aftenposten - I førrgår: 06:16

Jimmy Carter innlagt på sykehus etter nye fall

Tidligere president Jimmy Carter (95) er innlagt på et sykehus i Atlanta etter flere fall, opplyser Carter Center..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 10:35

30 år siden Berlinmurens fall: Folk i øst er fattigere, eldre og mer høyreradikale

BERLIN (Aftenposten): – Livet vårt er delt i et før og et etter Berlinmurens fall. Det som var før, snakker vi knapt om, sier Sandy Bruschies (38)..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Utvalg: – Alle har ikke like muligheter i Norge

Vi har ikke like muligheter uavhengig av kjønn i Norge i dag. Det viser en ny offentlig utredning gjennomført av et regjeringsutnevt utvalg. Utredningen viser at barn og unge i dag vokser opp i et samfunn med tydelig definerte kjønnsroller allerede fra de er små.

P4 - 30 minutter siden

Mann alvorlig skadet i arbeidsulykke

En ung mann er alvorlig skadet etter en arbeidsulykke i Årnes i Akershus. Mannen har trolig falt syv meter, og fått en fot i klemme, opplyser politiet. Vedkommende er sendt til sykehus.

P4 - 30 minutter siden

NTNU ber studenter reise hjem

Også NTNU ber nå sine studenter i Hongkong om å forlate byen som følge av den pågående uroen. Dermed følger de samme råd som Universitet i Bergen ga sine studenter i går. Utenriksdepartementet endret i går reiserådet sitt til Hongkong, og ber norske studenter i byen om å gjøre en forløpende vurdering av sikkerheten..

P4 - 15 minutter siden

Sbanken kutter ansatte

Sbanken kutter i antall ansatte. Banken opplyste i dag at de vil redusere bemanningen i et ukjent omfang for å spare penger. Banken har i dag mer enn 450.

P4 - 1 time siden

Kokevarselet opphevet på Askøy

Kokevarselet er nå opphevet på Askøy. Tirsdag ble alle som er tilknyttet Kleppe vannverk bedt om koke vannet fra springen. Årsaken var en driftsforstyrrelse på renseanlegget.

P4 - 1 time siden

Bjørnebye: Jeg ville gå av selv

Stig Inge Bjørnebye sier han selv ønsket å gi seg som sportslig leder i Rosenborg. I formiddag ble det kjent at 49-åringen slutter i jobben med umiddelbar virkning. Han hadde kontrakt fram til mars 2021.

P4 - 1 time siden

Øker støtten til seksualundevisning i u-land

Norge øker støtten til seksualundervisning i utviklingsland med 75 millioner kroner fordelt over tre år. Støtten skal gå gjennom FN-organisasjonen UNESCO, blant annet til skoler i Mali. Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein sier en helhetlig seksualundervisning er viktig for å styrke kunnskapen om kroppen og forebygge uønskede graviditeter og seksuelt overførbare sykdommer, som hiv..

P4 - 1 time siden

Våpenhvilen brutt

Det skal i formiddag ha blitt skutt raketter fra Gazastripen mot israelsk territorium - til tross for våpenhvilen som ble inngått i morgentimene. Minst fem raketteksplosjoner skal være observert, melder nyhetsbyrået AP. Det er foreløpig ikke klart hvordan Israel vil reagere og hva som vil skje med våpenhvileavtalen..

P4 - 2 timer siden

Advarer mot PHS-kutt

SV frykter at kuttene ved Politihøgskolen i Oslo vil gjøre det vanskeligere å rekruttere studenter med minoritetsbakgrunn. Antallet politistudenter skal kuttes neste år fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved skolens studiested i Oslo. SVs justispolitiske talsperson Petter Eide sier til Dagsavisen at de med minoritetsbakgrunn faller først ut når kravene for å komme inn på skolen skjerpes.

P4 - 2 timer siden

Frykter å møte utenlandske vogntog

Å møte utenlandske vogntog er det flest frykter i trafikken. 55 prosent av de spurte i en undersøkelse YouGov har gjort for Frende forsikring trekker fram dette som sin største frykt. Samferdselsminister Jon Georg Dale har varslet at kravene til tunge kjøretøy skal skjerpes fra denne vinteren.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt