NRK > Nyheter

Thursday, 23 January, 04:34

NRK - 14 Jan 20 kl. 19:20

Person bak flyvideo arrestert

Personen som la ut en video av en rakett som traff det ukrainske passasjerflyet, som havarerte i Iran siste uke, er blitt arrestert av den iranske revolusjonsgarden. Det melder det statlige nyhetsbyrået FARS. Alle de 176 ombord i flyet mistet livet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Iran, FARS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person bak flyvideo, arrestert
NRK - 15 Dec 19 kl. 15:39

Visepresidents kone arrestert

Kona til visepresidenten i Zimbabwe, Constantino Chiwenga, er arrestert for mistanke om svindel og hvitvasking av penger. Det skriver Reuters. Marry Mubaiwa ble arrestert lørdag ettermiddag og vil trolig møte i retten mandag..

NRK - 27 Dec 19 kl. 19:15

Youtubar arrestert i Egypt

En ung egyptisk internettkomikar er arrestert etter at han kritiserte president Abdel-Fattah al-Sisi på YouTube, ifølge ein advokat og lokale medium. Shady Srour (24) blei arrestert på Cairo International Airport tidlegare då han kom frå USA..

NRK - 26 Nov 19 kl. 16:16

To arrestert i Nederland

To menn er arrestert i Nederland mistenkt for å lage bombevester, melder Reuters. De to skal ha blitt arrestert etter at etterretningstjenesten fikk tips om at de drev med noe muffens..

NRK - 25 Oct 19 kl. 14:25

To arrestert i England

En mann og en kvinne er arrestert i Warrington etter at det ble funnet 39 døde personer bak i en lastevogn. Det skriver The Guardian..

Dagbladet - 02 Nov 19 kl. 16:35

Hyllet Breivik i 2012 - arrestert i dag

Under arrangementet Scandza Forum lørdag ble amerikanske Greg Johnson arrestert. - Han har hatt en radikaliseringsrolle, sier PST..

NRK - 28 Oct 19 kl. 21:27

Man arrestert for college-skyting

En mann er arrestert, mistenkt for å ha skutt og drept to mennesker på et universitetsområde i Texas, opplyser lokalt politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 20 Nov 19 kl. 09:21

Mann arrestert etter journalistdrap

Ein maltesisk forretningsmann blei arrestert på yachten sin, mistenkt for drapet på journalisten Daphne Caruana Galizia. Det melder BBC..

NRK - 18 Jan 20 kl. 00:16

IS-kvinnen arrestert

Den 29 år gamle terrorsiktede IS-kvinnen ble arrestert kort tid etter at hun i kveld ankom Gardermoen..

NRK - 28 Oct 19 kl. 21:27

Mann arrestert for student-drap

En mann er arrestert, mistenkt for å ha skutt og drept to mennesker på en fest for studenter ved et college i Texas, opplyser lokalt politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 Nov 19 kl. 05:19

Slåsskjemper arrestert i Lillesand

I Lillesand har politiet fått tak i to menn som er mistenkt for å ha deltat i et masseslagsmål i natt, der en mann fikk et kutt i hodet. Begge er utpekt som aktive gjerningspersoner og er arrestert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Trump deltar i anti-abort-mars

President Donald Trump blir den første amerikanske presidenten som deltar i den årlige marsjen mot abort i Washington. Trump kunngjorde onsdag at han deltar på det som er den største samlingen av abortmotstandere i USA..

NRK - 30 minutter siden

Flere personer skutt i Seattle

I Seattle i delstaten Washington, ble minst en person drept og fem andre kritisk skadd da en person skjøt mot dem i et populært turistområde, opplyser politiet. Ifølge lokale medier leter politiet etter minst en mistenkt i forbindelse med skytingen..

NRK - 2 timer siden

USA ber om håndfaste reformer

Den nye regjeringen i Libanon må vedta reformer for å håndtere den dype økonomiske krisen i landet og for å få slutt på gateprotestene, mener USA. – Den store testen for Libanons regjering blir hvordan den handler, sier utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - 2 timer siden

Hver femte student vil ikke ha barn

Hver femte student i Norge vil ikke ha barn, i følge en undersøkelse Sentio har gjort for Norsk studentorganisasjon og Universitas. Undersøkelsen viser at 57 prosent av norske studenter ønsker seg barn, mens 19 prosent ikke vil ha barn..

NRK - 3 timer siden

Stor interesse for riksrettssaken

Den første dagen av riksrettssaken mot president Donald Trump i Senatet trakk et stort antall TV-seere i USA: Rundt elleve millioner seere var innom sendingen tirsdag, melder Variety. Størst oppslutning hadde Fox News med over 2,6 millioner seere..

NRK - 3 timer siden

WHO berømmer Kina for smittetiltak

Verdens helseorganisasjon sier Kinas tiltak reduserer risikoen for at et nytt lungevirus spres globalt. All trafikk inn og ut av byen Wuhan er stanset. WHO-sjef Tedros Ghebreyesus omtaler tiltakene fra Kinas helsemyndigheter som veldig sterke..

NRK - 5 timer siden

Kraftig økning i politidrap i Rio

Mens antallet drap stupte til knappe 4.000 i Rio de Janeiro i fjor, økte antallet drap utført av brasiliansk politi til drøyt 1.800.

NRK - 5 timer siden

Fikk milliardbot i Canada

En domstol i Canada har beordret Volkswagen til å betale en bot på 1,3 milliarder kroner etter at bilprodusenten sa seg skyldig i å ha brutt miljølovgivningen. Lovbruddene har utspring i utslippsskandalen..

NRK - 5 timer siden

Demokratenes prosedyre i gang

Demokratene begynte onsdag sin prosedyre i riksrettssaken mot Donald Trump og fastholdt at USAs president må avsettes. Demokratene mener at Trump har gjort seg skyldig i maktmisbruk og for å ha forsøkt å hindre Kongressens etterforskning av dette..

NRK - 6 timer siden

Frp snur om ulv

Fremskrittspartiet sier nå at de kan støtte Senterpartiets ønske om å felle to omstridte ulveflokker. Hvis Sp og Frp får med seg Ap på å felle ulveflokkene, vil de få flertall mot regjeringen i Stortinget..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt