NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 19:07

NRK - 14 jan. 20 kl. 19:20

Person bak flyvideo arrestert

Personen som la ut en video av en rakett som traff det ukrainske passasjerflyet, som havarerte i Iran siste uke, er blitt arrestert av den iranske revolusjonsgarden. Det melder det statlige nyhetsbyrået FARS. Alle de 176 ombord i flyet mistet livet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Iran, FARS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person bak flyvideo, arrestert
NRK - 15 des. 19 kl. 15:39

Visepresidents kone arrestert

Kona til visepresidenten i Zimbabwe, Constantino Chiwenga, er arrestert for mistanke om svindel og hvitvasking av penger. Det skriver Reuters. Marry Mubaiwa ble arrestert lørdag ettermiddag og vil trolig møte i retten mandag..

NRK - 27 des. 19 kl. 19:15

Youtubar arrestert i Egypt

En ung egyptisk internettkomikar er arrestert etter at han kritiserte president Abdel-Fattah al-Sisi på YouTube, ifølge ein advokat og lokale medium. Shady Srour (24) blei arrestert på Cairo International Airport tidlegare då han kom frå USA..

NRK - 26 nov. 19 kl. 16:16

To arrestert i Nederland

To menn er arrestert i Nederland mistenkt for å lage bombevester, melder Reuters. De to skal ha blitt arrestert etter at etterretningstjenesten fikk tips om at de drev med noe muffens..

NRK - 12 april 20 kl. 09:01

Mann arrestert for knivstikking

Ein mann i 30-åra blei laurdag arrestert og sikta for å ha knivstikke ein 16 år gamal gut i Sandnes fredag. Mannen blei arrestert i 14-tida, skriv Stavanger Aftenblad. 16-åringen blei ikkje alvorleg skadd, har politiet opplyst..

NRK - 03 juni 20 kl. 11:45

Tidligere førstedame arrestert

Lesothos tidligere førstedame, Maseiah Thabame, ble arrestert på nytt i dag. Thabame er siktet for å ha drept den forrige konen til sin ektemann, tidligere president Thomas Thabane, ifølge Reuters.Hun ble også arrestert for dette i februar..

NRK - 26 feb. 20 kl. 18:59

Biden ikke arrestert i Sør-Afrika

Tidligere visepresident Joe Bidens stab til BBC sier at Biden ikke ble arrestert i Sør-Afrika da han ville besøke Nelson Mandela på 1970-tallet, men at han ble adskilt fra reisefølget. Biden har flere ganger vist til at han ble arrestert på turen..

NRK - 25 okt. 19 kl. 14:25

To arrestert i England

En mann og en kvinne er arrestert i Warrington etter at det ble funnet 39 døde personer bak i en lastevogn. Det skriver The Guardian..

Dagbladet - 02 nov. 19 kl. 16:35

Hyllet Breivik i 2012 - arrestert i dag

Under arrangementet Scandza Forum lørdag ble amerikanske Greg Johnson arrestert. - Han har hatt en radikaliseringsrolle, sier PST..

NRK - 28 okt. 19 kl. 21:27

Man arrestert for college-skyting

En mann er arrestert, mistenkt for å ha skutt og drept to mennesker på et universitetsområde i Texas, opplyser lokalt politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 20 nov. 19 kl. 09:21

Mann arrestert etter journalistdrap

Ein maltesisk forretningsmann blei arrestert på yachten sin, mistenkt for drapet på journalisten Daphne Caruana Galizia. Det melder BBC..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kontroll på brann i Grovfjord

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Alle de fjorten beboerne er evakuret og uskadd, melder politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Kontroll på brann

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det jobbes for øyeblikket med å få kontroll på ni beboere og seks omsorgsleiligheter, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

12-åring pågrepet for rasisme

Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha våknet opp til rasistisk motiverte trusler før møtet med Aston Villa søndag. Politiet har arrestert en 12-åring i saken. Lokalt politi i West Midlands bekrefter pågripelsen på Twitter søndag..

NRK - 45 minutter siden

Flere biler røykskadd

Mellom 20 og 30 biler er røykskadet etter at en container brant i et garasjeanlegg i Kongens gate i Skien i ettermiddag. Det er foreløpig uvisst hvor store skader bilene har..

NRK - 45 minutter siden

Melding om brann i Grovfjord

Nødetatene har rykket ut til melding om brann i Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det opplyser Troms politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

73 gårdsarbeidere testet positivt

200 ansatte ved en gård nær Malvern i England har fått beskjed om å isolere seg selv etter at 73 av dem testet positivt for koronaviruset. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Smitteøknings-rekord i verden

Verdens helseorganisasjon melder at det har vært rekord i antall nye koronasmittede i verden det siste døgnet, ifølge Reuters. I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert over 230.000 nye smittetilfeller av viruset i verden..

NRK - 1 time siden

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drapet på en utenlandsk statsborger på Fergeland i Steinkjer natt til søndag, erkjenner ikke straffskyld. Det forteller mannens advokat, Rolf Christensen, ifølge VG. Han sier og at offeret og siktede var godt bekjent..

NRK - 1 time siden

Beboere må tilbake til isolasjon

Beboere i og rundt byen Lerida i spanske Katalonia har blitt beordret til å gå tilbake til hjemmeisolasjon etter en økning i antall koronasmittede i området, ifølge AFP. De 200.000 i området var også i isolasjon fra resten av regionen forrige helg..

NRK - 1 time siden

Kraftig beruset på Antibac

En mann i 40-årene ble fjernet fra et hotell i Trondheim etter at han drakk seg kraftig beruset på Antibac og forstyrret andre gjester. Det melder politiet på Twitter. Mannen ble sendt til legevakt, og deretter hjem etter å ha blitt klarert der..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt