NRK > Nyheter

Onsdag, 25 November, 18:05

NRK - 09 okt. 20 kl. 10:37

Permitterte tilbake hos Volvo

Alle som har vært permittert hos AB Volvo, får nå vende tilbake til arbeidet, opplyser selskapets pressesjef til SVT. Over 20.000 ansatte i Sverige har på et eller annet vis vært berørt av permitteringene under koronapandemien..
Les mer på NRK


Les mer om:
AB Volvo, SVT, Sverige, Volvo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Permitterte, tilbake, hos, Volvo
NRK - 19 nov. 20 kl. 14:23

Flere permitterte innen servering

Antallet permitterte i serveringsbransjen økte til 12.400 i de to første ukene i november. Om lag 40 prosent jobber i Oslo.

NRK - Igår: 21:09

Volvo sier opp forhandleravtale

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service. Bilia er Nordens største bilforhandler og solgte i fjor nye Volvo-biler for over 6 milliarder kroner i Sverige og Norge..

VG - 03 nov. 20 kl. 07:32

Erna Solberg: Permitterte får høy utbetaling ut mars

ÅLESUND (VG) statsminister Erna Solberg (H) sier krisen innen reiseliv, hotell og restaurant og andre utsatte bransjer gjør at de vil forlenge den økte kompensasjonsgraden for permitterte til 31. mars..

E24 - 03 nov. 20 kl. 08:34

Erna Solberg: Forlenger økt utbetaling for permitterte ut mars

ÅLESUND (VG) statsminister Erna Solberg (H) sier krisen innen reiseliv, hotell og restaurant og andre utsatte bransjer gjør at de vil forlenge den økte kompensasjonsgraden for permitterte til 31. mars..

Aftenposten - 03 nov. 20 kl. 08:39

Erna Solberg: Permitterte får høy utbetaling ut mars

ÅLESUND (VG) statsminister Erna Solberg (H) sier krisen innen reiseliv, hotell og restaurant og andre utsatte bransjer gjør at de vil forlenge den økte kompensasjonsgraden for permitterte til 31. mars..

NRK - 18 nov. 20 kl. 10:31

Erna måtte svare om feriepenger

Statsministeren måtte svare for ordningen hvor permitterte på dagpenger ikke får feriepenger. Solberg svarte at det viktigste er at folk som kan jobbe er i arbeid og ikke at de får feriepenger. Hun la til at permitterte får dagpenger også i ferien..

E24 - 19 nov. 20 kl. 13:51

Tallet på permitterte servitører til værs

Antallet permitterte i serveringsbransjen økte med 55 prosent i de to første ukene i november, viser nye tall fra Nav..

E24 - Igår: 06:40

Volvo sier opp forhandleravtalen med Bilia – får konsekvenser i Norge

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service..

NRK - 17 nov. 20 kl. 14:08

Nav: 6000 nye arbeidssøkere

Tirsdag er det registrert 194.6000 helt ledige, delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos Nav. Det 6000 flere arbeidssøkere enn i forrige uke, viser nye tall fra Nav.

NRK - 06 okt. 20 kl. 16:03

Færre arbeidsledige i Oslo

Tallet på arbeidsledige synker i Oslo. Hovedårsaken er at permitterte går helt eller delvis tilbake til jobb, ifølge NAV. I Oslo er 4,8 prosent av arbeidsstyrken helt uten arbeid, mens tallet er 3,7 på landsbasis..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Diego Maradona er død

Diego Maradona (60) er død. Det melder Argentinas største avis, El Clarin..

NRK - 1 time siden

Biden får tilgang til etteretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 1 time siden

50 personer smittet ved Osloskole

Over 50 personer har fått påvist koronasmitte på Apalløkka skole i Oslo. Det opplyser skolen selv på sine hjemmesider. Det skal være både lærere og elever blant de smittede.

NRK - 1 time siden

Ingen krise for fiskerinæringa

Fiskerinæringa er ikke særlig påvirka av koronasituasjonen. Det sier administrerende direktør Audun Maråk i Fiskebåt - interesseorganisasjonen for fiskeflåta. Årsaken er blant annet at regelverket er blitt tilpasset fiskerinæringa under pandemien..

NRK - 1 time siden

Regjeringssoldater fra Tsjad drept

Fire regjeringssoldater fra Tsjad ble drept da en mine lagt ut av jihadister sprengte båten de var om bord i på Tsjadsjøen. En kilde i forsvaret i Tsjad sier det var terrorgruppa Boko Haram som hadde utplassert den improviserte minen..

NRK - 1 time siden

LO krever krisetiltak for studenter

LO etterlyser økonomisk støtte til permitterte og arbeidsløse studenter som har mista deltidsjobben og store delar av inntekta under koronakrisa. LO frykter at mange studenter ikke vil få råd til å fullføre utdanningen, skriver FriFagbevegelse..

NRK - 1 time siden

Drapstiltalt var psykotisk

Mannen som jaget flere personer med kniv før han stakk ned en tilfeldig mann på Grünerløkka i Oslo i fjor sommer, var psykotisk, mener påtalemyndigheten. Tiltalte er tidligere straffedømt. Han er fra Tsjetsjenia og har russisk statsborgerskap..

NRK - 1 time siden

Merkel varsler stans i koronapenger

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel sier til den tyske avisen Bild at tyske myndigheter ikke kan opprettholde den koronarelaterte pengestøttengjennom vinteren..

NRK - 1 time siden

19 smittet på sykehjem i Rogaland

Tolv beboere og sju ansatte ved et sykehjem i Vindafjord kommune i Rogaland er smittet av covid-19. To eldre kvinner er døde. En kvinne i 90-årene døde lørdag på sykehjemmet Vindafjordtunet.

NRK - 2 timer siden

37 døde i bussulykke i Brasil

Minst 37 personer har omkommet i en kollisjon mellom en buss og en lastebil sydøst i Brasil, melder lokalt politi til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt