NRK > Nyheter

Torsdag, 06 Mai, 12:06

NRK - 09 okt. 20 kl. 10:37

Permitterte tilbake hos Volvo

Alle som har vært permittert hos AB Volvo, får nå vende tilbake til arbeidet, opplyser selskapets pressesjef til SVT. Over 20.000 ansatte i Sverige har på et eller annet vis vært berørt av permitteringene under koronapandemien..
Les mer på NRK


Les mer om:
AB Volvo, SVT, Sverige, Volvo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Permitterte, tilbake, hos, Volvo
NRK - 19 nov. 20 kl. 14:23

Flere permitterte innen servering

Antallet permitterte i serveringsbransjen økte til 12.400 i de to første ukene i november. Om lag 40 prosent jobber i Oslo.

NRK - 23 nov. 20 kl. 21:09

Volvo sier opp forhandleravtale

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service. Bilia er Nordens største bilforhandler og solgte i fjor nye Volvo-biler for over 6 milliarder kroner i Sverige og Norge..

E24 - 26 nov. 20 kl. 07:49

Volvo-forhandler tar inntektstap i milliardklassen med knusende ro

Uten forvarsel sa Volvo opp salgsavtalen med sin største forhandler i Norge etter nesten 90-års samarbeid. Bilia-kjeden venter å tape et milliardbeløp på Volvo-bruddet..

E24 - 07 jan. 21 kl. 17:49

Reagerer på Solbergs utspill om permitterte: – Det er veldig brutalt

Statsministerens oppfordring til permitterte om å søke nye jobber skaper reaksjoner hos en rekke opposisjonspolitikere. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum krever svar fra regjeringen..

VG - 23 april 21 kl. 11:29

Slår alarm om permitterte: - Taper penger på å komme tilbake på jobb

Direktør Petter Brodahl i Berg-Hansen reisebyrå sier Stortinget kan gjøre en «alvorlig feil» dersom regjeringens forslag om feriepenger til permitterte blir vedtatt slik det ligger nå..

VG - 03 nov. 20 kl. 07:32

Erna Solberg: Permitterte får høy utbetaling ut mars

ÅLESUND (VG) statsminister Erna Solberg (H) sier krisen innen reiseliv, hotell og restaurant og andre utsatte bransjer gjør at de vil forlenge den økte kompensasjonsgraden for permitterte til 31. mars..

E24 - 03 nov. 20 kl. 08:34

Erna Solberg: Forlenger økt utbetaling for permitterte ut mars

ÅLESUND (VG) statsminister Erna Solberg (H) sier krisen innen reiseliv, hotell og restaurant og andre utsatte bransjer gjør at de vil forlenge den økte kompensasjonsgraden for permitterte til 31. mars..

Aftenposten - 03 nov. 20 kl. 08:39

Erna Solberg: Permitterte får høy utbetaling ut mars

ÅLESUND (VG) statsminister Erna Solberg (H) sier krisen innen reiseliv, hotell og restaurant og andre utsatte bransjer gjør at de vil forlenge den økte kompensasjonsgraden for permitterte til 31. mars..

NRK - 18 nov. 20 kl. 10:31

Erna måtte svare om feriepenger

Statsministeren måtte svare for ordningen hvor permitterte på dagpenger ikke får feriepenger. Solberg svarte at det viktigste er at folk som kan jobbe er i arbeid og ikke at de får feriepenger. Hun la til at permitterte får dagpenger også i ferien..

E24 - 19 nov. 20 kl. 13:51

Tallet på permitterte servitører til værs

Antallet permitterte i serveringsbransjen økte med 55 prosent i de to første ukene i november, viser nye tall fra Nav..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Etterforskar dødsfall som drap

Ei eldre kvinne blei torsdag funnen død i ein bustad i Lyngdal i Agder. Ein person som var på staden er arrestert, og politiet etterforskar saka som drap opplyser politiet i ei pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Lyngdal

Bevæpnet politiet rykket ut til en adresse i Lyngdal for å undersøke et dødsfall. Det er snakk om et mistenkelig dødsfall, sier politiets innsatsleder til Lyngdals avis. Det er foreløpig for tidlig å si om det kan ligge noe kriminelt bak dødsfallet..

NRK - 15 minutter siden

54 millioner til psykisk helse

Helse sør-øst gir en tilleggsbevilgning på 53,8 millioner kroner til psykisk helsevern for barn og unge. Under pandemien har barn og unge fått flere og mer alvorlige psykiske lidelser som følge av smitteverntiltak..

NRK - 45 minutter siden

Flere smittet i Skien

Oppdaterte tall viser at smittetallene i Skien er høyere enn det som var registrert i morges. Totalt 38 personer i Skien har fått påvist koronaviruset. To personer er tilknytta rusmiljøet.

NRK - 30 minutter siden

Hver tredje søknad avslått

Kulturminister Abid Raja deler ut nye stimuleringspenger til kulturlivet. De som fikk avslag i forrige runde ble bedt om å søke på nytt. Men også denne gangen fikk hver tredje søker avslag..

NRK - 1 time siden

Følsvik blir ny LO-leiar

Peggy Hessen Følsvik er torsdag valt som ny leiar for LO. Følsvik har vore fungerande leiar i LO etter at Hans-Christian Gabrielsen døde brått natt til tysdag 9. mars..

NRK - 1 time siden

Brann i Sunnfjord

Det er meldt om gras- og lyngbrann i Vevring i Sunnfjord. Brannvesen er på staden. Det brenn i eit skogsfelt med fare for spreiing vidare i terrenget.

NRK - 1 time siden

Nytt koronadødsfall i Bærum

Bærum kommune opplyser at en innbygger med påvist koronasmitte har dødd. Budstikka skriver at det nå er registrert 42 koronadødsfall i Bærum..

NRK - 1 time siden

Noreg inn i EUs forsvarssamarbeid

Noreg, USA og Canada skal torsdag bli ein del av eit EU-prosjekt om militær mobilitet. Det er første gong EU slepp til land utanfrå i forsvarssamarbeidet Pesco. Det er venta at EUs forsvarsministrar gir tommelen opp for dette under møtet torsdag..

NRK - 1 time siden

Funnet skyldig i attentatplan

En norskiraner er nok en gang funnet skyldig i å ha medvirket til en attentatplan mot en iransk flyktning i Danmark i 2018, melder NTB. Mannen ble i juni fjor dømt til sju års fengsel. Mannen har bodd i Norge i ti år og er norsk statsborger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt