P4 > Nyheter

Sunday, 25 August, 00:16

P4 - 13 Aug 19 kl. 23:08

Permittert etter Esptein-selvmord

To fengselsvakter er permittert og direktøren i fengselet der milliardæren Jeffrey Epstein begikk selvmord i New York lørdag er omplassert.
Det melder nyhetsbyrået AFP.
Han skulle ha vært under særlig overvåking etter et tidligere selvmordsforsøk. Milliardæren var siktet for menneskehandel og overgrep mot mindreårige jenter..
Les mer på P4


Les mer om:
Jeffrey Epstein, New York, AFP, Esptein

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Permittert, etter, Esptein-selvmord
NRK - 13 Aug 19 kl. 20:52

USA: Fengselsbetjenter permittert

I USA er to fengselsbetjenter permittert etter at Jeffrey Epstein begikk selvmord i et fengsel i New York. Det opplyser det amerikanske justisdepartementet til nyhetsbyrået Reuters. Fengselsdirektøren er i tillegg omplassert..

NRK - 16 Jul 19 kl. 08:03

Fjerner selvmord-scene

Netflix fjerner en kontroversiell selvmord-scene fra dramaserien deres "13 Reaons Why" etter råd fra medisinske eksperter. Det opplyser Netflix på Twitter. Serien har fått kritikk fra flere hold for å glorifisere selvmord.

Dagbladet - 24 Jul 19 kl. 11:54

Mener selvmord må etterforskes

Medvirkning til selvmord er straffbart. Derfor bør politiet etterforske bedre om selvmord skyldes mobbing, mener spesialetterforsker..

Dagbladet - 11 Jul 19 kl. 10:16

Dømt for oppfordring til selvmord - kaller det ytringsfrihet

Michelle Carter (22) ble dømt til fengsel etter å ha oppfordret kjæresten til å begå selvmord. Advokatene mener ytringsfriheten beskytter henne fra kriminelt ansvar..

P4 - 24 Jul 19 kl. 12:05

- Selvmord bør etterforskes bedre

Politiet bør etterforske bedre om selvmord skyldes mobbing. Det mener spesialetterforsker Stig Andersen. I følge straffeloven kan den som medvirkes til at noen tar sitt eget liv straffes med fengsel i opp mot 12 år.

P4 - 29 Apr 19 kl. 12:33

Varsler flere permitteringer

Widerøe varsler flere permitteringer som følge av streiken i SAS. Fra før har de permittert ansatte ved 14 flyplasser på grunn av mindre behov for bakkemannskap. Ifølge Widerøe blir mellom 100 og 200 personer permittert, i første omgang frem til torsdag, melder NRK..

VG - 02 May 19 kl. 17:23

Økning i antall selvmord etter anerkjent Netflix-serie

Ifølge en ny studie var det en økning i selvmord blant ungdommer i USA etter premieren på Netflix-serien «13 Reasons Why»..

VG - 02 May 19 kl. 17:23

Økning i antall selvmord etter anerkjent Netflix-serie

Ifølge en ny studie var det en økning i selvmord blant ungdommer i USA etter premieren på Netflix-serien «13 Reasons Why»..

Dagbladet - 03 Jun 19 kl. 11:46

Dette vet vi om selvmord blant foreldre til barnevernsbarn

Vi vet ikke nok om hvorfor foreldre til barn med barnevernserfaring har høyere risiko både for dødsfall og selvmord..

VG - 11 May 19 kl. 08:57

Bestefars selvmord

Etter et langt liv med store smerter tok Bjørn Gustav Brenna (77) sin drastiske beslutning. Hvorfor er det så vanskelig å snakke om at eldre mennesker begår selvmord?.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Truffet av lyn på golfturnering

Flere tilskuere er skadet etter et lynnedlsag under golfturnering i Atlanta i USA. Det melder ESPN. To av tilskuerne skal være alvorlig skadet.

P4 - 45 minutter siden

Mulig orkan i Karibien

En tropisk storm i det karibiske hav kan i løpet av de neste dagene utvikle seg til en orkan. Det advarer det amerikanske orkansenteret. Stormen ligger nå drøyt 1000 kilometer øst for Barbados, men det er foreløpig for tidlig å si hvilke området som kan bli rammet av den potensielle orkanen..

P4 - 45 minutter siden

Israel: Stanset angrep

Det israelske forsvaret hevder de har angrepet flere mål i Syria for å hindre det de sier skulle være et stort iransk droneangrep mot israelske mål. Isrealske myndigheter anklager Iran og det syriske regimet for å ha planlagt angrepet..

P4 - 1 time siden

Ligger på 25 meters dyp

Bilen som havnet i vannet ved fergekaia i Svolvær i kveld, liggerp å 25 meters dyp. Det opplyser politiet. Tre personer som satt i bilen ble hentet opp av dykkere.

P4 - 1 time siden

Trump: - Store forventninger

Donald Trump sier han tror det blir oppnådd mye på G7-toppmøtet i Frankrike i helgen. Det siste den amerikanske presidenten gjorde før han reise til Frankrike var å true med straffetoll på fransk vin. Det var et svar på at Frankrike i juli vedtok å skattelegge amerikanske selskaper som Google, Apple og Facebook.

P4 - 2 timer siden

Lastebilnæringen frykter bomregning

Lastebilnæringen frykter at det er den som må betale for bomrabattene til privatbilene, etter regjeringens bomavtale. Siden 2016 har ferge- og bompengekostnadene for lastebiler steget med 42,4 prosent, ifølge tall fra SSB. Andreas Hagen, i PostNord, som er et av de selskapene som bruker veinettet mest sier til Aftenposten at han frykter at de økte kostnadene dyttes over på deres næring..

P4 - 2 timer siden

Vil ikke blokkere avtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og Sør-Amerika. Det opplyser landets regjering i dag. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen.

P4 - 2 timer siden

TIl sykehus etter å ha havnet i vannet

De tre personene som ble hentet opp av en bil som havnet i vannet i Svolvær i kveld, er nå sendt til sykehus i Tromsø med helikopter. Bilen kjørte i vannet ved fergekaia rundt klokken 20. Nødetatene og dykkere var på stedet rundt et kvarter senere, og fikk de tre ut av bilen og opp på land.

P4 - 3 timer siden

Kraftig brann på ferieøy

En kraftig skogbrann har brutt ut på den greske ferieøya Samos. Minst to hoteller er evakuert ved byen Pythagorion. Reiseselskapet TUI opplyser at 16 nordmenn som bor på et hotell i området er flyttet.

P4 - 3 timer siden

Ingebrigtsen to og tre 1500

Filip Ingebrigtsen ble nummer tre på 1500-meteren i Paris, med 3.31.06, mens lillebror Jakob ble nummer fire med 3.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt