P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 14:01

P4 - 13 Aug 19 kl. 23:08

Permittert etter Esptein-selvmord

To fengselsvakter er permittert og direktøren i fengselet der milliardæren Jeffrey Epstein begikk selvmord i New York lørdag er omplassert.
Det melder nyhetsbyrået AFP.
Han skulle ha vært under særlig overvåking etter et tidligere selvmordsforsøk. Milliardæren var siktet for menneskehandel og overgrep mot mindreårige jenter..
Les mer på P4


Les mer om:
Jeffrey Epstein, New York, AFP, Esptein

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Permittert, etter, Esptein-selvmord
NRK - 13 Aug 19 kl. 20:52

USA: Fengselsbetjenter permittert

I USA er to fengselsbetjenter permittert etter at Jeffrey Epstein begikk selvmord i et fengsel i New York. Det opplyser det amerikanske justisdepartementet til nyhetsbyrået Reuters. Fengselsdirektøren er i tillegg omplassert..

P4 - 04 Dec 19 kl. 08:07

Økning i selvmord blant menn

Flere menn begår selvmord. Det viser nye tall fra Dødsårsakstatistikken som Folkehelseinstituttet la fram i morges. Mens 405 menn begikk selvmord i 2017, økte tallet i fjor til 472.

NRK - 16 Jul 19 kl. 08:03

Fjerner selvmord-scene

Netflix fjerner en kontroversiell selvmord-scene fra dramaserien deres "13 Reaons Why" etter råd fra medisinske eksperter. Det opplyser Netflix på Twitter. Serien har fått kritikk fra flere hold for å glorifisere selvmord.

Dagbladet - 24 Jul 19 kl. 11:54

Mener selvmord må etterforskes

Medvirkning til selvmord er straffbart. Derfor bør politiet etterforske bedre om selvmord skyldes mobbing, mener spesialetterforsker..

NRK - 04 Dec 19 kl. 07:53

Økning i selvmord blant menn

Flere menn begår selvmord, viser nye tall fra Folkehelseinstituttet. Selvmordsraten har variert de siste tre årene. For kvinner står raten stille.

NRK - 10 Sep 19 kl. 17:33

For mange begår selvmord

Statsministeren inviterte til åpent hus i statsministerboligen på verdensdagen for selvmord. Hun mener selvmordsforebygging har vært for lavt prioritert. – For mange unge mennesker begår selvmord, sa statsminister Erna Solberg tirsdag..

Dagbladet - 11 Jul 19 kl. 10:16

Dømt for oppfordring til selvmord - kaller det ytringsfrihet

Michelle Carter (22) ble dømt til fengsel etter å ha oppfordret kjæresten til å begå selvmord. Advokatene mener ytringsfriheten beskytter henne fra kriminelt ansvar..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 09:24

230 ansatte i Årdal kan bli permittert

Solcellefabrikken Norsun i Årdal har sendt ut varsel til 230 ansatte om at de kan bli permittert, ifølge lokalavisa Porten.no..

P4 - 24 Jul 19 kl. 12:05

- Selvmord bør etterforskes bedre

Politiet bør etterforske bedre om selvmord skyldes mobbing. Det mener spesialetterforsker Stig Andersen. I følge straffeloven kan den som medvirkes til at noen tar sitt eget liv straffes med fengsel i opp mot 12 år.

P4 - 15 Oct 19 kl. 09:27

230 ansatte i Årdal kan bli permittert

230 ansatte på solcellefabrikken Norsun i Årdal kan bli permittert. Det melder lokalavisen Porten.no.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Vy-sjef: - Veldig godt med en seier

- Det kjennes veldig fortjent å vinne kampen om Bergensbanen. Det sier konserndirektør Arne Fosen. I dag ble det klart at de vant kampen om å kjøre persontog på blant annet Bergensbanen, og dermed unngikk de å gå på sitt tredje jernbanenederlag på rad.

P4 - 10 minutter siden

Norge slo Sør-Korea

Norge slo Sør-Korea 36-25 i håndball-VM i Japan tirsdag. Norge tok føringen tidlig i kampen og ledet 20-10 til pause. Nå topper Norge sin gruppe foran Tyskland..

P4 - 45 minutter siden

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina. Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..

P4 - 1 time siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 1 time siden

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 1 time siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 1 time siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.

P4 - 2 timer siden

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken. Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet. I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.

P4 - 1 time siden

Advarer mot ecstasypiller

Tolletaten advarer nå mot ecstasypiller som kan være dødelige. Pillene er blå og trekantet og har en hodeskallelogo på seg. I følge Tolletaten er det sammensetningen i pillene som er farlige.

P4 - 2 timer siden

Vy får kjøre tog på Bergensbanen

Vy vant anbudet om å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen fra desember 2020. Det kunngjorde Jernbanedirektoratet mandag. Vy har tidligere tapt to anbud..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt