P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 19:35

P4 - 13 Aug 19 kl. 23:08

Permittert etter Esptein-selvmord

To fengselsvakter er permittert og direktøren i fengselet der milliardæren Jeffrey Epstein begikk selvmord i New York lørdag er omplassert.
Det melder nyhetsbyrået AFP.
Han skulle ha vært under særlig overvåking etter et tidligere selvmordsforsøk. Milliardæren var siktet for menneskehandel og overgrep mot mindreårige jenter..
Les mer på P4


Les mer om:
Jeffrey Epstein, New York, AFP, Esptein

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Permittert, etter, Esptein-selvmord
NRK - 13 Aug 19 kl. 20:52

USA: Fengselsbetjenter permittert

I USA er to fengselsbetjenter permittert etter at Jeffrey Epstein begikk selvmord i et fengsel i New York. Det opplyser det amerikanske justisdepartementet til nyhetsbyrået Reuters. Fengselsdirektøren er i tillegg omplassert..

P4 - 04 Dec 19 kl. 08:07

Økning i selvmord blant menn

Flere menn begår selvmord. Det viser nye tall fra Dødsårsakstatistikken som Folkehelseinstituttet la fram i morges. Mens 405 menn begikk selvmord i 2017, økte tallet i fjor til 472.

P4 - 04 Jan 20 kl. 11:14

Reagerer på dekningen av Behns selvmord

Selvmordsforsker Fredrik Walby og Landsforeningen for etterlatte etter selvmord er kritisk til pressens dekning av Ari Behns død. Til NRK sier de at pressen i for stor grad har hyllet og romantisert det som skjedde, og ikke fått frem at selvmord er en alvorlig psykisk lidelse. Walby roser samtidig talen til Behns datter til faren for å være åpen om at selvmord er en krise man trenger hjelp til å komme ut av.

NRK - 16 Jul 19 kl. 08:03

Fjerner selvmord-scene

Netflix fjerner en kontroversiell selvmord-scene fra dramaserien deres "13 Reaons Why" etter råd fra medisinske eksperter. Det opplyser Netflix på Twitter. Serien har fått kritikk fra flere hold for å glorifisere selvmord.

Dagbladet - 24 Jul 19 kl. 11:54

Mener selvmord må etterforskes

Medvirkning til selvmord er straffbart. Derfor bør politiet etterforske bedre om selvmord skyldes mobbing, mener spesialetterforsker..

NRK - 04 Dec 19 kl. 07:53

Økning i selvmord blant menn

Flere menn begår selvmord, viser nye tall fra Folkehelseinstituttet. Selvmordsraten har variert de siste tre årene. For kvinner står raten stille.

P4 - 01 Jan 20 kl. 19:49

Vil kartlegge årsakene til selvmord

- Vi må bli flinkere til å snakke om det som er vanskelig. Det sa statsminister Erna Solberg i sin nyttårstale i kveld, som i likhet med kong Harald , i går, viet mye tid til å snakke om mental helse etter Ari Behns selvmord. Statsministeren fortalte at regjeringen skal ta et initiativ for å kartlegge årsakene til psykiske helseutfordringer og selvmord..

Dagbladet - 03 Jan 20 kl. 07:05

Siste med Marie Simonsen: Reaksjonene etter Ari Behns selvmord

Hva er grensene for pressedekningen av selvmord? Hør episoden i spilleren under, eller i din foretrukne podcastspiller..

NRK - 10 Sep 19 kl. 17:33

For mange begår selvmord

Statsministeren inviterte til åpent hus i statsministerboligen på verdensdagen for selvmord. Hun mener selvmordsforebygging har vært for lavt prioritert. – For mange unge mennesker begår selvmord, sa statsminister Erna Solberg tirsdag..

Dagbladet - 11 Jul 19 kl. 10:16

Dømt for oppfordring til selvmord - kaller det ytringsfrihet

Michelle Carter (22) ble dømt til fengsel etter å ha oppfordret kjæresten til å begå selvmord. Advokatene mener ytringsfriheten beskytter henne fra kriminelt ansvar..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Sor risiko for at viruset kommer til Norge

- Risikoen for at coronaviruset kommer til Norge er stor. Det er beskjeden fra eksperter på smittevern. Førsteamanuensis i mikrobiologi og smittevern ved Universitetet i Sør-Øst-Norge, Jörn Klein, sier til E24 at det bare er et spørsmål om tid, fordi vi lever i et internasjonalt samfunn som reiser mye.

P4 - 1 time siden

UD vurderer tiltak

Utenriksdepartementet vurderer fortløpende behov for tiltak som følge av coronaviruset. Flere europeiske land tilbyr nå hjelp til borgere som befinner i byen Wuhan, der viruset brøt ut, eller andre steder i samme provins i Kina. Det gjør ikke Norge.

P4 - 1 time siden

Vil presentere Midtøsten-plan

USAs president Donald Trump varsler at han vil offentliggjøre sin plan for Midtøsten i morgen. Det sa Trump etter et møte med Israels statsminister Benjamin Netanyahu i Det hvite hus nå i kveld norsk tid..

P4 - 1 time siden

Tidlig ute med pollenvarsel

Dårlig nytt for pollenallergikerne - men pollensesongen begynner trolig langt tidligere nn vanlig. Og allerede nå begynner den daglige pollenvarslingen - rundt en måned tidligere enn det som er normalt. For det det varme vinterbæret fører til tidligere blomstring, og folk i berørte områder som sliter med pollenallergi bør starte medisinering nå, råder astma- og allergiforbundet..

P4 - 1 time siden

Vil avhøre prins Andrew

Prins Andrew kan bli kalt inn til avhør om Jeffrey Epstein. Amerikansk påtalemyndighet og FBI har bedt omå få avhøre 59-åringen, men han har ennå ikke svart, skriver The New York Times. Prinsen, som har vært utsatt for mye kritikk for sitt nære vennskap med Esptein, har tidligere sagt at han vil bistå i etterforskningen.

P4 - 1 time siden

IS-mann kan ikke dømmes

En mann, som for to år siden ble dømt til seks og et halvt års fengsel for deltakelse i IS, kan ikke dømmes for bortføring av kona og deres fem barn. Riksadvokaten har nå henlagt saken, melder NRK. Barna, som var mellom ett og åtte år gamle, ble sammen med kona tatt med til Syria og holdt innesperret i Raqqa i flere uker.

P4 - 1 time siden

Vil teste Frp

SV vil teste om Fremskrittspartiet virkelig er fri fra regjeringen etter regjerings-exiten forrige uke. I morgen vil de fremme rundt 70 forslag om klima, abort og pensjon i Stortinget, sier SV-leder Audun Lysbakken til Aftenposten. Lysbakken viser til at Frp har sagt at det nå er en helt ny politisk situasjon, og at SV derfor vil teste hva det er mulig å få flertall for..

P4 - 2 timer siden

Høyt smell ved gård i Lillestrøm

Den mulige eksplosjonen politiet rykket ut til ved en gård i Lillestrøm sent i ettermiddag, viste seg å være fyrverkeri. Det kom melding om et høyt smell og at det brant, men nå er situasjonen avklart. Politiet melder at et firma har destruert fyrverkeri i et steinbrudd i nærheten av en gård.

P4 - 1 time siden

Bevisstløs etter ulykke

En person sitter fastklemt og er bevisstløs etter en trafikkulykke på E8 ved Balsfjord. Det opplyser politiet i Troms. Det jobbes nå med frigjøring.

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale

En tidligere sentral politiker i SV er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Ifølge politiet har mannen vært i besittelse av rundt 1300 bilder og videoer som blant annet viser overgrep mot barn ned i tiårsalderen. Mannen skal ved enkelte anledninger også ha delt bilder med andre.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt