P4 > Nyheter

Torsdag, 06 August, 18:11

P4 - 13 aug. 19 kl. 23:08

Permittert etter Esptein-selvmord

To fengselsvakter er permittert og direktøren i fengselet der milliardæren Jeffrey Epstein begikk selvmord i New York lørdag er omplassert.
Det melder nyhetsbyrået AFP.
Han skulle ha vært under særlig overvåking etter et tidligere selvmordsforsøk. Milliardæren var siktet for menneskehandel og overgrep mot mindreårige jenter..
Les mer på P4


Les mer om:
Jeffrey Epstein, New York, AFP, Esptein

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Permittert, etter, Esptein-selvmord
NRK - 13 aug. 19 kl. 20:52

USA: Fengselsbetjenter permittert

I USA er to fengselsbetjenter permittert etter at Jeffrey Epstein begikk selvmord i et fengsel i New York. Det opplyser det amerikanske justisdepartementet til nyhetsbyrået Reuters. Fengselsdirektøren er i tillegg omplassert..

P4 - 04 des. 19 kl. 08:07

Økning i selvmord blant menn

Flere menn begår selvmord. Det viser nye tall fra Dødsårsakstatistikken som Folkehelseinstituttet la fram i morges. Mens 405 menn begikk selvmord i 2017, økte tallet i fjor til 472.

Klartale - 30 mars 20 kl. 15:26

Over 1.200 kulturansatte blir permittert

Over 1.000 ansatte ved teatre ble permittert på mandag. Over 200 blir permittert på museer..

NRK - 11 mai 20 kl. 21:38

Opphever permitteringer

Etter det NRK kjenner til, oppheves trolig permitteringene til spillerne i Start og resten av det sportslige apparatet i morgen. De har til nå vært permittert 25 %. Administrasjonen er permittert 100 %..

P4 - 04 jan. 20 kl. 11:14

Reagerer på dekningen av Behns selvmord

Selvmordsforsker Fredrik Walby og Landsforeningen for etterlatte etter selvmord er kritisk til pressens dekning av Ari Behns død. Til NRK sier de at pressen i for stor grad har hyllet og romantisert det som skjedde, og ikke fått frem at selvmord er en alvorlig psykisk lidelse. Walby roser samtidig talen til Behns datter til faren for å være åpen om at selvmord er en krise man trenger hjelp til å komme ut av.

NRK - 16 juli 19 kl. 08:03

Fjerner selvmord-scene

Netflix fjerner en kontroversiell selvmord-scene fra dramaserien deres "13 Reaons Why" etter råd fra medisinske eksperter. Det opplyser Netflix på Twitter. Serien har fått kritikk fra flere hold for å glorifisere selvmord.

Dagbladet - 24 juli 19 kl. 11:54

Mener selvmord må etterforskes

Medvirkning til selvmord er straffbart. Derfor bør politiet etterforske bedre om selvmord skyldes mobbing, mener spesialetterforsker..

NRK - 19 mai 20 kl. 07:47

Ingen økning i selvmord

Helsemyndighetene i Norge ser ingen tegn til at flere nordmenn har begått selvmord som følge av den globale koronakrisen.Det bekrefter Helsedirektoratet til Bergens Tidende. Politiet mener det kan ha vært en nedgang i selvmord..

NRK - 04 des. 19 kl. 07:53

Økning i selvmord blant menn

Flere menn begår selvmord, viser nye tall fra Folkehelseinstituttet. Selvmordsraten har variert de siste tre årene. For kvinner står raten stille.

P4 - 01 jan. 20 kl. 19:49

Vil kartlegge årsakene til selvmord

- Vi må bli flinkere til å snakke om det som er vanskelig. Det sa statsminister Erna Solberg i sin nyttårstale i kveld, som i likhet med kong Harald , i går, viet mye tid til å snakke om mental helse etter Ari Behns selvmord. Statsministeren fortalte at regjeringen skal ta et initiativ for å kartlegge årsakene til psykiske helseutfordringer og selvmord..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

- Ny smittebølge i Finland

Det er en ny smittebølge på vei i Finland, advarer myndighetene i landet. Hver smittede person i Finland smitter nå mer enn en person, noe som betyr at smitten er på vei opp. Helsemyndighetene omtaler i dag situasjonen som ekstremt skjør, og de varsler nye tiltak neste uke..

P4 - 1 time siden

Kan bli tropedag

Det kan bli så varmt de neste to dagene at Norge får sin første tropedag igjen på over en måned. Forrige gang det ble målt over 30 grader i Norge var 28. juni, på Værnes.

P4 - 1 time siden

- Tenk deg nøye om før du reiser

Alle som vurderer å reise til utlandet bør tenke seg nøye om. Det er den klare oppfordringen fra utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Hun sier utviklingen i flere europeiske land dessverre går i feil retning, og hun advarer om at både smittesituasjon og lokale restriksjoner kan endre seg raskt.

P4 - 1 time siden

Ingen smittet på Fridjof Nansen

Ingen om bord på Hurtigruteskipet Fridtjof Nansen er smittet av koronaviruset. Det opplyser selskapet i en pressemelding nå. Mannskap og gjester har blitt testet etter at fire i mannskapet fikk lette forkjølelsessymptomer på mandag.

P4 - 2 timer siden

Fraråder reiser til flere land

Utenriksdepartementet endrer reiserådene og fraråder nå reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Det blir innført karanteneplikt fra midnatt til lørdag 8. august for reiser til disse landene.

P4 - 1 time siden

Prisene på munnbind øker

Prisene på munnbind i Norge har mer en sjudoblet seg den siste tiden. Apotekkjeden Boots opplyser til NRK at salget av munnbind har økt med 85 prosent fra juni til juli, og dette påvirker prisen. Mens en pakke med 50 munnbind før kostet 100 kroner, har dette nå steget til 790 kroner..

P4 - 1 time siden

NHO vil ha færre på hjemmekontor

Det bør legges til rette for at flere bedrifter kan ha folk fysisk på jobb, og færre i hjemmekontor. Det mener NHO. De er innkalt til møte med helseministeren om smitteverntiltak og bruk av munnbind i dag klokken 17.

P4 - 2 timer siden

- Må ikke gå på store private fester

Oslo-borgere må ikke delta eller arrangere store private fester. Det er den klare oppfordringen fra helsebyråd Robert Steen. Fire personer i Oslo vest er smittet etter fire private fester med mange deltakere i forrige uke.

P4 - 2 timer siden

Smitten øker i Indre Østfold

Det er registrert seks nye tilfeller av koronasmitte i Indre Østfold Nå har til sammen 13 personer i kommunen fått påvist smitten. Kommuneoverlegen opplyser til Dagbladet at de så langt ikke har fått noen informasjon om hvor de seks personene har vært, eller hva som kan være smittekilden..

P4 - 2 timer siden

Ingen flere smittet på Viking Star

Det er ingen nye smittetilfeller på cruiseskipet Viking Star. Det opplyser Ålesund kommune i en pressemelding nå. Hele mannskapet på 105 personer er testet etter at en person om bord fikk påvist koronaviruset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt