Dagbladet > Nyheter

Monday, 14 October, 00:14

Dagbladet - 11 Jul 19 kl. 23:29

Per Willy Amundsen mener Tommy Robinson bør få asyl i Norge

I dag ble det klart at den tidligere EDL-lederen dømmes til ni måneder fengsel. Nå tar stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (Frp) til orde for at han bør få asyl i Norge..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
EDL, Per-Willy Amundsen, Norge, Willy Amundsen, Tommy Robinson

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Per, Willy, Amundsen, mener, Tommy, Robinson, bør, , asyl, i Norge
Hegnar.no - 27 Apr 19 kl. 08:17

Per-Willy Amundsen ferdig med avis-boikott

Stortingspolitiker Per-Willy Amundsen (Frp) har avsluttet sin ett år lange boikott av journalister i Mediehuset iTromsø..

VG - 17 Sep 19 kl. 11:31

Per-Willy Amundsen ut mot Abid Raja: – Drar med seg statsministeren ned i søla

Frp-politiker Per-Willy Amundsen sier det ville vært helt umulig for partiet og samarbeide med Venstre dersom Abid Raja (V) ble partileder..

P4 - 29 Sep 19 kl. 21:39

Lite støtte til Amundsen

Det er lite støtte blant Frps stortingsrepresentanter til Per Willy Amundsens forslag om å frata Abid Raja vervet som visepresident på Stortinget. Amundsen mener uttalelsene til Raja om Frp de siste ukene gjør at han bør fratas vervet. I morgen møtes partiets stortingsrepresentanter til sitt første gruppemøte siden juni, der Amundsen har sagt at han vil komme med forslaget.

Dagbladet - 23 Apr 19 kl. 15:01

Amundsen: - Uklokt og skuffende av Solberg å åpne for å hente barn av IS-krigere

Frps Per-Willy Amundsen er skuffet over at statsminister Erna Solberg (H) likevel åpner for å hente barn i IS-områdene hjem til Norge. Svært uklokt, mener han..

P4 - 16 Jul 19 kl. 13:44

Facebook har slettet innlegg fra Amundsen

Facebook har valgt å slette innlegget fra tidligere justisminister Per-Willy Amundsen som nylig la ut en status til støtte for islamkritikeren Tommy Robinson. Amundsen hevder at Facebook kontaktet ham på fredag og ba om at innlegget måtte fjernes, noe han nektet å gjøre. I innlegget skrev Amundsen at den tidligere lederen av den høyreekstreme gruppen English Defence League er forfulgt i hjemlandet, og at Norge burde gi ham asyl.

Aftenposten - 23 Apr 19 kl. 13:51

Amundsen: Uklokt og skuffende av Solberg å åpne for å hente barn av IS-krigere

Frps Per Willy-Amundsen er skuffet over at statsminister Erna Solberg (H) likevel åpner for å hente barn i IS-områdene hjem til Norge. Svært uklokt, mener han..

P4 - 28 Sep 19 kl. 13:14

Vil fjerne Raja som visepresident

Frps Per-Willy Amundsen vil fjerne Venstres Abid Raja som Stortingets visepresident. I et hemmelig notat som NRK har fått tilgang til, skriver Amundsen til Frps stortingsgruppe at Raja ikke er skikket til å fortsette som visepresident. Amundsen mener Raja bryter ned Stortingets anseelse og autoritet med sin retorikk og språkbruk mot Frp.

P4 - 14 Sep 19 kl. 20:36

Reagerer på Rajas utspill

Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen i Frp reagerer sterkt på at Venstres Abid Raja mener Frp driver med «brun» retorikk og propaganda. I et intervju med NRK i dag gikk Raja hardt ut om partiets utspill om snikislamisering og båtmigranter. Amundsen sier til TV2 at Raja i realiteten beskylder Frp for å spre nazistisk propaganda og at det er spinnvilt..

P4 - 26 Apr 19 kl. 17:35

Amundsen dropper avisboikott

Per-Willy Amundsen har nå avsluttet sin ett år lange boikott av mediehuset iTromsø Stortingspolitikeren fra Frp har siden januar 2018 nektet å snakke med iTromsø fordi han mente avisen var upålitelig, uanstedig og innvandringsnaive. Amundsen reagerte også sterkt på deres omtale av en ungdomspolitiker fra FpU som ble anklaget for seksuell trakassering. Avisen sier til fagbladet Journalisten de ikke visste at boikotten var over, men setter pris å få det opplyst..

NRK - 23 Apr 19 kl. 13:53

Amundsen vil ikkje hente heim born

Frps Per Willy-Amundsen seier det er uklokt av statsminister Erna Solberg å åpne opp for å hente barn av IS-krigarar til Noreg. Han meiner blant anna at det er «djupt problematisk» fordi borna kan ha vorte utsette for terrortrening i Syria og Irak. –.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom.

Dagbladet - 2 timer siden

Alt ble svart - nå er Fortnite «borte»

- Vi kommer ikke lenger til å støtte spillet. Kontakt oss hvis du vil ha igjen pengene dine, skriver Donald Mustard, direktør hos Epic Games..

Dagbladet - 3 timer siden

Video skal vise fanger som henrettes

Drapene som er filmet kan være mulige krigsforbrytelser..

Dagbladet - 8 timer siden

Rekordnedbør i Japan: - Høyst uvanlig

Minst 19 personer har mistet livet etter at tyfonen Hagibis traff Japan, og brakte med seg nesten én meter nedbør på 24 timer i visse områder..

Dagbladet - 10 timer siden

Kaos i leir: - IS-tilknyttede nordmenn rømt

Leiren rammet av artilleriangrep fra Tyrkia. Ifølge kurdiske myndigheter skal nesten 800 ha rømt - også nordmenn..

Dagbladet - 14 timer siden

Høyesterett skal vurdere om mor krenket datteren

En kvinne i slutten av 40-årene ble tidligere i år dømt for å ha krenket og utlevert sin sju år gamle datter på sosiale medier. Nå skal saken opp i Høyesterett..

Dagbladet - 16 timer siden

164 studenter saksøker staten

Mandag starter rettssaken i Oslo tingrett der 164 norske utenlandsstudenter krever å få godkjent psykologutdanningen sin fra ELTE-universitetet i Budapest..

Dagbladet - 16 timer siden

19 døde etter tyfon rammet Japan

Minst 19 personer er meldt omkommet og 7,3 millioner mennesker ble bedt om å evakuere da tyfonen Hagibis raste over Japans hovedstadsområde Tokyo lørdag..

Dagbladet - 15 timer siden

Etterlyser Mercedes etter trippelbilbrann

Mistenker at bilbrann på Furuset i Oslo natt til søndag er påtent..

Dagbladet - Igår: 23:51

- Gjør alt for å overleve

Derfor er tyfonen så farlig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt