Per Heimly minnes Ari Behn

Skriver minneord på sin Facebook-side.

MINNES VENNEN: «Ari var lyset, jeg var mørket», skriver Per Heimly på sin Facebook-vegg. Foto: Agnete Brun / Dagbladet
MINNES VENNEN: «Ari var lyset, jeg var mørket», skriver Per Heimly på sin Facebook-vegg. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Første juledag kom nyheten om at kunstner og forfatter Ari Behn er gått bort, 47 år gammel. Det meldte familien selv.

Behns venn Per Heimly publiserte i dag et lengre minneord på sin Facebook-profil.Dagbladet gjengir det med Heimlys tillatelse.

Kjære Ari

Vi var Den Nye Vinen!Og du var vinen som sprengte flaskene!Ari var brobyggeren, jeg var brobrenneren.Ari var Yin, jeg var yang.Ari var verdensmannen, jeg var underdoggen!Ari var den som dro meg opp når jeg ble for plump,og jeg var den som måtte dra Ari ned når han ble for høytsvevende!Vi utfylte hverandres mangler og svakheter.Men til sammen var vi nesten et perfekt menneske.

Vi var som rockestjerner, med livet som scene.Når vi skulle gå fra a til å, stresset jeg alltid av gårde med raske skritt,Når jeg snudde meg mot Ari var han alltid borte.Han hadde møtt noen han ville si noe til.Det tok alltid 30 minutter å gå 100 meter på Karl Johan.Fordi Ari hadde all verdens tid.Han hadde en enorm kjærlighet og et så storthjerte, at alle skulle få en liten bit av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.