VG > Sport

Friday, 21 February, 03:36

VG - 19 Aug 19 kl. 22:27

Per-Willy Amundsen (Frp): Ber et samlet Nord-Norge kjempe for gjennomslag for Nord-Norgebanen

TROMSØ (VG) Både SV, Frp og Senterpartiet maner til samlet kamp for Nord-Norgebanen. Men de er ikke enige om hvor pengene skal komme fra..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
TromsØ, SV, Senterpartiet, Nord-Norgebanen, Willy Amundsen, Nord-Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Per-Willy, Amundsen, Frp, Beret , samlet, Nord-Norge, kjempe, for, gjennomslag for Nord-Norgebanen
Hegnar.no - 27 Apr 19 kl. 08:17

Per-Willy Amundsen ferdig med avis-boikott

Stortingspolitiker Per-Willy Amundsen (Frp) har avsluttet sin ett år lange boikott av journalister i Mediehuset iTromsø..

Dagbladet - 11 Jul 19 kl. 23:29

Per Willy Amundsen mener Tommy Robinson bør få asyl i Norge

I dag ble det klart at den tidligere EDL-lederen dømmes til ni måneder fengsel. Nå tar stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (Frp) til orde for at han bør få asyl i Norge..

Aftenposten - 28 Jan 20 kl. 08:56

Per-Willy Amundsen blir Frps nye justispolitiske talsperson

Per-Willy Amundsen tar over Solveig Hornes rolle som Fremskrittspartiets justispolitiske talsperson på Stortinget, ifølge Adresseavisen..

VG - 17 Sep 19 kl. 11:31

Per-Willy Amundsen ut mot Abid Raja: – Drar med seg statsministeren ned i søla

Frp-politiker Per-Willy Amundsen sier det ville vært helt umulig for partiet og samarbeide med Venstre dersom Abid Raja (V) ble partileder..

P4 - 16 Jul 19 kl. 13:44

Facebook har slettet innlegg fra Amundsen

Facebook har valgt å slette innlegget fra tidligere justisminister Per-Willy Amundsen som nylig la ut en status til støtte for islamkritikeren Tommy Robinson. Amundsen hevder at Facebook kontaktet ham på fredag og ba om at innlegget måtte fjernes, noe han nektet å gjøre. I innlegget skrev Amundsen at den tidligere lederen av den høyreekstreme gruppen English Defence League er forfulgt i hjemlandet, og at Norge burde gi ham asyl.

P4 - 26 Apr 19 kl. 17:35

Amundsen dropper avisboikott

Per-Willy Amundsen har nå avsluttet sin ett år lange boikott av mediehuset iTromsø Stortingspolitikeren fra Frp har siden januar 2018 nektet å snakke med iTromsø fordi han mente avisen var upålitelig, uanstedig og innvandringsnaive. Amundsen reagerte også sterkt på deres omtale av en ungdomspolitiker fra FpU som ble anklaget for seksuell trakassering. Avisen sier til fagbladet Journalisten de ikke visste at boikotten var over, men setter pris å få det opplyst..

P4 - 29 Sep 19 kl. 21:39

Lite støtte til Amundsen

Det er lite støtte blant Frps stortingsrepresentanter til Per Willy Amundsens forslag om å frata Abid Raja vervet som visepresident på Stortinget. Amundsen mener uttalelsene til Raja om Frp de siste ukene gjør at han bør fratas vervet. I morgen møtes partiets stortingsrepresentanter til sitt første gruppemøte siden juni, der Amundsen har sagt at han vil komme med forslaget.

NRK - 28 Sep 19 kl. 13:11

Amundsen vil fjerne Raja

«Venstres Abid Raja er ikke skikket til å fortsette som visepresident på Stortinget». Det skriver Frp-profil Per-Willy Amundsen i et hemmelig notat til Frps stortingsgruppe. Han skriver at Frp bør vurdere å kreve at Venstre stiller en annen kandidat..

VG - 28 Sep 19 kl. 13:40

Frp-Amundsen vil fjerne Raja som visepresident på Stortinget

Ifølge et internt Frp-notat foreslår Per-Willy Amundsen at Frp bør kreve en annen visepresident enn Abid Raja etter hans uttalelser om Frps «brune retorikk»..

Dagbladet - 17 Jul 19 kl. 15:28

Per-Willy Amundsen er ikke farlig

Men Facebooks moderering kan være det..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Donald Trump langet ut mot Oscar til «Parasite»

– Vi har handelsproblemer med Sør-Korea, og på toppen av det hele gir de dem årets beste film, sa USAs president under et valgkamparrangement natt til fredag..

VG - 3 timer siden

Frykter Stone-benådning: – Noe som ligner på autoritære systemer

Jusprofessor Geir Stenseth mener dommen mot Roger Stone er uproblematisk, men frykter konsekvensene dersom han blir benådet..

VG - 3 timer siden

Fikk livstidsdom for Tinder-drap

27-åringen som for ett år siden drepte backpackeren Grace Millane (21) i New Zealand, er dømt til fengsel på livstid med minimum soningstid på 17 år..

VG - 6 timer siden

Solskjær med ballkritikk etter uavgjort i Belgia

BRUGGE (VG) (Club Brugge – Manchester United 1–1) Ole Gunnar Solskjær (46) tar med seg et greit utgangspunkt hjem til Old Trafford før neste ukes returkamp..

VG - 6 timer siden

Rasende Solbakken reddet av lekker Dame

(FC København-Celtic 1–1) Dame N'Doye (34) innfridde nok en gang for Ståle Solbakkens FC København - men en straffebom kostet dyrt mot Celtic..

VG - 6 timer siden

Sædcellen i Stange fortsetter å skape strid

Opprinnelig skulle statuen stå ved Uthuskrysset, men Statens vegvesen mener det blir vanskelig. Dermed har den 11,5 meter høye skulpturen enda ikke fått et hjem..

VG - 6 timer siden

Solskjærs United klarte kun uavgjort i belgisk uvær

BRUGGE (VG) (Club Brugge – Manchester United 1–1) Ole Gunnar Solskjær (46) tar med seg et greit utgangspunkt hjem til Old Trafford før neste ukes returkamp..

VG - 6 timer siden

Klimaministeren om «opprør mot klimahysteri»: – Dette har vi faktisk ikke tid til

Over 100.000 personer har meldt seg inn i Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet». Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) sier at klimaendringer er et utvilsomt faktum vi alle må forholde oss til..

VG - 6 timer siden

Sjokktap for Oilers på Grünerløkka: 4–3

(Grüner-Stavanger 4–3) Stavanger Oilers fikk merke at Grünerløkka er mer enn kaffe latte. Bunnlaget Grüner sjokkerte med å slå den suverene seriemesteren onsdag kveld..

VG - 9 timer siden

Røthe fortviler etter at han hjalp Bolsjunov: – Ødelegger for alle

MERÅKER (VG) Sjur Røthe var utrøstelig og ikke nådig mot seg selv, etter at han ødela for Pål Golbergs mulighet til å vinne Ski Tour 2020 sammenlagt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt