P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 21:08

P4 - 16 okt. 19 kl. 05:54

Pence vil ikke gi dokumenter til Representantenes hus

USAs visepresident Mike Pence sier han ikke vil gi ut dokumenter til Representantenes hus i forbindelse med riksrettsprosessen mot president Donald Trump.
Årsaken er at det ikke har vært en formell avstemning om å starte en riksrettsprosess.
Demokratene i Representantens hus vurderte å holde formell avstemning, men lederen av Huset Nancy Pelosi sa i går kveld at det ikke vil bli en avstemning..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Mike Pence, Representantenes, Donald Trump, Representantens, Huset Nancy Pelosi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pence, vil, ikkegi , dokumenter, til, Representantenes, hus
NRK - 16 okt. 19 kl. 00:50

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 25 okt. 19 kl. 06:21

Pence støtter protestene i Hongkong

Visepresident Mike Pence sa i en tale torsdag at USA støtter demonstrantene i Hongkong. – Vi står på deres side. Vi er inspirert av dere, sa Pence, skriver Reuters.

NRK - 22 nov. 19 kl. 19:29

Trump vil beholde Pence

President Donald Trump sier i et intervju med Fox News fredag at han ikke vil bytte ut Mike Pence som visepresident i presidentvalget neste år. Det har versert rykter om at Trump ville erstatte Pence med USAs tidligere FN-ambassadør Nikki Haley..

P4 - 25 okt. 19 kl. 06:50

Pence støtter protester

Visepresident Mike Pence sier USA støtter demonstrantene i Hongkong. I en tale sa Pence at USA oppfordrer demonstrantene til å fortsette de ikkevoldelige protestene. Han kritiserte også Kinas forsøk på å begrense de demokratiske rettighetene i storbyen, og selskapet Nike og basketligaen NBA for ikke å ha stått opp mot Kina..

NRK - 21 mars 20 kl. 18:42

Mike Pence skal testes for korona

USAs visepresident Mike Pence skal testes for koronaviruset. Både han og kona skal testes senere lørdag etter at en av medarbeiderne hans testet positivt. Ifølge Pence mener legene at det ikke er noen grunn til å tro at han er smittet..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 05:29

Kilde: Trodde Pence ville fjerne Trump

En ikke navngitt tjenestemann i Det hvite hus hevder i en ny bok at betrodde rådgivere ikke var i tvil om at visepresident Mike Pence var beredt til å felle president Trump i 2017..

NRK - 13 juli 19 kl. 04:54

Pence om grenseleir: – Tøffe saker

USAs visepresident Mike Pence sier at «dette er tøffe saker,» etter å ha besøkt et grensekontrollsenter. Der sitter flere hundre menn i det nyhetsbyrået AP kaller bur uten senger. Pence har ønsket å bruke mer penger på å håndtere situasjonen..

NRK - 21 mars 20 kl. 00:09

Ansatt hos Mike Pence smittet

En ansatt i staben til USAs visepresident Mike Pence, har testet positivt for korona, melder Reuters. Hverken president Donald Trump eller Pence skal ha hatt nær kontakt med vedkommende, ifølge Det hvite hus' pressesekretær, Katie Miller..

P4 - 11 mai 20 kl. 05:20

Avviser at Pence er i karantene

En talsperson for USAs visepresident Mike Pence avviser at han er i karantene etter at en av person i hans stab testet positivt for koronaviruset før helgen. Bloomberg meldte i helgen at Pence var i selvisolsjon. Men en talspersonen sier 60-åringen vil møte på jobb som vanlig i dag, og at han har testet negativt for koronaviruset hver dag.

NRK - 15 okt. 19 kl. 00:53

Visepresident Pence drar til Tyrkia

Visepresident Mike Pence i USA sier at han skal på hastetur til Tyrkia. Ifølge Pence har han blitt bedt av president Trump om å lede en delegasjon som skal forsøke å forhandle fram en våpenhvile i Syria, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Dramatisk nedgang i fisketurisme

Det har vært en dramatisk nedgang i fisketurisme i Norge. I fjor fanget fritidsfiskere 2,5 milloner fisk, men tallet så langt er langt lavere, viser tall fra Fiskeridirektoratet. Stengte grenseoverganger gjør at mange av fisketuristene uteblir.

P4 - 1 time siden

Masseslagsmål i Tønsberg

En mann er satt i arresten etter et masseslagsmål i Tønsberg i kveld. Ifølge politiet var det et 30-årslag som gikk over styr. Men ingen skal være skadet.

P4 - 1 time siden

- Ikke i stand til å svare på skyldspørsmålet

Mannen som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarpsborg i natt er ikke i stand til å svare på skyldspørsmålet. Det sier hans forsvarer Marius Otterstad til TV 2. Natt til i dag ble tre kvinner knivstukket på tre forskjellige steder av mannen.

P4 - 21 timer siden

Positive vaksinenyheter i USA

Testene av en koronavaksine i USA viser lovende resultater. Det sier smittevernekspert ved Det hvite hus, Anthony Fauci. De første testene av en av vaksinene som testes ut har gått slik forskerne hadde håpet, melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 1 time siden

140 helsearbeidere døde i Iran

140 helsearbeidere har dødd av koronaviruset i Iran siden det første utbruddet i midten av mars. Iran er et av landene i Midtøsten som er hardest rammet av koronapandemien. Det opplyser myndighetene i landet..

P4 - 1 time siden

Syklist alvorlig skadd i Lofoten

En syklist er alvorlig skadd etter en ulykke i Vestvågøya i Lofoten i Nordland i kveld. Syklisten er fløyet til Universitetssykehuset i Nord-Norge for behandling..

P4 - 2 timer siden

- Viktig for lønnsomheten at énmetersregelen vurderes

- Det er viktig for lønnsomheten til bedriftene at helsemyndighetene nå vuderer énmetersregelen i kulturlivet. Det sier administrerende direktør i Virke, Ivar Horneland Kristensen. I dag møtte kulturminister Abid Raja og helseminister Bent Høie representantene for kinoene og scenekultursektoren for å få innspill til praktisering av énmetereregelen..

P4 - 3 timer siden

Avhøres i kveld

Politiet vil forsøke å avhøre mannen, som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarspsborg, i kveld. En kvinne i 50 årene døde da hun ble knivstukket av mannen natt til i dag, og to andre kvinner ble skadet. Hans forsvarer Marius Otterstad opplyste til P4-nyhetene tidligere i dag at han vil forsøke å snakke med sin klient før avhøret..

P4 - 2 timer siden

Lange køer på Fløibanen

Det er lange køer for å ta Fløibanen i Bergen i ettermiddag. Daglig leder Anita Nybø sier de prøver å be folk om å holde en meters avstand i køen, men køen strekker seg nesten 100 meter nedover gaten. De ber folk være hjelpsomme og minner folk om at billetten kan utløses senere på dagen..

P4 - 3 timer siden

Stenger utesteder i Magaluf

Myndightene på ferieøya Mallorca stenger flere utesteder i Magaluf. På grunn av festbråk og mange turister som ikke følger smittevernreglene har myndighetene bestemt seg for å ta grep. Det betyr at butikker, barer og restauranter stenges, skriver Aftonbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt