P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 22:49

P4 - 16 Oct 19 kl. 05:54

Pence vil ikke gi dokumenter til Representantenes hus

USAs visepresident Mike Pence sier han ikke vil gi ut dokumenter til Representantenes hus i forbindelse med riksrettsprosessen mot president Donald Trump.
Årsaken er at det ikke har vært en formell avstemning om å starte en riksrettsprosess.
Demokratene i Representantens hus vurderte å holde formell avstemning, men lederen av Huset Nancy Pelosi sa i går kveld at det ikke vil bli en avstemning..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Mike Pence, Representantenes, Donald Trump, Representantens, Huset Nancy Pelosi

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pence, vil, ikkegi , dokumenter, til, Representantenes, hus
NRK - 16 Oct 19 kl. 00:50

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 25 Oct 19 kl. 06:21

Pence støtter protestene i Hongkong

Visepresident Mike Pence sa i en tale torsdag at USA støtter demonstrantene i Hongkong. – Vi står på deres side. Vi er inspirert av dere, sa Pence, skriver Reuters.

P4 - 25 Oct 19 kl. 06:50

Pence støtter protester

Visepresident Mike Pence sier USA støtter demonstrantene i Hongkong. I en tale sa Pence at USA oppfordrer demonstrantene til å fortsette de ikkevoldelige protestene. Han kritiserte også Kinas forsøk på å begrense de demokratiske rettighetene i storbyen, og selskapet Nike og basketligaen NBA for ikke å ha stått opp mot Kina..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 05:29

Kilde: Trodde Pence ville fjerne Trump

En ikke navngitt tjenestemann i Det hvite hus hevder i en ny bok at betrodde rådgivere ikke var i tvil om at visepresident Mike Pence var beredt til å felle president Trump i 2017..

NRK - 13 Jul 19 kl. 04:54

Pence om grenseleir: – Tøffe saker

USAs visepresident Mike Pence sier at «dette er tøffe saker,» etter å ha besøkt et grensekontrollsenter. Der sitter flere hundre menn i det nyhetsbyrået AP kaller bur uten senger. Pence har ønsket å bruke mer penger på å håndtere situasjonen..

NRK - 15 Oct 19 kl. 00:53

Visepresident Pence drar til Tyrkia

Visepresident Mike Pence i USA sier at han skal på hastetur til Tyrkia. Ifølge Pence har han blitt bedt av president Trump om å lede en delegasjon som skal forsøke å forhandle fram en våpenhvile i Syria, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 16 Oct 19 kl. 13:50

Vil ikke møte Pompeo og Pence

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han ikke vil møte USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo når de kommer til Ankara onsdag. Amerikanerne har reist til Ankara i et forsøk på å stanse militæroffensiven i Nord-Syria..

VG - 16 Oct 19 kl. 13:50

Vil møte Pence likevel

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sa han ikke vil møte USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo når de kommer til Ankara onsdag. Så kom kontrabeskjeden..

P4 - 16 Oct 19 kl. 13:51

Erdogan nekter å møte Pompeo og Pence

Tyrkias president Recep Erdogan nekter å møte USAs visepresident og utenriksminister. Mike Pence og Mike Pompeo reiser til Ankara i dag i et forsøk på å få Tyrkia til å stanse angrepene nord i Syria., Men Erdogan vil ikke treffe dem og har også sagt at han ikke bryr seg om sanksjonene som USA har innført mot landet..

VG - 16 Oct 19 kl. 13:50

Erdogan nekter å møte Pompeo og Pence

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han ikke vil møte USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo når de kommer til Ankara onsdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Dømt for overgrep

En 20 år gammel mann er i Vest-Telemark tingrett dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Telemarksavisa. Han er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

P4 - 1 time siden

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld. Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet. De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

P4 - 1 time siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 15 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 2 timer siden

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..

P4 - 2 timer siden

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

P4 - 3 timer siden

Nav kjente til straffesaker

Nav var allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Det skriver arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie i sine svar til kontrollkomiteen. Først i august skal Hauglie ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten.

P4 - 3 timer siden

Over 800 søkere til 24 stillinger

Det var nesten 35 søkere per stilling da politiet i Oslo lyste ut patruljestillinger. Det skriver Politiforum som har fått innsyn i søkertallene på jobbene i sentrum og på østkanten. Tallene tilsvarer to hele studentkull fra Politihøgskolen..

P4 - 4 timer siden

Henla anmeldelse mot Kopseng

En av de to siste anmeldelsene mot voldtektsdømte Julio Kopseng er henlagt. Det opplyser politiet til Dagbladet. Kopseng soner en forvaringsdom for overgrep mot 19 kvinner, og i forrige uke ble han dømt for å ha voldtatt ytterligere to kvinner.

P4 - 4 timer siden

Sikkerhetsrådgiver: – Upassende

- Telefonsamtalen mellom Donald Trump og Ukrainas president var upassende. Det sa Ukraina-ekspert i USAs nasjonale sikkerhetsråd, Alexander Vindman, da han vitnet i riksrettsgranskingen i Representantenes hus i dag. Høringen startet etter telefonsamtalen der Trump ba Ukrainas president etterforske den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden og hans sønn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt