NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 23:40

NRK - 16 Oct 19 kl. 00:50

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mike Pence, USA, Trump, Representantenes, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pence, vil, ikke, dele, dokumenter
NRK - 25 Oct 19 kl. 06:21

Pence støtter protestene i Hongkong

Visepresident Mike Pence sa i en tale torsdag at USA støtter demonstrantene i Hongkong. – Vi står på deres side. Vi er inspirert av dere, sa Pence, skriver Reuters.

P4 - 25 Oct 19 kl. 06:50

Pence støtter protester

Visepresident Mike Pence sier USA støtter demonstrantene i Hongkong. I en tale sa Pence at USA oppfordrer demonstrantene til å fortsette de ikkevoldelige protestene. Han kritiserte også Kinas forsøk på å begrense de demokratiske rettighetene i storbyen, og selskapet Nike og basketligaen NBA for ikke å ha stått opp mot Kina..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 05:29

Kilde: Trodde Pence ville fjerne Trump

En ikke navngitt tjenestemann i Det hvite hus hevder i en ny bok at betrodde rådgivere ikke var i tvil om at visepresident Mike Pence var beredt til å felle president Trump i 2017..

NRK - 13 Jul 19 kl. 04:54

Pence om grenseleir: – Tøffe saker

USAs visepresident Mike Pence sier at «dette er tøffe saker,» etter å ha besøkt et grensekontrollsenter. Der sitter flere hundre menn i det nyhetsbyrået AP kaller bur uten senger. Pence har ønsket å bruke mer penger på å håndtere situasjonen..

NRK - 15 Oct 19 kl. 00:53

Visepresident Pence drar til Tyrkia

Visepresident Mike Pence i USA sier at han skal på hastetur til Tyrkia. Ifølge Pence har han blitt bedt av president Trump om å lede en delegasjon som skal forsøke å forhandle fram en våpenhvile i Syria, ifølge nyhetsbyrået AFP..

P4 - 16 Oct 19 kl. 05:54

Pence vil ikke gi dokumenter til Representantenes hus

USAs visepresident Mike Pence sier han ikke vil gi ut dokumenter til Representantenes hus i forbindelse med riksrettsprosessen mot president Donald Trump. Årsaken er at det ikke har vært en formell avstemning om å starte en riksrettsprosess. Demokratene i Representantens hus vurderte å holde formell avstemning, men lederen av Huset Nancy Pelosi sa i går kveld at det ikke vil bli en avstemning..

NRK - 16 Oct 19 kl. 13:50

Vil ikke møte Pompeo og Pence

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han ikke vil møte USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo når de kommer til Ankara onsdag. Amerikanerne har reist til Ankara i et forsøk på å stanse militæroffensiven i Nord-Syria..

VG - 16 Oct 19 kl. 13:50

Vil møte Pence likevel

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sa han ikke vil møte USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo når de kommer til Ankara onsdag. Så kom kontrabeskjeden..

P4 - 16 Oct 19 kl. 13:51

Erdogan nekter å møte Pompeo og Pence

Tyrkias president Recep Erdogan nekter å møte USAs visepresident og utenriksminister. Mike Pence og Mike Pompeo reiser til Ankara i dag i et forsøk på å få Tyrkia til å stanse angrepene nord i Syria., Men Erdogan vil ikke treffe dem og har også sagt at han ikke bryr seg om sanksjonene som USA har innført mot landet..

VG - 16 Oct 19 kl. 13:50

Erdogan nekter å møte Pompeo og Pence

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han ikke vil møte USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo når de kommer til Ankara onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ikke livstruende skadet

En mann som onsdag kveld skal ha blitt utsatt for vold i området Kværnerdalen/Svartdalsparken i Oslo er ikke livstruende skadd. Mannen er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet. Ingen er så langt pågrepet i saken..

NRK - 1 time siden

En person utsatt for vold i Oslo

En person ble i kveld utsatt for vold i Oslo, muligens med et stikkvåpen. Dette skjedde i området Kværnerdalen/Svartdalsparken, og vedkommende er kjørt til legevakta. Politiet opplyser at de søker etter tre unge menn, cirka 15 år og mørke i huden.

NRK - 2 timer siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 3 timer siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 3 timer siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 3 timer siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 3 timer siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 3 timer siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 4 timer siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt