NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 07:23

NRK - 16 Oct 19 kl. 00:50

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mike Pence, USA, Trump, Representantenes, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pence, vil, ikke, dele, dokumenter
NRK - 25 Oct 19 kl. 06:21

Pence støtter protestene i Hongkong

Visepresident Mike Pence sa i en tale torsdag at USA støtter demonstrantene i Hongkong. – Vi står på deres side. Vi er inspirert av dere, sa Pence, skriver Reuters.

NRK - 22 Nov 19 kl. 19:29

Trump vil beholde Pence

President Donald Trump sier i et intervju med Fox News fredag at han ikke vil bytte ut Mike Pence som visepresident i presidentvalget neste år. Det har versert rykter om at Trump ville erstatte Pence med USAs tidligere FN-ambassadør Nikki Haley..

P4 - 25 Oct 19 kl. 06:50

Pence støtter protester

Visepresident Mike Pence sier USA støtter demonstrantene i Hongkong. I en tale sa Pence at USA oppfordrer demonstrantene til å fortsette de ikkevoldelige protestene. Han kritiserte også Kinas forsøk på å begrense de demokratiske rettighetene i storbyen, og selskapet Nike og basketligaen NBA for ikke å ha stått opp mot Kina..

NRK - 21 Mar 20 kl. 18:42

Mike Pence skal testes for korona

USAs visepresident Mike Pence skal testes for koronaviruset. Både han og kona skal testes senere lørdag etter at en av medarbeiderne hans testet positivt. Ifølge Pence mener legene at det ikke er noen grunn til å tro at han er smittet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 05:29

Kilde: Trodde Pence ville fjerne Trump

En ikke navngitt tjenestemann i Det hvite hus hevder i en ny bok at betrodde rådgivere ikke var i tvil om at visepresident Mike Pence var beredt til å felle president Trump i 2017..

NRK - 13 Jul 19 kl. 04:54

Pence om grenseleir: – Tøffe saker

USAs visepresident Mike Pence sier at «dette er tøffe saker,» etter å ha besøkt et grensekontrollsenter. Der sitter flere hundre menn i det nyhetsbyrået AP kaller bur uten senger. Pence har ønsket å bruke mer penger på å håndtere situasjonen..

NRK - 21 Mar 20 kl. 00:09

Ansatt hos Mike Pence smittet

En ansatt i staben til USAs visepresident Mike Pence, har testet positivt for korona, melder Reuters. Hverken president Donald Trump eller Pence skal ha hatt nær kontakt med vedkommende, ifølge Det hvite hus' pressesekretær, Katie Miller..

P4 - 11 May 20 kl. 05:20

Avviser at Pence er i karantene

En talsperson for USAs visepresident Mike Pence avviser at han er i karantene etter at en av person i hans stab testet positivt for koronaviruset før helgen. Bloomberg meldte i helgen at Pence var i selvisolsjon. Men en talspersonen sier 60-åringen vil møte på jobb som vanlig i dag, og at han har testet negativt for koronaviruset hver dag.

NRK - 15 Oct 19 kl. 00:53

Visepresident Pence drar til Tyrkia

Visepresident Mike Pence i USA sier at han skal på hastetur til Tyrkia. Ifølge Pence har han blitt bedt av president Trump om å lede en delegasjon som skal forsøke å forhandle fram en våpenhvile i Syria, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 23 Nov 19 kl. 14:47

Vil ikke møte toppledere i Irak

USAs Visepresident Mike Pence som er i Irak skal ikke møte lederne i landet, sier myndighetene i Irak til AFP. Pence skal ha hatt telefonsamtaler med statsminister Adel Abdel-Mahdi, men de skal altså ikke treffes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne knivstukket på Hønefoss

En kvinne i 20-årene ble natt til mandag knivstukket av en annen kvinne i en privatbolig på Hønefoss. Det skriver Sør-øst politidistrikt på Twitter. De sier at den skadde kvinnen ble kjørt til legevakten med et forholdsvis alvorlig kutt i armen..

NRK - 45 minutter siden

Datteren til borgermester pågrepet

Chiara de Blasio, dattera til New York-ordfører Bill de Blasio, var én av flere som ble pågrepet under en demonstrasjon i New York søndag. Hun ble pågrepet nær krysset 12th Street og Broadway sammen med om lag hundre andre..

NRK - 1 time siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 1 time siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 2 timer siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 2 timer siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 2 timer siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 2 timer siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..

NRK - 18 timer siden

Krafting økning av smittede i India

I India har det blitt påvist 8.000 nye smittetilfeller av koronavirus det siste døgnet. Til nå er over 182.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt