NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 03:46

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020. Det er også den eneste en-til-en-samtalen mellom den påtroppende og den avtroppende administrasjonen i landet til nå. President Donald Trump har nektet å ringe Joe Biden for å gratulere ham med seieren.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Pence, Kamala Harris, Joe Biden, The New York Times, Harris, Donald Trump, Biden, Florida, Kongressen, Trump, York Times

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pence, gratulerermed , seieren
NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence tilbyr Harris hjelp

Visepresident i USA Mike Pence har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris, og gratulert henne og Joe Biden med seieren i USAs presidentvalg, ifølge New York Times. Pence tilbød henne hjelp med innsettelsen, som finner sted om fem dager..

NRK - 08 jan. 21 kl. 01:09

Medier: Pence vil ikke fjerne Trump

USAs visepresident Mike Pence vil ikke ta i bruk det 25. grunnlovstillegget og fjerne president Donald Trump fra embetet, opplyser kilder til medier. Business Insider og New York Times melder om opplysningene, og Pence skal ha støtte fra flere..

NRK - 12 jan. 21 kl. 21:07

Pence lover en ordnet overtakelse

USAs visepresident Mike Pence lovet i dag guvernørene i de 50 delstatene at maktoverføringen i landet vil skje «sømløst». Pence takket guvernørene for innsatsen under koronapandemien, og sa at en ny regjering snart ville ta over ledelsen, melder AP..

NRK - 13 jan. 21 kl. 03:22

Ber Pence aktivere grunnlovstillegg

Representantenes hus i den amerikanske Kongressen har vedtatt en resolusjon som å ber visepresident Mike Pence aktivere det 25 grunnlovstilegget og avsette president Donald Trump, melder Reuters. Pence har allerede sagt at han ikke vil gjøre det..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 03:53

Stiller ultimatum til Pence

Representantenes hus stiller ultimatum til visepresident Mike Pence, og ber han avsette Donald Trump. Pence har allerede sagt at han ikke kommer til å gjøre det..

VG - 13 jan. 21 kl. 05:16

Flertall for å be Pence fjerne Trump – Pence sier nei

Representantenes hus i den amerikanske Kongressen stemte i natt for å be visepresident Mike Pence om å fjerne Donald Trump ved hjelp av det 25. grunnlovstillegget..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 03:53

Flertall for å be Pence fjerne Trump

Representantenes hus stemmer nå over hvorvidt de skal be USAs visepresident Pence om å iverksette det 25. grunnlovstillegget. Pence har allerede sagt at han ikke kommer til å gjøre det..

NRK - 14 jan. 21 kl. 23:02

Pence fikk sikkerhetsinnføring

Visepresident Mike Pence fikk torsdag en innføring i sikkerhetsopplegget under innsettelsen av Biden. FBI-sjef Christopher Wray sa at de er bekymret for mulig vold under innsettelsen. Pence sier at de forpliktet til å sørge for en trygg innsettelse..

NRK - 15 april 21 kl. 20:45

Pence har fått pacemaker

USAs tidligere visepresident Mike Pence er torsdag operert og har fått satt inn en pacemaker. En talsmann sier at det er forventet at Pence vil bli i god form igjen, melder Reuters..

NRK - 21 feb. 21 kl. 16:19

Solberg gratulerer skiskyttarane

Statsminister Erna Solberg gratulerer dei norske skiskyttarane etter dagens konkurransar i VM i skiskyting..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Anmeldt for karantenebrudd i Bergen

To personer blir anmeldt for brudd på karantenereglene etter at de natt til torsdag forlot hvert sitt karantenehotell. Ifølge Vest politidistrikt skulle de to ta seg en fest. Nå blir det istedenfor en saftig bot å betale.

NRK - 45 minutter siden

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..

NRK - 1 time siden

FHI: 60 prosent utenlandskfødte

Forrige uke var 60 prosent av nye koronapasienter med kjent fødeland, født utenfor Norge. Også i smittetallene er andelen personer født i utlandet høy. Den ferske ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet (FHI) viser at selv om antall innlagte går nedover, minker den mindre blant dem som er født i utlandet, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 1 time siden

Advarer mot falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..

NRK - 1 time siden

Luftvernsirener nær atomkraftverk

Israelsk militære opplyser at luftvernalarmen er utløst ved byen Dimiona hvor et av landets atomanlegg befinner seg. Det er ikke opplyst hva som er årsaken til alarmen, men det kan være at det er registrert mulig angrep i nærheten av anlegget..

NRK - 2 timer siden

 Pérez sier han er skuffet

Real Madrid-president Florentina Pérez sier at han er skuffet over reaksjonene som har kommet etter at superliga-prosjektet ble kjent. Han skal ha jobbet med prosjektet i tre år, fortalte han i et spansk radioprogram natt til torsdag..

NRK - 4 timer siden

Utsatt utvisning av Meng Wanzhou

En dommer i Canada har utsatt utvisningen av finansdirektøren i mobilselskapet Huawei, Meng Wanzhou, til høsten. Hun ble pågrepet under en mellomlanding i Canada i 2018, og er tiltalt i USA for brudd på sanksjoner mot Iran og tyveri av teknologi. (AFP).

NRK - 3 timer siden

550 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 550 koronasmittede i Norge, som er 49 færre enn for samme dag forrige uke, da tallet var 599. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.236 nye smittetilfeller i Norge, som gir et snitt på 46.

NRK - 3 timer siden

497 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 497 koronasmittede i Norge. Det er 36 flere enn snittet de siste sju dagene, men 149 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt