NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:47

NRK - 14 jan. 20 kl. 18:11

Pelosi: – Riksrettssak til Senatet

Representantenes hus i USA skal onsdag holde en avstemning om å overføre riksrettssaken mot president Donald Trump til Senatet, bekrefter leder for huset, Nancy Pelosi. Deretter vil riksrettssaken i Senatet kunne starte i løpet av få dager, sier hun.
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Donald Trump, Senatet, Pelosi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pelosi, Riksrettssak, til, Senatet
P4 - 22 nov. 19 kl. 05:11

- Trump vil selv ha riksrettssak

Donald Trump vil selv at det reises riksrettssak mot han i Senatet. Det melder Det hvite hus i natt, norsk tid. De begrunner den overraskende opplysningen med at presidenten mener det er det eneste kammeret der han kan forvente en rettferdig behandling.

VG - 24 sep. 19 kl. 20:12

Vurderer riksrettssak mot Trump: Pelosi varsler kunngjøring tirsdag

Nancy Pelosi, leder for Representantenes hus i USA, varsler en kunngjøring. Hennes Demokratiske parti vurderer en riksrettssak mot president Donald Trump..

VG - 25 des. 19 kl. 11:09

Trump om Pelosi: – Hun hater alle som stemte på meg

Mens det fremdeles er uklart når en riksrettssak vil starte i Senatet fortsetter den politiske ordkrigen i USA..

NRK - 19 des. 19 kl. 03:37

Pelosi vurderer å holde igjen

Demokratenes leder Nancy Pelosi vurderer å ikke sende riksrettstiltalen mot president Donald Trump til Senatet umiddelbart, men holde den igjen, melder Washington Post. Det er ventet at Senatet vil stemme nei til å avsette presidenten..

VG - 22 nov. 19 kl. 02:38

Donald Trump ønsker seg riksrettssak i Senatet

Den amerikanske presidenten håper demokratenes riksrettsgransking havner i Senatet. – Det er åpenbart det eneste stedet han kan forvente å bli rettferdig behandlet, sier Det hvite hus..

P4 - 16 jan. 20 kl. 22:11

Trump: - Blir en rask riksrettssak

Riksrettsaken i Senatet burde gå svært raskt. Det sier USAs president Donald Trump I kveld ble Riksrettsaken mot han formelt åpnet i Senatet. Trump sa til pressen at det hele er ensidig og en bløff..

NRK - 22 nov. 19 kl. 03:11

Trump håper på riksrettssak

USAs president Donald Trump håper at riksrettsgranskingen mot han havner i Senatet. Det opplyser talsmann Hogan Gidley i en uttalelse, ifølge Reuters. Trump mener at Senatet vil være det eneste stedet han vil bli behandlet rettferdig, ifølge Gidley..

NRK - 10 jan. 20 kl. 18:39

Sender riksrettstiltale til Senatet

Tiltalepunktene i riksrettssaken mot president Donald Trump skal etter planen sendes til Senatet neste uke, opplyser Demokratenes Nancy Pelosi. Lederen i Representantenes hus sier hun vil møte Demokratene tirsdag for å diskutere veien videre..

NRK - 05 feb. 20 kl. 21:37

Avstemming i riksrettssak mot Trump

Klokka 22 norsk tid startar avstemminga i Senatet i riksrettssaka mot USAs president Donald Trump. Det blir rekna som svært truleg at Trump blir frikjent av Senatet, der Det republikanske partiet har fleirtal..

VG - 22 nov. 19 kl. 02:38

Det hvite hus: Donald Trump ønsker seg riksrettssak i Senatet

Den amerikanske presidenten håper demokratenes riksrettsgransking havner i Senatet. – Det er åpenbart det eneste stedet han kan forvente å bli rettferdig behandlet, sier Det hvite hus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på brann i Grovfjord

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Alle de fjorten beboerne er evakuret og uskadd, melder politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på brann

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det jobbes for øyeblikket med å få kontroll på ni beboere og seks omsorgsleiligheter, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

12-åring pågrepet for rasisme

Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha våknet opp til rasistisk motiverte trusler før møtet med Aston Villa søndag. Politiet har arrestert en 12-åring i saken. Lokalt politi i West Midlands bekrefter pågripelsen på Twitter søndag..

NRK - 30 minutter siden

Flere biler røykskadd

Mellom 20 og 30 biler er røykskadet etter at en container brant i et garasjeanlegg i Kongens gate i Skien i ettermiddag. Det er foreløpig uvisst hvor store skader bilene har..

NRK - 30 minutter siden

Melding om brann i Grovfjord

Nødetatene har rykket ut til melding om brann i Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det opplyser Troms politidistrikt..

NRK - 15 minutter siden

73 gårdsarbeidere testet positivt

200 ansatte ved en gård nær Malvern i England har fått beskjed om å isolere seg selv etter at 73 av dem testet positivt for koronaviruset. Det melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Smitteøknings-rekord i verden

Verdens helseorganisasjon melder at det har vært rekord i antall nye koronasmittede i verden det siste døgnet, ifølge Reuters. I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert over 230.000 nye smittetilfeller av viruset i verden..

NRK - 45 minutter siden

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drapet på en utenlandsk statsborger på Fergeland i Steinkjer natt til søndag, erkjenner ikke straffskyld. Det forteller mannens advokat, Rolf Christensen, ifølge VG. Han sier og at offeret og siktede var godt bekjent..

NRK - 45 minutter siden

Beboere må tilbake til isolasjon

Beboere i og rundt byen Lerida i spanske Katalonia har blitt beordret til å gå tilbake til hjemmeisolasjon etter en økning i antall koronasmittede i området, ifølge AFP. De 200.000 i området var også i isolasjon fra resten av regionen forrige helg..

NRK - 45 minutter siden

Kraftig beruset på Antibac

En mann i 40-årene ble fjernet fra et hotell i Trondheim etter at han drakk seg kraftig beruset på Antibac og forstyrret andre gjester. Det melder politiet på Twitter. Mannen ble sendt til legevakt, og deretter hjem etter å ha blitt klarert der..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt