NRK > Nyheter

Thursday, 23 January, 04:11

NRK - 14 Jan 20 kl. 18:11

Pelosi: – Riksrettssak til Senatet

Representantenes hus i USA skal onsdag holde en avstemning om å overføre riksrettssaken mot president Donald Trump til Senatet, bekrefter leder for huset, Nancy Pelosi. Deretter vil riksrettssaken i Senatet kunne starte i løpet av få dager, sier hun.
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Donald Trump, Senatet, Pelosi

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pelosi, Riksrettssak, til, Senatet
P4 - 22 Nov 19 kl. 05:11

- Trump vil selv ha riksrettssak

Donald Trump vil selv at det reises riksrettssak mot han i Senatet. Det melder Det hvite hus i natt, norsk tid. De begrunner den overraskende opplysningen med at presidenten mener det er det eneste kammeret der han kan forvente en rettferdig behandling.

VG - 24 Sep 19 kl. 20:12

Vurderer riksrettssak mot Trump: Pelosi varsler kunngjøring tirsdag

Nancy Pelosi, leder for Representantenes hus i USA, varsler en kunngjøring. Hennes Demokratiske parti vurderer en riksrettssak mot president Donald Trump..

VG - 25 Dec 19 kl. 11:09

Trump om Pelosi: – Hun hater alle som stemte på meg

Mens det fremdeles er uklart når en riksrettssak vil starte i Senatet fortsetter den politiske ordkrigen i USA..

NRK - 19 Dec 19 kl. 03:37

Pelosi vurderer å holde igjen

Demokratenes leder Nancy Pelosi vurderer å ikke sende riksrettstiltalen mot president Donald Trump til Senatet umiddelbart, men holde den igjen, melder Washington Post. Det er ventet at Senatet vil stemme nei til å avsette presidenten..

VG - 22 Nov 19 kl. 02:38

Donald Trump ønsker seg riksrettssak i Senatet

Den amerikanske presidenten håper demokratenes riksrettsgransking havner i Senatet. – Det er åpenbart det eneste stedet han kan forvente å bli rettferdig behandlet, sier Det hvite hus..

P4 - 16 Jan 20 kl. 22:11

Trump: - Blir en rask riksrettssak

Riksrettsaken i Senatet burde gå svært raskt. Det sier USAs president Donald Trump I kveld ble Riksrettsaken mot han formelt åpnet i Senatet. Trump sa til pressen at det hele er ensidig og en bløff..

NRK - 10 Jan 20 kl. 18:39

Sender riksrettstiltale til Senatet

Tiltalepunktene i riksrettssaken mot president Donald Trump skal etter planen sendes til Senatet neste uke, opplyser Demokratenes Nancy Pelosi. Lederen i Representantenes hus sier hun vil møte Demokratene tirsdag for å diskutere veien videre..

NRK - 22 Nov 19 kl. 03:11

Trump håper på riksrettssak

USAs president Donald Trump håper at riksrettsgranskingen mot han havner i Senatet. Det opplyser talsmann Hogan Gidley i en uttalelse, ifølge Reuters. Trump mener at Senatet vil være det eneste stedet han vil bli behandlet rettferdig, ifølge Gidley..

VG - 22 Nov 19 kl. 02:38

Det hvite hus: Donald Trump ønsker seg riksrettssak i Senatet

Den amerikanske presidenten håper demokratenes riksrettsgransking havner i Senatet. – Det er åpenbart det eneste stedet han kan forvente å bli rettferdig behandlet, sier Det hvite hus..

NRK - 15 Jan 20 kl. 23:40

Riksrettssaken sendt til Senatet

Demokratene i Representantenes hus har nå formelt oversendt riksrettssaken mot president Donald Trump til Senatet. Det melder nyhetsbyrået AP. Tidligere onsdag kveld ble dokumentet signert av leder i Representantens hus Nancy Pelosi..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Trump deltar i anti-abort-mars

President Donald Trump blir den første amerikanske presidenten som deltar i den årlige marsjen mot abort i Washington. Trump kunngjorde onsdag at han deltar på det som er den største samlingen av abortmotstandere i USA..

NRK - 10 minutter siden

Flere personer skutt i Seattle

I Seattle i delstaten Washington, ble minst en person drept og fem andre kritisk skadd da en person skjøt mot dem i et populært turistområde, opplyser politiet. Ifølge lokale medier leter politiet etter minst en mistenkt i forbindelse med skytingen..

NRK - 2 timer siden

USA ber om håndfaste reformer

Den nye regjeringen i Libanon må vedta reformer for å håndtere den dype økonomiske krisen i landet og for å få slutt på gateprotestene, mener USA. – Den store testen for Libanons regjering blir hvordan den handler, sier utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - 2 timer siden

Hver femte student vil ikke ha barn

Hver femte student i Norge vil ikke ha barn, i følge en undersøkelse Sentio har gjort for Norsk studentorganisasjon og Universitas. Undersøkelsen viser at 57 prosent av norske studenter ønsker seg barn, mens 19 prosent ikke vil ha barn..

NRK - 2 timer siden

Stor interesse for riksrettssaken

Den første dagen av riksrettssaken mot president Donald Trump i Senatet trakk et stort antall TV-seere i USA: Rundt elleve millioner seere var innom sendingen tirsdag, melder Variety. Størst oppslutning hadde Fox News med over 2,6 millioner seere..

NRK - 3 timer siden

WHO berømmer Kina for smittetiltak

Verdens helseorganisasjon sier Kinas tiltak reduserer risikoen for at et nytt lungevirus spres globalt. All trafikk inn og ut av byen Wuhan er stanset. WHO-sjef Tedros Ghebreyesus omtaler tiltakene fra Kinas helsemyndigheter som veldig sterke..

NRK - 4 timer siden

Kraftig økning i politidrap i Rio

Mens antallet drap stupte til knappe 4.000 i Rio de Janeiro i fjor, økte antallet drap utført av brasiliansk politi til drøyt 1.800.

NRK - 5 timer siden

Fikk milliardbot i Canada

En domstol i Canada har beordret Volkswagen til å betale en bot på 1,3 milliarder kroner etter at bilprodusenten sa seg skyldig i å ha brutt miljølovgivningen. Lovbruddene har utspring i utslippsskandalen..

NRK - 5 timer siden

Demokratenes prosedyre i gang

Demokratene begynte onsdag sin prosedyre i riksrettssaken mot Donald Trump og fastholdt at USAs president må avsettes. Demokratene mener at Trump har gjort seg skyldig i maktmisbruk og for å ha forsøkt å hindre Kongressens etterforskning av dette..

NRK - 6 timer siden

Frp snur om ulv

Fremskrittspartiet sier nå at de kan støtte Senterpartiets ønske om å felle to omstridte ulveflokker. Hvis Sp og Frp får med seg Ap på å felle ulveflokkene, vil de få flertall mot regjeringen i Stortinget..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt