NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 18:28

NRK - 14 jan. 21 kl. 01:46

Pelosi: – Ingen står over loven

Lederen for Representantenes hus, demokraten Nancy Pelosi, sier riksrettstiltalen mot president Donald Trump viser at ingen står over loven. Samtlige 222 demokratiske kongressrepresentanter og ti av de 211 republikanske stemte for resolusjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Representantenes, Nancy Pelosi, Donald Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PelosiIngen , står, over, loven
NRK - 06 jan. 21 kl. 21:23

Pelosi ber nasjonalgarden om hjelp

Speaker Nancy Pelosi i Representantenes hus har bedt nasjonalgarden om bistand for å fjerne demonstrantene fra kongressbygget. Men forsvarsdepartementet skal ha avvist henvendelsen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 07 jan. 21 kl. 00:37

Pelosi: – Vi fortsetter i kveld

Nancy Pelosi opplyser at ledere i kongressen har besluttet å gjenoppta tellingen av valgmenn i kveld, skriver CNN. – Vi fortsetter i kveld i kongressbygningen så snart den er godkjent til å brukes, sier hun..

NRK - 07 jan. 21 kl. 20:09

Pelosi: Pence må fjerne Trump no

– Visepresident Mike Pence må bruke det 25. grunnlovstillegget og fjerne president Donald Trump umiddelbart. Det seier leiaren for Representanthuset Nancy Pelosi.

VG - 07 jan. 21 kl. 19:39

Pelosi krever at Trump fjernes: – Han er en veldig farlig person

Den demokratiske minoritetslederen i Senatet Nancy Pelosi ber om at Donald Trump fjernes som president umiddelbart. Det skal pågå diskusjoner i Det hvite hus, ifølge amerikanske medier..

E24 - 07 jan. 21 kl. 20:19

Pelosi krever at Trump fjernes: – Han er en veldig farlig person

Den demokratiske minoritetslederen i Senatet Nancy Pelosi ber om at Donald Trump fjernes som president umiddelbart. Det skal pågå diskusjoner i Det hvite hus, ifølge amerikanske medier..

VG - 08 jan. 21 kl. 18:14

Pelosi vil begrense Trumps atommakt

Nancy Pelosi er bekymret for hva president Donald Trump kan ta seg til i de siste to ukene av hans presidentskap..

NRK - 08 jan. 21 kl. 18:17

Pelosi sin PC vart stolen

PC-en til Nancy Pelosi, leiaren for Representantane sitt hus i USA, vart stolen under opptøyane i Kongressen onsdag, melder Reuters..

NRK - 09 jan. 21 kl. 00:13

Pelosi ber Trump trekke seg

Medlemmer av Demokratenes hus håper president Donald Trump umiddelbart trekker seg. – Gjør han ikke det, har jeg pålagt regelkomiteen å være forberedt på å gå videre med en riksrettssak, skriver Nancy Pelosi i en pressemelding.

Dagbladet - 10 jan. 21 kl. 04:52

Mann sa han ville «skyte eller kjøre over» Pelosi

En mann truet med å «skyte eller kjøre over» kongresslederen Nancy Pelosi før stormingen av Kongressen onsdag. Politiet fant også en pickup med elleve hjemmelagde bomber to gater fra kongressbygningen, viser rettsdokumenter..

Dagbladet - 10 jan. 21 kl. 04:52

Mann ville «skyte eller kjøre over» Pelosi

En mann sa han ville «skyte eller kjøre over» kongresslederen Nancy Pelosi før de voldelige opptøyene onsdag. Politiet fant også en pickup med elleve hjemmelagde bomber to gater fra kongressbygningen, viser rettsdokumenter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vil begrense innreise til Norge

Helsedirektoratet anbefaler at kun personer som kan dokumentere at de har et nødvendig formål får reise inn i Norge. Regjeringen skal presentere sin beslutning på en pressekonferanse om kort tid..

NRK - 15 minutter siden

Stort smitteutbrot på byggeplass

Eit koronautbrot har ført til stopp i bygginga av Pressens hus i Oslo, melder NTB. Så langt er 34 personar bekrefta smitta og 146 er i karantene. Smitteutbrotet vil truleg føre til forseinkingar i byggeprosjektet..

NRK - 15 minutter siden

Greip inn mot ulovleg budsjett

Fauske kommune i Nordland har 1,5 milliardar kroner i gjeld, og planla å gå med nesten 70 millionar i underskot i år. No har statsforvaltaren oppheva det ulovlege budsjettet..

NRK - 30 minutter siden

Stoggar flygingar til Brasil

Portugal stoggar alle flygingar til og frå Brasil grunna auka koronasmitte og oppdaginga av nye virusmutasjonar. Det opplyser den portugisiske regjeringa onsdag. Tiltaket vert sett i verk 29.

NRK - 30 minutter siden

Nesten-forbod treier i kraft

Eit nesten-forbod mot abort i Polen trer i kraft onsdag, om lag tre månadar etter at grunnlovsdomstolen i landet stramma inn abortlovgjevnaden. Informasjonssenteret til den polske regjeringa varslar at forbodet vert kunngjort om kort tid..

NRK - 45 minutter siden

Utset filmfestivalen i Cannes

Den årlege filmfestivalen i Cannes vert utsett til juli på grunn av koronasituasjonen, melder arrangøren. Festivalen vert vanlegvis arrangert i mai, og deler ut den gjeve filmprisen Gullpalmen..

NRK - 1 time siden

1725 nye dødsfall i Storbritannia

Storbritannia har registrert 1725 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, ifylgje tal frå styresmaktene. Tysdag var talet 1631..

NRK - 1 time siden

Fleire uteksaminerte får jobb

580 nyutdanna politistudentar fekk jobb i 2020, og med det har 82 prosent av fjorårets kull på Politihøgskolen fått stilling i politiet. Det er det høgste resultatet på seks år, opplyser Justis- og beredskapsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Moria-asylsøkjarar vert snart henta

Dei 50 asylsøkjarane som regjeringa av avgjort skal få komme til Noreg blir snart henta. Koronapandemien har gjort det praktiske utfordrande, men asylsøkjarane kjem samla eller puljevis i løpet av første halvdel av februar. Det opplyser UDI til NRK..

NRK - 1 time siden

Pressekonferanse om innreisereglar

Statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie skal ha ei pressekonferanse om korona og innreisereglar til Noreg onsdag kl. 18.30.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt