NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 17:07

NRK - 14 jan. 21 kl. 01:46

Pelosi: – Ingen står over loven

Lederen for Representantenes hus, demokraten Nancy Pelosi, sier riksrettstiltalen mot president Donald Trump viser at ingen står over loven. Samtlige 222 demokratiske kongressrepresentanter og ti av de 211 republikanske stemte for resolusjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Representantenes, Nancy Pelosi, Donald Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PelosiIngen , står, over, loven
NRK - 06 jan. 21 kl. 21:23

Pelosi ber nasjonalgarden om hjelp

Speaker Nancy Pelosi i Representantenes hus har bedt nasjonalgarden om bistand for å fjerne demonstrantene fra kongressbygget. Men forsvarsdepartementet skal ha avvist henvendelsen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 07 jan. 21 kl. 00:37

Pelosi: – Vi fortsetter i kveld

Nancy Pelosi opplyser at ledere i kongressen har besluttet å gjenoppta tellingen av valgmenn i kveld, skriver CNN. – Vi fortsetter i kveld i kongressbygningen så snart den er godkjent til å brukes, sier hun..

NRK - 07 jan. 21 kl. 20:09

Pelosi: Pence må fjerne Trump no

– Visepresident Mike Pence må bruke det 25. grunnlovstillegget og fjerne president Donald Trump umiddelbart. Det seier leiaren for Representanthuset Nancy Pelosi.

VG - 07 jan. 21 kl. 19:39

Pelosi krever at Trump fjernes: – Han er en veldig farlig person

Den demokratiske minoritetslederen i Senatet Nancy Pelosi ber om at Donald Trump fjernes som president umiddelbart. Det skal pågå diskusjoner i Det hvite hus, ifølge amerikanske medier..

E24 - 07 jan. 21 kl. 20:19

Pelosi krever at Trump fjernes: – Han er en veldig farlig person

Den demokratiske minoritetslederen i Senatet Nancy Pelosi ber om at Donald Trump fjernes som president umiddelbart. Det skal pågå diskusjoner i Det hvite hus, ifølge amerikanske medier..

VG - 08 jan. 21 kl. 18:14

Pelosi vil begrense Trumps atommakt

Nancy Pelosi er bekymret for hva president Donald Trump kan ta seg til i de siste to ukene av hans presidentskap..

NRK - 08 jan. 21 kl. 18:17

Pelosi sin PC vart stolen

PC-en til Nancy Pelosi, leiaren for Representantane sitt hus i USA, vart stolen under opptøyane i Kongressen onsdag, melder Reuters..

NRK - 09 jan. 21 kl. 00:13

Pelosi ber Trump trekke seg

Medlemmer av Demokratenes hus håper president Donald Trump umiddelbart trekker seg. – Gjør han ikke det, har jeg pålagt regelkomiteen å være forberedt på å gå videre med en riksrettssak, skriver Nancy Pelosi i en pressemelding.

Dagbladet - 10 jan. 21 kl. 04:52

Mann sa han ville «skyte eller kjøre over» Pelosi

En mann truet med å «skyte eller kjøre over» kongresslederen Nancy Pelosi før stormingen av Kongressen onsdag. Politiet fant også en pickup med elleve hjemmelagde bomber to gater fra kongressbygningen, viser rettsdokumenter..

Dagbladet - 10 jan. 21 kl. 04:52

Mann ville «skyte eller kjøre over» Pelosi

En mann sa han ville «skyte eller kjøre over» kongresslederen Nancy Pelosi før de voldelige opptøyene onsdag. Politiet fant også en pickup med elleve hjemmelagde bomber to gater fra kongressbygningen, viser rettsdokumenter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidsulykke i Kviteseid

Ei kvinne i 30 åra er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei arbeidsulykke på ein låve i Kviteseid, der ei kvinne skal ha gått gjennom eit golv. Skadeomfanget er ikkje kjent. Politiet har etterforska ulykka på staden og oppretta sak.

NRK - 15 minutter siden

Island skal låne AstraZeneca-dosar

Det islandske helsedepartementet melder på nettsidene sine at Island gjennom ein avtale med Noreg skal låne 16.000 dosar av AstraZeneca-vaksinen. Det var VG som omtalte saka fyrst.

NRK - 45 minutter siden

Omstridt tysk koronalov vedteke

Den tyske Forbundsdagen har stemt for å gi regjeringa makt til å innføre strenge koronarestriksjonar, ei oppgåve som vanlegvis ligg hjå delstatane. Om lag 8000 demonstrantar deltok i protestar i Berlin medan saka vart behandla i Forbundsdagen..

NRK - 45 minutter siden

Varslar gransking av politiet

Justisminister i USA, Merrick Garland, skal seinare onsdag kunngjere ei gransking av politipraksisen i Minneapolis etter drapet på George Floyd, melder fleire medium. Justisdepartementet etterforskar allereie om politifolk som var involvert i arrestasjonen av Floyd, braut borgarrettane hans..

NRK - 45 minutter siden

Disneyland vert vaksinasjonssenter

Frankrike planlegg å lette på koronatiltaka, mellom anna reiserestriksjonar innanriks og portforbodet, frå 2. mai. Samstundes skal eit konferansesenter i fornøyelsesparken Disneyland utanfor Paris brukast til å massevaksinere franskmenn..

NRK - 1 time siden

EU droppar 300 millionar dosar

EU kjem ikkje til å nytte opsjonen til å kjøpe 300 millionar ekstra koronavaksinedosar frå Janssen eller AstraZeneca, melder Reuters. Det er ikkje avgjort om selskapa får nye kontraktar med EU. I det siste har EU jobba for å få fleire vaksinar frå Pfizer/Biontech..

NRK - 1 time siden

Koronasertifikat kan kome i mai

Fyrste versjon av eit koronasertifikat kan kome allereie 4. mai, opplyser Helsedirektoratet. Den fyrste versjonen skal innehalde informasjon om vaksinasjon, resultat av test/prøvesvar og gjennomgått sjukdom (friskmelding), skriv direktoratet..

NRK - 1 time siden

USA rundar 200 millionar dosar

Denne veka kjem USA til å nå målet til president Joe Biden om å setje 200 millionar koronavaksinedosar i løpet av dei fyrste 100 dagane hans som president. Biden kjem til å halde ein tale om dette seinare onsdag, opplyser Det kvite huset..

NRK - 1 time siden

Friidretts-NM får ny dato

Norges Friidrettsforbund har valgt å flytte årets friidretts-NM på grunn av koronapandemien. De nye datoene for mesterskapet i Kristiansand er 10.- til 12.

NRK - 1 time siden

Oljesøl funne

Det har vorte funne oljesøl der den sakna ubåten mista kontakten med forsvaret i Indonesia, melder fleire nyheitsbyrå. To militærfartøy har vorte sendt av garde for å hjelpe til med søket etter ubåten, som har 53 personar om bord..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt