NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 21:54

NRK - 30 Jun 19 kl. 12:29

Paven roser Trump-Kim-møtet

Pave Frans roser toppmøtet mellom USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un og ber om det blir et nytt steg mot fred. Trump og Kim møttes i morges på grensen mellom Nord- og Sør-Korea..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frans, USAs, Donald Trump, Nord-Koreas, Kim Jong, Kim, Nord, Sør-Korea, Trump-Kim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Paven, roser, Trump-Kim-møtet
NRK - 02 Apr 19 kl. 20:47

Trump roser Stoltenberg

Donald Trump slår fast at Nato har blitt mye sterkere siden han ble president og han roser Jens Stoltenbergs ledelse. – Jeg synes han har vært en fantastisk leder. Vi kommer veldig godt overens, sa Trump om Natos generalsekretær..

NRK - 02 Apr 19 kl. 20:19

Roser forholdet til Stoltenberg

USAs president Donald Trump roser Jens Stoltenberg og hyller de NATO-allierte for å ha økt sine forsvarsbudsjetter. – En voldsom framgang er gjort, og NATO er mye sterkere, sa Trump da han og Stoltenberg møtte pressen i Det ovale kontor før møtet..

NRK - 29 Oct 19 kl. 22:43

Cubas president roser Putin

Cubas president Miguel Díaz-Canel er på besøk i Moskva og roser president Vladimir Putin og Russlands holdning overfor det han omtaler som amerikansk aggresjon. Trump har innført en rekke sanksjoner mot Cuba, etter at Obama bedret forholdet..

P4 - 06 Jun 19 kl. 10:05

Putin besøker paven

Paven skal møte Putin. Pave Frans vil ta imot Russlands president til audiens 4. juli, opplyser en talsmann for Vatikanet.

NRK - 05 Nov 19 kl. 19:55

Egypts president roser Trump

Egypts president Abdel Fattah al-Sisi er tilsynelatende storfornøyd med USAs president Donald Trump. «En mann med unike evner til å takle kriser», skriver han..

NRK - 24 Aug 19 kl. 07:32

Trump roser Danmarks statsminister

USAs president Donald Trump sier han hadde en fin samtale med Danmarks statsminister før helgens G7-møte, og kaller henne «en vidunderlig kvinne». Dette skjer bare to dager etter at han kalte hennes avvisning av Grønland-kjøp for vemmelig. (NTB).

NRK - 04 Jul 19 kl. 10:41

Putin møter paven

President Vladimir Putin er på et kort opphold i Roma. Under oppholdet har den russiske presidenten planlagt å møte paven..

NRK - 02 Apr 19 kl. 20:47

– Vi kommer veldig godt overens

Donald Trump slår fast at NATO har blitt mye sterkere siden han ble president og roser Jens Stoltenbergs ledelse. – Jeg synes han har vært en fantastisk leder. Vi kommer veldig godt overens, sa Trump om Natos generalsekretær..

Klartale - 25 Feb 19 kl. 20:45

Får Paven overgriperne til å slutte?

Pave Frans er aller mektigst i den katolske kirke. Men han klarer ikke å stoppe overgriperne. Professor Ola Tjørhom mener paven gjør for lite..

NRK - 08 Jul 19 kl. 13:18

Paven ba for migranter

Pave Frans holdt en egen gudstjeneste i Peterskirken til støtte for de mange migrantene som forsøker å krysse Middelhavet. – De svakeste og mest sårbare må få hjelp. Dette er våre brødre og søstre, og vi har et stort ansvar, sa paven mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Vil skremme bort elg med NRK P2

Kan NRK P2 skremme vekk elg fra nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand? Det vil Nye Veier nå prøve ut..

NRK - 15 minutter siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er godkjent til å tilbys i det offentlige helsevesenet. Godkjenningene gjelder legemidler som nå kan brukes i behandlingen av multippel sklerose, hemofili A, eggstokkreft, lungekreft og alvorlig astma..

NRK - 1 time siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 1 time siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 1 time siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..

NRK - 1 time siden

Flertall for å avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling av Ipsos for ABC News. I tillegg svarer 6 prosent at president Trump bør stilles for riksrett, men ikke gå av..

NRK - 2 timer siden

Over 100.000 barn internert i USA

Flere enn 100.000 mindreårige er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring, ifølge en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA..

NRK - 2 timer siden

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..

NRK - 2 timer siden

Sender Utøya-minnesmerke på høring

Trass i store protester fra naboene har Hole kommune vedtatt å sende forslaget om et 22. juli-minnesmerke på Utøykaia på høring. Beslutningen ble fattet på et møte i kommunens plan- og miljøutvalg mandag kveld..

NRK - 3 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det å eie og kjøpe machete blir forbudt. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet mener det har utviklet seg en trend, særlig innen gjengmiljøer i Oslo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt