P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:34

P4 - 09 Aug 19 kl. 15:45

Partene på Kypros vil møte FN

Partene som står på hver sin side av konflikten på Kypros ønsker å møte FNs generalsekretær neste måned.
De ønsker å forberede et rammeverk for strukturerte samtaler som etter planen skal føre til en fredsavtale.
Kypros har vært delt i to siden 1974..
Les mer på P4


Les mer om:
Kypros, FNs, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Partene, Kypros, vil, møteFN
NRK - 13 Jun 19 kl. 06:00

Nytt likfunn på Kypros

Politiet på Kypros har funnet enda et lik i søket etter ofre for en seriedrapsmann på øya. Kroppen til det som trolig var en jente, ble funnet i en koffert. Antall drepte i saken er nå oppe i sju.

P4 - 01 Jul 19 kl. 11:41

Kraftig eksplosjon på Kypros

En kraftig eksplosjon rammet et fjellområde nord på Kypros i natt. Eksplosjonen kunne høres over omtrent hele Kypros. Årsaken er uklar, men myndighetene mistenker at det var en drone som kan ha kommet fra Syria som krasjet.

Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 16:59

Nytt makabert likfunn på Kypros: - Aldri sett slik brutalitet

Et tredje lik er funnet i en koffert i den giftige innsjøen Kokkini Limni på Kypros..

NRK - 09 Aug 19 kl. 14:28

Samtaler mellom parter på Kypros

Partene på hver sin side av den kypriotiske konflikten skal neste måned møte FNs generalsekretær, António Guterres, skriver NTB. De skal også fortsette samtalene med FNs utsending. Målet er at samtalene skal lede frem til en fredsavtale..

Klartale - 29 Apr 19 kl. 15:27

Har Kypros fått sin første seriemorder?

Politiet leter i en innsjø på Kypros. En mann sier han har dumpet døde kropper i innsjøen..

P4 - 30 Apr 19 kl. 11:55

– Partene mangler streikestrategi

- Partene i SAS-streiken mangler en strategi for å komme seg ut av konflikten. Det tror forsker hos Arbeidsforskningsinstituttet ved Oslo Met, Arild Steen. Han sier det er vanlig at partene i en lønnsforhandling har en exit-strategi - men det virker det ikke som partene har her, sier Steen..

NRK - 13 Aug 19 kl. 04:20

Branner på Kypros truer bebyggelse

Hundrevis av brannmannskaper og frivillige jobbet mandag kveld med å hindre branner på ferieøya Kypros i å nå bebodde områder. Brannen oppsto om lag 15 kilometer nordvest for feriebyen Limassol..

NRK - 11 Jun 19 kl. 15:54

Partene i sykehusstreiken møtes

Partene i sykehusstreiken møtes hos Riksmekleren tirsdag, på initiativ fra mekleren. Rundt 650 sykehusansatte streiker. Sykehusstreiken startet 29.

NRK - 20 Jun 19 kl. 15:14

Trosser EUs trusler om sanksjoner

Tyrkia har sendt et nytt prøveboringsskip til Kypros, tross trusler fra EU om å innføre «passende tiltak» mot det unionen mener er ulovlig oljeleting. Tyrkerne leter etter olje og gass 60 kilometer utenfor kysten av Kypros..

NRK - 26 Apr 19 kl. 14:08

Jakter mogleg seriemordar på Kypros

Politiet på Kypros leiter etter ein mann som skal ha drepe til saman sju kvinner og jenter. Leitinga foregår nokre mil vest for Nikosia. Mannen skal ha tilstått minst tre drap, seier politikjelder ifølgje NTB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

- Oslo-regionen overrepresentert

Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by.

P4 - 15 minutter siden

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

P4 - 1 time siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 1 time siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 22 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.

P4 - 2 timer siden

Politiadvokat hadde ulovlige våpen

En politiadvokat på Romerike hadde mer enn hundre ulovlige våpen på et hemmelig lager hjemme. Det var i februar 2017 at politiadvokaten i 30-årene ble siktet. Noen dager senere ble han funnet død på sitt eget kontor, skriver VG.

P4 - 2 timer siden

Rekordmye bjørn i Norge

Det blir stadig flere bjørner her i landet. I fjor ble det registrert 138 ulike bjørner, ifølge Norsk institutt for bioøkonomi. Det er 13 flere enn året før.

P4 - 3 timer siden

Advarer om tilstanden til Sivilforsvaret

I en ny rapport advares det om tilstanden til Sivilforsvaret. Sivilforsvaret har som hovedoppgave å verne sivilbefolkningen i krig, og stiller også med forsterkninger i kriser, som ved skogbrann, flom og ras. Men gammelt utstyr, gamle biler og lite øving gjør at Sivilforsvaret har store utfordringer, ifølge rapporten VG har fått innsyn i.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt