P4 > Nyheter

Friday, 29 May, 21:34

P4 - 09 Aug 19 kl. 15:45

Partene på Kypros vil møte FN

Partene som står på hver sin side av konflikten på Kypros ønsker å møte FNs generalsekretær neste måned.
De ønsker å forberede et rammeverk for strukturerte samtaler som etter planen skal føre til en fredsavtale.
Kypros har vært delt i to siden 1974..
Les mer på P4


Les mer om:
Kypros, FNs, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Partene, Kypros, vil, møteFN
NRK - 23 Dec 19 kl. 03:52

Båt med syrere reddet ved Kypros

En båt med 34 syriske båtflyktninger er reddet ved Kypros, skriver den norske avisa Alanyapopsten. Flyktningene skal ha blitt sendt til et mottak på Nord-Kypros..

NRK - 13 Jun 19 kl. 06:00

Nytt likfunn på Kypros

Politiet på Kypros har funnet enda et lik i søket etter ofre for en seriedrapsmann på øya. Kroppen til det som trolig var en jente, ble funnet i en koffert. Antall drepte i saken er nå oppe i sju.

NRK - 21 Mar 20 kl. 22:53

Kypros med første korona-dødsfall

Kypros har registrert det første korona-dødsfallet i landet. Personen som døde hadde underliggende sykdom, opplyser helsemyndighetene. Så langt har Kypros 84 bekreftede smittetilfeller..

P4 - 01 Jul 19 kl. 11:41

Kraftig eksplosjon på Kypros

En kraftig eksplosjon rammet et fjellområde nord på Kypros i natt. Eksplosjonen kunne høres over omtrent hele Kypros. Årsaken er uklar, men myndighetene mistenker at det var en drone som kan ha kommet fra Syria som krasjet.

Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 16:59

Nytt makabert likfunn på Kypros: - Aldri sett slik brutalitet

Et tredje lik er funnet i en koffert i den giftige innsjøen Kokkini Limni på Kypros..

NRK - 09 Aug 19 kl. 14:28

Samtaler mellom parter på Kypros

Partene på hver sin side av den kypriotiske konflikten skal neste måned møte FNs generalsekretær, António Guterres, skriver NTB. De skal også fortsette samtalene med FNs utsending. Målet er at samtalene skal lede frem til en fredsavtale..

Klartale - 29 Apr 19 kl. 15:27

Har Kypros fått sin første seriemorder?

Politiet leter i en innsjø på Kypros. En mann sier han har dumpet døde kropper i innsjøen..

NRK - 07 Mar 20 kl. 17:21

Bråk ved grenseposter på Kypros

Politiet på Kypros brukte lørdag pepperspray mot demonstranter ved en grenseovergang mellom den greske og tyrkiske delen av øya, melder AP. Fire av ni grenseoverganger har vært stengt siden slutten av februar for å hindre spredning av koronaviruset..

P4 - 30 Apr 19 kl. 11:55

– Partene mangler streikestrategi

- Partene i SAS-streiken mangler en strategi for å komme seg ut av konflikten. Det tror forsker hos Arbeidsforskningsinstituttet ved Oslo Met, Arild Steen. Han sier det er vanlig at partene i en lønnsforhandling har en exit-strategi - men det virker det ikke som partene har her, sier Steen..

NRK - 13 Aug 19 kl. 04:20

Branner på Kypros truer bebyggelse

Hundrevis av brannmannskaper og frivillige jobbet mandag kveld med å hindre branner på ferieøya Kypros i å nå bebodde områder. Brannen oppsto om lag 15 kilometer nordvest for feriebyen Limassol..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Åpner opp for mer sykehjembesøk

Alle sykehjem og helsehus i Oslo kommuner åpner opp for besøkende fra og med 2. juni med visse unntak. Dette gjelder folk som er syke, har vært utenfor Norge de siste ti dagene, er i hjemmekarantene eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte.

P4 - 45 minutter siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 1 time siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 1 time siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.

P4 - 2 timer siden

Politimann bak pågripelse arrestert

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd er pågrepet. Det opplyser lokale myndigheter i Minnesola. Fire politifolk deltok i arrestasjonen av Floyd som var mistenkt for å ha brukt en falsk pengeseddel.

P4 - 2 timer siden

Vil senke terskelen for omvendt voldsalarm

Justismininister Monica Mæland vil senke terskelen for omvendt voldsalarm og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. I dag må politiet gå til domstolen for et vedtak om å ilegge noen besøksforbud. Ifølge NRK har politiet kun gjort dette 26 ganger de sju siste årene.

P4 - 2 timer siden

Kvinne skal ha blottet seg

En kvinne er bortvist fra gjestebrygga i Tønsberg etter å laget kvalme i kveld. Ifølge politiet både skrek og blottet hun seg, og oppførte seg truende. Kvinnen skal ha roet seg da kvinnen ble tilsnakket av politiet.

P4 - 2 timer siden

Person slått ned i Kristiansand sentrum

Politiet leter etter flere personer etter at en person ble slått ned utenfor en butikk i Kristiansand sentrum i kveld. Politiet tror bråket startet inne i butikken mellom ungdommer, og at det utartet seg ute i gaten. Den fornærmede er tatt hånd om med ukjent skadeomfang..

P4 - 2 timer siden

Kun to koronrelatertedødsfall i Spania

Dødsfallene knyttet til koronaviruset i Spania faller kraftig. Det siste døgnet er det kun registrert to nye dødsfall, mens de siste sju dagene er det meldt om totalt 39 døde. Myndighetene advarer likevel om at tallene kan variere fordi man har endret metode for registrering.

P4 - 2 timer siden

-

- Opptøyene i Minneapolis må stanse slik at vi kan bekjempe rasismen som lever i USA. Det sa guvernør i delstaten Minnesota, Tim Walz, på en pressekonferanse i kveld. Det pågår nå voldelige demonstrasjoner etter dødsfallet til George Floyd som døde etter å ha blitt brutalt behandlet av politiet under en pågripelse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt