NRK > Nyheter

Monday, 25 March, 09:20

NRK - 24 Mar 18 kl. 21:01

Parkland-elev: – Nok er nok

Parkland-elev Casey Sherman ramset opp skytemassakrer i USA. – Nok er nok, var beskjeden. Sherman er elev på skolen der 17 mistet livet etter skyting. Flere hundre tusen deltok i demonstrasjoner i USA lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Casey Sherman, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Parkland-elev, Noker , nok
Aftenposten - 19 May 18 kl. 07:35

Parkland-elev til Trump etter Texas-skytingen: Gjør noe!

Overlevende fra skytingen på Douglas High School i Parkland i februar reagerte med sorg og sinne i sosiale medier etter skoleskytingen i Texas fredag..

VG - 15 Feb 18 kl. 02:43

Dette vet vi om skoleskytingen i Florida

Minst 17 personer ble drept da en tidligere elev åpnet ild på en videregående skole i Parkland. Dette er det vi vet så langt..

VG - 14 Feb 18 kl. 21:13

17 drept i skoleskyting i Florida: – Det var kulehull overalt

Minst 17 personer ble drept da en tidligere elev åpnet ild på en videregående skole i Parkland i Florida..

P4 - 15 Feb 18 kl. 05:22

17 drept i skoleskyting i Florida

17 personer er så langt bekreftet omkommet etter at en 19 år gammel gutt begynte å skyte på en skole i Florida i går kveld. Hendelsen skjedde på en skole med 3000 elever i Parkland, nord for Fort Lauderdale. Den antatte gjerningsmannen er en 19 år gammel tidligere elev.

VG - 14 Feb 18 kl. 21:13

17 drept i skoleskyting i Florida: – Dette er katastrofalt

En tidligere elev åpnet ild på en videregående skole i Parkland. – Han var gal etter våpen, sier en tidligere klassekamerat..

NRK - 13 Dec 17 kl. 15:12

Én elev død i etter knivbråk

En elev døde etter å ha blitt knivstukket av en annen elev, på en skole utenfor Stockholm i Sverige onsdag, melder Aftonbladet. Gjerningsmannen er pågrepet etter en intensiv politijakt, skriver avisen..

VG - 24 Mar 18 kl. 10:32

Ble drapstruet etter å ha gitt fra seg riflene sine

PARKLAND, FLORIDA (VG) Her leverer advokat og tobarnsfar Steve Hemmert (45) inn sine to rifler til Miami-politiet i sympati med sine venner og naboer, skuddofrene i Parkland. Det som skjedde etterpå, hadde han aldri forestilt seg..

P4 - 13 Dec 17 kl. 17:12

Elev knivdrept på skole i Sverige

En 17 år gammel elev er død, etter å ha blitt knivstukket på en skole sør i Stockholm i dag. Det skriver Aftonbladet. Den mistenkte gjerningspersonen, en annen jevnaldrende elev, er pågrepet etter en omfattende politijakt.

Klartale - 14 Dec 17 kl. 10:45

Elev siktet for å true med skoleskyting

En elev skal ha truet med å skyte på skolen..

Aftenposten - 20 Sep 18 kl. 16:48

Elev mistenkt for lærervoldtekt i Sverige

En elev er siktet for å ha voldtatt en lærer på en videregående skole i Småland. Eleven i 20-årsalderen er varetektsfengslet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Tiltalt for overgrep

En fembarnsfar i 60-årene risikerer 21 år i fengsel for voldtekt og mishandling av egne barn. Mannen er tiltalt for å ha voldtatt to av døtrene sine jevnlig over flere år og mishandlet alle sine barn. Barna skal ha utviklet senskader av overgrepene..

NRK - 15 minutter siden

Erlend Loe-fan vil bli president

Demokraten Pete Buttigieg stiller som presidentkandidat i USA i 2020. Han snakkar sju språk, blant anna norsk som han lærte seg for å lese Erlend Loe, skriv VG. Den homofile 37-åringen blir omtala av CNN som den mest spennande presidentkandidaten..

NRK - 30 minutter siden

Lengre akseptfrist for Oslo Børs

Nasdaq forlenger svarfristen for bodet på Oslo Børs frå 29. mars til 30. april.

NRK - 1 time siden

– Kapteinen bestemmer

Fungerande sjøfartsdirektør, Lars Alvestad, meiner det ikkje er behov for felles retningslinjer for når skip bør ligge til kai. – Det er kapteinen som bestemmer, seier Alvestad. Viking Sky fekk laurdag motorproblem og kom i havsnød i dårleg vêr..

NRK - 1 time siden

Turistbussar må ut av Oslo sentrum

Bymiljøetaten i Oslo kommune vil at turistbussane skal halde seg utanfor Oslo sentrum. Oslo-guide Tove Gjersrud fortviler og seier til Finansavisen at det verkar som om Oslo ikkje vil ønske turistar velkomen..

NRK - 1 time siden

VG endret Giske-artikkelen

Giske-saken, med en seks sekunders dansevideo, ble endret fra VG publiserte til de beklaget. NRK har gått gjennom arkiverte versjoner av artikkelen..

NRK - 1 time siden

Sjå politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Vil gi rekefiskere driftsstøtte

Stortingsrepresentant for Høyre, Ingunn Foss fra Lyngdal, har tro på at rekefiskere som sliter fordi viktige fangstfelt er stengt, kan få driftsstøtte i likhet med tørkerammede bønder i sommer. Saken tas opp med Fiskeridepartementet onsdag..

NRK - 2 timer siden

Hagland Captain er uskadd

Frakteskipet Hagland Captain fra Haugesund, som havarerte på Romsdalskysten lørdag kveld, skal være uskadd. En brottsjø ødela styringsinnretningen. Slepet av frakteskipet starter trolig i dag tidlig.

NRK - 1 time siden

Netanyahu truar med hemn

Statsministeren i Israel, Benjamin Netanyahu, seier landet vil slå hardt tilbake etter at ein rakett frå Gaza traff eit hus i Tel Aviv måndag morgon. Sju mennesker blei skada, skriv den israelske avisa Haaretz..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt