NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 19:32

NRK - 09 Nov 19 kl. 16:01

Paraglidarhoppar henta ut

Paraglidarhopparen som styrta i fjellsida ved gondolbana på Voss laurdag, er henta ut med luftambulanse. Personen mista medvitet, men kom truleg frå ulukka med brotskader, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Voss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Paraglidarhoppar, hentaut
NRK - 09 Nov 19 kl. 16:01

Fallskjermhoppar henta ut

Fallskjermhopparen som styrta i fjellsida ved gondolbana på Voss laurdag, er henta ut med luftambulansen. Personen mista medvitet, men kom truleg frå ulukka med brotskader, melder politiet..

NRK - 19 Aug 19 kl. 19:45

Henta born frå Syria til Tyskland

Den tyske regjeringa har henta heim fire tyske barn av IS-krigarar som har vore i ein flyktningleir i Syria. Dei jobbar med å hente ut fleire barn. Tre av barna er foreldrelause, og mora til det fjerde barnet har gått med på å gje frå seg barnet..

NRK - 13 Oct 19 kl. 17:40

Død person funnen i sjøen

Ein person er henta opp frå sjøen utanfor Stavanger, melder politiet på Twitter. Vedkomande er ikkje identifisert, og det er førebels ikkje klart kva som har skjedd..

NRK - 08 Nov 19 kl. 09:58

Berga fane etter brann

Det er store skada på Musikkens hus i Farsund etter brannen natt til fredag. Men fana til det over 100 år gamle korpset Farsund Guttemusikkorps vart henta ut av bygget like heilt..

NRK - 05 Oct 19 kl. 13:24

Har falle ned fjellsida

Personen som treng å bli henta ut med redningshelikopter i Volda, er vaken, men skal ha falle kast i kast ned fjellsida og slått seg. Han ligg i eit bratt og krevjande terreng i Flatdalen ved Bjørkedal. Helsepersonell er der og tek vare på han..

NRK - 21 Jul 19 kl. 12:53

Seglbåt gjekk på grunn

Ein seglbåt gjekk på grunn ved Karlsøya i Romsdal, men mannskapet klarte å få båten laus sjølv. Dei segla deretter inn til kai i Molde, opplyser politiet. Ein person har fått kutt i panna og mogleg skulderskade, og blir henta av ambulanse..

NRK - 03 Nov 19 kl. 18:00

Evakuerer barn frå berg-og-dal-bane

Barn på ei berg-og-dal-bane i fornøyelsesparken Gröna Lund i Sverige blir henta ned med stigebil. Vognene på ein attraksjon for barn sette seg fast fire meter over bakken, melder Aftonbladet..

NRK - I førrgår: 10:00

Drukningsulukke i Vannassen

Ein drukna mann er henta opp frå det vesle vatnet Vannassen i Stavanger, laurdag føremiddag. Det var ein turgåar som såg at det låg ein livlaus mann i vatnet. Då helsepersonell kom til staden, kunne dei raskt slå fast at personen var drukna..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Over 100.000 barn internert i USA

Flere enn 100.000 mindreårige er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring, ifølge en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA..

NRK - 15 minutter siden

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..

NRK - 30 minutter siden

Sender Utøya-minnesmerke på høring

Trass i store protester fra naboene har Hole kommune vedtatt å sende forslaget om et 22. juli-minnesmerke på Utøykaia på høring. Beslutningen ble fattet på et møte i kommunens plan- og miljøutvalg mandag kveld..

NRK - 1 time siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det å eie og kjøpe machete blir forbudt. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet mener det har utviklet seg en trend, særlig innen gjengmiljøer i Oslo..

NRK - 1 time siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter i tre saker om Trond Giske, skriver DN. Redaktør Gard Steiro publiserte mandag kveld en kommentar der det kommer frem at avisen har gått gjennom et tresifret antall artikler om Trond Giske og Arbeiderpartiet..

NRK - 1 time siden

Frode Berg vil snakke til pressen

Frode Bergs advokat Brynjulf Risnes har kalt inn til pressekonferanse tirsdag kveld. Risnes opplyser at pressekonferansen vil bli holdt på Gardermoen klokken 19 tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå er klare til å komme med en dom neste måned om hvorvidt Russland har manipulert dopingmateriale eller ikke. Russland risikerer å bli utestengt fra OL i Tokyo i 2020, og kan bli nektet å arrangere internasjonale mesterskap..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Ber Iran respektere protester

Tyskland ber Iran respektere det regjeringen mener er legitime protester mot en kraftig økning i bensinprisene og innlede samtaler med demonstrantane. Det franske utenriksdepartementet ber også om at retten til å demonstrere fredelig blir respektert..

NRK - 2 timer siden

Anker søksmål om vindmøller

Tre grunneiere som tapte et søksmål mot Nordlys vind, anker saken, skriver iTromsø. Grunneierene saksøkte vindkraftselskapet for over 255 millioner kroner tidligere i høst. Nord Troms tingrett dømte grunneierne til å betale 500.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt