NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 10:01

NRK - 09 Nov 19 kl. 16:01

Paraglidarhoppar henta ut

Paraglidarhopparen som styrta i fjellsida ved gondolbana på Voss laurdag, er henta ut med luftambulanse. Personen mista medvitet, men kom truleg frå ulukka med brotskader, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Voss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Paraglidarhoppar, hentaut
NRK - 09 Nov 19 kl. 16:01

Fallskjermhoppar henta ut

Fallskjermhopparen som styrta i fjellsida ved gondolbana på Voss laurdag, er henta ut med luftambulansen. Personen mista medvitet, men kom truleg frå ulukka med brotskader, melder politiet..

NRK - 04 Mar 20 kl. 20:47

Person henta opp frå sjøen

Éin person er henta opp frå sjøen etter å ha falle over bord frå Kiel-ferja Color Magic utanfor svenskekysten. Personen er frakta til sjukehus i Noreg, men tilstanden på personen er ukjent..

NRK - 26 Apr 20 kl. 16:31

Kvinne henta med helikopter

Ei kvinne som fall ned på ei fjellhylle ved Herøysund i Kvinnherad er henta med helikopter, melder politiet på Twitter. Kvinna i 50-åra var på tur saman med ei venninne og ein hund. Ho får tilsyn av helsepersonell, men har sagt at ho ikkje er skadd..

NRK - 30 Dec 19 kl. 10:38

Død person henta ut

Ein død person er henta ut av huset som brann ned på Bjerkeset i Gjemnes i Møre og Romsdal fredag, seier politiadvokat Lena Romestrand. Ein person er sakna etter brannen, men politiet kan enno ikkje stadfeste identiteten på den omkomne..

NRK - 26 Mar 20 kl. 12:38

Mulla Krekar henta frå fengsel

Mulla Krekar har i dag vorte henta frå Oslo fengsel, opplyser advokat Brynjar Meling. – Han er sendt ut. De lot ham ikke engang ta farvel med familien, vel vitende om at det er umulig for dem å komme til Italia..

NRK - 26 Mar 20 kl. 10:17

Alle Ving-turister er heime igjen

Ving har henta heim alle turistane sine etter koronakrisa. Over 23.000 nordiske gjester er henta heim frå 55 ulike land i løpet av ei veke.

NRK - 19 Aug 19 kl. 19:45

Henta born frå Syria til Tyskland

Den tyske regjeringa har henta heim fire tyske barn av IS-krigarar som har vore i ein flyktningleir i Syria. Dei jobbar med å hente ut fleire barn. Tre av barna er foreldrelause, og mora til det fjerde barnet har gått med på å gje frå seg barnet..

NRK - 26 Mar 20 kl. 12:38

VG: Mulla Krekar henta frå fengsel

Mulla Krekar har i dag vorte henta frå Oslo fengsel, ifølge advokaten hans Brynjar Meling, melder VG. Mulla Krekar er tidlegare dømt for truslar mot blant andre Erna Solberg..

NRK - 12 Apr 20 kl. 08:39

Røde Kors ber Noreg henta barn

Norske styresmakter må bli med på programmet til EU for å henta heim og fordela dei 1600 einslege mindreårige barna i leirar i Hellas, meiner Røde Kors i Noreg. Organisasjonen meiner det er viktigare enn nokon gong å hjelpa dei mest sårbare barna..

NRK - 13 Mar 20 kl. 07:29

Asiatiske børsar henta seg litt inn

Etter å ha opna ned 10 prosent, henta Nikei-indeksen i Tokyo seg litt inn igjen og stengde ned 6 prosent, melder AFP. Den breiere samansette Topix-indeksen fall òg 6 prosent. Mens den australske ASX-indeksen stengde opp 4,4 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiltala for overgrep mot ungane

Ein mann frå Nord-Gudbrandsdal må møte i retten 23. juni, tiltala for overgrep mot ungane sine. Det melder GD.

NRK - 15 minutter siden

Utslippsrekord i Longyearbyen

Aldri før har kullkraftverket i Longyearbyen forurenset så mye som i 2019. – En miljøkile for Norge, sier lokalstyrelederen..

NRK - 5 minutter siden

Mattilsynet advarer om kosttilskudd

Kosttilskuddet Hydroxicut Hardcore Next fra USA har ført til leversvikt og dødsfall. Mattilsynet advarer nå mot kjøp og bruk av produktet, men kjenner ikke til noe salg i Norge. De har fått informasjon om at nordmenn har bestilt produktet på nettet..

NRK - 15 minutter siden

8.952 nye smittede i Russland

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert 8.952 nye påviste smittetilfeller av koronaviruset i Russland. Det melder Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Senterpartiet ber om rovviltuttak

Sp ber regjeringen sørge umiddelbart for uttak av rovvilt i tamreinens kalvingsområder. Det kommer fram i et representantforslag fra flere stortingspolitikere. Partiet mener reindrifta er ekstra utsatt for rovviltangrep på grunn av årets beitekrise..

NRK - 1 time siden

Åpner for flere fartøy i hvalfangst

Regjeringen lemper på kravene for hvem som kan drive med hvalfangst. Det nye kravet er at enten eier eller minst en av mannskapet på båten må ha drevet hvalfangst i minst ett av de siste seks årene. De siste årene har færre fartøy deltatt i fangsten..

NRK - 1 time siden

Palestiner drept av israelsk politi

En palestinsk mann har blitt skutt og drept av politi i Israel nær gamlebyen i Jerusalem. Det melder AP. Politiet mistenkte at mannen bar våpen, og han forsøkte å flykte da de ba ham om å stanse.

NRK - 1 time siden

Nordmenns digitalbruk har gått opp

Flere nordmenn sier at de bruker digitale tjenester i dag enn før koronapandemien startet. 92 prosent av de 1.200 spurte i McKinseys undersøkelse sier at de bruker digitale tjenester i dag, mot 78 prosent før koronautbruddet, skriver NTB..

NRK - 2 timer siden

19-åring drept i demonstrasjon

Én 19 år gammel mann er drept etter at det ble skutt mot en samling av demonstranter i Detroit i USA. Det opplyser en talsmann for politiet, ifølge AP. NTB skriver at det ikke er kjent hvem som løsnet ett eller flere skudd mot samlingen..

NRK - 2 timer siden

Seks millioner smittet i verden

Litt over 6.030.000 mennesker har fått påvist smitte av koronaviruset i verden til nå, viser tall fra Worldometer.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt