VG > Innenriks

Friday, 21 February, 16:30

VG - 25 Jan 20 kl. 10:12

Pappa Ropstad vil ha KrF med på omkamp om fritt skolevalg

Bjørn Alfred Ropstad (KrF) mener regjeringens kjør for å innføre fritt skolevalg i alle fylker, kan bety nedlagte klasser og skoler i Agder. Nå kjemper han for at sønnen Kjell Ingolf og KrF bryter med regjeringens syn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Alfred Ropstad, Agder, Kjell Ingolf, KrF, Ropstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pappa, Ropstad, vilha , KrFmed på , omkampom , fritt skolevalg
Dagbladet - 07 Oct 19 kl. 20:30

Kjell Ingolf Ropstad har blitt pappa

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad (34) ble pappa for andre gang. - Siv fødte et nytt statsbudsjett, vi fødte et barn, sier han..

NRK - 07 Oct 19 kl. 20:09

Kjell Ingolf Ropstad har blitt far

Kristelig Folkeparti-leder Kjell Ingolf Ropstad (34) ble pappa for andre gang. – Siv fødte et nytt statsbudsjett, vi fødte et barn, sier en stolt far til VG. Kona Arnbjørg fødte en gutt mandag ved et planlagt keisersnitt.

VG - 07 Oct 19 kl. 19:08

KrF-Ropstad pappa i dag: - Siv fødte et budsjett - vi fødte et barn

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad var ikke i Stortinget da statsbudsjettet ble lagt frem i dag. Han var på fødestua. - Vi har laget et budsjett tilpasset min nyfødte sønn og alle landets barn, ler han lykkelig..

P4 - 20 Jan 20 kl. 16:28

Ropstad om Frp-avgang

Krf-leder Kjell Ingolf Ropstad sier de har hatt et godt samarbeid med Frp og partileder Siv Jensen og oppnådd mye bra sammen. Det sa han på en pressekonferanse i ettermiddag. Ropstad takket Jensen for regjeringssamarbeidet.

NRK - 15 Jan 20 kl. 19:55

Ropstad reagerer på Frp-utspel

KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad reagerer på at Frp hevdar at dei andre regjeringspartia ikkje tar vare på sikkerheita til norske borgarar. Samtidig seier Ropstad at han respekterer at Frp er ueinige i saka om å hente heim IS-kvinna og borna hennar..

P4 - 13 Nov 19 kl. 14:46

Kritikk mot Ropstad

Barne- og familieminister, Kjell Ingolf Ropstad fra KrF har fått mye kritikk etter at han i dag beskyldte miljøbevegelsen for å true de kristne verdiene. TIl NRK i dag sa Ropstad at miljøbevegelsen likestiller mennesker med dyr, og at den avviser at mennesker har en egen verdi. Venstres Ketil Kjenseth sier nå til VG at han ikke forstår hvilke planet Ropstad befynner seg på, når han har plassert høyreekstreme, homofile og nå også miljø som en trussel mot kristne verdier..

NRK - 25 Jan 20 kl. 16:43

Ropstad utfordrer Støre om iskanten

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad utfordrer Ap-leder Støre til å gå inn for en tydelig grense for iskanten. Det sa Ropstad i sin tale til KrFs landskonferanse på Gardermoen lørdag. – Talende for regjeringens villrede, svarer Støre..

P4 - 15 Nov 19 kl. 09:42

Advarer Ropstad

Flere av KrFs fylkesledere advarer nå partileder Kjell Ingolf Ropstad mot å skape et fiendebilde av MDG. Ropstad gikk denne uken hardt ut mot miljøbevegelsen i Europa, og til dels MDG, som han mener har et bekymringsfullt syn hvor mennesket blir sidestilt med dyr og naturen. KrFs fylkesledere stiller seg bak Ropstad i saken, men enkelte mener at fokuset burde blitt rettet mot andre partier.

NRK - 06 Nov 19 kl. 02:13

Ropstad-nei til muslimske barnehjem

Islamsk Råd Norge får ikke støtte hos barne- og familieministeren Kjell Ingolf Ropstad (KrF) til å etablere egne muslimske barnevernsinstitusjoner. – Det er ikke aktuelt med egne religiøse barnevernsinstitusjoner, sier Ropstad til Vårt Land..

P4 - 27 Jan 20 kl. 05:17

Ropstad vil lokke Vedum bort fra rød side

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad mener Senterpartiet heller bør søke tettere samarbeid med KrF enn å fortsette det rødgrønne samarbeidet. Til Klassekampen sier Ropstad at de to partiene har hatt mye godt samarbeid tidligere, og at de har mye enighet om ulike saker i dag. Krf-lederen sier han ikke forstår hva Senterpartiet har å hente fra Rødt, SV og MDG..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Skole ba Unge Venstre pakke ned banner: - Upassende

Skoleledelsen ba Unge Venstre pakke ned «Legalize it»-banneret, angivelig av hensyn til elever som kjente 17-åringen som tirsdag ble funnet død i Tromsø..

VG - 2 timer siden

Elgen forvillet seg opp på garasjetaket

Mari-Christin fikk seg en annerledes morgen denne uken da en elg dukket opp på garasjetaket deres..

VG - 3 timer siden

Mann tente på kamraten: Dømt for drap

En mann (34) er dømt til 14 års fengsel for å ha drept en mann i 60-årene på Leirsund ved Skedsmokorset i november 2018..

VG - 15 timer siden

Fem kommuner isolert i uværet

Fem kommuner i Finnmark er isolert på grunn av uvær og rasfare. Passasjerene i en turistbuss som har tilbragt natten mellom rassteder nord for Repvåg, ble hentet ut med kolonne fredag...

VG - 15 timer siden

Fem kommuner fortsatt isolert i uværet

Fem kommuner i Finnmark er isolert på grunn av uvær og rasfare. Passasjerene i en turistbuss som har tilbragt natten mellom rassteder nord for Repvåg, ble hentet ut med kolonne fredag..

VG - 8 timer siden

Kong Harald har bursdag

Fredag er det 83 år siden kong Harald ble født på Skaugum i Asker. Han er fortsatt i god aktivitet og skal snart på tur til Jordan..

VG - 15 timer siden

Hele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert

To brøytebiler, en lastebil og flere personbiler sitter fast i kraftig uvær og flere snøskred som har gått i området Østerelva-Skarsvågrevva i Nordkapp..

VG - 20 timer siden

Kilder til VG: Giske vraket av eget lokallag

Styret i Trond Giskes eget lokallag har forkastet ham som kandidat til styret i Trøndelag Arbeiderparti, ifølge VGs opplysninger..

VG - Igår: 23:17

Nå kan dette trollet bli ditt!

I 1997 var trollet med i den gjeve kåringen av Norges styggeste turistattraksjon - nå håper eierne å bli kvitt det..

VG - Igår: 20:35

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Tromsø

To personer er siktet etter at politiet tirsdag fant en død person i Tromsø sentrum..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt