VG > Innenriks

Lørdag, 26 September, 10:29

VG - 25 jan. 20 kl. 10:12

Pappa Ropstad vil ha KrF med på omkamp om fritt skolevalg

Bjørn Alfred Ropstad (KrF) mener regjeringens kjør for å innføre fritt skolevalg i alle fylker, kan bety nedlagte klasser og skoler i Agder. Nå kjemper han for at sønnen Kjell Ingolf og KrF bryter med regjeringens syn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Alfred Ropstad, Agder, Kjell Ingolf, KrF, Ropstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pappa, Ropstad, vilha , KrFmed på , omkampom , fritt skolevalg
P4 - 15 nov. 19 kl. 09:42

Advarer Ropstad

Flere av KrFs fylkesledere advarer nå partileder Kjell Ingolf Ropstad mot å skape et fiendebilde av MDG. Ropstad gikk denne uken hardt ut mot miljøbevegelsen i Europa, og til dels MDG, som han mener har et bekymringsfullt syn hvor mennesket blir sidestilt med dyr og naturen. KrFs fylkesledere stiller seg bak Ropstad i saken, men enkelte mener at fokuset burde blitt rettet mot andre partier.

P4 - 27 jan. 20 kl. 05:17

Ropstad vil lokke Vedum bort fra rød side

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad mener Senterpartiet heller bør søke tettere samarbeid med KrF enn å fortsette det rødgrønne samarbeidet. Til Klassekampen sier Ropstad at de to partiene har hatt mye godt samarbeid tidligere, og at de har mye enighet om ulike saker i dag. Krf-lederen sier han ikke forstår hva Senterpartiet har å hente fra Rødt, SV og MDG..

P4 - 13 nov. 19 kl. 14:46

Kritikk mot Ropstad

Barne- og familieminister, Kjell Ingolf Ropstad fra KrF har fått mye kritikk etter at han i dag beskyldte miljøbevegelsen for å true de kristne verdiene. TIl NRK i dag sa Ropstad at miljøbevegelsen likestiller mennesker med dyr, og at den avviser at mennesker har en egen verdi. Venstres Ketil Kjenseth sier nå til VG at han ikke forstår hvilke planet Ropstad befynner seg på, når han har plassert høyreekstreme, homofile og nå også miljø som en trussel mot kristne verdier..

Dagbladet - 07 okt. 19 kl. 20:30

Kjell Ingolf Ropstad har blitt pappa

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad (34) ble pappa for andre gang. - Siv fødte et nytt statsbudsjett, vi fødte et barn, sier han..

P4 - 20 jan. 20 kl. 16:28

Ropstad om Frp-avgang

Krf-leder Kjell Ingolf Ropstad sier de har hatt et godt samarbeid med Frp og partileder Siv Jensen og oppnådd mye bra sammen. Det sa han på en pressekonferanse i ettermiddag. Ropstad takket Jensen for regjeringssamarbeidet.

VG - 07 okt. 19 kl. 19:08

KrF-Ropstad pappa i dag: - Siv fødte et budsjett - vi fødte et barn

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad var ikke i Stortinget da statsbudsjettet ble lagt frem i dag. Han var på fødestua. - Vi har laget et budsjett tilpasset min nyfødte sønn og alle landets barn, ler han lykkelig..

P4 - 04 okt. 19 kl. 06:40

Ropstad vil ikke legge ned tingretter

Krf-leder Kjell Ingolf Ropstad sier det ikke er aktuelt å gjennomføre forslaget om å legge ned 38 av 60 av Norges tingretter. Domstolkommisjonen la tidligere i uken frem sitt forslag til ny struktur for tingrettene. Et av argumentene fra kommisjonen er behovet for med spesialkompetanse i barnevernssaker, mens Ropstad mener det likevel ikke er god nok grunn for å støtte forslaget, skriver Klassekampen..

NRK - 06 nov. 19 kl. 02:13

Ropstad-nei til muslimske barnehjem

Islamsk Råd Norge får ikke støtte hos barne- og familieministeren Kjell Ingolf Ropstad (KrF) til å etablere egne muslimske barnevernsinstitusjoner. – Det er ikke aktuelt med egne religiøse barnevernsinstitusjoner, sier Ropstad til Vårt Land..

P4 - 20 nov. 19 kl. 13:12

Ropstad måtte svare om miljøkritikk

Barne- og familieminister, og KrF-leder, Kjell Ingolf Ropstad kom ikke med noen beklagelse etter at han i forrige uke beskyldte miljøbevegelsen for likestille mennesker og dyr. I den muntlige spørretimen på Stortinget måtte statsråden blant annet svare på hvem han mener står for en ett barns- politikk i Norge. Ifølge Ropstad er ikke det en utfordring her, men han sa at han er opptatt av å løfte menneskeverdet..

NRK - 15 jan. 20 kl. 19:55

Ropstad reagerer på Frp-utspel

KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad reagerer på at Frp hevdar at dei andre regjeringspartia ikkje tar vare på sikkerheita til norske borgarar. Samtidig seier Ropstad at han respekterer at Frp er ueinige i saka om å hente heim IS-kvinna og borna hennar..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Avfyrte skudd under biljakt: Spesialenheten henlegger sak mot politimann

Etter at politibilen hadde blitt rygget på to ganger under biljakten på E6, avfyrte politimannen to skudd mot varebilen. Spesialenheten har nå henlagt saken..

VG - 1 time siden

Kampen om smittevernutstyret

Da pandemien rammet, skulle staten sikre at ingen kommuner gikk tomme for smittevernutstyr. Men ikke alle fikk det de trengte. På to måneder panikkhandlet norske kommuner utstyr for flere hundre millioner kroner.

VG - 7 timer siden

Drama i kulissene i Orderud-saken: Ville starte hemmelig etterforskning av «Skytteren»

Gjenopptakelseskommisjonen mente de satt på informasjon om en ny mistenkt i trippeldrapssaken, men ble stanset av Riksadvokaten. – Dette har jeg aldri hørt om før, sier mannen selv..

VG - 13 timer siden

Militærfly har styrtet i Ukraina

20 personer har omkommet og to personer er skadet, skriver presidentens kontor på Facebook..

VG - 14 timer siden

Fransk politi reddet 52 dyr fra ulovlig slakteri

Politiet oppdaget dyrene i et varehus nordøst for Paris forrige lørdag..

VG - 16 timer siden

Mann i 50-årene funnet død – etterforskes som drap

Politiet i Sarpsborg har startet drapsetterforskning etter at en mann i 50-årene ble funnet død i en leilighet i sentrum av byen onsdag..

VG - 16 timer siden

A-krim aksjonerte mot Easy Lavpris

BISLETT/OSLO (VG) Lime-tiltalte Sajjad Hussains rolle i Easy Lavpris-kjeden ble avslørt forrige uke. Nå har minst to av butikkene blitt kontrollert av A-krimsenteret..

VG - 18 timer siden

Dronning Sonja om kongen: – Det går bra

Hans Majestet Kong Harald (83) ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet. Senere fredag overværer dronningen en markering på Maihaugen i Lillehammer, hvor også kongen opprinnelig skulle være til stede..

VG - 19 timer siden

Frp-Hoksrud på felgen – punkterte på E18 i høstferiekø

LIERSKOGEN (VG) Lange køer og stor biltrafikk i høstferieutfarten fredag. Frp-politiker Bård Hoksrud punkterte midt i køen på motorveien, og priser seg lykkelig for at farten var lav..

VG - 21 timer siden

Retten stopper bygging av Utøya-minnested

Ringerike tingrett gir naboene medhold i at minnestedet for Utøya på Utøyakaia skal stoppes midlertidig..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt