NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 09:51

NRK - 18 Oct 19 kl. 21:25

Pandaunger i Berlin åpnet øynene

De to pandaungene som ble født i en dyrepark i Berlin i august, har denne uken åpnet øynene for første gang. Dyreparkens leder Andreas Knieriem sier tvillingene, som er de første pandaene som er født i Tyskland, utvikler seg godt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Berlin, Andreas Knieriem, Tyskland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pandaungeri , Berlin, åpnet, øynene
Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 21:19

Pandaunger i Berlin har åpnet øynene

De to pandaungene som ble født i en dyrepark i Berlin i august, har denne uken åpnet øynene for første gang..

VG - 18 Oct 19 kl. 21:47

Her er Tysklands første pandaunger

De to pandaungene har denne uken åpnet øynene for første gang..

VG - 16 Aug 19 kl. 22:27

Lewandowski-dobbel mot Jarstein - nå får han ny lekekamerat

(Bayern München-Hertha Berlin 2–2) Robert Lewandowski (30) hadde hovedrollen da de regjerende mesterne serieåpnet mot Hertha Berlin - og nå får storscoreren en ny lekekamerat..

Aftenposten - 22 May 20 kl. 20:18

Bundesliga direkte: Både Jarstein og Skjelbred starter i Berlin-derbyet

Følg byderbyet mellom Hertha Berlin og Union Berlin her..

P4 - 16 Dec 19 kl. 16:33

Åpnet Nazist-grav i Berlin

Graven til den høytstående nazizten og SS-lederen Reinhard Heydrich er blitt åpnet. Det melder nyhetsbyrået AP. Ifølge politiet skal ikke levningene etter nazilederen være rørt.

Aftenposten - 22 May 20 kl. 07:41

Skjelbred foran sitt siste Berlin-derby: – En stor sjanse til å slå tilbake

Per Ciljan Skjelbred (32) har lite lyst til å avslutte Hertha Berlin-karrieren uten å ha slått byrival Union Berlin i seriekamp..

Aftenposten - 22 May 20 kl. 22:21

Elleville minutter avgjorde da Skjelbred og Jarsteins Hertha Berlin herjet med byrivalen

Hertha Berlin trengte bare ti minutter på å leke seg til seier i lokalderbyet mot Union Berlin..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 11:09

Folkeopplysningens manipulasjon åpnet øynene mine | Hanna Revelsby

Jeg trodde jeg var kildekritisk. Men etter dette eksperimentet har jeg innsett at jeg tok jeg feil..

Dagbladet - I førrgår: 13:45

Frisørturen åpnet øynene mine

Jeg tenkte på hvor heldig jeg personlig har vært, og hvor rart det i et livshistorisk perspektiv egentlig er at jeg ikke trenger å ha noen bekymring for en uventet og uberettiget merutgift på 280 kroner..

Dagbladet - 27 Feb 20 kl. 06:00

Boligpolitikk i et grønt skifte

Gjenbruksbølgen åpnet øynene våre for potensialet i brukte klær og møbler. Så hva med økt bevissthet om potensialet i brukte boliger? Vi trenger en politikk som oppmuntrer til grønne investeringer i eksisterende bygg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

9.035 nye smittede i Russland

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert 9.035 nye påviste tilfeller av koronaviruset i Russland, melder Reuters. 415.

NRK - 45 minutter siden

Tror brannen kan være påsatt

Politiet mener brannen i et garasjeanlegg i Søgne i natt kan være påsatt. De ønsker tips fra folk som kan ha observert personer eller kjøretøy i nærområdet. Beboere i to boliger ble evakuert, og tre biler og en traktor ble ødelagt i brannen..

NRK - 45 minutter siden

Estland åpner for innreise

I dag åpner Estland grensene sine igjen for reisende fra EU og EØS-land, skriver nettstedet Err. Innreisende må ikke i karantene dersom landet de reiser fra har femten eller færre smittede per 100.000 innbyggere de siste fjorten dagene..

NRK - 45 minutter siden

Sterk økning på Hong Kong-børsen

Hong Kong-børsen starter uken godt etter kunngjøringen om at USAs president Donald Trump vil innføre sanksjoner mot Kina. Hang Seng-indeksen er opp 3,4 prosent ved ni-tiden, og Sjanghais sammensatte indeks steg med 2.2 prosent..

NRK - 1 time siden

Framstilles for varetekt

Sønnen til kvinnen som ble funnet drept på Sotra på lørdag framstilles for varetektsfengsling i formiddag, skriver NTB. Mannen nekter for å være involvert, men ifølge BA skal han ha fortalt bekjente at han hadde gjort noe dumt og trengte hjelp..

NRK - 1 time siden

Bilsalg i Danmark stuper

Bilsalget i Danmark stuper under pandemien, og én av fem forhandlere står på konkursens rand, ifølge en undersøkelse blant danske bilforhandlere, melder NTB. Fra januar til mai i år har det blitt solgt rundt 30.000 færre biler enn samme tid i fjor..

NRK - 1 time siden

Over 18 russebusser samlet seg

Politiet rykket ut til Jessheim i natt etter at over 18 russebusser samlet seg. Det ble meldt om støy og amper stemning. Ifølge operasjonsleder i Øst politidistrikt ble to russebusser satt til å rydde opp.

NRK - 1 time siden

Armenias statsminister smittet

Armenias statsminister Nikol Pashinyan testet positivt for koronaviruset. – Hele min familie og jeg har dessverre testet positivt, sier Pashinyan i en direktestrømming på sin egen Facebook-side. Han sier han ikke hadde symptomer i forkant..

NRK - 1 time siden

Nører opp under protestene

Høyreekstremister og rasister utnytter protester i USA og nører opp under raseriet, ifølge ekstremismeforsker J.J. MacNab.

NRK - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer

FN mener at såkalte flykorridorer, hvor turister kan reise mellom land med lav risiko for smitte, kan bidra i å få turistindustrien i gang igjen. Det melder AFP. Antall turister har falt mellom 60 og 80 prosent i år som følge av koronapandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt