NRK > Nyheter

Saturday, 16 November, 02:10

NRK - 18 Oct 19 kl. 21:25

Pandaunger i Berlin åpnet øynene

De to pandaungene som ble født i en dyrepark i Berlin i august, har denne uken åpnet øynene for første gang. Dyreparkens leder Andreas Knieriem sier tvillingene, som er de første pandaene som er født i Tyskland, utvikler seg godt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Berlin, Andreas Knieriem, Tyskland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pandaungeri , Berlin, åpnet, øynene
Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 21:19

Pandaunger i Berlin har åpnet øynene

De to pandaungene som ble født i en dyrepark i Berlin i august, har denne uken åpnet øynene for første gang..

VG - 18 Oct 19 kl. 21:47

Her er Tysklands første pandaunger

De to pandaungene har denne uken åpnet øynene for første gang..

VG - 16 Aug 19 kl. 22:27

Lewandowski-dobbel mot Jarstein - nå får han ny lekekamerat

(Bayern München-Hertha Berlin 2–2) Robert Lewandowski (30) hadde hovedrollen da de regjerende mesterne serieåpnet mot Hertha Berlin - og nå får storscoreren en ny lekekamerat..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 11:09

Folkeopplysningens manipulasjon åpnet øynene mine | Hanna Revelsby

Jeg trodde jeg var kildekritisk. Men etter dette eksperimentet har jeg innsett at jeg tok jeg feil..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 06:00

Jeg jobbet med demente i sommer. Det åpnet øynene mine. | Anna Johansen Edøy

Jeg kan veldig lite om demens. Men det jeg prøver å lære meg, er hvordan man kan glede noen som kanskje kommer til å glemme at de har vært glade..

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 22:46

Kjempekjøp av leiligheter i Berlin

Berlin by har sikret seg 670 leiligheter fra en privat eier i et attraktivt strøk. Håpet er å dempe en økende uro for boligsituasjonen i den tyske hovedstaden..

NRK - 09 Oct 19 kl. 14:34

SV sier Norge lukker øynene

Norge må gjøre mer for å hindre tyrkiske angrep i Nord-Syria, krever SVs partileder Audun Lysbakken. Han sier at kurderne har vært spydspissen i kampen mot IS. Nå lukker Europa og Norge øynene for truslene mot kurderne, sier han..

NRK - 16 Jul 19 kl. 21:25

Berlin kjøper 670 leiligheter

Berlin by har sikret seg 670 leiligheter fra en privat eier i et attraktivt strøk. Økende leiepriser har blitt et problem for folk som trenger rimelige boliger i den tyske hovedstaden, og håpet er å dempe uroen for boligsituasjonen..

NRK - 07 Sep 19 kl. 16:56

Kan ha fått illebefinnende

Politiet i Berlin undersøker om føreren av en bil som kjørte opp på et fortau i stor fart fredag, kan ha fått et illebefinnende. Fire mennesker omkom da en tung SUV kjørte opp på fortauet i en travel gate i sentrum av Berlin fredag kveld..

NRK - 06 Sep 19 kl. 22:41

Fire omkom i påkjørsel i Berlin

Fire mennesker, deriblant et lite barn, omkom da en bil i stor fart kjørte opp på et fortau i sentrum av Berlin fredag kveld. Politiet har ikke fastslått om det var en ulykke eller en bevisst handling, skriver avisen Berliner Morgenpost..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Trump benådet offiserer

USAs president Donald Trump har benådet offiserer som var dømt for krigsforbrytelser i Afghanistan. Han har også gjenopprettet rangen til en annen offiser. Kritikerne mener Trumps handlinger vil undergrave den militære domstolen..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter drap i Malmö

En dansk 27-åring ble fredag kveld pågrepet etter en biljakt i Danmark. Mannen er siktet for å ha drept en 24 år gammel kvinne i Malmö, skriver Kvällsposten. 27-åringen som er pågrepet skal nå utleveres til Sverige.

NRK - 1 time siden

Takket nei til tilståelsesrabatt

To av fengsels vektere som var ansvarlig for å passe på Jeffrey Epstein kvelden han døde har takket nei til en tilståelsesrabatt. Epstein var tiltalt for å ha drevet sexhandel med jenter. Obduksjonsrapporten omtalt dødsfallet som selvmord..

NRK - 1 time siden

– Angrer på Epstein kontakt

Prins Andrew sier til BBC han utviste dårlig dømmekraft da han fortsatte kontakten med Jeffrey Epstein etter at han ble dømt for seksuell utnytting i 2008. – Jeg straffer meg selv for det hver dag, sier prinsen..

NRK - 2 timer siden

Får dommen i desember

Tidligere valgkampmedarbeider for USAs president Donald Trump, Rick Gates vil få dommen sin den 17. desember, skriver Reuters. Gates innrømmet flere lovbrudd i rettssaken mot Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort..

NRK - 2 timer siden

Reduserer Johnson & Johnsons bot

En dommer i delstaten Oklahoma i USA har redusert erstatningsbeløpet som Farmasi-giganten Johnson & Johnson er dømt til å betale fra 572 millioner dollar til 107 millioner dollar. Årsaken er ifølge dommeren en regnefeil..

NRK - 3 timer siden

Sverige er klare for EM

Nå har Norge kun én mulighet til å kvalifisere seg til EM - Nations Leauge. Sverige er klare for sommerens sluttspill etter 2-0-seier borte mot Romania. Fredag kveld ble det klart at det er Sverige og Spania som går videre fra Norges gruppe..

NRK - 3 timer siden

Skaper nye børsrekorder i USA

Håp om at et gjennombrudd i handelsforhandlingene mellom USA og Kina er nært forestående førte til nye rekorder på Wall Street fredag. Både industriindeksen Dow Jones, den brede S&P 500-indeksen og teknologiindeksen Nasdaq satte nye rekorder..

NRK - 4 timer siden

Kvinne knivdrept i Florø

En kvinne er knivdrept på en adresse i Florø, opplyser Vest politidistrikt. Hun ble erklært død på stedet. En antatt gjerningsperson er pågrepet.

NRK - 4 timer siden

Frode Berg: – Det har vært tøft

– Det her var jeg ikke forberedt på. Det har vært tøft, sier Frode Berg i en Facebook-video som er publisert på advokat Brynjulf Risnes’ Facebook-side..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt